רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
im sorry that im writing in english coz my win dont support it... the clients on the network cant donwload things or get in web sites and all that.. but the upload work... what i need to do to fix it?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני היום גולש ב 256 K בעלות של בסביבות 170 ש"ח לחודש כולל הכול. אחי מציע לי (שהוא לא מבין כלום במחשבים) לחבר אותי ל 500K בעלות של 100 ש"ח!!! העניין הוא כזה, הוא אומר שיש לו חבר שאני אשלח לו צ'ק כול חודש על סך 100 ש"ח והוא יחבר אותי לאינטרנט הזה, אותו חבר רוצה עוד לפחות 2 באותו בניין. עכשיו כממובן שזאת קומבינה בשבילו, כאשר כולם מכירים את הטריק של אני מתחבר לבזק או לכול ספק אחר, מוציא נתב ומחבר את שאר השכנים שלי. אבל!!! אותו אחד שאחי מדבר עליו לא גר בבנין שלי, למעשה הוא גר בלוד ואני ברמלה בכלל, איך זה אפשרי שהוא יבוא ויחבר אותי. ובנוסף הוא אומר שמה שהוא מציעה לי בא עם מודם וכול התוספת שבאים בדרך כלל. איך אפשר? זה הגניוני? והאם כדי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם! לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס. אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro) כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!! היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב! יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
ומה מכניסים בDOMAIN Win98sec אי אפשר שלא לכתוב שם כלום ואין לי מושג מה צריך... דחוף דחוף!!! ****אשמח אם מישו שמבין יפנה אליי לאי סי קיו 109354512 **** ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
OK, לפני הכל תודה למי שעוזר יש לי שתי שאלות שברצוני לשאול: 1. איך אני מחבר שתי מחשבים ברשת? ואיזה הגדרות צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שני המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שאני יודע אני שם כרטיס רשת בשני המחשבים ומחבר בכבל את שני הכרטיסים, עד כאן הכל טוב. אבל מה ההגדרות שאני צריך לשנות? איך אני משתף את האינטרנט בין שניהם? כל נושא ההגדרות אני לא יודע בכלל ואשמח אם מישהו יפרט לי עליו. 2. איך אני מחבר שלושה מחשבים ברשת? ומה צריך להגדיר? האם ניתן לשחק בין שלושת המחשבים משחק רשת (LAN)? לפי מה שראיתי בדיון של Boomer, אפשר לחבר שלושה מחשבים בעזרת כרטיסי רשת, האם זה נכון? אם אני שם שתי כרטיסי רשת במחשב שלי ומכל אחד מוציא כבל למחשב אחר, החסרונות הם שהשתי מחשבים שמחוברים אלי ל…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
כאשר מחברים שני מחשבים עם שלושה כרטיסים, האם המחשב הראשי חייב להישאר דלוק בשביל לחבר את המחשב השני לאיטרנט?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא הבנתי איך זה הולך... כאילו עד איזה מספר זה מגיע וכל כמה שניות זה עולה...
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום קודם כול רציתי להגיד שהרגע נרשמתי לפורום וזה נראה אחלה אתר בכללי...... (אוקיי אחרי ליקוק הישבנים למנהלים נעבור לבעיה). אני בערוצי זהב והספק שלי זה בזק בינלאומי. לפני שבוע הIP שלי היתחלף למספר שמתחיל ב80 במקום ב62. אני עושה ריליס וריניו אבל זה לא עוזר האיי פי נשאר אותו דבר.... מה שעוד מוזר שהאיי פי החיצוני והפנימי זהים... היתקשרתי לערוצי זהב... אצלם בכלל רשום שאני בספק קווי זהב (אל תשאלו אותי איך... ) אחרי שאמרתי להם שאני 100 אחוז בזק בינלאומי הם שלחו אותי להיתקשר לבזק ולהגיד להם שישלחו את הקבצים של ההיתחברות שלי שוב.... אמרו לי שזה לוקח 72 שעות... אז רציתי לדעת אם אחרי זה האיי פי שלי ישתנה סוף סוף..????? כי מה שמפריע לי שמאז שהאיי פי הישתנה יש לי פינגים של 500…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
רציתי להגיד לכם שהוא פשוט מודם מצויין samsung מחירו עכשיו כחצי מחיר 239 שקלים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ואקס-בוקס במרחק בערך 30 מטר ממחשב שני בבית שלי. מה הדרך הכי טובה במחיר סביר (לא רשת אל-חוטית במאות דולרים) לחבר את כולם לאינטרנט בכבלים ואולי גם לחלוק קבצים? מה אני יצטרך לקנות? ועוד שאלה: יש לי כרגע חיבור לאינטרנט בכבלים במהירות 750 ק"ב. זה יהיה איטי אם ישתמשו בו שני מחשבים בו זמנית, אז מה עדיף לי - לעשות חיבור לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב או 2 חיבורים במהירות 750 ק"ב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארח שנותן גם דומיין, נגיד stamdomain.com. כתובות ה-IP של האתר לא בהכרח נשארות קבועות (אבל זה כאילו לא אמור לשנות כי הם דואגים בעצמם לעדכון רשומות ה-DNS). אני לא מעוניין להשתמש בדומיין שהם נותנים אלא לקנות שני דומיינים חדשים ולמפות אותם לתיקיות באתר הקיים, משהו כזה: domain-a.com ימופה ל- /stamdomain.com/a domain-b.com ימופה ל- /stamdomain.com/b חברות שמוכרות דומיינים במחירים טובים כבר מצאתי, עכשיו נשאר לי להבין איך אני משיג את הסידור שלמעלה. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אפשר ליצור שיתוף קבצים בין מחשב עם XP ומחשב עם ME, באמצעות חיבור פרללי? ה-direct cable connection המחורבן לא עובד. יש תוכנות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעוד שבוע בערך יהיו לי שלושה מחשבים(אחד של הורים, אחד של אחותי והחש שלי ;D) כולם יהיו מחוברים לרשת, ע"י HUB. וכדי לא להסתבך עם שיתוף האינטרנט, אני מתכוון לעשות ראוטר לינוקס לפי המדריךשבאתר הזה. בכל המחשבים יהיה 98SE. השרת יהיה P2-233. האם המחשב הזה מספיק מהיר לראוטר? האם ראוטר הזה עלול לתקוע את הרשת, או לעשות בעיות למחשבים אחרים? יש למישהו פה ניסיון טוב/רע עם זה? ???
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, זה קורה כמה פעמים ביום אני חושב. זה התחיל לפני כמה ימים. מה שקורה זה שהאינטרנט פועל בסדר גמור, הכל פועל בלי שום בעיה חוץ מזה שהאקספלורר לא מציג אתרים. הוא מחפש אותם ואז כותב The page cannot be displayed. כל תוכנה אחרת שקשורה לאינטרנט פועלת בלי שום בעיה. אחרי כמה דקות זה עובר לבד בדר"כ. ניסיתי לכבות את ה-Firewall אבל זה לא עוזר. ADSL 012. למישהו יש מוסג מה זה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-