עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אני ממש מקווה שאני כותב בפורום הנכון והמיועד לכך- כי הבעיה הזו ממש מטרידה אותי: יש לי משתמש בשרת הדואר Intermail (שרת ישראלי) וכאשר אני מקבל אי-מיילים ובא להשיב עליהם- לחיצה על כפתור "שלח" לא מגיבה. כמו כן גם כאשר אני יוצר אי-מייל חדש ורוצה לשלוח אותו- אין תגובה מצד כפתור השליחה. בהתחלה חשבתי כמובן שמדובר בבעיה אצל השרת, אבל ניסיתי לשלוח אי-מיילים דרך 2 מחשבים של חברים שלי והשליחה עבדה דרכם כמו שצריך, מה שאומר שהבעיה היא אצלי במחשב. שמתי לב שכעת מתווספים לי תגים וקודים של HTML בתשובת המענה, מה שלא היה לפני כן, ויכול להיות שיש לכך קשר לבעיה שלי (אין לי מושג למען האמת, אבל אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי). -מצורפת תמונה למחשה בקשר לכך שמתווספים הקודים של ה- HTML.…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  2. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. סתכלו במפרט שלי על השרת שלי..... הסתכלתם? יפה, אני עכשיו מתכנן להוסיף עוד שני מחשבים לרשת הבייתית שלי, אחד מהם הוא נייד ואחד מהם הוא ה HTPC שלי, ואני רוצה שהנייד וה HTPC יתחברו באלחוט, עכשיו, האם אני יכול להוסיף שני כרטיסי רשת אלחוטיים ב PCI\USB אל השרת שלי, ולחבר כרטיס אלחוטי בנייד ואחד אלחוטי בHTPC והכל יעבוד כמו ברשת רגילה ? כלומר, כרטיסי רשת אלחוטיים עובדים בדיוק באותה צורה כמו כרטיסים חוטיים? תודה לפונים.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by urielka,

עד כמה מרחק אפשר להגיע רשת אלחוטית עם אנטנות וכמה זה יעלה וכמה בלי אנטנה ואיזה טכנולוגיה כדי בשבילל מרחק גדול שקצב יהיה לפחות mbyte/s ואם אפשר גם במרחק של 300m בלי אנטנה בקצב הנ"ל ותביוא את הטווח גם עם מחשולים וגם בלי?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. שלום, אני מנסה להתקין דריוור לכרטיס רשת מסוג RTL8139D , ומפעיל את המחשב מחדש לפי בקשת מערכת ההפעלה להשלמת ההתקנה, המערכת נתקעת מייד אחרי הPOST אודה לכל מי שיעזור. הנה המפרט של המחשב שאני מנסה להתקין בו את כרטיס הרשת: מעבד פנטיום 2 350MHZ לוח 440 MB256 SDRAM של זכרון מערכת הפעלה WINDOWS 98SE 3GB HDD

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by מגן,

edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

יש לי רשת שאני משתף בה את האינטרנט שלי לחדר אחר, וכל פעם יש בעיה שהרשת פתאום מתנתקת ואז אני צריך לפרמט מחדש , כי כל דבר שניסיתי לא עובד. זה לא שנגעתי או שיניתי משהו בהגדרות זה סתם ככה קורה(הסימן של שני המחשבים עם x עליו) ד.א אני לא חושב שתבינו למה אני מתכוון כי אני בעצמי לא יודע איך להסביר לכם את זה טוב...אז אם משהו לא מובן תגידו... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  8. אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים

9. Started by rk666,

שמעתי פעם שאפשר לפרוץ את המודם הזה כדי שלא תהיה מגבלה במהירות הגלישה האם אפשרי עדיין לעשות דבר כזה? ואם כן איך? RK

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Etus,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by locke,

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP. אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת. ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה. ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by xbx,

קודם כל יש לי מודם של DYNAMODE (מודם פנימי) דגם A220, שמעתי שניתן להפוך את המודם של אלקטל לראוטר, אין לי מושג אם זה חוקי או לא חלק אומרים שכן כי זה רכוש הלוקח... וחלק אומרים שלא.. אז רק רציתי לדעת אם זה ניתן לעשות במודם שלי.. ובנוסף ראיתי בקישור המצורף שראוטר מוריד את הפינג ב15-25 MS, האם זה נכון? אם אני קונה ROUTER לשימוש של כמה מחשבים בבית הוא יוריד לי את הפינג במשחק רשת? הנה הלינק: http://www.coolsite.co.il/forums/index.php?act=ST&f=2&t=14311&s=9414cee8cbe4fb5bdde23f4ab8313833 תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by The-Fox,

האלן חבר'ה, החלפתי את המודם ADSL המסריח שהיה לי, אני מדבר על ה ALE 130.... שעובד בכלל על USB. הצלחתי לשים את ידיי על הסמסונג (AHT-E300) האחרון בבזקסטור 8) 8) ;D בכל מקרה על הקופסא היה רשום משודרג (וגם בעוד כמה מקומות), יש למישהו מושג מה משודרג בו ? ???

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by kthedog,

אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by shrike,

הורדתי קובץ מאינטרנו אבל גיליתי שאני לא לא צריך אותו איך אני מעלה אותו חזרה?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  16. טוב תראו אני כבר עייף מהראוטר לכן אני רוצה להחזיר אותו ולקחת במקומו HUB פשוט .... עכשיו אמרו לי שאפשר להפוך את האלקטל השחור שלי לראוטר כזה ואז פשוט לחבר לHUB ואז זה יפעל.... אז מה אתם אומרים שלהפוך את האלקטל לראוטר כזה ואז לחבר ל HUB זה יהיה יותר קל ופחות מסובך או שעדיין אני יצתרך להסתבך כמו אם הראוטר שלי???? תודה רבה מראש לכל עוזר ואם אפשר להגיד לי איך הופכים את האלקטל שלי לראוטר אני ישמח שוב תודה

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by susu,

אני פועל לפי המדריך שיש פה באתר אך אני מקבל הודעת שגיאה ... [nat]=>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.2 [inside_port] = 4661 outside_addr = 0.0.0.0 [outside_port] = 4661 Failed to create static NAT entry. ( זאת ההודעה ) [nat]=> מישהו יכול לעזור לי לפתור הבעיה ... תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by alon83438,

שלום !!! עשיתי וואונט.. ורציתי לדעת כמה דברים: 1) האם משתמשים במחשבים אחרים יכולים לראות לאיזה אתרי אינטרנט אני גולש? אם כן האם ניתן לחסום זאת? 2) איזה תוכנה הכי טובה ונוחה לשים סיסמא על תיקיות במחשב? 3) איזה תוכנה אפשר להוריד חינם (ושזה יהיה חוקי...) למניעת ספאם.??? תודה רבה...

20. Started by itamas,

שהוא התקלקל לי מישהו אמר לי שלא לקחת USB או משהו אחר ולבקש את אלקטאל (השחור השטוח) אמר שהוא יותר טוב במה הוא יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by iakovl,

תראו מה הבעיה שלי. יש לי מס' אתרים שבשביל לגלוש בהם צריך לשנות בכתובת פשוט מס' של העמוד. (זה מונע POP-UPS ועוד מכה דברים) בשאלה שלי היא האם יש תוכנה שבלחיצת כפתור תשנה בשבילי את המס' של העמוד, אני רק צריך או כל הזמן 1 למעלה או למטה. אולי יש איזה אפשרות לעשות זבר כזה בHTML או JAVASCRIPT?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. שלום, הבעיה שלי קצת מורכבת אבל ננסה לעשות את זה צעד צעד: בינתיים הבעיה שהמחשב שלי אני יכול לגשת למחשב אחד ולשני לא. אבל, כשאני מנסה לגשת אליו דרך הכתובת הישירה \\10.0.03 אז אני כן יכול לגשת אליו! אבל כשאני לוחץ בשכנים ברשת פעמיים על השם של המחשב הזה אז הוא לא נכנס אליו ואמור שאין לי רשות. מישהו יכול לעזור? תודה

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by מישה,

מה היתרונות והחסרונות בחיבור דרך Yes ? האם בכלל שווה להתחבר דרך Yes ? אני מחובר כבר תקופה ארוכה דרך ADSL ולא שיש לי טענות, פשוט המחיר ... אני שומע יותר ויותר על אנשים שעוברים לכבלים, ומשלמים פחות, ניקח לדוגמא חיבור 750 ב119 שקל בלבד ( ככה נאמר לי ) שזה למעשה כולל גם את השתית וגם את החיבור לאינטרנט, כאשר אני משלם רק לבזק 130 שקל : יש הצעות ? נ.ב אני מחובר דרך חברת Urbis ואני מאוד מרוצה, ולא מתכוון לעזוב אותם ( חוץ מזה שיש לי הסכם שירות איתם לעוד 7 חודשים ), מבחינתם הם מספקים גישה גם דרך ADSL וגם דרך כבלים.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  25. יש לי אלקטל משודרג שעובד עכשיו גם כראוטר ואני עובד איתו ברשת עם שני מחשבים כבר הרבה זמן בלי שום בעיות רציתי לדעת בשביל מה או האם זה ישפר לי ביצועים אם אני יפתח פורטים כי עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה אני צריך את זה ויש לי עוד בעיה עם ביטורנט או אי מיול שכל פעם שאני פותח את זה הרשת אינטרנט שלי צונחת המהירות יורדת באינטרט לממש כלום (4K) בשני המחשבים מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים