רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מידע על התשתית של טריפל סי? רשום באתר שלהם שהם מציעים גם תשתית אבל כדי לקבל מחיר צריך לפנות אליהם. המוקד שלהם אומר שזה עדיין לא פעיל. מישהו יודע איזה תשתית זאת? מתי זה יהיה פעיל? איזה מהירויות? מחירים? משהו...
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? כי אם כן, אז פשוט נשדר סאונד דרך הכרטיס רשת ישר לרדיו לא נצטרך לחבר רמקולים ישירות למחשב ואז יהיו לנו רמקולים אלחוטיים!!! ;D
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני מנסה.. אני לומד קצת בקורס של תקשורת ומחשוב ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לדעת שקשורות בפקודות – ping, arp, tracert, ipconfig, netstat - איך אני יודע כמה כרטיסי תקשורת יש לי במחשב ואילו סוגי תקשורת יש בכרטיסים האלה? - מה הMAC ADDRESS של הכרטיסי תקשורת שיש לי - אם אני מוחק את ההיסטוריה בדפדפן שלי וגולש לאתר מסוים , לאיזה כתובת IP ראשונה המחשב פונה ולמה בעצם? - האם ניתן לפצל בין שרת NAT לשער היציאה לאינטרנט? - איך אני מקבל את הכתובת MAC של הDEFAULY GATEWAY במחשב שלי? תודה..
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחר התקנת דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בסמל של כרטיס רשת מופיע: edimax wireless lan card not exist מה ניתן לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל : 3Com 3CRWE554G72T, הוא מקבל גישה לרשת האינטרנט מרשת LAN מקומית מסויימת כלומר לא דרך הכבלים או ADSL. (לצורך העניין אני מקבל גישה לרשת מISP מסויים לא משנה ממי כי זה לא חלק מהנושא) מחוברים אליו מס' מחשבים חלק בצורה חוטית וחלק בצורה אלחוטית. אני מצליח לשתף אינטרנט בין כולם ללא בעיה ובנוסף אני יצרתי רשת ושיתוף קבצים בינהם. המחשבים האלו יכולים להתחבר למחשבים הנימצאים מחוץ לראוטר אבל כל מחשב שנימצא בתוך הראוטר (גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית) אין אליו גישה -כל גישה אליהם פשוט חסומה. חשוב לי ליצור גישה מבוקרת אל המחשבים הנימצאים בתוך הראוטר מכמה סיבות: 1. אני רוצה שמחשב אחד יהיה מחוץ לראוטר ואליו יגיע החיבור מהרשת המקומית כלומר הקשר לבחוץ ומחש…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ואם אני מאפס אותו אז הכול חוזר כפי שקיבלתי אותו מבזק? או שפשוט הוא יוצר מחדש גיבוי של הpassive? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Sec Consult פרסמה לפני מספר ימים מידע על פירצת אבטחה חדשה במנגנון ה NetUSB של הרבה מאוד ראוטרים. מנגון הNetUSB מאשר חיבור אל התקני USB על גבי הרשת ("USB over IP"). המנגנון בד"כ מאופשר כברירת מחדל ובחלק מהמקרים אינו ניתן לכיבוי מלא גם אם לא משתמשים בו. הפריצה מאפשרת buffer overflow attack אשר במקרה הטוב יכולה לגרום לקריסת הראוטר, ובמקרה הרע להרצת קוד זדוני. בין יצרניות הראוטרים שזוהו כמטרות פוטנציאליות נמצאות חברות כגון d-link, tp-link, netgear, zyxel אשר מוצריהן מאוד נפוצים בארץ. חברת TP-Link כבר הוציאה מספר firmwares אשר כוללות תיקון לבעיה (למשל עבור הw9980 שדי פופולארי פה). חברות אחרות עדין לא פרסמו תיקונים. לאנשים שמעוניינים לנסות לצמצם את חלון ההזדמנויות, מומלץ …
-
- 46 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אל הרשימה המצומצמת של נתבים התומכים בתקן 802.11ac הצטרף בימים האחרונים חבר חדש, הפעם של חברת D-Link. ה-DIR-825/ac הוא נתב אלחוטי דואלי המקוטלג כ-AC1200 – כלומר הוא תומך במהירות של 300Mbps בתדר 2.4Ghz ו-866Mbps בתדר 5Ghz. את כל הפרטים עליו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5705
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום ! אוקיי אני ייתן 2 מצבים : 1. לחבר שלי יש ADSL עם מודם (האם יש אפשרות לשדררג ושהוא יתפקד כנתב גם ?) עכשיו הוא רוצה לחבר את המחשב שלו , ומחשב נייד בחיבור אחלוטי. הבנתי שנתב אלחוטי כמו LINKSIS או D-LINK יעשו את העבודה מעולה , כלומר כבל רשת אליו וכרטיס אלחוטי לנייד.... וזה מתחבר למודם ועושה גם את עבודת הניתוב , אני צודק ? 2.אצלי מכיוון שהנתבים האלחוטיים האלו הוא קונה בחול בבערך 50 דולר רציתי לשאול אם כדאי לי לבקש גם אחד , כרגע יש לי את המחשב שלי במפרט שעובד מצוין , ולאחי מחשב פנטיום 133....האם אפשר לשתף איתו אינטרנט ככה ? כמובן שבעתיד אנחנו מתכננים לקנות עוד 2 מחשבים חדשים (עוד חצי שנה) כך שהמחיר בארץ הוא יותר מפי 3 מח'ול... שווה לקנות ? והאם צורת החיבור היא באמת כמו ש…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רשת אלחוטית זה כאב ראש S: קניתי אתמול ראוטר של Level one במקום ה edimax שלי שהלך לעולמו. חיברתי, הגדרתי, אחותי ואני מחוברים יופי לאינטרנט (היא- בכבל. אני- בכרטיס WiFi, גם של Level .one אבל אבוי, המחשב של אח שלי, בעל כרטיס של Edimax, מסרב להתחבר לאינטרנט. -לרשת הוא כן מתחבר, ויש גם מעל 85% קליטה (Signal quality- יושב על 99-100 אחוז קבוע, ככה שקליטה זו לא הבעיה) זה נותן לי את הסימן של ה 2 מחשבים עם הסימן קריאה במשולש הצהוב (Missing connectivity) למישהו יש רעיונות איך לטפל במטרד הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מוריד כבר הרבה זמן משרת USENET במהירות מקסימלית עם 5 מגה. אתמול בערב ניסיתי להוריד משהו מהשרת וירד לי על 2KB (במקום 600 אני מזכיר). עזבתי את זה אמרתי אולי מדובר בבעיה זמנית בשרת. בלילה שחזרתי למחשב ראיתי את ההורדה חזרה למהירות מקסמלית. הכל היה בסדר עד שפתאום היום בצהרים שוב פעם המהירות צנחה בפתאומיות ל2KB. פה כבר הבנתי שכנראה בזק משחקים איתי אז לקחתי משתמש של 012 מאחותי וראיתי שדרכם אני מוריד על מקסימום ודרך בנלאומי על 2KB. פה כבר לא היה ספק. בזקבנלאומי מגיבלים לי את מהירות ההורדה דרך usenet. יתקשרתי לבזקבנלאומי הם עשו כל מיני בדיקות וכמובן שכלום לא עזר. חוץ מאפשרות- שהוא שידרג את המשתמש שלי למסלול גיימר פתאום הכל הסתדר. כמובן שהוא לא הסכים להשאיר לי את המצב ככה והחז…
-
- 70 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שרת מדפסת . כי אם אני צריך להדפיס משהו אני חייב להדליק את המחשב המארח . אז אם קונים שרת מדפסת לא צריך להדליק את המחשב המארח וגם יש לי רשת די גדולה בבית . איך מחברים את שרת המדפסת לראוטר או למחשב ? המדפסת ליד הראוטר . המדפסת שלי היא Lexmark 8350 . ואיזה שרת מדפסת ממלצ לקנות .
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי רשת בבית, ובהתחלה היינו שולחים בין המחשבים קבצים באיסיקיו על מהירות גבוהה מאוד, לא יודע למה ומתי, המהירות של השליחה לא עוברת את ה 15 KB [המהירות אינטרנט שלי] מי שיעזור מלך
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, אנחנו משתמשים בבית בראוטר kasda. עד היום הכל עבד טוב מאוד אולם מאתמול, לאחר שעדכנו את אחד המחשבים הניידים לווינדוס 10 החלה לצוץ בעיה. המחשב שהותקן בו ווינדוס 10 מתחבר לראוטר דרך ה-WIFI והוא מחובר לאינטרנט, אבל אחרי בערך 3-4 דק' הוא מתנתק מהאינטרנט (כאשר הוא עדיין מראה שהוא מחובר לראוטר), אבל לא רק שהחיבור לאינטרנט מתנתק במחשב זה, אלא במחשב הנוסף שמחובר לראוטר (עליו הותקן מתאם הרשת, אם זה משנה). כל עצה או רעיון יתקבלו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על חיבור 5Mb, להבנתי קומבו צריך לעלות בסביבות 115-120 על ספק + תשתית. (70-80 שקל על תשתית + 40-50 שקל על ספק) הייתי רוצה לדעת אם אתם מכירים דילים טובים, ואם יש המלצות על ספק מסויים שכדאי ללכת עליו - או לא ללכת עליו? יש דרך מיוחדת "לסחוט" מחירים טובים יותר?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
אפשר להחליף תשתית להוט במקום 013 ,להישאר בנטוויזן ולעשות מסלול גיימר 2.5M? אם אני משתמש בראוטר שגולשים עליו 4 אנשים ,עדיין יהיו לי פחות לאגים ופינגים נמוכים? ומה יותר טוב?מודם חיוג או כבלים?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא זכיתי לתגובות בשרשור המקורי. אני רוצה לקדם את הנושא הלאה. כרגע יש לי את המודם D-LINK DSL-2500U ואני מבסוט ממנו עד השמיים. יצא שאני צריך להחזיר אותו לבזק. איפה אני משיג אחד זהה או משהו דומה. כרגע אני על 15 מגה ולא מתכוון לשדרג עוד הרבה זמן. אני צריך משהו שקל להתקין ולהגדיר. מודם פשוט, לא נתב. לא רוצה משומש. אשמח לקישורים בחנויות ברשת (בארץ) שמשם אפשר להזמין. בחנויות מחשבים אצלי בעיר מסתכלים עליי כאילו אני דפוק כשאני מסביר להם שאני לא צריך אנטנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שהתחילה לפני שבוע.. אז ככה: מודם 600E מחובר לראוטר אדימקס שלא כל כך קשור לסיפור הזה. המודם כל הזמן יוצא מסנכרון, הנורה האמצעית מהבהבת ללא הפסקה. בדירה שקע טלפון אחד, אליו מחובר ADSL וטלפון. ניסיתי להחליף פילטרים, ניסיתי להחליף מודם. הדבר המוזר הוא שברגע שהמודם יוצא מסנכרון אני מרים את השפורפרת של הטלפון (שומע צליל חיוג) מחכה כמה שניות והמודם מסתנכרן (ברקע של הקו אני שומע צלילים של פקס \ מודם אנלוגי) וככה אני גולש לצלילים של שפורפרת שלא ניתקו. אם אני מנתק את הטלפון אגב, המודם שוב יוצא מסנכרון. טכנאי של בזק היה אצלי אתמול ובדק את הקו - הקו במצב מעולה. בנוסף הוא החליף איזה רכיב בחוץ והבעיה חזרה שוב היום. התקשרתי שוב לבזק והזמנתי שוב טכנאי, בכל זאת רציתי לדעת אם מי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-