רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
איך הסוויץ' הזה - "Gigabyte Switch 10/100 5-Port GS-SW005": http://tw.giga-byte.com/communication/products/products_switch_gs-sw005.htm פשוט אני לא יודע איך ג'יגהבייט ברשתות וזה די הסוויץ' המשתלם היחיד מבחינת מחיר בחנות ליד הבית שלי (אבל אין לחץ). מיותר לציין שזה מיועד להתחבר לאלקטל (הHUB הקיים שלי לא יכול להתחבר אליו, פועל רק על 100M).
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINXP ואני מנסה להתקין מודם.... [יש לי מחשב P3 450 עם 95MB] הWIN מזהה את המודם כ: BEST DATA DATA MODEM בפורט 3. עכשיו, כאשר אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הWIN מראה "כאילו" התוכנה מחייגת [אין שום צליל] וכעבור זמן רב של כמה דקות, מופיעה לי הודעה: Error 777: [פרושה הוא] THE MODEM IS OUT OF ORDER כשהיה לי WIN98 המודם עבד PERFECTO אז מה הבעייה עכשיו....?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי רשת בין מחשב עם Windows XP ו Windows 98 Second Edition ומדפסת HP Deskjet 930 C אני כבר שתפתי אותה אבל אני לא יודע איך להתקין אותה במחשב השני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אקווהנט חברה דפוקה!!!!! היו לי איתם מלא בעיות הרבה פעמים הקשר עם השרת פשוט נקטע ולא חזר למשך שעות!!!!!!!! מוקד התמיכה הכי דפוק שראיתי בחיים שלי וגם יש להם מבצעים כאלה של שלושה חודשים חינם טריק זול וטיפשי הם מנסים משחקים מלוכלכים כחלק מהתוכנית שלהם למשוך ךקוחות חודש לפני תום החוזה שלי איתם התקשרתי ואמרתי שאני רוצה להתנתק כי החברה חרא אמרו לי בסדר ננתק אותך בתום החוזה אחרי זה התקשרתי שבוע לפני לברר מתי ינתקו אותי ושוב אמרו לי שינתקו אותי ברגע שהחוזה נגמר יום אחרי המעוד שהיו צריכים לנתק אותי אמרו לי שעכשיו אני לא יכול להתנתק ואני צריך להמשיך עוד שישה חודשים הסתכלתי בחוזה וראיתי שיש כזה סעיף שאומר שאם לא מודעיעם להם לפני תום שישה החודשים הם מחייבים אותך לעוד שישה בקיצ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם אינטרנט כבלים 750 KB, והספקית היא בזקנט... אבל אני כבר שנתיים תקוע עם אותו IP! זה לא אמור להשתנות? ניסיתי לנתק מהחשמל, ניסיתי בדוס לעשות renew וכו', אבל זה לא עוזר! איך אני משנה כתובת\גורם לה להשתנות מעצמה כמו שהיא אמורה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עד היום גולש עם מודם 56K שבקושי זז. היום קריז על האינטרנט, ואני רוצה להיתחבר לאינטרנט מהיר, של לפחות 256K הכי זול או אפילו 512K. (אבל בפועל שלא יהיה פחות מ100K) נקודות חשובות להיתחברות שלי לספק: 1. שיהיה זול (פחות מ100 ש"ח לחודש) 2. ללא מחוייבות של יותר מ6 חודשים. 3. שאני מקבל את המודם המהיר מתנה מהספק ! ו.. צירוף פרטים על הספק (מספר טלפון...) . מקווה שתוכלו לעזור כמה שאפשר. תודה מראש בני רונן
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תאור מצב : מחשב ראשון מחובר ל ADSL מחשב שלי לא מחובר לכלום, בעל כרטיס רשת מרחק - בשתי קומות נפרדות באותו בית (מרחק כבל של כ 30 מטר) מטרה : שיתוף אינטרנט ע"פ מה שקראתי בפורום, הפתרון הפרימיטיבי של חיבור 2 המחשבים בכבל, והשארת המחשב הראשי דלוק - קביל בהחלט. השאלות הם : 1. מה המרחק המקסימלי לעבודה עם כבל כזה ? 2. איזה סוג כבל זה ? (מה לבקש בחנות...) 3. כמה הכבל אמור לעלות ? 4. האם הפתרון יתן תשובה לשיתוף גלישה באינטרנט ? __________________________________ באותו נושא : 5. האם לפתרון של חיבור 2 המחשבים לסוויץ' יש יתרון נוסף פרט לאי תלות במחשב הראשון ? 6. האם הקמת רשת אלחוטית היא פתרון פרקטי ? כמה אמורה לעלות הקמת רשת כזו ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שברצוני לארגן מסיבת רשת. מה אני צריך שיהיה ברשותי? והכוונה לכבלים hub\switch וכו'. האם אני צריך שיהיו לכל המשתמשים את אותה מערכת הפעלה?
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחברתי לערוצי זהב במהירות 750. השרת שלי הוא דרך האוניברסיטה העיברית. אני מנסה להוריד קבצים דרך קאזה, אבל מהירות הורדת הקבצים היא משהו כמו 0.01kb מה שאומר כמובן שלוקח לי לפחות יום שלם (אם לא יותר) להוריד שיר ורוב הזמן הוא כותב לי לחפש מקורות אחרים להורדה. אני די בטוחה שאני צריכה לשנות את ההגדרות ולהתאימן לשרת של האוניברסיטה אבל אין לי מושג מה לשנות. למישהו יש רעיון??? לבעייה שלי אין קשר לספק - בדקתי את מהירות ההורדה והכל בסדר. כמו כן הגלישה עצמה מהירה וחלקה וכל הורדת קבצים לא דרך קאזה היא מהירה מאוד. תודה, הדר :'(
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר שני מחשבים בביתי ברשת על אחד מותקן Windows XP Pro והוא גם המחשב שמחובר לאינטרנט (כבלים) על השני מותקן Windows 98 התקנתי כרטיס רשת על כל אחד מהמחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב עשיתי את ההגדרות ידנית המחשב של XP בעל האיי פי 192.168.0.1 והמחשב עם ה 98 בעל האיי פי 192.168.0.2 כל מחשב רואה את עצמו אבל לא את המחשב השני הנה ה ipconfig / all של ה XP Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : vorlon-k0ol446n Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו.... מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבחור אני חושב לכיוון אינטרנט זהב אבל נראה מה עולה מהסקר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר 2 מחשבים ברשת דרך מודם? שמחשב אחד יתקשר ל I.P שאני יקבע למחשב השני וכך הם יתקשרו?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הכל התחיל ככה לפני 3 שבועות, בשעות ה"עומס" הפינגים בתוך הארת מצויינים (פינג 30 לHWZONE), אבל לYAHOO למשל אני מקבל פינג של 800!!!!! כל האתרים בחו"ל פינגים עצומים, וכמובן, שברוב המשחקי רשת אני מקבל את ההודעה:" "Server is for Low pings Only", רבאק, הייתי בטוח זה יעבור אחרי שבוע אולי יש להם בעייה אבל זה נשאר.! אני צריך לציין שההורדות רצות סביר 150 KPS~. הקשר הוא: 1.5 מגה ביט - כבלים: אינטרנט זהב + ערוצי זהב. MOOMOO
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר לחבילה של חצי ושילמתי לאינטרנט זהב "248 שקל "כמו פרייר וזה במשך שנים. התקשרתי עליהם ואמרתי שאני רוצה לעבור לספק אחר ולהתנתק מהם . הם אמרו לי שיש חבילה חדשה שיצאה רק אתמול חבילה לחצי שנה של 1.5 במחיר של 109 שקל לחודש ואחרי חצי שנה זה עולה ל209 שקל . אז אני ששלמתי עד היום במשך שנים 248 שקל על חבילה של חצי 248 שקל יקבל חבילה של 1.5 פי 3 יותר מהיר ובפחות מחצי מחיר נו מה אתם אומרים ?עכשיו יהיה לי אינטרנט טורבו. תנסו גם אתם את החבילה הזאת אולי אתם סתם משלמים יקר על חבילה של חצי .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה הפרסומות התחילו לתקוף אותי בצורה מאוד מבהילה אני כבר לא יודע איך להתמודד עם זה אני רק נכנס לYNET ובום ! "עגלה עם סוסה....." ועוד כל מיני פלאשים שאני לא מצליח להפתר מהם :-\ למישהו יש פתרון איך להפתר מכל הזבל הזה אחת ולתמיד ??? ניסיתי הכל....כלום לא עזר.... שמתי שום מתחת למוניטור, תליתי בצל מעל המדפסת.....אבל אין תוצאות :jump:
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקווה שמנהל הפורום יסלח לי- אבל מה עושים עם כל החראים האלו הכל פעם שאני רק פותח את המחשב ומחבר אותו לאינטרנט אני מותקף על ידי סוסים טרויינים [הפיירוול עוצר ומודיע לי] ספייוור [האדאוור 6 מודיע לי] ואם אני רק מעז הכנס לקזה או ל אימאש ערמות של וירוסים[האנטי וירוס מודיע לי] כמובן שלא את כולם אני יכול לעצור -וכמו כן הוברר לע שלא מעט מהזבל הזה בא מארצנו הקטנטונת קשה לי להאמין שאיזה מנייאק חושב שזה מצחיק האמת אני מיואש וגם עצבני אולי יש מקום לנקיטת יוזמה במיחוד כאן בפורום הזה שאני מאמין [ברוב תמימות ] בו יש חובבי מחשב אמיתיים -יש להשיב מלחמה אשמח לרעיונות ואני קורא גם למנהלי הפורום שתפו פעולה :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים לעזור לי אני לא יודע איך להכין קובץ Host וגם לא יודע איך להשתמש בו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2568657,00.html
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין רשת ביתית קטנה בין המחשב שלי (win xp) לבין המחשב הנייד של אבא שלי (win 2000), המטרה היחידה של הרשת היא להעביר נתונים ממחשב למחשב ולא למטרות אינטרנט כלשהן, כך שלא צריך ציוד נוסף חוץ מהכבל המוצלב. ההגדרות הן: class c IPs: 200.210.1.5/6 subnet mask: 255.255.255.0 ואח"כ עקב עצה שקיבלתי הוספתי גם: defult gateway: 1.1.1.1 הבעיה שלי היא שכשאני מחבר את שני המחשבים ומנסה לעשות PING ממחשב למחשב אני מצליח רק מהמחשב של אבא שלי לשלי, אבל כשאני מנסה מהמחשב שלי לשלו אני מקבל ERRORS!! כמו שרשמתי קודם, ניסו לעזור לי ואמרו לי לנסות את ההגדרות הבאות: IPs: 1.1.1.1/2 subnet mask: 255.255.255.252 defult gateway: 1.1.1.1 אבל זה בכלל לא עזר וקיבלתי את אותה תוצאה. בב…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-