רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי רשת בבית של ארבעה מחשבים, שמחוברים למודם "Switching hub" של שמונה מקומות לחיבורים שמחובר למודם איי סי אס אל של אלכטל וכן אני גולש באינטרנט, כבר מזמן חלמתי על לפתוח שרת משחקים בכל דבר שהוא, במיוחד עם האלף-לייף אשר הפורט שלו הוא 27015, ואני לא יכול או לפחות לא מצליח בגלל המודם שלי לפי מה שהבנתי, בבקשה תעזרו לי לפתוח פורט, או לשות מה שאני צריך בכדי שאוכל לארח אנשים בשרת קטן משלי בתודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
איפו אני יכול לקנות מוצרים של D-link בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אני יוכל להגדיר את רוחב הפס שכל מחשב יקבל? מה בעצם תיתן לי הפיכתו לראוטר? כרגע יש אצלי רשת שפועלת עם מודם אלקטל (שהוא לא ראוטר) ו-HUB.
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה צריך על מנת לפתוח שרת במשחק מרובה משתתפים זאת אומרת איזה מחשב צריך בשביל זה? ואיזה חיבור צריך בשביל זה? והאם המחשב שלי מתאים לפתיחת שרת? נ.ב אני מדבר על משחקים כמו ET או MOHHA. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך האב האלחוטי טוב שלא יתנתק או יהיה הפרעות ברשת. אני גם צריך שהוא יהיה לאינטרנט וגם העברת קבצים בין המחשבים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המצב שקיים אצלי היום הוא כזה (אל תשאלו איך הגענו לזה ) : בצד אחד של הבית אני מחובר לADSL (אלקטל, אם זה משנה) ואחותי גולשת דרכי (ICS). בצד שני של הבית אבי מחובר לADSL (סמסונג, אם זה משנה ). אנחנו משתמשים במודמים שונים אך באותו חשבון אצל 012, ככה שאנחנו לא יכולים להיות מחוברים בו זמנית, וזה קצת בלתי נסבל . הכוונה עכשיו היא שכולנו נהיה מחוברים דרך סוויצ', ובגלל שאני לא מבין בזה מי יודע מה, אני אבקש את עזרתכם. דבר ראשון, אם אני לא טועה, זה אמור להיות כמו בתמונה שצירפתי, תקנו אותי אם צריך. עכשיו השאלות: 1. איזה כבל (מוצלב או לא מוצלב) צריך להיות בין המודם לסוויצ' ואיזה כבלים צריכים להיות בין הסוויצ' למחשבים? האם יש הגבלת אורך? כי המחשב של אבי נמצא בצד השני של הבית. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אני מחבר רשת בייתית בבית ויש לי אפשרות ב-HUB שנקראת cross-over רציתי לדעת עם אני יהפוך את האב ל- cross-over אני לא יצטרך לקנות כבל מוצלב בשביל חיבור המודם עם ה-HUB במוצלב, ו- העם זה יהפוך את הכבלים הרגילים שמתחברים לכרטיסיי רשת למוצלבים ? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בידי מודם ALCATEL אותו קיבלתי מ "בזק" לצורך חיבור מהיר לאינטרנט. עשיתי "הבה נתחכמה לו" והפכתי את המודם הנ"ל ל ROUTER ע"י שינוי קונפיגורציה עמה מגיע המודם. עד כאן הכל טוב ויפה. יום אחד החלטתי להתחבר למודם הנ"ל לא כמחשב בודד אלא עם כל הרשת הביתית. לצורך זה קניתי ROUTER מסוג D-LINK , חיברתי אותו למחשבי הרשת ו ל ADSL וניסיתי להכנס לתוכנת הקונפיגורציה שלו דרך הדפדפן אך זה האחרון לא מצא את הROUTER אליו הייתי מחובר, כפי הנראה משום ש המודם שלי מקונפג כ ROUTER. מה עושים ? מן הסתם יש להשיב את ה ADSL לקדמותו, היינו, שישיוב לתפקד כמודם ולא כ ROUTER. דא עקא, אינני יודע איך עושים זאת. מישהו יודע כיצד "מקנפגים" מודם ADSL ש "קונפג" ל ROUTER ל מודם ? למישהו יש רעיון אחר כיצד לחבר ROUTER מ…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר , ואינטרנט כבלים. הסיבה שאני לא יכול לבנות סרבר היא בגלל הראוטר הראוטר של Edimax ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות על מנת שאוכל להצליח לבנות סרברים..? בבקשה אם מישהו יודע, שייתן לי הוראות יחסית מדויקות כדי שאני אבין יש לי xp/
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חטפתי באן בשרת מירק (irc.israel.net) סתם בגלל ויכוח עם אחד האנשים שם, ושאר האחראים לא מוכנים להסיר אותו, שמעתי שיש אפשרות להתחבר דרך שרת פרוקסי אנונימי ובכך להתחמק מן הבעיה, רציתי לדעת כיצד לעשות את זה ואם אפשר גם דוגמא לשרת כזה... עשיתי חיפוש בגוגל אך למרות מה שמצאתי לא הצלחתי להתחבר בכל זאת... אז אתם נשארתם התקווה האחרונה שלי... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
2 מחשבים. שניהם מריצים XP. מחוברים בינהם בכבל רשת. המחשב הראשון מחובר למודם כבלים ובעל 2 כרטיסי רשת. לכל אחד מהמחשבים נתתי כתובת פנימית : 192.168.0.1 192.168.0.2 (בקנפוג TCP/IP של כרטיס הרשת שאליו מתחבר כבל הרשת בכל אחד מהמחשבים כמובן). ה Subnet בשניהם הוא : 255.255.255.0 השאלות שלי : 1. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב הראשון (המחובר למודם) ? 2. מהו "שער ברירת המחדל" של המחשב השני ? (ה IP של המחשב הראשון ?) 3. האם ניתן לנע מהגדרת DNS בכלל (לא להגדירם בשני המחשבים ?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנ"ל? הוא מקבל ביקורות חיוביות ברשת. הsetback הגדול הוא התמחור הגרוע: בארץ מעל 700 ש"ח. בNEWEGG נמכר ב-38 דולר... :-\ :(
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Since I got my new computer, my downloading isn't passing the 80KB line, even from Israeli websites. It's pretty obvious it's something with the LAN Card. I got ABIT NF7's nForce LAN Card, does anybody know about a problem with this card? or I just need to configure it in other way? I didn't touch the configurations by the way.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה הנ"ל שאמרו לי שהיא טובה מאוד, אחרי קצת דפדוף בהגדרות, הבנתי את הקטע, והגדרתי לה שתאפשר את כל התוכנות שפועלות כרגע (לחיצה ימנית על שם של תוכנה בתפריט Applications ואז Allow.) למרות שאישרת את כל התוכנות שפועלות כרגע, וגם נמצאות בזיכרון של התוכנה (לא באמצעות Allow all, אלא כמו שאמרתי למעלה) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (ADSL). רק לאחר שעשיתי על ה-TRAY לחצן ימני ו-allow all הוא נתן לי להתחבר.. מה אני עושה? והאם במצב של Allow all הוא לא חוסם ניסיונות של גישה "מבחוץ" למחשב?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אבל בלי ראוטר ובלי האב... יש לי בעיה עם זה... הבעיה היא שמתי שאני משחק נגיד...קאונטר סטרייק במחשב אחד והמחשב השני נגיד גולש או מוריד מקזה ..אז זה דופק לי את הפינג בקיצור אני רוצה לדעת האם הhub יעזור לפתור את הבעיה ...אם כן אז תעזרו לי לבחור האב מחנות "pchardware". הנה קישור להאב שאני רוצה לקנות...http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1651946529.htm בבקשה עזרו לי .... תודה מראש ???
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בערך כל חצי שעה האקרים מנסים לפרוץ לי למחשב יש לי נורטון פיירוול וכל הזמן הוא אומר לי שמישהו ניסה לפרוץ לי למחשב וזה קורה כל יום הרבה מאוד פעמים הפיירוול כל הזמן חוסם את ההאקרים אבל אני מפחד שבסוף הוא לא יוכל לעצור אותם מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-