עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by N.S,

http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by uuzar,

שלום לכולם האם יש לכם המלצות למכישר תקשורת אלחוטית לוידאו וקול שניתן להעביר מטלוויזיה למחשב או הפוך וכמו כן להקליט את התוכניות המשודרות במחשב

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by davidreznic,

לא הצחלתי למצוא את הדון הקודם שלי, אז אני נאלץ לפתוח חדש. מבקש המלצה לראוטר בסביבות 300-350 שקלים. מהדיון הקודם זכור לי שאני צריך ראוטר בתקן N כי יש לי חדר ממ"ד ואני יודע שהמליצו לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1308&products_id=23692 יש עוד דגם עם ייתרון כלשהו על האדימקס? יש דגם בטווח מחירים הזה עם חיבור USB ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by amisha,

יש חסרונות ו/או יתרונות לשידרוג המודם של סמסונג לראוטר ? האם זה קשה ועוד כול מיני דברים ? אני לא מי יודע מה מנוסה ברשתות אבל זה מעניין אותי מאוד מוכן ללמוד

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by 114508534,

אהלן ערב טוב אני צריך כרטיס רשת שיקלוט רשת מהקומה השניה לקומה הראשונה. אשמח לקבל המלצות, עדיף לא משהו יקר בשמיים אבל שיעשה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. תודה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. היי חברים, אני חובר לפרטנר בסיבים עם 1000 מגה, קניתי ראוטר פרטי וחיברתי למתאם סיב שלהם, בחיבור קווי מקבל 800 אבל באלחוטי המהירות מאכזבת, מקבל בד"כ סביב ה 200 גם ממרחק קצר מהראוטר ועם לפטופ יחסית חדש וסלולר מהשנה האחרונה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, ערוצים שונים וכלום לא עוזר... ממש מבואס ציפיתי לקבל סביב ה 500-600 במרחק קרוב לראוטר. בבדיקת מהירות לשרתים בארץ אז בשניות הראשונות המהירות גבוהה אבל תוך כמה שניות זה צונח לאיזור ה 200. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Morfium,

שלום, היום בבוקר התחילו בעיות איטיות חמורות, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה או בעומס של הספק או התשתית, אבל לקראת הערב התחלתי לחשוש שהבעיה אצלי ... בכל מקרה, פניתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ובדקתי איתו את כל העניין. התוצאות הם כאילו: כאשר אני מתחבר ישירות למודם (ללא הראוטר) הכל טס. כאשר אני חוזר לעבוד עם הראוטר הכל זוחל עד לא זז בכלל. עשיתי איפוס הגדרות לראוטר, נתתי לו לנוח קצת בלי חשמל, ביצעתי עדכון "קושחה", אבל כלום לא עזר. הספק והתשתית שלי הם בזק ובזק בינלאומי (15 מגה). האם הלך לי הראוטר, או שיש אולי יש לכם רעיונות אחרים ? אם באמת הלך לי הראוטר (מה שכנראה קרה) אשמח לשמוע הצעות לראוטר חדש. יש לי עכשיו את ה Linksys wrt54gl שעד עכשיו הוא היה מעולה. עריכה: בדיוק כשסיימ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OrGAzmUs,

שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי נתב (יחסית ישן) של SMC. הבעייה איתו היא שאין לו הגדרת L2TP ולכן יש לי כמה אפשרויות לנסות להגדיר את הגישה שלי לאינטרנט: Dynamic IP, Static IP, PPPoe' PPTP. החיבור שלי היה בסדר גמור עד שהגיע תכנאי פעם לתקן בעייה כלשהי עם הכבלים וכתוצאה מכך הוציא את הנתב מהחשמל ומחק את כל ההגדרות (אין כבר טעם להאשים את הטכנאי) אני זוכר שהייתי מחובר דרך PPTP אבל אני לא יודע את ההגדרות. אני מחובר בחיבור כבלים לבזק בינלאומי. במדריכים באינטרנט מצאתי שבזק תומכים בDYNAMIC IP אבל אני סובל מניתוקים כל כמה זמן (כמעט כל יום). ניסיתי כבר את כל אפשרויות ההגדרות עם כל כתובות הIP האפשריות של שירותי בזק. כשהתקשרתי אליהם הם אמרו שתמיכה בנתבים עולה כסף והם גם לא יתמכו בנתב שלי כי לא קניתי…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני שואל בשם אישתי, מדובר בפרויקט כחלק מלימודי תואר ראשון במדעי המחשב, אני מקווה שאני מציג את השאלה בפורום המתאים. מדובר בפרויקט לרישות בנין של 3 קומות הכולל 4 מעבדות מחשב (120 מחשבים) ועוד כ-80 עמדות לעובדים/טכנאים. מרבית הפרטים כבר סגורים, אולם אשמח להעזר בידע של חברי הפורום על מנת לסגור מספר פינות. א. החברה שנבחרה כספקית ציוד התקשורת (מתגים,נתבים,שרתי voip וציוד קצה voip) היא 3COM וזאת בעיקר בהתחשב במבחר מוצרי החברה. האם מישהו יודע על איכות השירות של החברה בארץ וחוזי השירות שלה, במיוחד בהקשר של מוסדות לימוד? האם לחברה יש בארץ נסיון עם מוסדות לימוד? ב. כאמור, הטלפוניה בבניין תתבסס כולה על voip של 3COM. מפרסומים הבנתי שהחברה עברה להציע את מערכת VCX גם בסביבת SMB, באתר בא…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by rantza,

היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Hazir,

היה לי בעיה עם פתיחת פורטים ו-NAT TYPE התקשרתי לספק אמרו לי לנתק את המודם (עשיתי את זה אלפי פעמים כבר) ופתאום ה-NAT TYPE הפך ל-2 ומה שמוזר שפעם היה לי WAN IP כזה - " 100.100.6.74" וגם שנתקתי וחברתי אני לא זוכר שהוא השתנה בעבר, אבל גם אם הוא השתנה תמיד היה בהתחלה 100 או משהו בסגנון והוא מעולם לא היה תואם ל-ip שהייתי רואה באתרים כמו whats my ip וכדומה, עכשיו אחרי שדברתי עם התמיכה ואמרו לי לחבר ולנתק, פלא פלא ה-WAN IP תואם למה שאני רואה ב-whats my ip (מתחיל ב-31) קראתי שאם ה-WAN IP לא תואם למה שאני רואה באתרים כמו whats my ip זה אומר שהספק חוסך עליי ומחבר אותי עם כמה מנויים נוספים לאותו ה-IP כדי לחסוך בכסף, וזה למה במשך החודשיים האחרונים לא הייתי יכול לפתוח פורטים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by talkl,

שלום, אני מחובר לבזק עם בזק בינלאומי ראוטר DSL2650U ללא חייגן כיצד אני מגדירה בווינדוס ויסטה התחברות לפרוקסי תודה הסתדרתי. בשביל מה שיעשה חיפוש בגוגל: בכרום setting search proxy manage proxy lan settings enter ip ¡ port ok done ההודעות אוחדו.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  18. יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by zvkel,

היום (בשעה טובה ומוצלחת) התחברתי לאינטרנט מהיר (מתב+ברק) כדי להתחבר אני משתמש בחייגן של ברק אני זוכר שפעם אצל חבר לא היה צורך בחיגן ולא כלום איך אני נפטר מהתוכנה המזעזעת הזאת??? עקבתי אחי התרד הקודם של שיתוף האינטרנט עם ראוטר וגחיין ולא ממש הבנתי אותו

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. פתאום ללא כל אזהרה הוא נכבה והדרך היחידה לגרום לחזור לעבוד היא לנתק אותו ולאתחל את מערכת ההפעלה. זהו המתאם שקונים בבזקסטור, RALINK RT2500 בויסטה. מישהו נתקל בבעיות איתו?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. יש לי ראוטר של גיגה בייט שתומך ב 108 הבעיה היא שהכרטיס היחידי שמצאתי הוא מיני PCI ולא מתאים. עכשיו אני שוקל מה יהיה טוב יותר מבחינת קליטה: GNWPKG Gigabyte GN-WPKG Wireless PCI card 802.11b/g 54MBps GNWBKG Gigabyte GN-WBKG Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps GNWB01GS Gigabyte GN-WB01GS Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps או בכלל יש אופציה טובה יותר מחברה אחרת? אגב, יש חשיבות בקליטה לכרטיס/USB, או שהכל בראוטר? תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by temper,

ברשותי D-Link 2760U של בזק, מחובר לאינטרנט וגולש תקין. כמו כן יש ברשותי Edimax BR-6424n שברצוני להגדיר כמגביר טווח. שניהם תומכים ב WDS, וכך הגדרתי אותם. ל DLINK הייתי צריך להחליף את הכתובת ה LAN שלו מ 10.0.0.138 ל 192.168.2.2. ללא אבטחה אלחוטית. מחלק כתובות DHCP 192.168.2.200-192.168.2.254 ה EDIMAX בכתובת LAN 192.168.2.1 עם DHCP כבוי, מוגדר ל AP Bridge-WDS שניהם על אותו Channel 6. כל ההגדרות נבדקו והן תקינות, ה DLINK יכול לגלוש תקין, ה EDIMAX לא נותן גלישה. כשמתחברים ל EDIMAX, מקבלים כתובת IP שהוקצאה מה DHCP של הDLINK, אבל אין גלישה ואין פינג החוצה. מישהו יכול לומר לי אם יש תקלה שלא חשבתי עליה או שלא ניתן כלל להגדיר EDIMAX כמגביר טווח על DLINK? בנוסף, הגדרתי את ה EDIMAX …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה בגלישה באינטרנט, יש לי ROUTER שאליו מחוברים 2 מחשבים וכן אליו חיברתי HUB אלחוטי לטובת רשת אלחוטית כל המחשבים עובדים מצוין, אך לפעמים יש אתרים שאני לא מצליח להיכנס בפעם הראשונה אני מקבל את הדף הלבן של PAGE CANNOT BE DIAPLAYED ואם אני לוחץ שוב על האתר אני נכנס. ניסיתי לעשות RESET ל-ROTUER וכן לנתק את ה-HUB וכיוונתי אפשרות של AUTO DETECT PROXY SETTING ועדיין זה מופיע לי בחלק מהאתרים יש לציין שהמחשב לא מתנתק וכן ה-ROUTER מהרשת. למישהו יש פיתרון??

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by kalda01,

כיום יש תשתית אינטרנט של בזק עם ראוטר ADSL2 מוגבל ל 15MB. טלויזיה בכבלים של הוט עם 3 ממירים. קו טלפון ביתי של בזק. שוקלים לעבור לטריפל של סלקום. יש לי כמה שאלות טכניות בהקשר להחלפת התשתית. האם לקחת את הראוטר של סלקום או לקנות ראוטר פרטי ברמה טובה. הבנתי שיש בעיות עם יציבות החיבור לאינטרנט כאשר הציוד של סלקום. מצד שני הם אומרים שלא יהיו אחראים במידה ויש תקלה והראוטר לא שלהם. האם מומלץ לחבר את הממירים לאינטרנט על תשתית הוט באמצעות מתאמי מוקה ? אם לוקחים קו טלפון ביתי של סלקום במסגרת חבילת טריפל, איך הם מזינים את נקודות הטלפון הקיימות בבית ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by niv0us,

לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.