רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי ראוטר אלחוטי שמחובר אליו מודם והוא נמצא בחדר הילדה. בחדר הילד יש מחשב מחובר דרך WIFI. בחדר השינה יש SWITCH ואליו מחובר ממיר לוויני ומזרימדיה. אני כעת יושב בחדר הילד אשר מחובר WIFI וקורים לי המקרים האלה: קונפיגורציה 1 - בסוויטש: בכניסה 1 - כבל רשת המחובר לנתב בכניסה 2 - ממיר לוויני בכניסה 3 - מזרימדיה הבעייה: מהמחשב שבחדר הילד (WIFI) אני רואה הממיר והמזרים אבל הרואטר לא רואה אותם. כלומר כאשר אני מנסה להתחבר לממיר אז התוכנה מראה לי שהממיר מחובר למחשב אך לא לראוטר. קונפיגורציה 2 - בסוויטש דרך UP LINK של הסוויטש מחובר כבל הרשת המחובר לנתב. בכניסה 1 - ממיר לוויני בכניסה 2 - מזרימדיה הבעייה: המחשב (WIFI) לא רואה הממיר הלוויני ולא המזרים אבל התוכנה של הממיר מראה…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אתמול חברתי את הרשת החדשה שלי: בצעתי בדיקה של העברת קבצים בין הנייחים: שלושה מחשבים מחוברים לרשת: אחד אלחוטי(באמצעות ראוטר 3COM) ושני נייחים שמחוברים כל אחד עם כבל רשת CAT5E לשקע רשת נפרד שמחובר לנתב 3COM גיגה , גם באמצעות כבל CAT5E. והנתב מחובר לראוטר באמצעות אותו סוג כבל. העברת הקבצים בין הנייחים מגיעה לקצב מקסימלי של 11.6 מגה/שניה מה עליי לעשות כדי לקבל העברה בין הנייחים של גיגה.(בנייד ברור לי שבגלל הנתב אקבל מקסימום 100) במאפייני כרטיס הרשת כתוב במהירות: 100 מגה , אולם הכרטיס תומך בגיגה וכך גם הנתב. שאלה שניה: שם קבוצת העבודה בברירת המחדל היה WORKGROUP בכל המחשבים והשיתוף עבד בסדר. כאשר שיניתי את קבוצת העבודה במחשב הראשי וקבעתי ססמא לשיתוף, עדין המחשבים האחרים הצליחו…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך הוא עובר? בכבל תת מימי? בלווין? תודה
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
השתמשתי בתכונה הזאת בשביל להתחבר למשחק רשת אחד (בגלל שחוסמים ישראלים) הכל עבד טוב..אבל אתמול מתי שהשתמשתי בזה זה פתאום התנתק מהתכונה עשה כמה שגיאות מוזרות כאלה ומאז אין לי באותו מחשב אינטרנט!!! יש לי רשת בבית ולכל שאר המחשבים יש אינטרנט רק אצלי אין עשיתי סריקות של אנטי-וירוס וספיאור לא מצאתי כלום. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לו שוב אינטרנט חוץ מלפרמט?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סקריפט פשוט בTELNET שיעשה RESET למתאם (המעפן) של 012 אוטומטית. אני מחפש תוכמנה שמאפשרת לכתוב סקריפט כזה ולקמפל אותו לקובץ EXE. בזמנו עשיתי זאת בצורה מאוד פשוטה אבל אני לא זוכר באיזו תוכנה השתמשתי. אשמח להמלצה על תוכנה מתאימה (אשמח אם לא תהיה מתוסבכת מדי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מוצר להגדיל את טווח הקליטה של wifi. מצאתי את המוצר הזה yagi 17dbi http://www.buylow.co.il/index.php?dispatch=products.view&product_id=29952 שאלתי היא האם מישהו התנסה במוצר הזה? ומה טווח הקליטה המקסימלי שדבר כזה יכול לקלוט? אשמח לקבל המלצות למוצרים דומים כי זה טיפה יקר תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית שתי עמדות מחשב, האחת היא זאת ועוד אחת שאיננה מחוברת לאינטרנט... אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בין החדר הזה לבין החדר השני שהוא בעצם חדר ממ"ד...(החדרים סמוכים אחד לשני אך אין בינהם קו ישר). האם תיהיה בעיית קליטה בחדר הממ"ד? אם כן, יהיו הפרעות קטנות או שממש לא יהיה אפשר להסתדר עם זה? אילו פתרונות אחרים אתם יכולים להציע(לא יקרים מדי)?
-
- 8 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם קיים אתר בעברית הנותן מידע מקיף על רשתות וינדואז?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אוקיי קניתי ראוטר חדש SIEMENS 141 וכמובן יש לי LOWID באימיול.. מישו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? ראיתי כמה אנשים שמביאים אבל זה לא כל כך מדויק אם מישו שכבר עשה את זה עם הראוטר יגיד לי איך אני ישמח או מישו שיודע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לאינטרנט דרך הוט. אני שוקל לעבור לבאנדל כלשהו כשהספק הוא בזק. יש ברשותי מודם VDSL. אני יודע שהדירה הייתה פעם מחוברת בASDL (שותפים בעבר) ושיש בדירה שקעי בזק בכמה מקומות. הבנתי שהשוק הסיטונאי הם רוצים שתהיה לך כבר הכנה לתשתית אז אני רוצה לבדוק אם הנקודות אצלי "חיות" ובנוסף אני רוצה נקודה נוספת במיקום מסויים בדירה, מה הדרך הכי יעילה לעשות את זה? (להזמין טכנאי של בזק? אפשר בכלל אם אני לא לקוח שלהם?) תודה
-
- 4 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם F1-2A5DE T5500 1.66GHz של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
2 שאלות 1 יש לי אי די אס אל זה יהיה טוב? 2 ויש לי 3 כרטיסי רשת 1 למודם ו2 למחשבים שונים... אז לעשות ב2 האחרים אותם הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, המחשב היה די איטי אז עשיתי לו פורמט,זו לא פעם ראשונה שאני מפרמט את המחשב ,בעבר לא נתקלתי בתקלה דומה. לאחר הפירמוט אני נתקל בתקלה מאוד מעצבנת,לא הספק (012) מעניק הרשת (HOT) יודעים לפתור את הבעיה. הם מאשימים אחד את השני ואני נופל בין הכסאות ולא מקבל פתרון אמיתי שיפתור את הבעיה. אני מתוסכל מהשירות והיחס,מקווה שתוכלו להציע פתרון לבעיה. אני מתחבר לחייגן בעזרת מודם של הוט וכרטיס רשת מובנה. עוד לפני הפירמוט,לפעמים הייתי נתקל בבעיה שהנורית CABLE היתה נכבית ,יכל להיות שהמדובר במגעים לא טובים בין הכבל רשת למודם,הוצאה והכנסה של הכבל היתה פותרת את הבעיה. לאחר הפירמוט,המודם עובד מצויין,כל הנורות דולקות ,גם בזמן הניתוק,המודם תקין (לאחר בדיקה עם הוט) לאחר הפירמוט,אני מצליח להתחבר …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מחשב נייד שדורש פירמוט והתקנה מחדש של Windows 98 ושאר תוכנות, את הכל אני מתקין מ-CD's כמובן. הבעיה היא, שכונן התקליטורים בנייד, לא תקין, לכן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ברשת אל המחשב הנייח שלי ולהשתמש ב-CD-Rom של המחשב הנייח על המחשב הנייד דרך הרשת. כמובן שאני צריך את זה במצב Dos כאשר המחשב הנייד ריק לגמרי. רציתי לדעת אם הדבר אפשרי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הצ'ט של נענע, אני רושם כינוי ואז עולה החלון של הצ'ט ולא מופיע כלום ואני לא יכול להתכתב...... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לנתב מספר די רב של פורטים עוקבים (לדוגמא 1000-1200) בראוטר "פרוץ" Alcatel Pro.. אני לא מאמין שיש פקודה שתעשה זאת, כי אם כן בטח הייתי שומע עליה. מה שכן, פעם (לא זוכר איך השגתי) הייתה לי תוכנת Telnet מסויימת שיכולתי לעשות את זה די בקלות (אני לא זוכר אם זה היה אוטומטי לגמרי, או פשוט Copy Paste פשוט עם שינוי קל) אשמח לקבל תוכנות שיכולות לעזור לי, או אם קיימת פקודה שעושה זאת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-