עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם. אתמול התקשרתי לחברת אקטקום כדי לברר מחירים לאינטרנט המהיר באמצעות הכבלים. אמרו לי שיש אפשרות להיות מחובר כל הזמן ללא חייגן והמחיר 413 ש"ח לחצי שנה מראש. ואפשרות שנייה - 68 ש"ח לחודש באופן קבוע להתחברות עם חייגן. כששאלתי את המוקדנית מה ההבדל, היא אמרה לי שחברת אקטקום מעונינת להעביר את כל הלקוחות שלה לחיבור עם חייגן (כמו adsl) כי ככה הם לא יוכלו לשתף את החיבור בעזרת ראוטר. ולשאלתי - מישהו יכול בבקשה להסביר בפירוט מה ההבדל בין חיבור עם חייגן וללא חייגן וההשפעה על הראוטר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  3. קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  4. יש לי ווינדווס אקס פי PRO SP1 וראיתי שיש המון פרצות אבטחה כמו זאת עם הרשת ביתית כשלא שמים סיסמא לתיקיות המשותפות וכשלא מבטלים את היוזר גסט. עד היום הבנתי שכל אחד שרצה (אם לא היה לי פיירוול) יכל להיכנס לי לתיקיות המשותפות ולקבל את כל ההרשאות שהוא רוצה. פרצת האבטחה הזאת היא אחת לעשרות שקיימות, האם למישהו יש עוד המלצות מה לעשות כדי לשמור על המחשב מאובטח יותר ובטוח יותר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 1,

מדובר על WINXP PRO SP1 עם פירוול פנימי מובנה וZONE ALARM PRO מעודכן. אם אני לא טועה אני צריך לפתוח פורטים, אז איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  6. שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שאני רוצה לראות ב INBOX את קבלת ההודעות, מופיעה לי הודעה הזאת: Your current security setting prohibit running ActiveX controls on this page as a result The pagemey not display corect. אני משתמש בWIN XP , outlook 6

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  8. היתקשרתי כבר לתמיכה תכנית הם אומרים שזה לא בעיה אצלם ואני מחובר אצל 012 ושגיאה 678 זה שהמחשב המרוחק לא הגיב והוא רושם את אפילו שהמודם מכובה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל

• 54 תגובות
    • 5.3k צפיות
  10. Started by CaRTeR,

שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by lion03,

אני מחפש נתב זול מהרשימה הבאה Make Model DLink DI-604 DI-614+ Microsoft MN-100 MN-500

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלום לכם, יש ברשותי מחשב נישא די ישן, ואין לו סידירום, מכיוון שאני לא מתכוון להשקיע עליו כסף לכרטיס רשת PCMCIA שהוא די יקר, חשבתי על העברת מידע "מהדור הישן". אני זוכר שקראתי פעם על העברת מידע בעזרת כבל פרללי, או דרך יציאת הCOM (אני לא בטוח איזו מהם), בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות איך אני יכול להעביר מידע בלי לקנות כ. רשת, אלא פתרון יותר זול. (אין בו USB ככה שכבל USB להעברת מידע הוא גם לא בחשבון...) מערכת ההפעלה במחשב הנישא: Win98, מתכנן להתקין 95 בגלל ש98 רק איטי. (אני צריך שזה יתאים לשניהם) מערכת ההפעלה אצלי במחשב: WinXP, אם ממש אין ברירה אני יכול להסתנכרן עם המחשב של אבא שלי שיש לו 98SE. אבל הכי טוב, אם יש איזושהי תוכנה חיצונית שאפשר איתה להעביר מידע דרך כבל COM…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by ronin,

עד היום הרשת שלי בין ה XP בדסקטופ ל WIN2000 בנייד הדסקטופ עובר פירמוט ואת האמת ה XP לא רץ עליו טוב כי זה מחשב חלש עד כה לא הצלחתי לעשות רשת בין ה 2000 למשהו אחר כמו 98 או ME האם מישהו הצליח ? יכול לתת לי עזרה או הפנייה למדריך

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. אני רוצה לבצע תקשורת יציבה (ולכן פתרון ה ADSL הפשוט לכאורה לא תופס פה) של TCP/IP בין 3 חנויות של עסק מסוים שהמרחק בין כל אחת לאחת הוא משהו כמו 150-200 מטר אווירי. באיזה דרכים אפשר לבצע את הדבר ? (אם אתם יודעים עלויות, זה יעזור) אשמח על כל עזרה שתבוא מכיוונכם.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. על עצמי מפני וירוסים ופריצות, איזה FIREWALL הכי טוב? מה אתם אומרים על NORTON?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום... יש לי אינטרנט מהיר ויש לי האב ואני חושב שיש לי בו גם ראוטר... ד'א מה זה ראוטר ומה הוא עושה? ואיך אני בודק עם יש לי בתוך ההאב ראוטר? טוב... אז השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר את המודם של הכבלים ישירות להאב ואז אני יוכל ליגלוש מכל המחשבים בו זמנית...? כלומר בימקום לחבר את המודם למחשב ואז את המחשב להאב אז לחבר ישר את המודם להאב... אפשר? ד'א.. יש לי בהאב 8 חיבורים ואז יש לי עוד אחד שרשום עליו UPLINK... מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  19. יש דרך להשתיק את המודם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by domuzy,

אימי ואחותי, שיזכו לחיים ארוכים, לא מבינות מהחיים שלהן במחשבים, לרבות באינטרנט וכבר פירמטתי את הHD 4 פעמים השנה, שלא נדבר על אינספור התקנות WIN כתוצאה מהשטויות שהן עושות, מאשרות ומורידות מהאינטרנט. הקיצר, איך אני מאפשר גלישה אך חוסם להן את האופציה להורדה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TeaTime,

יום שישי שבוע הבא אני וחברים שלי מתארגנים ללאן פארטי יש לנו האב של 8 ולכל אחד יש כרטיס רשת של 10 או 100 מתוכננים כרגע 7 מחשבים אולי השמיני גם יבוא המשחקים יהיו משחקי הפעולה הרגילים (קוויק 3 ,אנריל/2003, קאונטר) ואולי כמה משחקי אסטגיה (אמפייר ארת', רייז אוף נישנז, טוטאל אניילשן) השאלות הם כאלה: 1. האם אחד המחשבים יצטרך להיות שרת? אין בעיה לוותר על אחד מהם יבואו רק 6-7 אנשים 2. האם האב יספיק או שכדאי לקנות סויץ'? 3. מי לשים כשרת במידה שצריך? את הכי חזק (P4 2.4C) או הכי חלש? (סלרון 400) 4. במידה ונשארים עם ההאב, תהיה בעיה לשחק שני משחקים שונים על אותה הרשת? 5. כמה קשה יהיה לארגן את הרשת כש3 הם WIN98 ו4 הםXP?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני רוצה לשמוע על כל הדרכים , וכל האפשריות , שיתנו לי להגיע ל UPLOAD , גבוה. איך ומה אני צריך לעשות? אני פשוט רוצה לשלוח קבצים לחבר ב ICQ , ורוצה שהם יגיעו במהירות האפשרית. תודה תנו פירוט מקסמילי על חבילות ואפשריות , שונות ומשונות. תודה

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by 1tanai,

מישהו יודע על תוכנה שקובעת את מהירות האינטרנט מישהו יודע על תוכנה שמבטלת את ההגבלה של המהירות של האינטרנט

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Matan.K,

לאחרונה התחברתי לשירות הADSL. שמתי לב לתופעה משונה שיש לי - אני צריך להתקשר למספר כלשהו בעזרת חיבור המודם (בפעם אחרונה סתם כתבתי מספר, הוא לא משנה) ורק אז נורית הLINK נדלקת. עד אז - כלום. לא שזה מפריע לי יותר מדי, אבל מדוע זה ככה? תודה לעונים. מתן.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by CaRTeR,

שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.