רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ואני רוצה להזמין כבלים מה אני צריך לעשות כדי שיהיה רשת כמו שאפשר לעשות ב ADSL (modam/lan card/hubs?/other) והאם אני יכול לעשות את זה מבלי להזמין מישהו מיוחד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית בין המחשב הראשי, שזה זה לבין המחשב הנייד, אבל כשאני נכנס לרשת דרךהמחשב הראשי אז הכל זז לאט, ואני מתכוון חצי דקה עד שהוא נכנס למחשב השני ואילו כשאני נכנס דרך המחשב הנייד אז הכל סבבה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן של חיבור בPPTP החיבור דועך (מחובר, אבל לא מצליח לגשת לאף אתר). הFIRMWARE הוא הכי חדש אם איני טועה, 281, חשבתי שעדכון קושחה יסדר את הבעיה, אבל כמו שאמרתי יש לי את הקושחה הכי חדשה :-\
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אפשר להשיג כאלה כרטיסי רשת הארץ? יש מתאמים בין כרטיסי רשת רגילים לאלה? אפשר להשיג הארץ את המודם של אלכטל? מה זול יותר עשיית רשת דרך החשמל או דרך הקווי טלפון?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מדבר כולל לראות את השולחן עבודה להתעסק ממש עם הדברים שם וזה ? יש כזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה לי חבילה של 500 ועכשיו יש לי חבילה של 750. האם אני חייב לעדכן את בזק על מנת שיתאימו את רוחב הפס? שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? מודם דרך USB או כרטיס רשת? אני באינטרנט כבלים שמתי דרך כרטיס רשת כי שמעתי שזה יותר טוב, מהיר ופחות בעיות. מה אתם?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת ביתית פשוטה, התקנתי הכל במחשב הראשי, ואני בא להתקין במחשב הנייד ואני מקבל הודעה כזאת: The wizard detected that this computer belobgs to a domain. ואי אפשר להמשיך. המחשב הזה באמת מתחבר לרשת בעבודה, אבל האם זה אומר שאני לא יכול להתקין בו גם רשת בבית? אגב, מדובר בwindows XP pro בשני המחשבים. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי לפתור הבעיה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניתן למצוא בארץ
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כבר אינטרנט מהיר של אינטרנט זהב כבר 9 חודשים. איכות האינטרנט היא ללא ספק איכות של זהב, אבל המחיר הוא גבוה מאד. למי שיש YES, ויש לו את חבילת הסרטים, מקבל אינטרנט מהיר במחיר סוף הדרך. חשבתי שזה רק לבזק בינלאומי, אבל מסתבר שאפשר לעשות את זה גם דרך אינטרנט זהב, וכנראה גם חברות אחרות. המחיר הוא: לחבילת חצי מגה, חצי שנה ראשונה 111 ש"ח לחודש(ספק+תשתית לADSL), וחצי שנה שניה 160. ל750 K, זה אם אני לא טועה לחצי שנה ראשונה 130 ש"ח, ולחצי שנה שניה 175 ש"ח לחודש. מי שיש לו כבר ADSL, אז זה ישר 160\175 שקלים. (מה שיש לי). בקיצור, אינטרנט מהיר בראסמי בזול!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אחרי שישמתי את כל אמצעי ההגנה הקיימים (FW+Scripts+NAT+AntiVirus) עדיין יש איזה נודניק מקליפורניה שבעזרת IP Spoofing ממשיך לתקוף לי את השרת.... ISA Server detected a spoof attack from Internet Protocol (IP) address 10.31.103.126. A spoof attack occurs when an IP address that is not reachable via the interface on which the packet was received. If logging for dropped packets is set, you can view details in the packet filter log. כפי הנראה הבחור מצא לעצמו שעשוע וכל אחה"צ (שעון ישראל),כבר במשך 4 ימים, הוא מנסה לתקוף לי את השרת (או אני לא יודע מה...) מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טובה לניטור הרשת? תוכנה שמסוגלת לומר איזה sessions פתוחים ומול איזה כתובות IP?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשלושה ימים החלה אצלי בעייה מוזרה מאד שהולכת ככה : יש לי מחשב ראשי ואליו מחוברים זוג אחרים שמחוברים אליו דרך האב ומקבלים אינטרנט רק כשראשי דלוק. כשמדליקים אותו בפעם הראשונה ואת כל השאר הכל בסדר. אבל כשמתנתקים מהאינטרנט במחשב הראשי למשל לשעה ואז מתחברים שוב (בלי ריסטראט בלי כלום) שאר המחשבים לא יכולים להגיע לכלום באינרטנט והוא משותק, ולא עוזר שום ריסטארט במחשבים שם או התחברות מחדש במחשב הראשי, רק כיבוי והדלקה מחדש של המודם (אלקטל שחור) והתחברות מחדש מחזירות משום מה את האיטרנט לשאר המחשבים. ארני לא מאמין שזו בעייה ברשת או בהאב כי הרשת עובדת כרגיל גם כשאין אינטרנט בגלל הבעייה, אני חושד במודםפ או בחיבור עצמו, מה זה יכול להיות לכל הרוחות ? עזרה...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני יסביר המצב הוא כזה: יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל משודרג. האם ניתן לחבר את שני המחשבים למודם בצורה כזו ששניהם יוכלו להתחבר ללא קשר בין אחד לשני ?כמובן שאני רוצה שתהיה אפשרות גם ששניהם יתחברו בו זמנית למודם ושלא תהיה הפרעה בין אחד לשני. אני יודע שאפשר לחבר אחד מהם לאינטרנט ולחבר את המחשב השני אליו ברשת ואז החיבור של שני המחשבים לרשת יהיה קיים רק את השרת עובד. אבל זה לא מה שאני מחפש. אם זה אפשרי האם ניתן לשלב בין זה לבין חיבור שני המחשבים בינהם ברשת ביתית ? אני לא מחפש הסברים איך לעשות את זה אלא האם זה אפשרי ? אם כל העניין אפשרי איזה ציוד דרוש ? (כבלים רגילים או מוצלבים, האב, וכד') בנוסך אם יש אפשרות אחרת לעשות את הדבר ע"י מודם לא משודרג הי…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-