רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך מגדירים שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים כאשר הXP יהיה השרת והמחשב עם הויסטה יהיה לקוח. שכחתי לציין שאני משתמש עם נתב חוטי בעל 5 יציאות של חברת DYNAMODE. תודה AIC11
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, 1) אני רואה בראוטר שלי (W9980 - מומלץ בחום) שהוא מסונכרן על 40 מגה כמו החבילה שלי אך הוא גם מראה את הקצב המקסימלי והוא עומד על בערך 78 מגהביט. האם זהו הגבול העליון של מהירות האינטרנט שאותה אוכל לקבל? 2) הקן שלי מיועד לDSL בלבד ולא יושבים עליו טלפונים או משהו אחר. למיטב הבנתי ניתן לחבר את המודם DSL ישירות לקו ללא "מיקרופילטר" שלבזק בשקע במקרה הזה. האם יש למישהו נסיון עם זה? הורדת הפילטר העלתה לי את קצב הסנכרון המקסימלי ל 79 בערך (שינוי מזערי). 3) אני מרשת את הבית עם כבלי cat5e ומקבל מהירות רשת של 750Mbps ע"פ בנצ'מרקים שונים. האם זו תוצאה הגיונית והאם זה אומר שכל החיבורים נעשו כמו שצריך? (התקמצנתי על בודק כבלים) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני איזה כמה חודשים הגדרתי כתובת אייפי סטטית ופתחתי פורטים לביטורנט ולאימיול והכל עבד טוב אבל מאתמול פתאום הביטורנט אומר לי שהפורט שלו לא פתוח וגם אצל האימיול אותה הבעיה ,בדקתי שכל הפורטים עדיין פתוחים ואני לא מבין מה הבעיה כל מה שעשיתי לפני שזה קרה זה להתקין את העדכונים לווינדוס ולjava יש לי ראוטר של edimax br-6204wg
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי חיבור 100MB בתשתית כבלים והוטנט הספק. מידיי פעם דפים לא נטענים ובלחיצה על רענון הם נטענים בסדר. מהירות הורדה דווקא בסדר תמיד סביב ה85MB בבדיקות שאני עושה. מה הבעייה שגורמת לדפים לא להיטען ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר התבלבלתי מרוב זיבולי שכל וחוסר המקצועיות של חברות\ספקיות האינטרנט.. אני נמצא בתשתית הוט 100 מגה נמצא בספקית אקספון 018 מחובר דרך חייגן בחיבור הנ"ל אין לי בעיית פורטים והכול טוב איך שאני מתחבר ללא חייגן (דרך ספקית הוט נט) יש בעיה והפורטים חסומים (דוגמא לא מצליח לגלוש באמיול) ניסיתי גם מספר פורט של 60000 אך ללא הצלחה.. פתחתי את הפורט בראוטר של הוטבוקס וללא הצלחה.. מה ניתן לעשות? שמעתי משהו על UPNP..האם זה קשור? האם ניתן להתחבר ללא חייגן ולפתור את בעיית הפורטים? הוט אמרו לי שאי אפשר להתחבר ב100 מגה עם חייגן, אחרת יהיו ניתוקים, רק עד 30 מגה.. ובאמת היו לי כמה ניתוקים.. אומנם גלש בקצב הורדה של 50 מ"ב אבל הרגשתי ניתוקים.. אמרו לי להוריד ל30 מגה דרך חייגן.. או…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום היות ואיני מכיר את התפעול בויסטה כל כך טוב רציתי את עזרתכם. הייתי מעוניין לפתוח חייגן ולהגדיר מאיפה ואיזה סוג חיבור הוא יהיה, אך איני מוצא קישור להגדרה של חייגן חדש כל מה שיש זה קישור לחיבור של בלוטות כללי שלא נותן לי אפשרות להגידר לאיפה להתחבר ! בתודה מראש !!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום! הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל... אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון) אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני) אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס) איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ואינטרנט של נטוויז'ן ב 5mb. לאחרונה לאור בעיות רבות עם נטוויז'ן והראוטר שלהם של אדימקס החלפתי לראוטר של לינקסיס e2500. בשבוע הראשון עבד בצורה מדהימה ואחכ המהירות ירדה ל1mb !!! נטוויזן אמרו שזה הראוטר- יש מצב שהם צודקים? ראוטר יכול להאט את מהירות הגלישה? ואיך מתקנים את זה? יכול להיות שזה הזמן להחליף תשתית וספק אינטרנט? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות - אני בטוח ב99 אחוז שזה בגללם - מאז שהיה לי איתם כמה שיחות טלפון לגבי עיניין שעדיין לא טופל כי מצידם הם מלאכים והם צודקים - והלקוח תמיד אינו צודק. הבעיה שאני לא יכול להתקשר אליהם ולהגיד להם "שלום אתם יכולים בבקשה להפסיק לחסום לי את torrentleech? "? אני גם מרגיש שהגרסה החדשה של utorrent 2.04 קצת איטית אבל זה לא נראה לי קשור , במקום להוריד במהירות 800+ אני בקושי עובר את ה200, או אפילו את ה 100 . אין צורך להסביר איך המהירות של TL , כי מי שמכיר יודדע שמה שיורד משם זה 100% מהירות! העניין הזה שבוע+ בערך , וזה משגע אותי ! עכשיו זה מגיע לי למהירות 100. אפילו פחתחי פורטים ב router לראות אולי זה יעזור ( בלי קשר לפורטים זה תמיד היה מוריד טוב ) . אז כנראה שאני לא…
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברשותי לפטופ של Dell דגם Vostro 5480, והקליטה של הwifi פשוט גרועה, אני ממש מתענה בעבודה איתו באינטרנט. אתרים עולים מאד לאט, צפייה בוידאו כמעט בלתי אפשרית (לעיתים רחוקות הטעינה סבירה אבל זה לא יציב לחלוטין) והורדה איטית. לעומתו, לצידו נמצא לפטופ ישן בן 7 שמעלה אתרים וטוען וידאו הרבה יותר מהר ממנו. לדעתי זו איזשהי בעיית חומרה שקשורה לכרטיס הרשת האלחוטית שלו (intel 7265). ידוע לי שבדגם הלפטופ של שנה קודם לכן (Vostro 5470), אנשים רבים התלוננו על בעיות בקליטת הוויפי, שבו היה כרטיס מסוג intel 7260, אך חשבתי שבדגם החדש הבעיה תיפטר. אז לדעתי הבעיה שאני חווה דומה לזו שהייתה בלפטופ של שנה קודם. עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוף את הבעיה? אם אקנה כרטיס רשת א…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי ראוטר TP-Link Archer C9 V2. עדכנתי לו את הקושחה (גרסה מתאימה ל-V2 כמובן) ולאחר העדכון לא ניתן להיכנס לממשק הראוטר מאף מחשב ואף דפדפן, מתקבלת הודעה שהדפדפן לא נתמך. בפורום של TP-Link העולמית יש עוד משתמשים עם אותה הבעיה. ניסיתי משני מחשבים שונים בחיבור עם כבל, ניסיתי לעשות RESET לראוטר עם הכפתור הפיזי וזה לא עזר. כמובן שנעשה ניקוי CACHE, נוסו דפדפנים שונים, מחשב אחר. בנדא כבר סגורים. כמובן שאדבר איתם מחר אבל אם למישהו יש רעיון מה לעשות בינתיים, אודה לעזרתכם. קישור לדיון בפורום בחו"ל: http://forum.tp-link.com/showthread.php?85295-Archer-C9-Unsupported-Browser-can-t-log-in.-Firmware-4.0.0-20150916 עריכה: ב-KSP החליפו לי את הראוטר (נרכש רק א…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ראיתי בפורום שלכם על נושא ICS ולא מצאתי על חלונות 2000. זה לא בדיוק נכון. אז אני אספר לכם מה בדיוק עשיתי שיתוף אינטרנט ולא היצלחתי לראות אינטרנט בפנטיום 3 יש לי חלונות 2000 + XP, ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 ופנטיום 3. בפנטיום 4 יש בו 2 תוכנות נפרדות הם חלונות 2000 + XP. ויש אינטרנט מהיר ADSL. וגם כרטיס רשת 2. ופנטיום 3 יש רק חלונות XP. ויש כרטיס רשת אני היתחלתי לעשות 2 מחשבים באותו תוכנה חלונות XP. ועשיתי הגדרות רשת שיראו אחד את השני. ואח"כ עשיתי שיתוף אינטרנט, והמחשב פנטיום 3 רואים אינטרנט. וזה עבד טוב. ואח"כ עברתי לחלונות 2000 פרו, בפנטיום 4. עשיתי שיתוף אינטרנט והפנטיום 3 חלונות XP לא מצליח לראות כלום אינטרנט. בפנטיום 4 חלונות 2000. למה לא היצלחתי לראות אי…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן. אני מחובר לבזק כבר כמה שנים טובות, בחודשים האחרונים יש בעיה רצינית בתשתית אצלהו (בכל האיזור) והורידו לי את המהירות מ 5 מגה ל 750 קילובייט (!!!) ועדיין יש בעיות וניתוקים. דיברתי עם חברת הכבלים ואני מעוניין לעבור לשם לחיבור של 6 מגה, הבעיה שיש לי ראוטר אלחוטי של בזק כי אני עובד גם עם מחשב נייד. השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר מודם של הכבלים לראוטר (שהוא גם מודם) של בזק ? פה יש פרטים על הראוטר חברת AZTECH דגם DSL 600EW בשרות חברת TNN http://www.tnn.co.il/NewStore/shop2019/NewStoreFront/common/Image/Product/data/50490.PDF יש לו גם חיבור USB וגם 4 חיבורי רשת בנוסף לחיבור האלחוטי שיש לו. אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, בתור אחד שמאוד מנצל את האנטרנט זה בעיה בשבילי להיות על 7…
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהזמנה HDbits או לאתר פרטי אחר שמתמחה בתכני HD . מוכן תמורת תשלום סימלי. להצעות לפנות בפרטי. תודה טל.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-ראוטר של נטויז'ן (NetBox) בתקן N300. מהירות האינטרנט היא 40 מגה. תשתית בזק. הבעיה היא כזאת: רכשתי שני ראוטרים זהים יקרים מאוד בתקן AC1900 של TP-Link. חיברתי אותם למודם וביטלתי את הרשת האלחוטית של המודם ככה שהוא מתפקד רק כמודם כרגע. ראוטר אחד מחובר ישירות בכבל רשת, והראוטר השני מחובר דרך מתאם רשת-חשמל (HP-5103K) של חברת Edimax. העניין הוא שדרך הראוטר שרכשתי (זה שמחובר ישירות בכבל רשת למודם), עשיתי בדיקת מהירות והתוצאות היו 2MB של העלאה ו-7.9MB של הורדה. ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות NetBox ב-Wifi. עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות היו 3MB של העלאה ו-37.1MB של הורדה. אציין שהראוטר והמודם נמצאים באותו מקום. כרטיס הרשת…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי אתר חדש ב-wix פרימיום. הבעיה היא שבגוגל זה עדיין מקשר לעמוד index.html כאשר בוויקס זה משהו אחר. לכן הלינק שבור. מישהו יודע מה עושים? חייבים לחכות שיסתדר מעצמו אולי?