עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gzlt,

שלום ברשותי לפטופ קומפאק פקסאריו 701ea הלפטופ מובנה לתמוך רק בוינדוס XP כביכול התקנתי עליו וינדוס 98, כי הXP בקושי זז עליו ומצאתי דרייברים לכל ההתקנים חוץ מכרטיס הרשת עד כמה שידוע לי עאטיס הרשת הוא: compaq iPaq 10/100 fast ethernet network card לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by Svideo,

הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  3. הרי החיבור האנלוגי הוא דרך המודם וקו בזק, והחיבור השני הוא דרך המודם שמחובר לכבלים, ולכרטיס הרשת במחשב. על פניו, שניהם יכולים להיות מחוברים בו זמנית, האמנם ?... ומה יקרה כשאגלוש לאתר מסויים, מי לוקח פיקוד ? החיבור המהיר או האיטי ?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אני זוכר שיש לבזק אתר (משהו כמו www.bezeq/menu) , אלשחר שאני מתחבר לרשת עם המודם האנלוגי שלי, ע"י חיוג ל 132, אני נכנס לכתובת, בוחר חברה ותעריף לדקה, מקבל כתובת IP, ואז יכול לגלוש. מישהו יודע מה הכתובת ??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מבקש עזרתכם הדחופה ! (012 לא תומכים בנושא זה..) אני גולש באינטרנט מהיר כאשר התשתית היא מת"ב דיגיטל, והספק הוא 012. כאשר אני מפעיל את זוןאלארם - אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ! (החייגן מוציא שגיאה - לא מוצא את השרת..) כאשר אני סוגר את זוןלארם, אני מצליח להתחבר, אבל אם *אחרי* שהתחברתי, אני מפעיל את זוןאלארם שוב - תוך כמה דקות אני מתנתק. מישהו יודע מה עושים ?

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. ב-win xp במרכז העזרה קראתי שלא ממליצים לעשות רשת באמצעות האב שמחובר לאינטרנט. רציתי לדעת עד כמה זה לא בטוח, האם זה מסוכן ממחשב יחיד שמחובר לאינטרנט (בלי קשר לזה שאם פורצים למחשב אחד, השני גם כן פתוח לפריצה)? האם קל יותר לפרוץ לרשת ביתית כזאת? האם ה-FIREWALL של ה-XP שמגדירים בהתקשרות לאינטרנט מספיק על מנת להגן על שתי המחשבים ברשת? לפני הרשת אני אישית לא השתמשתי בפיירוול ולא פרצו לי אף פעם, אז אני יודע שזה לא משהו שקל לעשות (פריצה) ולא כל אחד יכול לעשות זאת. תודה לכם!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?

9. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by stingeR-,

לכל מי שיש לו בזקנט ויש לו בעיות מהירות כרגע בבקשה שיגיב כאן ;[

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by ktanta harta,

הרשת האלחטית אמרוה לעבוד ב 22 מגה ביט אבל משום מה הנצילות המקסימלית שהרשת מצליחה להעביר זה בסביבות ה3 מגה ביט אחד המחשבים נמצא בממד אך האקסס פוינט נמצא בחדר שלי עוצמת הקליטה אצלו היא טוב מאוד לעומת מצויין כמו שאצלי ובסלון

12. ובכן חבר'ה,בשעה טובה ומוצלחת רכשתי ביוקר רב (70 דולר) ראוטר אלחוטי והתחלתי בהקמת הרשת הביתית שלי. מן הראוי לציין שהמוצר הוא ראוטר אלחוטי 4 פורטים+יציאה לאינטרנט מהיר,כשהראוטר תומך ב4 מחשבים בצורה אלחוטית או של לאן. הדגם הוא מסדרת בי והנה הקישור למוצר http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=35&prid=544. המחשב שלי עובד תחת מערכת הפעלה וינדואוס אקס פי,כשבינתיים מחשב שני בעל מערכת הפעלה וינדואוס 98 גם רץ עליה (הרשת). הרשת הורכבה כך: הראוטר חובר למודם הadsl על המחשב שלי,וחובר בחיבור לאן למחשב שלי. כשלמחשב השני (הוינדואוס 98) הוא חובר במכשיר וויירלס יו אס בי ( http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=33&scid=36&prid=435). הכל בהרכבת הרש…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. Started by Taco,

שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by RegShoe,

שלום, יש לי 3 מחשבים בבית. אני מעוניין לחבר 2 מהם בLAN, כאשר המשאבים יהיו משותפים (מדפסת, סורק), ושאני אוכל להעביר קבצים בין מחשב למחשב (לצורכי צריבות וכו'). אני מעוניין גם לשתף בין 2 המחשבים האלה את חיבור האינטרנט בכבלים שלי. המחשב ה-3 אינו נמצא בשימוש, ואפשר להפעיל עליו לינוקס (פנטיום 1 133 מגה). כיצד אני אוכל לעשות את מה שאני רוצה? מהו הציוד הנדרש? כמה כל הסיפור יעלה? בשני המחשבים המדוברים רץ windows 2000.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נעשה את זה מהר, מחשב א' עם חלונות 2000, מחשב ב' עם חלונות 98SE. על מחשב ב' מותקנת מדפסת HP ומותקנת התוכנת פקס של מיקרוסופט (כולל מודם) מחשב א' הוא המחשב הראשי, מחשב א' יכול להדפיס למדפסת של מחשב ב'. הבעיה היא...שבמחשב א' רוצים לשלוח פקס ואין בדיוק איך. אז איך אני בדיוק משתף את הפקס של מיקרוסופט בין המחשבים? יש ביניהם כבל מוצלב, הדפסות ושליחת קבצים אחד לשני עובד כמו שצריך, אבל הפקס הוא העניין החשוב כאן. הפקס מופיע ברשימת המדפסות שיש על מחשב ב', אבל הוא מבקש ממני משהו מוזר, אין לי מושג מה לעשות :-( מודה לכל אחד על העזרה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. מנסים את הפורטים, מנסים לעבור את הפיירוואל (סמקרה שהואלא טוב, או לא מוגגדר היטב), ולבסוף מראים את התוצאות ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אנא סילחו לי שאני נדחף, אך יש לי שאלה מאוד קשורה לנושא: איך אני מגדיר את מודם ה-ALCATAL המשודרג שלי, שינתב אל המחשב שלי (10.0.0.1) את כל הפורטים? אם אין כזו אופציה, איך אני מגדיר לו שינתב אלי טווח של פורטים, למשל מ-1000 עד 2000? תודה.

19. Started by p_q,

אני צריך תוכנה שמגדירים לה מחשב ראשי ברשת המקומית ויכולה להישתלט על כל המחשבים האחרים בו זמנית ברשת? תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by zavdiel,

מצאתי מדריך ברשת לשידרוג מודם סמסונג - aht e300 לראוטר ונכנסתי לכתובת 10.0.0.2 כ- admin וסיסמא -Bezeqwow לפי ההוראות הורדתי את הקובץ - GN0717.DLF נכנכסתי לאופציה >Admin Privilege-> Code Image Update. וב-browse כיוונתי לקובץ - GN0717.DLF ולאחר מכן לחצתי על upload קיבלתי הודעה לעשות כיבוי למודם ולהדליק מחדש וכך עשיתי, לאחר הפעולה הזו כבר לא יכול להתחבר .ניסיתי גם עם שם המשתמש והסיסמא האישית שלי ו... .....נאדה ! התקשרתי לבזק ואמרו לי לעשות ריסט למודם עצמו וגם לא עוזר ,יש למישהוא עיצה שיכולה לעזור ,להמשיך, או לחזור למצב תחילי .בקיצור, קצת הסתבכתי . המדריך הוא של גל דיסקין ,הייתי מפנה אליו שאלה רק שאני לא מצליח להירשם באתר של פרש . אנא עזרתכם. בתודה .

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. אני מחובר לאינטרנט דרך WOW עם חבילה של ADSL 750. קיבלתי מודם אפצ'י בחיבור USB. איך אני יכול לדעת אם המודם הוא PPPOE ולא TCP/IP? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  22. Started by guycnaan,

שלום לכל פורום רשתות,אני זקוק לעזרתכם ובכן רצינו לחבר את הבית (בית פרטי דו קומתי) ברשת פנימית (4 מחשבים),מכיוון שרצינו לחבר את כולם לאינטרנט היינו צריכים או ראוטר, ולמתוח המון חוטים או סתם למתוח המון חוטים...כמובן שאני העדפתי את האופציה השנייה בגלל העלות הזולה יותר, אך מכיוון שאימי החליטה לצבוע את הבית,ובשום פנים ואופן היא לא תסכים למתוח עשרות מטרים של חוטי רשת על התקרות,או לחילופין תסכים למבצע קידוחים בבית. ולנושא עצמו: אבי שוהה כרגע בחו'ל והוא ראה ראוטר אלחוטי מסדרת ה-B (אשר יכול להעביר 11 מגה ביט לשנייה אם אני לא טועה),זהו קצב העברה סביר לקו ADSL במהירות 0.75. מחירו של הראוטר יקר אך סביר (60 דולר),אך בארץ יקר יותר לקנותו ובגלל זה עדיף לקנות בחו'ל. שאלתי היא אם אני אחל…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by redti,

יש לי רשת אלחוטית: חברה-LINK דגם:DI-614+ כיצד אני פותח את הפורטים ההבאים: The game will need to talk to external servers that use the following port numbers. These ports need to be open in your firewall in order to play on Generals Online: TCP ports: 80, 6667, 28910, 29900, 29920 UDP ports: 4321, 27900 תקשיבו זו השאלה העשירית שלי בפורום ולא קיבלתי תשובה! זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אני מבקש מכל הלב תעזרו לי אני במצוקה!

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. Started by starter,

איזה תוכנות יש ואיפה אפשר להוריד כדי לבדוק מהירות של קו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.

דיונים חדשים בפורומים