עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני משחק באיזה משחק et רשת בכול השרתים אני משחק איזה רבע שעה ואז יש לי פינג 800-999 ואחרי 20 שניות זה מסתדר זה מי אתמול!! זה קרה לי איזה 20 פעם! אז אמרתי את זה לאיזה משהו את זה אז הוא אמר לי פינגים זה לא קשור אלינו לאף אחד בשרת אין פינגים כמו שלי שכול 5 דקות נייה לי פינג של 999 או 900+- ושאלתי בפרום לאף חד אין בעיה כמו שלי אני של מי הבעיה של הכבלים או של הספק? אני מבין במחשבים.. אני סוגר את כול התוכנות מי msconfig יש לי אנטיי וירוס של קספרסקי + Ad-Aware SE Professional מה יוכלה להיות הבעיה בבקשה תעזרו זה דחוף :'(

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שאלה: אם ספק התשתית היא הוט, האם ספק האינטרנט יכול להיות בזק בינלאומי ברשת Power NGN

3. יש לחבר שלי מחשב נייד של קומפאק . הוא רוצה להעביר את כל הקבצים החשובים שלו אל המחשב הביתי שלי , על מנת לצרוב את אותם יותר מאוחר . עכשיו שאלתי היא כזאת : מה הדרך הכי בטוחה פשוטה ומהירה לעשות זאת ?! יש לי כמה אפשרויות, כמו USB , דרך הכרטיס רשת ,אבל אני לא יודע מה עדיף , כי גם יש את הקטע של הזיהוי של המחשב הנייד במחשב הביתי . אשמח אם תתנו לי כל מידע אפשרי בנושא. תודה עריכה : יש לי וינדוס 98SE ולחבר יש XP .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה המצב אנשים ?.. לאחר בעיות עם פורטים חסומים בברק 013 ומצדם הם טוענים שאין שום חסימת פורטים, התנתקתי מהם ועברתי לאינטרנט בזק בינלאומי 014 וכל המהירויות חזרו למהירות הקודמת שהייתה לי בברק 013 לפני שהם התאחדו עם נטוויז'ן (מאז בעצם התחילו כל הבעיות שיש לאנשים עם הפורטים החסומים) וחסמו את הפורטים (: אני ממליץ לכם בחום, אם שיתוף קבצים כמו P2P חשוב לכם תעברו לאינטרנט בזק בינלאומי 014 !

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by michael7255,

בבזק הציעו לי את הראוטר הזה במצבע האם הוא טוב ? או שעדיף לרכוש משהו אחר ? מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך החברה? ואיך הסט הנ"ל שלהם: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433 תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by refaels2006,

מהן השעות שמומלץ להוריד באימיול ...?.. מהן שעות השיא והעומס ?.. אני ב 017 וידוע לי על הבעייה של הגבלת פורטים ותעבורה מצידם . אבל אצלי הוא מוריד טוב .

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  10. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אהלן, המודם שלי לא מצליח להתחבר לאחר החלפה של כבל adsl (הקודם היה קצר מידי ורציתי להזיז את המודם). אחרי ההחלפה הנורת DSL לא נדלקה בכלל. לאחר מכן החזרתי לישן והנורה פשוט מהבהבת לכמה שניות ונכבית, וחוזר חלילה. המודם (DSL-G225)מכוייל כבריג׳ בשביל ראוטר TPLINK C80 ניסיתי עוד כבל טלפון ניסיתי להחליף מפצל בקיר ניסיתי לחבר גם ישירות לקיר עם כבל טלפון. ביצעתי ריסט למודם והגדרתי הכל מחדש (אני מקווה שנכון...בחרתי pppoe והזנתי את השם משמש וסיסמא מהספק. בנוסף הגדרתי 8 38. מה יכולה להיות הבעיה? וכל זה מהחלפה של כבל? אגב התמיכה של בזק גם לא ידע ושלח טכנאי אבל הוא יגיע רק ביום חמישי (!) לא נשמע לי סביר שנהרס משה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום, אני אשמח להמלצה לראוטר שמתאים לצרכים שלי, כרגע אני משתמש בנתב בי של בזק, ואני מאוד נהנה. אני ישמח לקנות באופן חד פעמי ראוטר, ולא לשלם כל חודש.(אני די בור בעניין)

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by Splashy,

יש לי את הראוטר שבכותרת, תשתית HOT UFI. ראיתי שבאתר של פיקוק יש את גרסה 1.58 ובאתר של Edimax העולמי יש גרסה 1.62. אני כרגע עם גרסה 1.58. האם זה בטוח/רצוי להתקין את גרסה 1.62 או שעדיף להישאר עם 1.58? איזה גרסה עדיפה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי לכולם, יש לי בית של 4 קומות ובימים אלה אני מסדר את כל מערך הרשת מחדש, כולל ראוטר בכל קומה והעברת כבלי רשת בתעלות בכלל הקומות. כנראה שאני אצטרך להשתמש במוצר הבא: ורציתי לשאול האם השימוש במוצר הזה עלול להוריד מהביצועים? לדוגמא, ישנם 2 כבלים שיוצאים ממקום אחד ואני מעוניין לחבר אותם למפצל הזה ואת הקצה הבודד לחבר ישירות לראוטר. כמו כן, אני מתכנן להשתמש בכאלה בודד. מחיבור לחיבור. אותה שאלה לגבי השימוש בחיבור זה. אני לא יודע למה, אבל בהתחלה שכבר התחלתי ללחוץ את הקונקטור לאחר העברות לחצתי אותם כבבל ישיר וכך המשכתי לעשות ברוב החיבורים בבית. זה קריטי? העברתי כמה סוגי כבלים בתעלות בבית ואני לא יודע האם זה Cat5 או Cat6. איך ניתן לדעת? ומה ההבדל בניהם? והאם זה קריטי כ…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Sex$Booster2007,

היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.

17. Started by Spybot,

יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. אני לא יודע עד כמה שזה קשור לרשתות אבל המגבלה העיקרית זה מהירות הupload העלוב שיש לנו בארץ (יש מקומות שזה יותר גרוע) אין לי כרגע גישה למחשב של הבית אבל אני זוכר פחות או יותר מה הקצבים שאני משתמש בהם ובינתיים יש לי שתי הגדרות : פרופיל 720p - שמוגדר 720p@1.8mbps video ואודיו ב128kbsp AAC . סך הכל בערך 2mbps לרוב עובד בסדר עדיין קצת מטושטש ( ראיתי דברים הרבה יותר גרועים ). פרופיל "my isp hates me " - וכמו שנכתב 576p@1mbps בערך כולל אודיו . אולי 1.1 . אמרו לי שרואים די בסדר הבעיה שלי היא שעם ה3mbps שבזק +014 נותנים לי קשה לי מאוד לקבל תוצאות טובות ב720p ב2.4mbps כולל אודיו. יכול להיות שזה בגלל המחשב שלי או משהו אבל זה לרוב לא יציב. אני עדיין צריך לבקש ממישהו שיבדוק …

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. שלום רב, חבר שלי טוען שהאינטרנט שלו מאוד איטי ( יש לו אלחוטי ). יש תוכנה שיכולה לבדוק אם עוד גולשים מחוברים אליו ? (אנא הימנעו מהמלצות לבדיקת וירוסים,תולעים וכדומה) תודה מראש, דודו.

• 10 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. שלום לכולם, יש ברשותי ראוטר של בזק דגם D-Link DSL 2760U והוא ממוקם בבית בתוך ממ"ד. הממ"ד נמצא בקומת קרקע והמחשבים נמצאים בקומה עליונה. בחדר שנמצא בדיוק מעל הממ"ד יש קליטת WiFi (לא מלאה, אך מספיקה) אך בחדרים האחרים אין קליטה בכלל. איך ניתן להגדיל את טווח ה WiFi כך שיאפשר גלישה בכל הקומה העליונה? - אין אפשרות להוציא את הראוטר מהממ"ד - אין אפשרות להעביר כבל רשת לקומה העליונה חשבתי לקנות את הרפיטר האלחוטי של בזק http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html או אולי HomePlug? אשמח לשמוע הצעות נוספות... תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  21. שלומות חברי הפורום, היום סוף סוף ביצעתי את מעבר החדר המיוחל, ועם מעבר החדר עבר כמובן גם המחשב, ואיתו גם הראוטר. הראוטר הוא משהו בסיסי(ומעפן) של בזק, ROTAL RTA 1025W. הכל עובד נפלא, חוץ מה... הקליטה האלחוטית. הבית שלי די גדול(דירה, קומה אחת) והחדר הישן שלי היה די קרוב לסלון, ולכן היה ניתן לגלוש בסלון בכיף. החדר החדש די רחוק מהסלון, וכצפוי, האות בסלון נע בין "Very Low" לפשוט לא מגיב. לכן חשבתי, בוא נקנה ראוטר חדש. אז.. הראוטר מתחבר למחשב שלי בחיבור קווי ושאר המחשבים(בדרך כלל שניים בו זמנית, שלושה במקרה הכי קיצוני) הם לפטופים שמתחברים אליו אלחוטית(זה אומר 802.11G, אם אני לא טועה). התשתית היא ADSL, אז לא אכפת לי ראוטר שלא תומך בכבלים. הראוטר הנוכחי עובד נפלא כאמור, אך אני צרי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by simla101,

היי, אני מצטער מראש, למרות שקראתי את כל הדיונים הדומים כאן, לא הצלחתי לגרום לרשת שלי לעבוד. קיבלתי הוטבוקס חדש, ויש לי לינקסיס ישן WRT54GL שאני רוצה שישמש כראוטר. חיברתי אותו בפורט LAN להוטבוקס (פורט 1). הגדרתי אותו גם כדינאמיק IP (אחרי שביטלתי את ה-dhcp) וגם כסטאטיק IP, ולמרות שאני מקבל רשת כשאני מתחבר אליו ברשת הקוית, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית. בנוסף, כל פעם שאני מגדיר IP סטטי, יש לי 4 הגדרות, ההגדרות של ה- IP Adrress, אני לא יודע מה הטווח כתובות שההוט בוקס נותן (הבנתי שאני צריך להגדיר מחוצה לו), אני רק יודע שהוא מגיב לכתובת 192.168.100.1 (ולא 192.168.1.1). אני מגדיר את הgateway כ- 192.168.100.1. חוץ מזה, האם אני צריך לשנות את ה- IP של הנתב עצמו? מה החוק…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by PriorTak,

הי אני צריך המלצה על כרטיס רשת טוב עם דרישות מאוד ספציפיות: חיבור USB 3.0 תומך בDUAL BAND תומך בתקן AC. בעקרון אין לי תקציב מוגדר, ככה שמה שתמצאו יהיה טוב. ואין לי בעיה לקנות ישירות מחו"ל אם זה יוצא זול יותר או איכותי יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי, ההורים הולכים להתחבר בשעה טובה לסיבים של סלקום (תשתית בזק, אז אולי בעתיד יעברו לפרטנר\בזק) החיבור יהיה 1000\100. כרגע הם עם תשתית של הוט עם הוטבוקס ישן ו-TENDA NOVA MW3. חשבתי לקנות להם Xiaomi AX3200\Redmi AX6S (ראיתי שהרבה אנשים אומרים שעדיף את הסיני, האם זה נכון? כי הממשק WEB באנגלית נראה לי עדיף מצד שני שמעתי דברים סותרים לגבי הביצועים. חלק אומרים שהסיני יותר טוב וחלק אומרים שזו אותה החומרה בדיוק). מה שכן ראיתי זה שאפשר להתקין OPENWRT על ה- Redmi AX6S ולא על ה- AX3200 נכון לעכשיו. השאלה האם יהיה אפשרות לעשות MESH עם OPENWRT? גם יש מקומות שקראתי שמשום מה להתקין את זה מוריד את הביצועים. לא יודע אם זה נכון. בכל אופן הבית הוא בי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.