רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש ממש מעצבנת ומוזרה, היא כבר נמשכת אני חושב משהו כמו חצי שנה, ופעם אחת ניסיתי לדבר עם 012 ולסדר את זה, אבל זה לא ממש עבד וגם לא הוט וגם לא 012 מוכנים לקחת אחריות לנעשה אצלי. אז אני אסביר כל מה שיש אצלי, ואז אקווה שאתם תוכלו לעזור, או להמליץ לי מה לעשות. טוב, אז יש לי ראוטר אלחוטי בבית, של לינקסיס, מחובר למודם ת'ומסון (כבלים), ומהמחשב יש כבל רשת לראוטר. הבית שלנו מרושת ברשת חוטית, כאשר אבא שלי מחובר לרכזת, ומהרכזת לראוטר. יש כאן סיבוך אני מודע לכך, אבל לא זו הבעיה כי גם כששאר הבית מנותק, יש לי בעיות רבות. בקיצור, משום מה, במשך זמן רב, בכל כמה שעות, האינטרנט מתחיל להיות מעיק, וכשאני מתכוון מעיק, אז זה אומר שאני יכול להוריד על 3 קילובייט בערך בביטורנט, ל…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
- שיהיה סופר יציב! בלי קריסות וגמגומים כמו הראוטרים של בזק - דואל בנד (זה כבר סטנדרט?) - ויפי שיכול לעבור 2 קירות - עובד עם בזק (40MB, זה VDSL?) - אני משתמש בו הרבה לסטרימינג מהמחשב ל PS3, אז אם יש דבר כזה ראוטר שמתאים יותר לסטרימינג, רצוי. עדיפות לעד 300 ש"ח, אלא אם הראוטר ממש שווה את האקסטרה. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם אפשרי באמצעות תוכנה כלשהי או דרך אחרת ליצור בעזרת כרטיס רשת של netbook סוג של WIFI - רשת שמכשירים אחרים יוכלו להתחבר אליה, לאו דווקא לגישה לאינטרנט אלא יותר דגש על רשת פנימית, בקיצור שהמחשב ישמש כמעין ראוטר לשני טלפונים סלולארים למשל שיוכלו להתחבר ככה אחד לשני. תודה
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בהורדה מ USENET בחיבור ישיר של המודם ( עם ה 5 נורות ALCATEL SPEED TECH HOME) למחשב אני מקבל הורדה במהירות מלאה של רוחב הפס שיש לי 4MBPS . אבל , כאשר אני מחבר את הרואטר (EDIMAX 6504) למודם ולמחשב , אני מקבל מהירות הורדה של רק כ שליש ממהירות ההורדה - כ 1.6 MBPS . פתחתי פורטים ברואטר והפנתי כתובות IP אבל כלום ! האים יתכן כי המודם בחיבור PPTP לראוטר לא מגיע למהירות ההורדת המקסימלית לעומת חיבור ישיר ?? אנא עזרו לפני שאתחיל בכל השינויים ברשת שלי (החלפת מודם בבזק תעזור ?). אשמח לכול כיוןן מחשבה , תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זקוק לעזרה די דחופה - הקבלן שלי עשה כבילה עם CAT6 בכל הבית אבל גילה שהוא פשוט לא יודע איך לחבר את השקעים לכבלים. יש כאן מישהו (או מכירים מישהו) שמתאים לו לבוא אלי במהלך שבוע הבא ולחבר 10-20 שקעים לכבלי CAT6 בבית תמורת תשלום הוגן (איזור ב"ש). אני מניח שבשביל מישהו שמנוסה בזה זה שעה-שעתיים עבודה מקסימום, לא? יש את כל הציוד הנדרש... דברו איתי
-
- 24 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
על הכרטיס רשום: k023B016 REV:A GENIUS אני לא מוצא אותו בשום אתר של דרייברים. בGOOGLE מוצא לזה תשובת חיפוש אחת שאין בה קישור לדרייבר. באתר של GENIUS מחלקת הדרייברים של כרטיסי הרשת לא עובדת. וברשימה של דגמי כרטיסי הרשת שלהם אין בכלל את הדגם הזה. אבל אני בטוח שזה שלהם מכיוון שעל הכרטיס רשום GENIUS וגם סמל החברה טבוע עליו. כרטיס הרשת נקנה בעבר מחנות של קוסמוס. יצרנו איתם קשר ואין להם את הדרייבר. יש כאן מישהו שיכול לעזור למצוא את הדרייבר? או אולי דרייבר של דגם אחר שיתאים לו?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הנושא שלי ירד כבר לעמוד הבא אז לא הקפצתי אותו, אבל מי שזוכר התעניינתי בראוטר שתומך במהירות של 100 מגה. וובכן, בסוף ירדנו ל30 מגה אחרי שהסתבר שנטוויז'ן שיחקו איתנו ועשו לנו שטויות ולבסוף עברנו לבזק. בכל מקרה, מבזק קיבלנו את הראוטר-מודם netgear VVG2000 והבנתי שהוא ראוטר בעייתי? איזה הגדרות כדאי לי לעשות איתו כדי שלא יעשה לי בעיות? ויש לי את הכרטיס רשת EW-7128g שמשרת אותי כבר כמה שנים טובות, מעולם לא סבלתי מניתוקים ולרוב תמיד קיבלתי 100% מהמהירות אינטרנט שלנו, אבל עכשיו עם הראוטר החדש כשאני בודק במחשבים אחרים שמחוברים אליו ישירות כולם מקבלים את מלוא המהירות 30 מגה בעוד שאני מסיבה כלשהי לא מצליח לעבור את המחסום ה20 מגה. החברה לא הוציאה דרייבר חדש לכרטיס כבר שלוש שנים, ולמעשה …
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מחשב 1: המחשב שלי, מערכת הפעלה - Vista. מחשב 2: מערכת הפעלה XP. עד היום הרשת פעלה כמו שצריך, עד שהתקנתי את ה-SP1 לויסטה. הגדרתי כתובות IP בצורה ידנית ( 192.168.0.2 / 192.168.0.1 ) ועד כאן הכל פועל כמו שצריך. השיתוף קבצים פועל מצויין - אני מזהה אצלי במחשב את המחשב השני ברשת(שכאמור - מותקן בו XP), קיים שיתוף קבצים מלא בין שני המחשבים. הדבר היחיד(והעיקרי) שלא פועל, הוא שיתוף האינטרנט. *אני מתחבר לאינטרנט דרך הראוטר של +B-Focus 312 *העלתי PS של תיקיית החיבורים שלי... אולי תוכלו להבין משם משהו שיכול לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation לווינדוס 10 אמור להיות דרייבר מובנה לכרטיס רשת, שאני בודק במנהל התקנים מופיע לי שיש בעיה ב microsoft virtual wifi miniport adapter איך אני יכול לסדר את זה כדי להקים AC?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע על protonmail אבל לוקח הרבה זמן לקבל שם הזמנה. ג'ימייל לא כזה מאובטח בעיני. יש שירות אימייל אחר חינמי שהוא טוב ומאובטח יחסית כאמור?
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי טלוויזיה חכמה וניסיתי להגביר את אות WIFI עי התקנת - הוםפלאג -ללא הצלחה ניסיתי - רפיטר -ללא הצלחה--לא מתחבר לטלויזיה!! יש למישהו רעיון??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, קבלתי היום הצעה מנטוויז'ן ל100 מגה ספק פלוס תשתית בזק ב99 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לעבור מבחינת איכות השירות והמוצר שאני מקבל. ממה שאני שמעתי מחברים אין הרבה תמונות עלייהם אך בכל זאת אני קצת חושש. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ומדבר עם ההורים שלי בסקייפ (יש לנו מצלמות HD של LOGITECH) בערך כמה פעמים בשבוע. למה בזק לא מאפשרות קו העלאה יותר גבוה מ-1MB? למה אין קווים סימטרים בישראל בניגוד לחו"ל? לפי האתר של סקייפ, בשביל לקבל קו תקין של שידור HD, צריכים העלאה של לפחות 1.5Mbps: https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need זה דיי מוזר שחברה שמציעה 100MB, מהירות שאפילו בארה"ב כמעט ואינה זמינה (רק לפני כמה חודשים, Verizon השיקו משהו דומה (קפצו מ 50MB מקסימום לחבילות של 150 או 300MB), לא יכולה להתמודד עם דבר כל כך בסיסי כמו שיחות בסקייפ. נ.ב מישהו יודע עד איזו מהירות (תשתית + ספק) נתב Linksys 54GL יכול לסחוב? (יש עליו DD-WRT)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר רשת ביתית של מספר מחשבים לראוטר אחד ואת הראוטר לחבר למודם ואז המחשבים לא יצטרכו להפעיל כל הזמן חייגן? אם כן, אז צריך לעשות הגדרות מיוחדות בראוטר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089225,00.html השאלה הגדולה מתי זה יקרה וכמה זה יעלה...?
-
- 74 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
1. כיצד נכנסים למסך ההגדרות של הנתב? 2. מה זה MAC ADDRESSES? קראתי שצריך להגביל את הכתובות הללו ברשת אבל אינני יודע כיצד... 3. דגם הנתב שלי הוא BEFW11S4 של חברת LINKSYS. האם הוא מספק אבטחה נורמלית או שמא מומלץ לשדרגו?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי נתב מסוג Edimax BR-6504n שעבר עדכון קושחה לגירסה 1.47 שממירה אותו לדגם BR-6504IL. כשאני מריץ בדיקת פורטים פתוחים של http://www.canyouseeme.org (או כל אחד אחר), כל הפורטים סגורים, כולל אלה שהגדרתי במפורש בport forwarding של הנתב. אני נלחם עם זה כבר כמה שבועות וסובל מהתנתקויות של כל מיני תוכנות (אני עובד על Mac OS X 10.5). גם במחשב הPC שברשותי (עם Windows XP) הפורטים סגורים, אז זו לא בעיה של מערכת ההפעלה. הfirewall המובנה בשני המחשבים כבוי לחלוטין. הלכתי בדיוק לפי המדריך הזה, פתחתי את הפורטים המתאימים גם בport forwarding וגם בvirtual server, עדיין לא עובד. מישהו יודע איך אני אמור לפתור את הבעיה הזו? האם הפורטים 25, 80 וכו' אמורים להיות פתוחים או שהנתב סוג…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני נמצא במחשב של המסעדה שלי, ניסיתי לקרוא מיילים (כרום) והופ, שגיאת חיבור לא ידועה (בדפדפן). לעמוד הראשי של הפייסבוק הוא מתחבר אבל כאשר מזינים אימייל וסיסמא, שוב חוזרת אותה השגיאה. השגיאה היא: ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ______אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות. ניסיתי להתקין תכנה כלשהי שדורשת חיבור לשרת שלה כדי להוריד קבצים ויש תקלת חיבור. גם האנטיוירוס לא מצליח לעדכן. יש לציין שאתרים רגילים עובדים כרגיל.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-