רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשמוע על כל הדרכים , וכל האפשריות , שיתנו לי להגיע ל UPLOAD , גבוה. איך ומה אני צריך לעשות? אני פשוט רוצה לשלוח קבצים לחבר ב ICQ , ורוצה שהם יגיעו במהירות האפשרית. תודה תנו פירוט מקסמילי על חבילות ואפשריות , שונות ומשונות. תודה
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
על עצמי מפני וירוסים ופריצות, איזה FIREWALL הכי טוב? מה אתם אומרים על NORTON?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש כזה דבר? ואם כן איך היא נקראת? וממש יעזור לי אם תביאו לי לינק.. תודה!
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש חבילה שתאפשר לי אפלואד גבוה יותר מהדבר הזה שמציעים לי עכשיו אך אני פשוט לא מוצא
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER, רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?, לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשר לכתבה הפורסמה זה עטה באתר, מתי בערך כל זה יבוא לידי ביטוי? וגם העם נצטרך לשנות דברים, מודמים חיבורים ? וכאלה ? והעם זה גם לגבי קצב העלה Upload ? כך שנוכל לעשות וידיאו קונפרנס אמיתי חלק לחלוטין !?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בשני קומות שונות. המחשבים מחוברים בעזרת כבל מוצלב דרך הקיר. כיום כשאני רוצה לגלוש באינטרנט במחשב השני אני צריך להשאיר פתוח את המחשב הראשון. לא מזמן הפכתי את המודם אלקטל שלי לפרו (ראוטר) וקניתי hub לשם כך שאוכל גם לשתף קבצים בין המחשבים (כשהם פתוחים) וגם לגלוש באנטרנט במחשב השני כשהמחשב הראשון סגור. אני לא ממש בטוח כיצד לחבר את המחשבים יחד אם הhub והמודם. תרנו אותי אם אני טועה- אבל האם זה צריך להראות כך: את המודם אני מחבר לhub בעזרת כבל מוצלב. את שני המחשבים לhub בעזרת כבל מוצלב.. ואז אני אמור לקבל שיתוף קבצים ואנטרנט בשניהם כאשר המחשב הראשי לא צריך להיות פתוח. נכון?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התחלתי את תהליך השדרוג של Alcatel Pro ל-510 ברגע שעשיתי software switch (ממש בהתחלה על מנת להעביר את ה-Active ל-dev/fda2) המודם עשה restart ונתקע עם הנורה הימנית ביותר (זאת של ה-Power) על כתום באופן קבוע. עכשיו אין לי ping (וכמובן לא telnet למודם). מה אפשר לעשות??? התהליך אמור להיות הפיך אבל לא נראה לי כי אין לי שום קשר עם המודם. הצילו!!!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הי יש לי תיבת אי מייל של הוט מייל נקודה קום. מזה חודשים ארוכים אני סובל מדואר מוזר ביותר שם, פשוט הודעות ריקות, מכל מיני אנשים שאני לא מכיר וחלק מהכתובות אף אינן קיימות במציאות. מה שמאוד מוזר לי הוא, אם כל מייל תופס מעל 128KB למה אין שם כלום כשאני פותח אותו, גם לא קובץ מצורף. מה שקורה הוא שהדואר הזה מפוצץ לי את המייל, ואני צריך להיכנס פעמיים 3 ביום להוטמייל כדי למחוק את ההודעות האלו בכדי שניתן יהיה לשלוח לי גם דברים מועילים. לעזרתכם אודה ארז בר-זיו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-