עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התחברתי היום ל 50 מגה עם בזק + בזק בינלאומי וחשבון גיימר באתרי בדיקות פלאשים למינהם כגון speedtest והאתרי בדיקות של בזק אני אכן מקבל 50 מגה אבל כשאני מנסה להוריד קבצים \ טורנטים המהירות שלי לא עולה על 3.0 MB כשבפועל המהירות המקסימלית צריכה להיות 6.25MB. אני עם 6740U שמוגדר כברידג' וראוטר TPWR941 אבל מקבל את אותם תוצאות גם כשהוא מוגדר כראוטר ללא ה TPWR941 אגב אני רואה לפי הפול שהאייפי שלי אכן של גיימר אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום לכם, לפני כמה ימים פתחתי נושא שבו ביקשתי שתמליצו לי על ראווטר חדש כי חשבתי ששלי התקלקל, מסתבר שלא. פשוט הורדתי את העידכון הקושחה העדכני ביותר מהאתר והוא הסתדר. לגבי הבעיה הנוכחית, יש לי ראווטר של Level One דגם WBR-3406TX. שמתי לב למשהו שקורה באופן קבוע. שהראווטר עובד תחת עומסים שעות רצופות לדוגמא תוכנת שיתוף קבצים שפתוחה לכמה שעות או סתם שהוא פתוח כמה ימים רצוף הביצועים ממש יורדים. שאני נוגע בראווטר הוא מאוד חם ואני לא יודע אם זה משפיע על הביצועים שלו. שאני מכבה אותו ואחרי כמה זמן הוא מתקרר ואני מפעיל אותו אז בבדיקות שאני עושה אני מקבל בדיוק את הביצועים שאני אמור לקבל מהספקית וברגע שהוא מתחמם\תחת עומס רצוף הביצועים יורדים פי 2. בדקתי את זה במשך כמה ימים וזה המצב. האם…

4. שלום,יש לי בעיות חוזרות עם האינטרנט,מידי פעם מתנתק ומופיעה תקלה שרת DNS אינו מגיב. אני מנתק את הראווטר ואת המודם,עושה flushdns ושום דבר לא עוזר,רק אחרי שאני עושה את הפעולות האלו לפחות 10 פעמים. בנוסף טעינת סרטונים ביוטיוב איטית ברמות,סרטון של 30 שניות ב720 יכול לקחת 10 דקות לטעון. אני עם תשתית בזק 15 מגה(שדרגו לי חינם שבוע שעבר) וספק נטוויזן,חשוב לציין שהתקלות האלה קרו גם לפני ששדרגו לי את התשתית,אבל עם הספק הקודם (012) לא קרו בכלל. זו בעיה בספק או בתשתית? שאני ידע אם כבר להתנתק מנטוויזן כי מאז שאני איתם רק בעיות יש לי.

5. Started by Rule The Pc,

קניתי למחשב הנייח כרטיס אלחוטי תקן N של TENDNET TEW-643PI הוא לא קולט את הראוטר אלא אם כן הם קרובים בצורה די מצחיקה יש ליד המחשב הנייח מחשב נייד עם תקן G שקולט את הראוטר בלי שום בעיה. מדי פעם קורה שהמחשב הנייח קולט את הראוטר מהמרחק שאני רוצה (בערך 15 מטר עם שני קירות) ואחרי מספר שניות הוא שוב מאבד אותו. אני שוב אומר - הם מצליחים להתחבר אבל רק כשהם קרובים[br]פורסם בתאריך: 12.08.2009 בשעה 20:04:16 יכוליות שיש בעיה בכרטיס? תקן N אמור לקלוט מכזה מרחק על בטוח. התקן G של המחשב נייד קולט אפילו.נראה לי שהכרטיס דפוק כי המחשב הנייד קולט גם של השכנים וגם את זה הנייח לא קולט. מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  6. Started by AdiR^SiNaI,

את זה ראיתי במקום אחר האם זה נכון מה שרשום פה לגבי המודל 7 - 6 אני שואל כול הזמן כדי לדעת את זה אם זה נכון אני יודע את שנייהם בבקשה תענו. תודה שכבה 7 את התהליך הזה הוא עושה כשהמשתמש רוצה לשלוח נתונים applicition-הוא אחראי לתקשר עם המשתמש והוא ארחראי על קבלת הנתונים במידה והמשתמש שולח רותו דוגמא : email והוא אחראי על קביעת סוג השרת client server או pear to pear בעת קבלת הנתונים מהמחשב השולח השכבה השביעית לוקיצ אצ התונים ומעבירה אותו לקובץ שהמשתמש רצה לשלוח דוגמא:המשתמש רוצה לשלוח email אז השכבה השביעית לוקחת את הנתנון(EMAIL)ומעבירה אותו לשאר השלבים ובעת הקבלת השכבה השביעית שמקבלת את הנתון מעבירה אותו לנתון EMAIL בידיוק כמו שהמשתמש רצה שהמקבל ה-EMAIL רצה שיגיע. שכבה 6 pres…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. שלום, כרגע האינטרנט שלי בבית מורכב מ: 1 בתוך ממ"ד נקודת הוט, עם הוטבוקס, המחשב הראשי וה NAS כולם מחוברים עם כבל. משם גם יוצא חיבור דרך החשמל TP-Link TL-PA4010 l לנקודה: 2 שנמצאת במרכז הסלון, ומספקת WIFI ל2 מכשירים שנמצאים בסלון: סטרימר שאמור להקרין סרטים מ הNAS, ומחשב נייד בנוסף קיימת בסלון נקודת HOT ליד הטלויזיה בסלון שלא בשימוש. אנחנו בשכירות וכנראה יוצאים עוד שנה, ולכן לא רוצים לקדוח או להתעסק עם השחלות כבלים וכדומה ביום שני באים להתקין סיב אופטי של פרטנר, ויש לי כמה שאלות. 1) מישהו אמר לי שאפשר לבקש מפרטנר שיתקינו 2 נקודות. האם נכון? איך זה מתבטא? 2) באיזה תשתית הם משתמשים להתקנת הנקודה של האינטרנט בתוך הבית? הם יכולים לרכוב על נקודות של הו…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by erezkoli,

מתחיל את ההתקנה ע|פ המוגדר ובחינת המחשב ע"י התקליטור תוך תהליך ההתקנה כאילו שהתהליך לא מסתיים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by darkman,

אז ככה בחיגן שלכם מה רשום אחרי השטרודל? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  11. לחיבור של עד 3 מחשבים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by eranir,

אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by shaharZur,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Ibrow-Now,

אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by ETB,

העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by dark dragon dx,

חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by gal,

לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.