עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, אני מחובר ברשת אלחוטית לנתב LINKSYS WRT54GL עם כרטיס רשת EDIMAX EW7128G שאני מתחיל להוריד טורנטים המהירות טובה (190\ המקסימום שלי) ואחרי איזה רבע שעה המהירות יורדת ל-100.. (משתמש ב-BITCOMET) וזה נשאר ככה גם עם הורדות מ-HTTP.. הקליטה של הכרטיס כל הזמן נשארת גבוהה מאוד רק ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר מהחשמל עוזר, ואז שוב הבעיה חוזרת..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by eranir,

אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אני רואה נתבים שעובדים גם ב 2.4 וגם ב 5 כמו למשל ה E4200 והם עובדים בשני התדרים בו זמנית. האם הם מייצרים שני SSID או שלמעשה הם מייצרים SSID יחיד בשני התדרים והלקוח בוחר את התדר הטוב ביותר, החזק ביותר וכו אוטומטית. אשמח להסבר.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by shaharZur,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש והחלטתי לחבר את שני המחשבים אז הפכתי את המודם (ECI 270 PR) לראוטר והוספתי סוויצ' בעזרת המדריכים אבל היה לי בעיה עם פתיחת פורטים לאימיול ובכל מיני תוכנות. אבל בחודש האחרון התחילו להיות בעיות בגלישה הרגילה באינטרנט. אז בפעם הראשונה שזה קרה לי לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז אתחלתי את המודם והחזרתי את כל ההגדרות של חיבורי הרשת למצב הקודם ואז התחברתי דרך החייגן וכל העבד. אחרי זה הגדרתי מחדש את המודם ולראוטר והגדרתי את ההגדרות במחשב וזה עבד ואבל עכשיו זה קרה לי עוד פעם ואני לא מצליח לפתור את הבעיה. עשיתי את כל מה שעשיתי בפעם הראשונה שזה קרה וניסיתי עוד מלא דברים וכלום לא עוזר. לפי דעתי הבעיה היא שכאשר אני מגדיר שהמודם יהיה PPPoA אז יש לי את ההודעה :…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ibrow-Now,

אמרו לי שיש חברות שעושות פיצול של קו, ששני משתמשי ADSL יוכלו לגלוש בו זמנית על אותו קו. מישהו מכיר ?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by ETB,

העם זה אפשרי להתחבר עם שני מחשבים לאותו קו באותו זמן? עם מודם פנימי סטנדרתי!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. איזה באסה לכל מי שבפרטנר http://www.themarker.com/hitech/1.657987

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by fp581,

צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by alan1313,

שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בכל אופן קרה לי גם במחשב הקודם עם מערכת הפעלה xp ועכשיו היא עשתה קאמבק במחשב החדש עם הvista . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב או מאתחל אותו לוקח כמה דקות עד שהחייגן (מחובר דרך בזק גם כספק ) עולה (וגם חלק מהתוכנות ) , אני יודע שזו בעיה מוכרת ומשום מה לא מצאתי לה פתרון . חשוב לציין שבדקתי וירוסים כך שזה יורד מהפרק ( הרצתי Ad-Aware ודומיהם ) . מישהו שמע , נתקל בבעיה ויש לו תשובה ? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by dark dragon dx,

חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. שמחוברים לאינטרנט של ערוצי זנב ? בתמיכה שלהם אומרים שזה לא יעבוד גם בעתיד... אם זה חצי אינטרנט אז אנחנו פראיירים שמשלמים מחיר מלא

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by gal,

לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים

15. Started by InspectorGadget,

והפיירוול כבוי ועשיתי Defserver אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשלוח קבצים במירק... יעני אני לא יכול לעשות DCC אבל אני יכול לקבל קבצים... מה לעשות ? ? ? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by bratwa_tut,

יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב

17. Started by Rinus,

היי, אני לומד קורס CCNA(התחלתי לא מזמן) ויש לי כמה שאלות שאשמח לתשובות מפורטות ומובנות: 1. אני קצת מתבלבל, בכיתה למדנו ב Packet Tracer על ראוטרים, האם הראוטר שבתוכנה Packet Tracer שונה מראוטר שיש לנו בבית?(סליחה על השאלות המטומטמות, רק התחלתי ללמוד, ואני לא כזה חכם..) אם זה כן שונה, במה? 2. למרות שקראתי באינטרנט לא הבנתי מה זה FastEthernet. האם זה כבל רשת RJ-45? אם כן אני לא מבין למה ב Packet Tracer אני צריך לתת לו IP, אם זה כבל איך אפשר לתת לכבל IP? למה בכלל צריך לתת ל FastEthernet כתובת IP? ונגיד שנתתי ל FastEthernet כתובת IP במה זה עוזר לי? בבקשה תפרטו לי את התושבה הזאת לעומק אני לא מבין בכלל את זה.. 3. (קשור לשאלה 2) איך נותנים לFastEthernet כתובת IP? אני יודע …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yanivnn,

מסתבר שהמודם שיש בירשותי כרגע {2760 DLINK} תומך עד 15 מגה. - פשוט בושה. רציתי הממלצה לרואטר שיתמוך בVDSL "המהולל" של בזק. הם מוכרים את הנתבים שלהם ב600 שקלים חדשים... אם לא תיהיה ברירה זה מה שניקח בסוף אבל רציתי לדעת אולי יש משהו יותר מומלץ. ואם לא איזה מבין השניים שהם מציעים עדיף או שאין הבדלים. בברכה

19. שלום לכולם יש לי נתב wrt54gl ומודם ישן של tnn 600 רציתי לדעת עם המודם טוב בשביל הנתב או שזה לא משנה באיזה מודם משתמשים? או שבכלל עדיך להביא נתב שהוא גם ראוטר וגם מודם? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by biodome,

עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sharon182,

אני רוצה לחבר את הראוטר הנ"ל שיעבוד לי במקום הראוטר הנוכחי שיש לי (שקיבלתי מבזק). אני מחובר לADSL 10 MB. איזה כבלים אני צריך לחבר ולאיפה ? האם יש צורך להגדיר משהו בראוטר אחרי RESET ? ניסיתי להכניס את הכבל שמתחבר לשקע DSL לשקע INTERNET של הראוטר אבל הוא לא מצליח לקבל כלום. מה עושים ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by JonyPony,

ידוע לי כי קשה להוציא ולקבל אות אלחוטי בממ"דים למיניהם, האם ניתן "להוציא" אות אלחוטי ע"י חיבור הנתב למתאם חשמל-רשת ואת המתאם השני לריפיטר? משהו בסגנון? :s05: יש לי כרגע נתב ADSL של ASUS, דגם 604G של בזק.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by BeNnYBoO,

אני מקבל אינטרנט אלחוטי בהסכמה מהשכן במחשב שלי מותקן כרטיס רשת של edimax דגם EW-7128g בימים הראשונים של החיבור לא היו בעיות כלל, האינטרנט היה בסדר גמור וכבר בהפעלת המחשב הוא היה מתחבר. בימים האחרונים כשאני מפעיל את המחשב זה מראה לי X אדום בשורת ההתחל על הסמל של החיבור לאינטרנט ולא מוצא שום רשת. רק אחרי איזה שעה זה מתחיל לזהות רשתות וגם לפעמים כשזה כבר מוצא את הרשת זה נותן לי סימן קריאה בצבע צהוב על הסמל של הרשת. יש גם הרבה ניתוקים כשלבסוף אני מצליח להתחבר. פעם אחת זה גם הראה לי הודעה של משהו בקשר ל IP. בכל אופן אני מקווה שיש פיתרון לזה ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…

• 1 תגובה
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.