עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzahi20,

יש לי לוח GA-H97M-D3H עם כרטיס רשת מובנה של 1GB, אבל הוא מציג תמיכה רק ב 100MB. עדכנתי דרייבר של הכרטיס רשת וזה לא עזר. למישהו יש רעיון ?

2. Started by orinky,

יש לי 2 נק' אינטרנט אפשריות בבית. אני רוצה להפעיל 2 נתבים נפרדים שיעבדו בבית ולא AP.האם הדבר אפשרי? אם כן, תוכלי להמליץ לי על נתב מצוין בעל טווח קליטה מאוד רחב לשימוש ביתי? עד 800 שקל. זה נראה מרשים, רק שקצת קשה למצוא מישהו שמוכר אותו בארץ: http://reviews.cnet.com/routers/asus-rt-ac66u-802/4505-3319_7-35406080.html ויש לי עוד שאלה מה הכוונה כשרושמים dual band ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by assafshemesh,

שלום, לאחרונה קניתי כרטיס רשת אלחוטי TL-WN821N של חברת TP-LINK, הכרטיס נרכש דרך רשת חנויות KSP, עכשיו שאני מחבר את הכרטיס למחשב אני מקבל הרבה פחות רשתות זמינות לחיבור + העוצמה שהכרטיס קולט מכל רשת היא יותר נמוכה יותר. השוואה שאני עושה היא בלפטופ שלי, שלו יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה שמובסס על צ'יפ של Broadcom דגם BCM4313, הכרטיס של TP-LINK מבוסס על צ'יפים של Atheros דגם AR9002U שזה בעצם שתי צ'יפים שונים AR9287+AR7010. http://www.broadcom.com/products/Wireless-LAN/802.11-Wireless-LAN-Solutions/BCM4313 http://www.qca.qualcomm.com/technology/technology.php?nav1=47&product=81 עכשיו המוכרים בחנות אמרו לי שזה הגיוני שהכרטיס רשת המובנה של הלפטופ יותר חזק מאשר כרטיס רשת אלח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ZeroLeveL,

אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by nore0,

במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Arkadi.Krr,

כבר כחודש אם לא יותר ישנה בעיה חמורה ביותר , בעיה פינגים הנפוצה בבזק בינלאומי ככל הנראה לדעתי זה נגרם בגלל הבעיות שהיו בברק וכול פשוט התחילו לעבור בצורה מטורפת לבזק. והבעיה שישנה כרגע לבזק היתה בברק שעכשיו ברק הם בTOP ובזק פשוט זוועה, על הפנים. עכשיו אני רוצה להתיעץ איתכם האם שווה להתנתק מבזק ולעבור לברק? כי מה שהולך עכשיו עם בזק כבר יותר מחודש אני לא יכול לשחק בשום משחק ברשת כמעט ואף פעם.

8. Started by karmel,

מישהו יכול בבקשה ללמד אותי להוריד מ- mirc?? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by themannn,

שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by j-cool,

יש לנו 3 מחשבים בבית המחשב הרשאון מחובר פועל ברשת וגם המחשב השני היה מחובר והכל היה טוב בשביל שנה שלמה אז לפני יומיים פתאום במחשב השני לא היה רשת ואינטרנת בדקתי את החיבורים הגדרות והכול ולא מצאתי שום בעיה מישהו יכול לעזור לי????

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Zadu,

עברתי להוט לפני כמה ימים והמהירות 200 מגה לא יציבה בעליל.. פעם זה מראה לי בבדיקה 150mb פעם 170 פעם 200 פעם 120... זה לכולם ככה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?

13. Started by viper_sb,

יש לי בבית ראוטר ביתי של אדימקס של 54 מגה ובגלל שיש לי קומות בבית אני חושב להוסיף AP של 3COM של 108 מגה אחרי שאני יתקין אותו.. אניב אמת יגלוש ב108 בWIRELESS ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. קודם כל ! אני מתייחס למה שרשמו באתר הזה : http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html עכשיו הכל שם נראה נקי ויפה אבל מזה המצב EXPERT הזה ? איך אני נכנס אליו בכלל !?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hck,

שלום! אני מברר לגבי מעבר מהאינטרנט של הוט לבזק עקב בעיות בגלישה ובשירות שלהם. מכיוון שהיתי מנוי שלהם ממש הרבה זמן, אין לי מושג בשוק המודמים שקשורים לבזק, ולכן אני מקבש המלצות למודם של בזק. לפי מיטב ידיעתי עדיף מודם עם חיבור לכרטיס רשת, אבל הייתי מעוניין לשמוע על חברות ודגמים ספציפים. נ.ב. אני מעוניין לרכוש בנפרד ללא התחייבות לבזק, ולכן אבקש המלצות למודמים שניתן לרכוש בחנות שלהם (בזק-סטור?)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by nevoy,

שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. שידרגתי את האינטרנט ל 7MB 014+ כבלים לאחר השידרוג משום מה החיבור שלי לאינטרנט הפך להיות חיבור קבוע ולא חייגן מה שהיה לי לפני השידרוג. איך אני צריך להגדיר את הראוטר ? הנה דף ההגדרות שיש לי: מה לבחור ? בינתיים אני על Dynamic IP Address ויש לי עם ההגדרה הזאת Non-unicast Packets 297 אחרי שתיי דקות חיבור זה לא תקין לא ?

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Shay Edri,

אני מעוניין לדעת אם אני לוקח סים עם נתב נייד יהיה לי פינג נורמלי למשחקים או שיהיה לי פינג גבוה אם יש למישהו כאן ניסיון עם זה אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by henbasel,

פירמטתי את המחשב הנייד ולפי מה שהחנות מחשבים אמרו לי לא צריך להתקין דרייברים כי זה מחשב נייד וזה לא מזהה לי את האינטרנט האלחוטי שלי השאלה שלי זה איך אפשר להגדיר את הרשת במחשב הנייד מבלי דרייבר ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by moran14,

אז ככה..האינטרנט במחשב מחובר עם ראוטר כשהאינטרנט עובד אז בצד ימין{איפה שהשעון} יש שני דברים:קודם כל יש כזה משהו עם קווים ירוקים ודבר שני לידו יש ציור של מחשב..בדר"כ הציור של המחשב הוא בצבע כחול בפנים ועכשיו הוא בצבע אפור..וברגע שהוא בצבע אפור אי אפשר להתחבר לאינטרנט. אני יודעת שזה הסבר מסורבל לכן אני מצרפת תמונה של איך שזה במצב הנוכחי{כשהאינטרנט לא עובד} אם למישהו יש פתרון אני אודה לו מאד! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by justsumone,

נשרף לי הראוטר הישן שלי אחרי שעבד כחמש שנים ברציפות אז ככה, הבנתי שבשביל נתבים מתקן N החדש זה אומר שאני אצטרך לקנות כרטיסי רשת אל חוטיים תואמי תקן N מה שמייקר לי את כל העסק אז החלטתי פשוט לקנות אחד מתקן G וזהו זה, הבעיה שאני לא מבין מי מה מו אני מחפש נתב שאפשר למצוא בחנויות שקרובות אליי,ולכן המלצות על נתבים של D LINK וכד' שאני מתקשה למצוא לא יעזרו לי כלל החנויות שאני מתכונן לקנות מהם (וכן אני יודע שהם חרא וזבל אבל לא אכפת לי) www.ksp.co.il או www.ivory.co.il אני צריך נתב כמה שיותר חזק בשביל שישדר למחשבים בקומה העליונה של הבית (קירות בטון), כמה שיותר פונקציות ואפשרויות לקנפג את כל מה שהולך ברשת שלו, ושיהיה סטנד-אלון, כאילו לבד בלי להתחבר למודם נפרד ממנו, אלא שיהיה רק הוא. …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by [NOS],

1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. אני שואל כי אני רגיל לשתף קבצים בטורנט ושרק התחברתי לבזק בנלאומי בחודש הראשון הייתי מעלה כל לילה 3-4 ג'יגה, אבל פתאום זה לא מעלה לי כמו מקודם, והטורנטים שיש לי עדיין פופולרים ובעלי ביקוש רב, פשוט מרגיש לי כאילו הייתה כאן התערבות חיצונית כלשהי, יכול להיות?

24. Started by nesoleg,

יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים לאותו ראוטר. לפני כמה ימים יצרתי רשת ביתית עם האשף של וינדוס בשביל להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור, עכשיו אני רוצה להסיר את הרשת (את ההגדרות שלה ואת התיקיות השיתופיות) איך אני עושה את זה??? בבקשה תעזרו לי אנשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  25. שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.