רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://news.walla.co.il/?w=/4/466814 תקראו ותפנימו!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב המחשב שלי יעבוד לחדר הפרטי שלי, ומכיוון שאין לשם חיבור רשת, חשבנו להקים רשת אל-חוטית. מכיוון שאני ממש לא מבין בדברים כאלו, אז מה אני צריך בשביל לקיים חיבור כזה? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי? מודם אלחוטי? אני אשמח אם תפרטו. אגב, הרשת הזאת תחבר כמה מחשבים. אז צריך לקנות משהו דומה ל- Linsys, רק אלחוטי? אם נגיע לתוצאות הבנה סבירות, יהיה נחמד אם תציעו דגמים וחברות שונות לכל מוצר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב! כתוצאה מה מחשב החדש שקנו לי המחשב הישן הולך לאחי... עכשיו אנחנו רוצים שתהיה בין המחשבים רשת ביתית ושהוא יוכל גם לגלוש באינטרנט מכיוון שזה מסובך ביותר להתעסק עם חוטים עכשיו אז החלטנו על פיתרון אלחוטי! איזה הצעות לרכיבים אתם ממליצים ? ואיך ננוכל ליישם ? (איך לבנות את הרשת) בתודה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כמו לרבים מלקוחות האינטרנט החדשים, גם לי יש עכשיו את המודם ראוטר - B-Focus 270PR יש לי שני מחשבים בבית (שניהם Win XP Pro), את המודם ראוטר המדובר, switch של 5 פורים + Uplink אני רוצה לחבר את המחשבים לאינטרנט לא דרך שיתוף חיבור (מצב שבו המחשב שמחובר ישירות למודם חייב להיות דלוק כאשר שאר המחשבים רוצים לגלוש) אלא שכל מחשב יוכל להתחבר עצמאית לאינטרנט גם כשהוא היחיד שדולק וכמובן גם כאשר שני המחשבים דולקים...) קראתי את המדריך להפיכת המודם לראוטר אך לא הצלחתי להכנס להגדרות הראוטר... כנראה אני עושה משהו בסיסי לא נכון (אולי בהגדרות ה IP או ה- gateway ) כרגע ההגדרות שלי הן כך: שני המחשבים מחוברים ל switch המודם מחובר ל switch לפורט ה- uplink בחיבורי הרשת שלי מופיעים: …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם מודם שהו גם ראוטר (בשני המחשבים יש לי XP PRO),והאב רגיל. השאלה שלי היא איך מתחלק הרוחב פס ז"א מה קורה למשל שאחד המחשבים רק דלוק ולא עושה כלום ומה קורה גם שאחד המחשבים מכובה האם הרוחב פס גדל,קטן במקרים כאלו? דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמתי מודם/פקס על מחשב ברשת שלי בבית והגדרתי לו דרייברים של WIN XP והוא מופיע כמו שצריך ב PRINTERS AND FAXES . אבל הוא לא מרשה לי לעשות SHARING הוא אומר שאי אפשר לעשות ל DEVICE הזה SHARING וזה מוזר כי כשהתקנתי תוכנה נפרדת (במקום הדרייברים של WINODWS) הוא הרשה (אבל היא עשתה בעיות אז העפתי אותה) נראה לי מוזר כל העסק אי אפשר לעשות SHRARING לפקס ב XP ושהוא יעבוד כמו שצריך? המחשב עם המודם/פקס הוא P-3 733 עם winxp Pro ומודם של ESS ???
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לאתר שאני רוצה לארח. יש הצעות?? שרת אירוח כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך להגדיר שיתוף אינטרנט דרך פרוטוקול PPPoE, כלומר איך להתקין את הפרוטוקול הזה במערכת של: Microsoft Backoffice Small Buesness Server V4.5 תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מודם adsl eci 270 עכשיו הגדרתי רשת ביתית ואני רוצה לעשות sharing לאינטרנט עכשיו כבר היה ברשותי מודם של arcatel ואיתו לא היתה לי שום בעיה, עשיתי את ההגדרות הפשוטות של חלוקת הגישה לחייגן והיה לי אינטרנט בשני המחשבים, אבל פה אני עם אותם ההגדרות אני לא מצליח רציתי לדעת אם יש הגדרות שונות שעלי להגדיר בwindows xp pro אם כן מהן? ואם עלי להפוך את המודם לrouter איך אני עושה זאת? בקיצור איך עושים internet sharing כרגע? תודה roos
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי מודם לבן של דימונד ואני צריך את הדיסק ההתקנה השם המלא הוא Dynamode A360 מי שיכול שיביא לי בבקשה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי אידיאסאל 1.5 והמחשב המישני ווין98 חיברתי אותם ברשת הכל עובד סבבה אני מעוניין להגביל את מחשב הלקוח ביחס התעבורה יש דרך לעשות את זה מהווין? או איזה תוכנה מומלצת? שלכם אלי ;D
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר גדול ,ואם אפשר גם אתר שנותן Counter מספרי. וכמה איזה אתר שמקצר את שם הלינק לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסוייץ טוב בסדר גודל מחיר של עד 200 שקל. ראיתי בנתיים שניים אחד של BENQ והשני של EDIMAX שניהם 10/100 8 PORTS איך הם?, האם לא תיהיה לי מעיה לחבר אל האלקטל(510 משודרג) שלי כמו שאני עושה בנתיים עם ההאב שיש לי? אם יש משהו יותר טוב משני אלו במחיר סביר אקבל המלצות נוספות...
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני ניסיתי לפתוח פורטים באלקטל שלי אבל... בחלק מהתוכנות זה עבד כמו שצריך ובחלק לא למשל בקאונטר אני יכול ליצור שרטים אבל הפורט החיצוני נורא מוזר שונה ממה שאמרתי לו nat create tcp inside add:10.0.0.1 insideport:27015 outsideadd:0.0.0.0 outsideport:27015 save exit טוב אבל בכל זאת הפורט החיצנוי הוא שונה לגמרי כי אם מנסים להכנס ב27015 אז לא מוצאים את השרת ואם אני מחפש בlist ז אני מוצא את הפורט המוזר הזה ואז זה עובד... וזה גם קרה לי בapache אני לא יודע מה הבעיה אבל למשל ב פייל שר פרו זה לא קרה לי אנשים נכנסים לאתר שלי בפורט שאמרתי זה מאוד מוזר
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך שהבנתי אם יש לי ADSL שתופס כרטיס רשת אחד במחשב אז עדיף לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר אותו למחשב השני ואת הADSL להשאיר על אותו כרטיס שהיה קודם או שבכלל עדיף לקנות HUB ולחבר גם את הADSL וגם את 2 המחשבים לשם על מה אני מדבר שאני מדבר על עדיף?? אני לא מדבר על כסף, כי ברור שהעיסקה עם הHUB תעלה יותר כסף אני מדבר על האינטרנט איך שהבנתי אם אני אחבר את המחשבים עם כרטיסי רשת בלי חיבור לHUB האינטרנט יעבוד יותר מהר ונוכל לשחק במשחקי רשת ביחד בלי בעיות בפינג [מהירות החיבור לשרת שאני משחק בו] אז מה אתם אומרים שעדיף??? את הדרך של הכרטיסי רשת, או הדרך של הHUB?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני בונה אתר ואני מחפש איזה שרת אמין וכמה שיותר זול... בעקרון אני לא זקוק למקום רב.. זהו אתר סימלי בלבד. מישהו יכול להמליץ לי על איזה אתר כלשהו של שרתים? אני שמעתי על ATOMIC HOSTING אבל אני לא יודע אם הם שווים משהו... תודה לכל העוזר ד"א אין לי צורך בדומיין.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שני הכרטיסי רשת והכבלים והסוויצ' אצלי תומכים ב10/100Mbps. לפי החישובים שלי (100 לחלק ל-8), תאורטית, הם אמורים להעביר 5.25 מגה לשנייה. נכון, התאוריה אף פעם לא נכונה ב100%, ואני לא מצפה שזה יעביר בשיא המהירות, אולם מדוע הכי גבוה שאני מצליח להגיע אליו זה האמצע, 2 וחצי ככה, אב כמו שאמרתי, זה רק הכי גבוה, מה גם שהוא לא יציב בכלל, הוא מתנדנד ביןן ה2.5 האלה לאפס, ובממוצע יוצא משהו כמו 1.5-2, שזה כבר רחוק מדי מה5.25. בדקתי שאין יותר מדי תוכנות רצות, שלא ישתמשו לי בהארד-דיסק ובקישור לאינטרנט, וביטלתי את ה20% מהרוחב-פס שמייקרוסופט שומרת לעצמה, ונאדה. היש מושיע? הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח לשתף קבצים מהכונן שהוא לא הכונן הראשי. כל קובץ שאני משתף ב:C נגיש באמצעות \\ComputerName…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני משאיר להוריד מהו במירק אני חוזר מוזיז טיפה תעכבר *המחשב מתרענן* ואז הוא מתנתק ומופיענ לי הודעה שהאייסיקיו לא מחובר וההורדה מהמירק נפסקת ... מה גורם לו להתנתק ? איך מתנגדים ? ???
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל מוצלב עם win98. אחד מהם מחובר לאינטרנט (בעזרת מודם adsl) שמעתי על כל מיני תוכנות שיתוף אינטרנט בנוסח server client, על איזה תוכנה כזאת אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-