רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני אף פעם לא מצליח להתחבר לכל הPeers תמיד זה מתחבר לכמה אחדים ובגלל זה בדרך כלל אני מקבל מהירות שליחה מסריחה.. אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות ? מישהו יודע? תמונה: http://img516.imageshack.us/img516/1912/yttybh5.jpg
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחובר אליו ישירות, המחשב השני מחובר דרך Wifi ב USB, מה הם העדיפיות שלו ברוחב פס, אם נגיד שנינו צורכים מי מקבל יותר והאם ניתן להגביל במחשב שלי את הצרכן השני. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע חיבור של 16 מגה עם L2TP ונתבים הוא סיפור בעייתי.. הבעיה גדולה יותר כאשר לקוח מחוייב בחיבור חייגן (למשל גיימר) מדוע חברת הוט לא דואגת להקים סוג של MPLS עיסקי אשר בו הניתוב יהיה מראש וגם אפשרי יהיה לא להפלות לרעה לקוחות הוט אשר מחוייבים בניתוב? נוצר מצב שללקוח אשר נדרש לחיבור מעל 10 מגה ומחוייב בחייגן ויש באזור מגוריו NGN עדיף לו להתחבר דרך בזק (אשר בה חייגן PPOE יעבוד בכל מהירות)- בעצם אולי זאת הסיבה מדוע אין להוט כמעט לקוחות עיסקיים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב האפשר UPNP וכרגע השירות מופעל. רציתי לדעת מה החסרונות של זה, והאם עדיף לי פשוט לפתוח ידנית את הפורטים שאני מעוניין בהם. כרגע יש לי רשת של 2 מחשבים שעובדת טוב.. אני צריך לפתוח פורטים מסויימים בשביל שהיא תעבוד, אם אני מבטל UPNP? תודה.. אסף.
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. יום שישי מביאים לי את המחשב הנישא החדש שלי ואני רוצה להכין לו כבר ראוטר אלחוטי. הבעיה שלי היא שאני מתלבט בין 2 הראוטרים הנ"ל האדימקס הוא הזול יותר ואני מכיר אותו מחבר שאני והוא התקנו לו אותו ואת הלינקסיס אני מכיר את השם הזה ושהוא נחשב בין הכי איכותיים (אני מדבר על הטווח מחירים הזה). הקריטריונים שלי הם: נוחות התקנה ותפעול כי הידע שלי ברשתות שואף לאפס, עוצמת ואיכות קליטה ובקשר למחיר אני יודע שהלינקסיס יקר בערך ב150 שקל מהשני אבל אם התמורה שווה אז אין לי בעיה. כמו כן יש לי אינטרנט ע"ג תשתית הכבלים בלי חייגן (חיבור קבוע). תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
***עריכה:*** לאחר סקירות קצרות הגעתי להתלבטות בין 2 דגמים (אלא אם מישהו יפתיע אותי בדגם נוסף, זול יותר ויעיל). שני הדגמים עם תקן AC, שזה אחד התנאים החשובים לי. הראשון - ARCHER VR600 https://ksp.co.il/?uin=37339 השני - Kasda KW62293 11AC VDSL https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20186&iszap=1 אשמח לתגובות בנושא והמלצות, ניסיון אישי, דעה על הדגמים וכו'. ----------- *הנתב בתמונה צהריים טובים! ברשת הביתית אנו תחת 012 (אם אני לא טועה כיום היא תחת פרטנר), מהם קיבלנו מודם-נתב מדגם SmartBox-8330 . ובכן, הראוטר עושה בעיות, מתחרפן, מתנתק - הגיעו אחר שנים, הזמן להחליף את הקופסה (ישבנו לנתח מאיפה ה…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדש עדיין נשאר על אותו IP יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט... כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר... מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתלט מרחוק על מחשב שנמצא ברשת ביתית דרך MSTSC בעזרת הפקודה: mstsc /v:[ip_address] /f המערכות הפעלה הן XP, אין סיסמאות להתחברות במחשב, במחשב המקור והיעד מסומנת האפשרות להפעלת MSTSC במאפיינים. אני מקבל את השגיאה: "הלקוח לא הצליח להתחבר. יתכן שחיבורים מרוחקים אינם זמינים או שהמחשב עמוס מלקבל חיבורים חדשים. יתכן שגם בעיות רשת מונעות את ההתחברות." המחשבים מחוברים לראוטר, מחשב אחד מחובר אלחוטית. יש פינג בין המחשבים. מה לעשות? תודה, ויום טוב. * אני לא מצליח להתחבר דרך TELNET ממחשב אחד לשני, ניסיתי כמה פורטים, לא עזר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם-נתב שקיבלתי מבזק דגם ASUS AM 604G, הוא מחובר בWDS לנתב פשוט תקן G של TP-LINK... הקליטה מאוד טובה, הגלישה באינטרנט וגם משחקי רשת עובדים נפלא(מבחינת PING והכל) בכל הבית.. אך העברת קבצים איטית מהרגיל.. גם שהמחשב יושב קרוב מאוד לראוטר עדיין אני לא מקבל קצב של יותר מ1.5MB ולא משנה לאיזה ראוטר אני מתקרב.. ואם אני מהסלון מקבל בתחילת העברת קבצים 900KB/S, אחרי דקה וחצי/2 הקצב יורד לאיזור ה550 ולבסוף נתקע. הפתרון היחיד שאני רואה לבעיה הוא החלפת נתב הTP-LINK שכידוע לא איכותי כמו נתבים מחברות אחרות.. גם בערך פעמיים בשבוע צריך לנתק אותו מהחשמל ולחבר בחזרה כי הוא פשוט מפסיק לשדר.. או שהוא נהיה מאוד מאוד איטי...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-