רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204WG, מחובר למודם של בזק RTA 1320. המחשב הנייח מחובר בצורה חוטית והכל בסדר, והמחשב הנייד מחובר בצורה אל-חוטית, ועבד בצורה תקינה עם אבטחת WPA עד שעשיתי לו פירמוט היום! אחרי הפירמוט מן הסתם התקנתי את כל הדרייברים, כרטיס רשת רגיל וכרטיס רשת אלחוטי מופיעים בצורה תקינה במנהל ההתקנים. כשאני מנסה לחבר את הנייד בצורה אלחוטית לרשת, הוא מתחבר כביכול, אבל מקבל קישורית מוגבלת או חסרה ואין תקשורת. עשיתי HARD RESET לראוטר, לא שמתי עליו אבטחה בכלל, רק כדי לבדוק אם זה קשור לתקלה, ועדיין אותה הבעיה נמשכת. יש לשכנים שלי רשת של בזק, וכשאני מנסה להתחבר אליהם אותה הבעיה מתרחשת. אני משער שהבעיה נובעת מהנייד, ואולי עשיתי משהו לא תקין אחרי הפירמוט, אבל מה זה יכול להיות? הניי…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הארגון בו אני עובד ביצע חסימות של המון אתרים בין היתר את האתר של פייסבוק האם יש דרך לעקוף את זה? (כל אתר שמשוייך ל Proxy גם חסום ממה שראיתי) זה ההודעה שאני מקבל: Web Page Blocked Access to the web page you were trying to visit has been blocked in accordance with company policy. Please contact your system administrator if you believe this is
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לרישות סטודיו עם עד 5 עמדות, אני מבקש המלצה על מישהו מקצועי. מקווה שזה בהתאם לחוקי הפורום...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כשאני עושה "share " לתיקיה במחשב הנייח ,ומנסה להיכנס דרך המחשב נייד לאותה תיקיה הוא אומר לי : " you need access premission from the administrator to get in the folder "... משהו כזה ואין לי מושג איך לבטל את זה . כבר עשיתי שלא יהיה סיסמא ושיהיה"internet discovery on" דרך אגב: כל המחשבים הם עם win 7, חוץ מאחד שהוא xp ואצלו אין בעיה עם השיתוף תיקיות . תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב בעל כרטיס רשת שתומך ב2.5GB . בזק מספקת לי 2.5GB, אך הכבל רשת שלי אינו תומך ב2.5 GB אני רוצה לקנות כבל מתאים אני מעדיף כבל שתומך ב 5GB . איזה כבל אני צריך לקנות למרחק עד 3 מטר בין הראווטר למחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר. מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק. האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש? אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות שבהם אני משלם על אינטרנט 5 מגה ומקבל בין 1 ל-3 מגה בפועל (איזשהי בעיה בתשתית, בדקתי בלי להתחבר ספק) בשעה טובה העפתי את הוט היום והזמנתי בזק. כשהזמנתי את ההתקנה, עלתה השאלה האם אני רוצה לשדרג מ-ADSL ל-NGN. בעקרון אמרו לי שהמחיר של 5 מגה ב-ADSL והמחיר של 10 מגה ב-NGN הוא אותו מחיר (בערך 86 שקל) וההפרש מבחינת הספקית (אם אני מתחייב לשנה) הוא תוספת של 10 שקלים כך שאני אעבור מהוט 5 מגה לבזק 10 מגה בהפרש של 15 שקל לחודש. מה דעתכם? מישהו התנסה עם ה-NGN וה-10 מגה? שווה את ההפרש? התשתית מספקת את מה שמתחייבים?
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מדובר במדפסת Samsung CLP-510 מדפסת לייזר צבעונית,אוקי אז ככה יש מחשב נייח שלי כביכול ומחשב נייד . כל פעם שאני רוצה להדפיס דפים דרך המחשב הנייד המדפסת לא מזוהה בנייד ורק כאשר לוחצים ב"הפעלה" 10.0.0.1\\ (או שזה הפוך אני כבר לא זוכר) אז שם אני שם את המשתמש והסיסמא מהמחשב הנייח ורק אז המחשב הנייד מזהה את המדפסת...כאילו אין שיתוף בין שני המחשבים למרות שכבר דיברתי עם תומך והוא הגדיר ביחד איתי רשת ביתית. בבזק לא הצליחו לפתור את הבעיה והפנו אותי למייקרוסופט אז חשבתי במקום להסתובב בין כל מרכזי התמיכה בעולם כדאי לי לנסות פה... כי לי כבר נמאס להקליד 10.0.0.1 כל פעם שהמחשב הנייד נדלק מחדש וכד'. תודות מראש ואני אבין אם הבעיה לא פתירה...בעע
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אתמול חברתי את הרשת החדשה שלי: בצעתי בדיקה של העברת קבצים בין הנייחים: שלושה מחשבים מחוברים לרשת: אחד אלחוטי(באמצעות ראוטר 3COM) ושני נייחים שמחוברים כל אחד עם כבל רשת CAT5E לשקע רשת נפרד שמחובר לנתב 3COM גיגה , גם באמצעות כבל CAT5E. והנתב מחובר לראוטר באמצעות אותו סוג כבל. העברת הקבצים בין הנייחים מגיעה לקצב מקסימלי של 11.6 מגה/שניה מה עליי לעשות כדי לקבל העברה בין הנייחים של גיגה.(בנייד ברור לי שבגלל הנתב אקבל מקסימום 100) במאפייני כרטיס הרשת כתוב במהירות: 100 מגה , אולם הכרטיס תומך בגיגה וכך גם הנתב. שאלה שניה: שם קבוצת העבודה בברירת המחדל היה WORKGROUP בכל המחשבים והשיתוף עבד בסדר. כאשר שיניתי את קבוצת העבודה במחשב הראשי וקבעתי ססמא לשיתוף, עדין המחשבים האחרים הצליחו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-