רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר יום שלם של ניסיונות, כישלונות ולמידה דרך היוטיוב לגבי הגדרת dd-wrt כרפיטר על לינקסיס הוותיק שלי, אני פונה עליכם בתקווה כי כאן הישועה. ביוטיוב מראים מספר הסברים שונים לגבי ההגדרה כרפיטר . יש לציין כי הנני מנסה להעביר את האות ממודם של בזק מסוג Netgear DGN2200v2. מס שאלות , לפי הסרטונים ישנם הגדרות כפולות, כלומר פעם אחת הן נבחרות ובפעם השניה הן לא . השאלה מה הנכון ? - תחת Network Setup מופיעים ה IP וה- Mask זה מובן לי שהIP שונה יש לשים והMask כמו המודם עצמו . מה לגבי Geteway ? האם להגדירו לפי הIP של המודם (Netgear) ?? - תחת Connection Type מופיע הגדרת DHCP כברירת מחדל האם להשארה או להחליפה ל Disable כפי שחלק מהסרטונים ? - תחת Network Address Server Settings מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את הסיסמא של הרשת האלחוטית אבל אפשר לעשות את זה גם אם אני לא זוכר את הסיסמא ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר dlink 6740u של בזק. ובנוסף רכשתי לאחרונה פיירול של פוריטיגי FortiWifi 60d. חיברתי את ה FortiWifi בנקודה ה WLAN שלו ישירות לראוטר של בזק. והוא קיבל כתובת IP בראוטר של בזק כ 192.168.205.10 . יש ROUTE שמגיע אליו. והאינטרנט עובד. הראוטר של בזק מוגדר בכתובת: 192.168.250.254 והפיירוול של פורטי מוגדר בכתובת 192.168.100.254 השאלה שלי האם יש צורך לעשות BRIDGE MODE בראוטר של בזק? שיישמש רק כחייגן ? האם תצורת הרשת תקינה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מגבר WIFI יציב טוב וזול. שיכסה לפחות 5-6 מטר של קליטת WIFI. שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי. ראיתי את זה : http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Hot-Sale-Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander/1744843211.html מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת serviio לצורך צפיה בסרטים בטלויזה חכמה של סמסונג. הבעיה היא שיש סרטים שעובדים חלק ויש כאלה שנתקעים כול כמה דקות ומופיע הודעה "המערכת טוענת". אני משתמש בראוטר משולב מודם של בזק מדגם: d-link dsl2760u מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה זו? אני ניסיתי גם תוכנות אחרות ומכולם serviio הכי יציבה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה הAP בבית של אבי נשרף. ברצוני לרכוש ראוטר חדש. העניין הוא שיש באיזור ה4 קירות בין הראוטר לחדר הקיצוני בבית ואני צריך ראוטר עם טווח חזק ואנטנות טובות. צריך שהוא יהיה גם פשוט ויציב כי אבא שלי טיפה טכנופוב בנוסף, אולי בעתיד ארצה לרכוש איזשהו wireless display adapter לטלוויזיה אבל זה בעדיפות נמוכה אז רצוי שזה יתמוך. כמו שציינתי למעלה, התקציב הוא בין 300 ל400 ש״ח. אשמח להמלצותכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר + מודם Tp-link דגם TD-W9980 שהזמנתי מגרמניה לפני חצי שנה בערך. מאז ומתמיד הקליטה הייתה בעייתית בדירה שלי. הכנתי סרטוט גס של הדירה בתוך בטבלה. הקווים של הטבלה מציינים קירות. [TABLE=width: 500] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]מטבח[/TD] [TD]מקלחת[/TD] [TD]שירותים[/TD] [TD]ראוטר[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [TD]מסדרון[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]סלון[/TD] [TD]החדר שלי[/TD] [TD]חדר שינה[/TD] [/TR] [/TABLE] המרחק בין הראוטר לחדר שלי עומד על 6-7 מטר בערך. הראוטר לא נמצא בממ"ד. בהתחלה השתמשתי בדונגל Edimax 7822 תקן AC. הקליטה הייתה סבירה, אבל פעם ביום בערך נאלצתי להוציא את הדונגל ולחברו מחדש…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סטרימר Popcorn Hour A210, ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הביתית באופן אלחוטי. בשביל זה אני זקוק לדונגל רשת אלחוטי שמתחבר ל USB. האם יש לכם המלצות לדגם \ חברה? האם יש דברים שחשוב שאבדוק כשאני בא לבחור בין דונגלים שונים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מגדיל טווח של tp-link והראוטר הראשי גם הוא של tp-link. אני מקבל אינטרנט במאריך הטווח אך הרשת הביתית לא מחברת בין כל המקומות בבית - מכשירים שמחוברים לראוטר מזהים אחד את השני ומכשירים שמחוברים למאריך הטווח מזהים אחד את השני אך אלה לא מזהים את אלה. האם יש עצות? תודה! רונן
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, סתם שאלה קטנה שמציקה לי, במקרה שמחשב מחובר לראוטר קווית ומחובר גם לרשת אלחוטית אחרת כלשהי במקביל, דרך איזו מהרשתות המחשב יגלוש? תמונה שממחישה את המצב: (נא להתעלם משמות הרשתות, לא היה לי כוח לשנות אותן בשביל הפוסט ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי (מדפסת רגילה ) בכבל USB לראוטר ושאני יוכל להדפיס מכל מחשב ברשת, האם הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההודעה שקיבלתי מהתמיכה של D-Link ישראל במייל: שלום, מצ''ב קישור להורדת קשוחה: https://dl.dropboxusercontent.com/u/19372053/router/dir-825ac/20150818_1754_DIR_825AC_ISR_1.0.2_sdk-master.internal.bin מדריך שדרוג נמצא כאן: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-651-firmware-white-interface/czid לאחר שדרוג תאפס נתב על ידי לחיצה של 15 שניות על לחצן RESET ותגדיר שוב בעזרת הסבר הזה: http://www.support.dlink.co.il/#!dir-825ac/cz34 תודה
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[TABLE=class: tc bdr M, width: 1] [TR] [TH] [/TH] [TH=class: T]Upstream[/TH] [TH=class: T]Downstream[/TH] [/TR] [TR] [TH]Current Rate (Kbps)[/TH] [TD]3454[/TD] [TD]44000[/TD] [/TR] [TR] [TH]Max Rate (Kbps)[/TH] [TD]70230[/TD] [TD]91744[/TD] [/TR] [TR] [TH]SNR Margin (dB)[/TH] [TD]32.3[/TD] [TD]21.3[/TD] [/TR] [TR] [TH]Line Attenuation (dB)[/TH] [TD]13.7[/TD] [TD]10.4[/TD] [/TR] [TR] [TH]Errors (Pkts)[/TH] [TD]0[/TD] [TD]0[/TD] [/TR] [/TABLE] המודם מציג לי את הנתונים מעלה, האם מדובר בנתונים תקינים?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי את המודם VEGN2610, תשתית של בזק 100MB לפני כמה חודשים עברתי לספק 011 עכשיו לפני חודש ניסיתי לפתוח את הפורט 27015 (אין צורך לשלוח מדריך \ לשאול אם פתחתי את הפורטים כמו שצריך, כי התשובה היא כן) וזה לא עבד, ניסיתי DMZ וגם לא עבד עזבתי את הסיפור הזה עכשיו יש לי בעיה עם ה-PS4, אני תקוע על NAT Type 3 -Strict אז פתחתי את הפורטים שצריך, וזה לא עזר, ניסיתי גם DMZ וזה גם לא עזר כמובן שהגדרתי IP סטטי ל-PS4 + ה-UPnP פועל עכשיו בדקתי וגם ב-PC יש לי NAT Type Strict למרות שלא היה לי פעם גם מבלי שהיה לי שום פורט פתוח, ככה שזה לא קשור לפורטים אני מנחש מישהו כאן מכיר את 011 ויודע אם הם חוסמים את הפורטים? או משהו שגורם לכך שהפורטים לא עובדים? אולי לנסות להתקשר אל 011 ולהגיד להם …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם נתב ה-OnHub הגלילי והייחודי של חברת הענק יביא מהפכה לעולם ציוד הרשת הביתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/גוגל-כובשת-עוד-חלקה-ונכנסת-לשוק-הנתבים/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני סובל מבעית ניתוקים תכופים בראוטר האלחוטי שלי WR941ND TPLINK: כל התחנות האלחוטיות מאבדות קשר עם הראוטר בתחנות שמחוברות דרך LAN אין בעיה ויש גלישה כרגיל כלומר חלק ה WIRELESS של הראוטר נכנס ל FREEZE רק RESET פותר את הבעיה אבל לזמן מוגבל עדכנתי FIRMWARE אבל זה לא עזר... ניסיתי להחליף CHANNEL וגם זה לא עזר כיביתי את ה ACCESS POINT – גם זה לא עזר... מה יכולה להיות הסיבה ואיך ניתן לפתור?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת רשת איתה עבדתי בעבר ללא שום בעיות כשהספק שלי היה בזק בינלאומי. לאחר המעבר לאקספון אני לא מצליח לגשת אליה מחוץ ל-LAN הביתי. אני עובד עם מודם-ראוטר Kasda המשמש כ-Bridge בלבד, כלומר רק מודם, ובראוטר של Linksys. אני מקבל IP ציבורי מאקספון, כלומר הIP המופיע בראוטר זהה לזה שמוצג ב-whatismyip. בראוטר פתחתי את הפורט המשמש למצלמה ב-IP המוגדר לה. כאמור, בגישה מתוך ה-LAN המצלמה עובדת בלי בעיות. רק בניסיון לגישה מהטלפון ברשת הסלולרית מתקבלת שגיאת Timeout. מישהו נתקל במקרה דומה? יש רעיון איך לפתור? תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גוגל, ענקית הטכנולוגיה, הכריזה אתמול בערב על מוצר חדש ומפתיע – נתב בייתי (router) ייחודי שפותח בשיתוף עם חברת TP-LINK. כרגיל אצל החברה, לא מדובר במוצר סטנדרטי אלא בהצהרת כוונות שיש לה משמעות רבה. כל הפרטים, כולל המפרט, המחיר והתכונות היחודיות - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5773
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט.. אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה.. פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה.. מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים? הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש ראוטר חדש לבית. כרגע יש ברשותי כמה ראוטרים (NetGear DGN2200, Linksys WRT54GL וSimens SL2-141). למיטב ידעתי השנטגיר והסימנס גורמים לבעיות (מתנתקים מדי פעם על דעת עצמם ומחכים לריסטרט.. אולי מתחממים.) מהירות הגלישה בבית היא 15Mb/s כמה שאלות בנושא כדי להבין יותר טוב: 1. יש עדיפות לראוטר עם מודם מובנה או בלי? והאם שניהם נקראים "ראוטר" או שלאחד מהם יש שם אחר? 2. מה ההבדל בין ADSL ל VDSL? (וADSL2 לעומת ADSL) מצאתי כמה מקומות שאומרים שVDSL זה למהירויות גבוהות, אבל בKSP למשל מצאתי רק 2 ראוטרים כאלו.. 3. האם יש צורך בראוטר התומך ב5GHz? אין ברשותי מכשירים שתומכים בתדר הזה (למיטב ידיעתי) 4. מה משפיע על טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בבית חוץ מהאנטנות? (לפי המידע פה יש הב…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול התקינו אצלי בשעה טובה אינטרנט 100/100 של Unlimited.. הם הביאו איתם ראוטר D-Link DIR-825 (ה N הישן, ולא הAC החדש). האם עדיף לי להביא ראוטר TP-Link WR1043ND או אולי TP-Link WDR4300 ? מה אתם אומרים? תודה רבה.
-
- 44 תגובות
- 16k צפיות
- 1 follower
-