רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני עובר לכבלים אצל חברת תבל דיגיטל בגלל סיבה אחת ברורה: המחיר הרבה יותר זול. הם אמרו לי שאני צריך לשלם 100 שקל חד פעמי על הרכבת המודם במחשב. השאלה שלי היא למה לעזאזאל אני צריך לשלם 100 שקל אם אני יודע בעצמי לעשות את זה, אני טכנאי מחשבים וזה בדיוק 2 דקות לחבר מודם, ודרך אגב אני כרגע בADSL והמודם הוא USB ויש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא בשימוש בשביל שיתוף האינטרנט, האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת בשביל המודם של הכבלים? האם אני מקבל מהם כרטיס רשת בכלל? ואם כן למה שאני ייתן לאיזה טכנאי זוטר של תבל לגעת לי במחשב ולהתקין בעצמו את הכרטיס? דרך אגב האם המודם של הכבלים יותר אמין משל הADSL USB?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_622&products_id=2687 אוו זה http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_529&products_id=1610 או http://www.p an da s.co.il/product_info.php?cPath=220_225_890&products_id=4700 מיועד לחבר 8 מחשבים ביחד
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1264763611.htm , אני והחברה רוצים לארגן מסיבה אבל לאף 1 אין נתב ואנחנו רוצים לקנות ביחד , האם הנתב הזה הוא מספיק טוב ,אנחנו 9 אנשים . אם לא אז תצליצו לי על משהו טוב !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
פירמטתי את הלפטופ שלי ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. יש לי רשת בבית עם האב ומודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכל פעם שאני מפרמט את המחשב אני לא צריך לגעת בהגדרות אלא איך שאני מתקין את הכרטיס רשת אז אני מחובר. עכשיו אחרי שעשיתי פירמוט אני לא יכול להתחבר. התקנתי את שני הדרייברים האלו שבתמונה (דרך אגב יש לי טושיבה SATELLITE 1905-S303) והמחשב לא מתחבר לי,גם התקנתי רק את הדרייברים של הכרטיס רשת,מודם וכרטיס מסך,בלי לוח כי אמרו לי שלא צריך. מישהו אולי יכול לעזור לי? דרך אגב יש לי XP PRO
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני והחברה רוצים לעשות מסיבת רשת , מה צריך (חוץ מהרבה חברה טובים,מצב רווח ואלכוהל) . איך לסדר את כל ההגדרות וכו ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת(האב,מודם אלקטל שהוא גם ראוטר וכו'). איך אני מגדיר שאני אוכל לראות את המחשב השני מהמחשב שלי בכדי שאוכל להעביר בניהם קבצים מאחד לשני?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! קניתי מודם שהוא גם ראוטר של החברה ORIGO שהאתר שלהם הוא WWW.ORIGO2000.COM ואני לא מצליח להגדיר את החיבור לאינטרנט של חברת 012. ניסיתי לדבר עם התמיכה התכנית אך התשובה שלהם היתה שלילית.לא היה להם מושג מה לעשות! בקיצור אני צריך ממכם עזרה שתאמרו לי בבקשה באיזה פרוטוקול להשתמש ומהם ההגדרות שעלי להגדיר! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אתמול התקנתי נתב, שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים (אחד XP PRO והשני 98SE) מאז שהתקנתי קורים לי דברים נורא מוזרים.. לדוגמא אני לא יכול להתחבר לגיימספיי\all seeing eye (אבל אם אני נכנס ידנית לסרבר של קאונטר סטרייק לדוגמא זה כן פועל) וגם כשאני מנסה להתחבר ממחשב אחד לשני ולהעתיק דברים\להפעיל דברים זה מקריס לי את התוכנה (במקרה הזה הwincmd), ואם זה קורה ב98 רוב הזמן המחשב כולו קורס, או שהאינטרנט לא פועל עד שאני עושה ריסט מישהו נתקל בתופעות כאלה או יודע איך לסדר את זה? :-\
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לככככלום !! שנים שלא כתבתי פה שמח לחזור ולשאלתי: אני עכשיו מחבר שני מחשבי XP לרשת ויש לי כבל רשת רגיל רציתי לשאול איזה חוטים אני צריך להצליב לרשת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום .. יש לי 2 מחשבים מחוברים על מודם ADSL אחד של ALCATEL פרוץ דרך HUB של EDIMAX שני המחשבים הם עם WINDOWS 2000 יש לי בעיה ...אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ למה? אין לי רואטר....
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ורציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי אין אני יכול לנעול פרטים מסויימים בעזרתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
לפני שתגידו לי שזה לא שווה והכל עזבו,אני רוצה\צריך רשת אלחוטית בבית ל 3 מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני חיב נתב או רק 3 כרטיסי רשת אלחוטיים (יש לי מודם של הכבלים),ראיתי כמה כרטיסי רשת אלחוטיים (PCI) שעובדים על 55Mbit אבל אין לי מושג אם אני צריך לקנות נתב או להשתמש במודם בתור נתב (אם אני אצתרך להשתמש במודם האם אני צריך לדעת משהו ספציפי?) כרגע יש לי רשת עם 2 מחשבים (כבל מוצלב).
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום... יש לי 2 מחשבים עם מערכת הפעלה 2000 RPO אני מחובר לאינטרנט ADSL דרך מודם ALCATEL שחור מצאתי ברשת מדריך פריצה למודם... והישתמשתי בו ... עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך SWITCH של EDIMAX בלי חייגן.... מה אני צריך לעשות ששני המחשבים היו ברשת? שאני יוכל לראות את הכוננים של המחשב השני והפוך? והעברת מידע בניהם.... תודה מראש....!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-