עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by arkadur,

נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yniq,

יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  8. שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  9. כמו שחלקכם כבר יודעים, ה-D-Link DSL-2650U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן G שחברת בזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה בתחילת השבוע. זהו המכשיר המשולב המתקדם ביותר שבזק מספקת ללקוחותיה ובנוסף ל-4 כניסות ה-LAN והתמיכה ב-WiFi הנתב הזה כולל גם שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסות ודיסקים חיצונים. בסקירה הראשונית שערכתי ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של מודם/נתב זה, מממשק המשתמש שלו ומהמבנה הפנימי שלו. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm CHEIF

• 62 תגובות
    • 21.8k צפיות
  10. Started by sdfzxc,

שלום, אני לא מבין בכלל בכל התחום של ראוטרים, לכן אני זקוק לעצתכם. יש לי אינטרנט במחשב הנייח, ואני רוצה "להפיץ" אותו למחשב נייד בודד ברחבי הבית, ולכן אני מחפש ראוטר אלחוטי. מדובר בבית חד קומתי, בעל 5 חדרים. משיטוטים וקריאה ברשת, חשבתי לקחת את Edimax BR-6204Wg 54Mbps שעלותו 172 שח אשמח לקבל חוות דעת, וכמובן אלטרנטיבות אם יש. תודה, לירן!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by tood24,

איך הראוטר הזה?לבית אינטרנט הוט תודה http://www.aliexpress.com/item/English-Instruction-TP-LINK-Wireless-Wifi-Router-AC-TL-WDR7500-1750Mbps-1-WAN-4-LAN-2/2029070931.html?spm=2114.30010308.3.47.Bof00z&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_4_10057_10056_10055_10037_9985_301_10033_10059_10058_10032_10017_10060_10061_10062_413,searchweb201603_2&btsid=2bdb436d-17de-4ebf-a79f-de058a85240c

12. התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי. המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX. יש גם FIREWALL של SEAGATE אם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה. אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה. הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGIN ניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר. ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG. מה יכולה להיות הבעיה ? האם הראוטר עוצר את ההתקשרות? אם כן איך מאפשרים אותה שם? אשמח לעצות מועילות. :s05:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by Tsachi E,

תודה על כל התגובות באשכול הקודם שפתחתי , לא מעט עקב התגובות שקיבלתי ממכם, אני ומשפחתי השתכנענו לעבור ולנסות את הפייבר בוקס של הוט, למרות חווית שימוש מאוד שלילית מהם כלקוחות בכבלים לא מעט שנים והשם הרע באופן כללי שיצא להם בקרב הציבור. כחודש אחרי שעברנו לפייבר-בוקס עם חבילת 100 מגה שזה בעצם, תשתית של הוט וספק הוט- נט, שזה חברת בת של הוט, אני מעדכן את חווית השימוש הכוללת: מהירות - Wifi - בסה"כ אינטרנט מאוד יציב. שאני מפעיל את הWiFi במחשב אני מקבל בין 20-30 מגה כל הזמן. על פי מבחני מהירות שביצעתי לא מעט ועל בסיס יומי דרך אתר OOKLA והוט . כבל רשת - ברגע שני מחבר את הכבל אינטרנט למחשב , לממיר הקרוב בקומה, אני מקבל בין 85-102 מגה כל הזמן. האינטרנט…

• 0 תגובות
    • 12.8k צפיות
  14. שלום רב! צריך עזרה... בבקשה קצת סבלנות... אני דיי חדש בתחום הטורנטים אז סליחה על הבורות. הבנתי שהכי מהר זה להוריד מטראקרים פרטיים. מה עליי לעשות כדי להוריד מטראקרים פרטיים? האם צריך להירשם לאתר שלהם? האם צריך להוריד מהאתר שלהם את הטורנט? מה עושים?? איך אתם מורידים? מה הכי מומלץ? יש לי יוטורנט... לאחרונה יש לי בעיה עם הטראקרים של the pirate bay, ולכן אני מחפש אפשרות הורדה ממקורות אחרים. אגב, יכול להיות שקיבלתי באן מ- the pirate bay? או אולי בימים האחרונים לכולם יש בעיה עם הטראקרים שלהם? אני מוריד בעיקרון רק מ-the pirate bay ומ- Mininova... בתודה מראש! אופיר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  16. שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Cheif,

גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Cheif,

כדאי לשים לב למבצע הבא, לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל ה-cross sell בין שתי הזרועות של HOT. שיתוף הפעולה בין HOT mobile ל-HOTnet מניב מבצע בו מקבלים ספק אינטרנט במהירות של עד 100 מגה וקו סלולרי ללא הגבלה, במחיר של ₪9.90 לחודש, למשך 4 חודשים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. היי, קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם לצורך "הכרות" עם הרשת בדיוק לפי מה שהיה כתוב בהוראות, אך כשאני מנתק אותו מהחיבור שלו למודם הוא לא מפעיל בכלל את האינטרנט. מישהו מכיר ויכול לסייע לי? הראוטר נקנה על מנת שיוכל לספק לי רשת בקומה אחרת שבה הקליטה מהמודם חלשה מאוד. כרגע כשהו מחובר למודם האינטרנט שהוא מספק פועל בצורה מצוינת.

22. עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by rico,

שלום, מצטער אם לא הפורום המתאים, זה קשור לאינטרנט :\ בתאריך 14.5.2017 הייתה כתבה בעיתונים\חדשות על מתקפת הסייבר הגדולה שחסמו את הקבצים בבתי חולים ומחקו דברים.. דרישת bitcon לכופר עם WannaCry . המליצו להתקין את התוכנה החינמית של: cybereason יש המלצות עליה? באמת כדאי להתקין? או שיכול לגרום לבעיות? אתר- https://ransomfree.cybereason.com/ בלוג- https://www.cybereason.com/blog-cybereason-ransomfree-protecting-your-data-from-being-held-hostage/ תודה רבה למענה ותשובות חברים.. הסיוט של כל מחשב...

• 41 תגובות
    • 7.6k צפיות
  24. Started by CrossFireX,

מעדיף של D-LINK כי שמעתי שזו החברה הכי טובה בזה, המרחק יהיה 3 ~ 4 מטרים מהמודם ואני צריך את הראוטר ל-PS3, אפשר דגם ומחיר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by etaiso,

יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.