עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by levy333,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. שלום. יש לנו שני מחשבים מחוברים ע"י כבל מוצלב, ADSL בשיתוף וזה אפילו עובד, אבל, מסתבר שלא ניתן להגיע לכל אתר מהמחשב השני. מה הבעיה ? איך ניתן לפתור ? תודה חברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by boazzz,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה... הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות... אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  5. יש לי 4 שאלות בנושא NGN 1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי? 2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב? 3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות? 4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה

6. אזור צפון ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום! יש לי RapidShare Premium בדרך כלל אני מוריד על 600KB (אני שייך לבזק-014, 5MB עם תשתית של 10MB) ועכשיו אני מוריד על 40KB-250KB :s05: אני מנתק את הרוטר ואולי זה עוזר לי להגיע ל-350KB = וה-DSL לפעמים משתגע (ומתנתק ומתחבר) אבל שהוא מחובר הוא אמור להוריד במהירות רגילה? לא ככה?.... = אני משתמש ב-JDWONLOADER... תודה רבה!! בדיקה של המהירות אנטרנט של 014-בזק הכל תקין מוריד בצורה טובה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eggnoob,

אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס הזה: wireless lan_11g PCI Card של LevelOne תודה!

9. אני הולך השבוע לבזקסטור לקנות מודם חדש בשביל הADSL, יש המון קאקות של מודמים שבזק מקמבנים, אני לא רוצה משו שיעשה לי ניתוקים כל 2 דקות.. מישהו יודע על איזה מודם טוב ואמין?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  10. שלום לכולם יש ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אפשר להתקין עליו?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח לכל תשובה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. חברת סטרטאפ חלוצית ישראלית מזמינה אתכם לקחת חלק בחלום, בואו לעזור בשלב חשוב זה. מדובר ברעיון יחודיי ובאמת מגניב בתחום הרשתות האלחוטיות והרבה יותר מזה... הוחלט לאפשר כניסה מבוקרת למשתמשי מחשבים ניידים בשימוש גבוה. כל מי שמעוניין לקחת חלק באלפא של המוצר החדש לניידים מוזמן לפנות אישית. (רק מתאימים ייענו, כרגע מדובר באלפא סגורה) לפרטים: ניר קוריס 054-2111089 nir@mycontigo.com

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by alm80,

אני מתחיל לחשוש של-012 יש לימיט הורדות ישירות (לא e-mule או torrent). יש לי חבילה של 1.5M והמהירות המקסימלית שאני מגיע זה 200kBps שזה לדעתי בסדר. לפני חודשיים שלוש הורדתי כמות גדולה של חומר בערוצים ישירים, סה"כ קרוב ל-2.5Gb, המהירות היתה מאוד קרובה למהירות מקסימלית. לאחר יום-יומיים שמתי לב שהמהירות בהורדה ישירה צנחה צניחה חופשית, במקום 150-200 התחלתי לקבל מהירויות של 2.5-8 שזה מהירות של מודם מלפני 15 שנה. הייתי עם המצב הבלתי נסבל הזה במשך חודש וחצי ואז פתאום המהירות שוב חזרה לקדמותה. הכל היה טוב עד שהגעתי פחות או יותר ל2-2.5 ג'יגה בהורדות. ואז המהירות שוב נחתכה. העניין הוא שזה לא קורה רק באתר אחד, פתאום המירות נופלת כמאט לאפס בכל האתרים. האם שווה להרים טלפון לתמיכה שלהם א…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. שלום, אני מתכוון להקים רשת ביתית (אלחוטית) בין שני המחשבים הנייחים שיש לי בבית, כאשר הם באותה קומה ואף אחד מהם לא בממ"ד. ראיתי שהמליצו פה על הרואטרים של 3COM ובינהם על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088 אבל גם ראיתי שיש הבדל עצום במחירים של הראוטרים, גם של אותם חברות, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל שלהם. אז מישהו יכול להסביר לי מה הופך ראוטר ליותר יקר והאם לי יש צורך בכזה? והאם אני צריך משהו מיוחד להסתכל עליו בכרטיס רשת? בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Yehazkel,

שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי את המתאם האלחוטי WN320G שמחובר לראוטר אלחוטי של TP LINK דגם WR541G שאני משחק בסרברים מסויימים בCSS תמיד לאחר דקה ~ של משחק יש תקיעה של המשחק ( השחקן נעצר במקום) ולאחר 10 שניות בערך יש התנתקות מהרשת האלחוטית(שמאובטחת ) גם בשיחות בסקייפ זה קורה די הרבה יש סרברים שזה לא קורה בהם בכלל.. למישהו יש מושג למה זה קורה? הקליטה היא על 48MBPS~

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by YemeniteCamel,

ברשותי מחשב נייד LENOVO N100 בן שנה וחצי עם WIRELESS מובנה . כרטיס רשת אלחוטי INTEL מובנה. מ"ה XP HOME עברית. לפני מספר ימים המחשב אינו מזהה רשתות. מחשבים אחרים מזהים את הראוטר . עדכנתי והסרתי את הדריברים לכרטיס רשת - לא עזר. הסרתי את התוכנה היעודית של IBM - לא עזר. בחיפוש אחר רשתות מודיע לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח. מה עושים ? האם יתכן שהקליטה\אנטנה נדפקה לחלוטים . תודות

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by pitter,

אהלן מחפש ראוטר שכולל גם מודם סלולארי עם יכולת WiFi. בשורה התחתונה, אני רוצים לשים בראוטר SIM ולהיות מסוגל לגלוש בסמארטפונים ולפטופ באמצעות ה WiFi. המלצות לראוטרים איכותיים יתקבלו בברכה, פיטר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by rani1,

שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.