עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bluemail,

האים יש כרטיס RF מיקצועי כלומר אפשר לקלוט ולשדר גלי רדיו מאופננים במגוון תחומים ושיטות אפנון ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Meturlal,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: יש לי מחשב נייד איתו אני מתחבר לרשתות מקומיות שונות בהתאם למקום בו אני נמצא (אני נמצא הרבה בדרכים ועובר כל יום בערך בין 4-8 רשתות). פעם הייתי מקבל IP אוטומטית שהייתי מחבר את המחשב לרשת (פשוט מחבר את הכבל לשקע והכל היה נעשה אוטומטית). לאחרונה אני לא מקבל IP באופן אוטומטי ואני נאלץ להגדיר בכל מקום IP בצורה ידנית (לפעמים אני לא יודע מה ה-IP של הרשת המקומית, ולפעמים כל IP שאני מנסה תפוס), אבל הוא מראה לי שאני מחובר ב-100MBit לרשת, רק אי אפשר להתחבר לאינטרנט או לכונני רשת. שאני בודק בעזרת ipconfig את ה-ip הוא אומר לי שהוא 0.0.0.0 אני משתמש בחלונות 2000, כרטיס רשת Intel Mobile Pro/100 וההגדרות שלי מראות (לגבי ה-TCP/IP של כרטיס הרשת): Obtain …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. Started by Matanr,

שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. בשביל מה להם לנסות להתחבר דרך פורטים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by udicol,

האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. לשני חברים שלי יש רשת בבית עם רואטר והם לא יכולים לבנות סרבר זה בגלל שעדיין יש לשני המחשבים אותו IP? או שזה בכלל לא קשור לראוטר?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  8. האם אני יכול לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים בלי Switch ו Router ו hub?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by השופט,

מה המשמעות של הפרמטר SUBNET MASK ? אם אינני טועה, היכן שיש 0, באותו מיקום, ורק בו - התכובות יכולות להשתנות. בדוגמא שבכותרת - רק הסיפרה אחרונה בכתובות של המחשבים בתוך אותה רשת - יכול להשתנות. האם אני צודק ? האם יכול להיות משהו אח פרט ל 0 או 255 ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by השופט,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת, והראשון מחובר לאלקטל משודרג, שניהם מקבלים IP אוטומטי. כאשר חומת האש במחשב הראשון מנוטרלת - אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים. כאשר היא פעילה - אפשר לגלוש רק המחשב הראשון (שמחובר למודם). כיצד עלי לקנפג את ZONEALARM כדי שיעבוד היטב ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. במה צריך להשתמש ? Router , Hub או Switch ? יש לי Alcatel Home

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by OmerS,

בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ראשית, תודה לכל העוזרים בת'רד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=36651 מכיוון שהת'רד הגיע כבר ל 4 עמודים וקצת גלש לכיוונים שונים, אפשר לנעול אותו, לקחתי את כל המידע שדליתי ממנו, אציג כאן את המצב לאחר כל הדיונים, אבקש רעיונות מה עלי לעשות : מחשב I : מחובר לאלקטל משודרג מריץ XP PRO בעל כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף מחשב II : מריץ XP PROבעל כרטיס רשת מחשב I + מחשב II מחוברים בינהם בכבל מוצלב. משתמשים ביוזר באותו שם ובעל אותה סיסמא (טיפ של אחראי הפורום ת'רד הקודם) - בשני המחשבים שניהם נמצאים בקבוצת עבודה זהה : WORKGROUP מטרה : שיתוף קבצים וגלישה באינטרנט (ע"י השארת המחשב הראשון דולק). מחשב I : כרטיס רשת מובנה, אליו מתחבר המוד…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Shortboarder,

תגידו מה יכול לגרום לפינגים גרועים לח"ל??? אני בקווי זהב,עד לפני איזה שבוע\שבועיים לא היתה לי שום בעיה כזאת,פיתאום הפינגים לחו" הם בין 800-1300!!!!!!! מה לעזאזל זה יכול להיות??!?!? אני ב ADSL מודם לבן קטן אלקטל,ב 0.5 "מגה" . מה שכן,לפעמים שאני מתחבר ומתנתק זה מסתדר,ולפעמים לא. רוב הזמן זה גרוע... :'( עזרה בבקשה...?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי במחשב כרטיס רשת מובנה + כרטיס רשת נוסף. יש לי Local Area Connection שכשאני עומד עליו על העכבר, כתוב לי : Realtek .. Fast Family NIC - לכן אני מניח שזה כרטיס הרשת הנוסף שיש לי במחשב. יש לי עוד אחד (ששיניתי לו את הש), וכשאני עומד עליו עם העכבר, כתוב : NVIDIA nFource MCP Network Adapter - אני מניח שזה כרטיס הרשת ONBOARD שיש לי. וגם....... 1394 Connection מה זה ?!?! להלן צילום השווה 40 מילים (את השם של האחרון אני שיניתי) :

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by XDude,

יש לי ADSL, הIPשלי אמור להשתנות כל הזמן?, איך? אני שואל כי ראיתי באתר whatismyip את הIPשלי ואז כיביתי את המחשב ואת המודם והדלקתי מחדש ועדיין הIP שלי היה אותו דבר, זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by kostik,

אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני לקוח שלהם וכל שבוע יש איזו שהיא בעיה איתם היום לפני כמה שעות וכמו שאיש התמיכה אמר לי "החיבור לחו''ל התנתק" עכשיו אני לא יכול לבקר באתרים בחו''ל ואני לא יכול להשתמש ב ICQ או במירק! אז נראה שאני אחליף אותם! יש לי חיבור כבלים אז במי לבחור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by Haflo,

אני בטוח ששאלו את זה קודם לכן, אבל אני לא מוצא! ??? איך אני יכול לבדוק האם החיבור שלי מהיר או לא? האם ישנה איזו בדיקת מהירות באינטרנט שנחשבת לאמינה בתוצאות שלה? למה אין פה בפורום איזה בסיס נתונים לגבי תוצאות מהירות של משתמשים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אנטרנט בין שתי מחשבים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by השופט,

קראתי חומר (כולל חיפוש), זה מה שאני הולך לבצע : מחשב 1 מחובר למודם אלקטל משודרג, בעל 2 כרטיסי רשת (אחד ON BOARD, ועוד אחד רגיל) מחשב 2 מחובר למחשב 1 עם כבל מוצלב (כרטיס רשת אחד רגיל) המחשב הראשון דלוק אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים 2 המחשבים רצים על XP לטובת שיתוף אינטרנט : האם עלי להתקין דברים נוספים על המחשבים ? חייגנים ? תוכנות ? אחר ? קנפוג ? לטובת שיתוף קבצים : האם עלי להתקין/לקנפג משהו ? תודה !

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.