רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט דרך הוט. אני שוקל לעבור לבאנדל כלשהו כשהספק הוא בזק. יש ברשותי מודם VDSL. אני יודע שהדירה הייתה פעם מחוברת בASDL (שותפים בעבר) ושיש בדירה שקעי בזק בכמה מקומות. הבנתי שהשוק הסיטונאי הם רוצים שתהיה לך כבר הכנה לתשתית אז אני רוצה לבדוק אם הנקודות אצלי "חיות" ובנוסף אני רוצה נקודה נוספת במיקום מסויים בדירה, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? (להזמין טכנאי של בזק? אפשר בכלל אם אני לא לקוח שלהם?) תודה
-
- 4 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לנתב מספר די רב של פורטים עוקבים (לדוגמא 1000-1200) בראוטר "פרוץ" Alcatel Pro.. אני לא מאמין שיש פקודה שתעשה זאת, כי אם כן בטח הייתי שומע עליה. מה שכן, פעם (לא זוכר איך השגתי) הייתה לי תוכנת Telnet מסויימת שיכולתי לעשות את זה די בקלות (אני לא זוכר אם זה היה אוטומטי לגמרי, או פשוט Copy Paste פשוט עם שינוי קל) אשמח לקבל תוכנות שיכולות לעזור לי, או אם קיימת פקודה שעושה זאת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן. אז ככה. לפני כמה ימים קניתי מחשב נייד יחד עם נתב אלחוטי. התקנתי הכול, האינטרנט עובד סבבה, שני המחשבים בבית מחוברים, הכל אחלה. אבל ברגע שניסיתי להשתמש בתוכנה המחוברת לאינטרנט (במקרה הזה Utorrent אבל בדקתי גם את Steam), משום מה לא נוצר חיבור. מן הסתם הבעיה היא בפורט, ולכן בדקתי גם דרך יוטורנט וגם דרך portforward.com ואכן לא משנה איזה פורט רשמתי לא נוצר חיבור. נכנסתי להגדרות הנתב והוספתי את הפורטים לרשימה, אבל עדיין בבדיקה הפורטים לא נפתחו. האם יש משהו ספציפי שאני צריך לבדוק? האם יש חשיבות לכתובת IP סטטית או דינמית במצב כזה? עקבתי אחרי כל ההוראות שראיתי באינטרנט לגבי פתיחת פורטים ושום דבר לא עזר... תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? וזה משפיע על מהירות האינטרנט שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי xp sp2 שעבד בצורה טובה ביותר עד לפני כמה ימיים, אחרי ריסטארט פשוט נעלמו כול החייגנים, דיברתי עם בזק, הכול היה תקין, המודם מראה שהוא מסונכרן, אבל לא ניתן ליצור חייגנים. האפשרות במסך השלישי של מודם בפס רחב וכו כמו שאר האפשרויות היה אפור. ביררתי כמה דברים, ממה שהבנתי השירות של remote access connection manager אמור להיות פעיל כמו גם remote access auto connection manager שירותים שאצלי לא פעילים ואני מקבל עליהם שגיאה של 999 או 1048 שאני מנסה להפעילם. מחכה לעצות. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אין לי אייפי קבוע. רציתי לשאול אם ישנו ראוטר שיכול להתמודד עם זה ? והאם יש ראוטר שאני יכול לחבר לו את כבל ה RF של הכבלים ? ואיזה תצורה אתם ממליצים אני צריך לפחות איזה 16 נקודות פעילות עם אינטרנט. יש לי מודם טריון 715 אם זה משנה משהו מחבור דרך אינטרנט זהב.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני אף פעם לא מצליח להתחבר לכל הPeers תמיד זה מתחבר לכמה אחדים ובגלל זה בדרך כלל אני מקבל מהירות שליחה מסריחה.. אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות ? מישהו יודע? תמונה: http://img516.imageshack.us/img516/1912/yttybh5.jpg
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחובר אליו ישירות, המחשב השני מחובר דרך Wifi ב USB, מה הם העדיפיות שלו ברוחב פס, אם נגיד שנינו צורכים מי מקבל יותר והאם ניתן להגביל במחשב שלי את הצרכן השני. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב. רציתי לשאול האם כניסה לאתר כמו אתר בנק הפועלים, דרך רשת לא מאובטחת כמו הרשת האלחוטית באוניברסיטה הוא מעשה מסוכן או לא? כשאני מתחבר לרשת באוניברסיטה אני מקבל אזהרה על כך שהרשת לא מאובטחת ושהמידע שאני שולח עשוי להיות חשוף לאנשים אחרים ברשת. האם פירושו של דבר שאם אכנס לאתר הבנק, בזמן תהליך השליחה של הסיסמה, שם המשתמש והמזהה שלי המידע הזה יהיה חשוף לגורמים נוספים ברשת? בכבוד רב, ותודה רבה לכל העונים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בין מחשב נייד, נייח וראטור כיום אני משתף אינטרנט בלי בעיה בין המחשבים והרשת עובדת. אני מחפש מדריך כיצד לשתף תיקיות ומדפסת בין שני המחשבים (שניהם עובדים עם וינדוס ויסטה) תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קונה נתב חדש... תוך שבוע. התקציב - עד 400 ש"ח. מאפיינים וצרכים: אמור לשמש לקומה אחת, יחסית רחבה גדולה + ממ"ד בו קיים לפטופ. מחשב אחד (נייח) יחובר קווית ומחשב שני (לפטופ, בממ"ד) יחובר אלחוטית. קיים לפטופ נוסף שיחובר אלחוטית מידי פעם. מחובר בכבלים + נטוויזון (כרגע חיבור בחייגן). מהירות 5 מגה, לדעתי אשדרג מתישהו ל10 מגה. ביטורנט עובד יחסית קבוע + שני המחשבים, ולכן מחפש משהו שיהיה עמיד (הנתב שלי כרגע מחזיק מעולה בטווחים קרובים כולל בממ"ד). מדפסת אלחוטית. מעבר לזה אין מכשירים נוספים (נכון לרגע זה). חשוב לי מאוד קליטה ומהירות ברשת הביתית ושלא תפגע מהירות הגלישה (כרגע נפגע ככל שמתרחקים מהנתב). אני מתלבט בין הדגמים הבאים (אחרי מחקר יחסית מעמיק), משדרג מלינקסיס WRT54GL:…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
מצטער אם זה נשמע טיפה דבילי, אבל אף פעם לא התעסקתי בדברים אלחוטיים יש לי כאן ראוטר אלחוטי ל-4 מחשבים של סוויצ'. יש לו גם ארבעה חיבורי רשת רגילים, כמו בראוטר חוטי. האם הכוונה שניתן להשתמש בו גם כראוטר חוטי וגם כאלחוטי? ואם כן, המספר של החיבורים האלחוטיים והחוטיים ביחד לא יכול לעלות על 4 או על 8? ודבר אחרון, עד כמה שיודע ההבדל בין ראוטר לסוויצ' הוא שראוטר מעביר את כל המידע הנכנס ברשת לכל המחשבים, וכל מחשב מסנן לעצמו את המידע שמיועד לו, וסוויצ' פשוט מעביר לכל מחשב רק את המידע שמיועד לו. השאלה אם זה נכון, ואם כן, האם זה באמת משנה שזה ראוטר ולא סוויצ'?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוכנות שיתןף.מה שקרה פתאום הוא שאני מחובר לבזק בינלאומי ולכן לפני יומיים חיברו אותי לגלישה ללא חייגן.מאז שזה נכנס לתוקף, ההורדות לא זזות לי בסבבה למשל כשעד לפני שעברתי לגלישה עם חייגן, הכל היה טס בחיבור של ה2.5 שלי. האם לחזור לחייגן, ואיך אני מבטל את החיבור האוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-