רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי כבר הרבה זמן על הקטע של פריצת המודם של אלקטל , ושאפשר להפוך אותו לפרו . עכשיו קראתי את המדריך , ויש לי שאלה אחת - יש לי רשת של שני מחשבים בבית , כאשר במחשב אחד יש שני כרטיסי רשת , והוא מחובר מצד אחד למודם , ומהצד השני למחשב השני . אם אני יהפוך את המודם לנתב , הרשת עדיין תעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני עובר מכלבים לyes אז אני מחליף את האינטרנט וגם את הספק שלי (בגלל שיש בעיות פינגים ולאגים לחו"ל) אני עם בזק, בכל מקרה אני משחק משחקים גם דרך חו"ל וגם דרך הארץ אני כרגע עם החבילה של 750 אבל אולי יעבור ל1.5 בכל מקרה תודה על ההמלצות וההסברים מראש.
-
- 31 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לראוטר בלי בעיה יענו פיסי לראוטר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אז ככה, בשביל להביא את האינרנט למצב נגיש, חוץ מהחלק החומרתי (מודם, סוויטצ', נתב וכו'), יש את החברות שמספקות אותו אל הלקוח. כפי שידוע לי, ספקית האינרנט שלי היא ''זהב'', והתשתית היא WOW, של בזק. אז רציתי לשאול - מהו התפקיד של כל אחד מהגורמים? כלומר מה תפקיד ספקית האינטרנט, ומהו תפקיד תשתית האינטרנט? בנוסף, הייתי שמח לדעת אלו חברות מתפקדות כיום בשירותים הנ''ל. אלפי תודות לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי רשת ביתית פשוטה בעלת שני מחשבים שבשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP הרשת פעלה יפה מאד בערך חודש ואז יום אחד אחד המחשבים לא עלה(נתקע במסך הטעינה של וינדאוס) חשבתי שוינדאוס נדפת וצריך לפרמט... אבל פתאום שניתקתי את הכבל רשת הכל פעל כרגיל. ניסיתי לשנות כל מיני קונפיגורציות לחבר את הכבל אחרי שהמחשב עולה או לנתק מהמחשב השני ואז לחבר שוב אבל לצערי כל ה"פתרונות" האלו גרמו למחשב להיתקע...(המחשב השני פועל רגיל לחלוטין) אם יש לכם פתרון אשמח מאד לשמוע כי פרמוט כרגע יעשה לי הרבה בעיות :-X. תודה על ההקשבה ואני מקווה שיש למישהו פה פיתרון שאינו כולל מחיקת הכונן הקשיח שלי :-\
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
טוב כמו שרשום בכותרת אני רוצה לחבר את שני המחשבים שלי ברשת האם ניתן לעשות זאת וכיצד ?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג לראוטר, וסוויצ' של ג'יגהבייט, ואני מעוניין שמחשב העבודה ישאר "מאחורי" המודם והפיירוול, ושהמחשב השני ישמש כשרת ווב ושרת FTP. האם זה אומר שהמחשב השני לא יכול להיות גם כן מאחורי הראוטר? פחות חשוב לי שהמחשב הזה יהיה בטוח, כך שאם יש דרך קלה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרט (אחד דרך הראוטר, השני ישירות) אז זה בסדר מבחינתי. כרגע שני המחשבים מאחורי הראוטר, ורואים אחד את השני דרך הסוויצ'. מה הדרך הכי בטוחה וקלה להגדיר רשת כזאת? אני כן אשמח שיהיה לי שיתוף קבצים ממחשב העבודה לשרת, אבל לא להיפך. אני בשום פנים לא רוצה לסכן את המידע שיש לי על מחשב העבודה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מטרידה, הורדתי מהאינטרנט קובץ מסויים אך לאחר זמן מה התברר לי שהקובץ שאותו הורדתי מיותר לחלוטין מבחינתי. עכשיו אני מעוניין להעלות אותו בחזרה אך לא יודע איך לעשות זאת. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הי לכולם, בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק. כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים. היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) . האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ? ??? :-[ בברכה וכו, אביש.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בעיה רצינית למדי היתי אומר, מהירות השליחה שהספקיות נותנים לנו בארץ הזאת ! אני יושב על 750\96 וההורדה מספיקה לי מעל ומעבר. אם היתי לוקח הורדה יותר מזה היתי מטביע תקשיח בשטויות וטובע בעצמי בזה. אבל השליחה מה זה השליחה הזאת זה בושה וחרפה לארץ. אני הורדתי איזה סרט יפני, ובמקרה הוא ירד מממישו שגר ביפן, והיפנים האלה מתקדמים מאיתנו וכמו שהרבה יודעים לפני כל העולם בשלב 1 בתשתית הסלולארית וכנירא גם אינטרנט, הוא שלח לי בקצב של 60 BYTE שזה 480 BIT אם לדבר במושג שבו הספקיות שלנו מדברות. החיבור הכי מהיר שיש בארץ 3MB בא עם מהירות שליחה 150KB מה זה 150 19 BYTE בשביל 500 שח'. הורדתי קובץ ממישו בארה'ב טקסס קיבלתי מ אדם 1 קצב 30 יציב. בזמן שאני יכול לשלוח 12 מקסימום. ואם אני חולק 12 או 1…
-
עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית והייתי רוצה לחבר את כולם לרשת אלחוטית. אחד מהם כבר מחובר למודם השחור של אלקטל (ADSL). איזה חומרה אני צריך לקנות וכמה זה עולה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אוף........איזה מעצבנת הפרסומת הזאת אני לא מצליח לחסום אותה הוספתי ב HOSTS את השורה הבאה, וזה לא עזר לי http://www.ynet.co.il/banner/dz/555.html מה לעשות ??
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום!! עשיתי רשת ביתית ויש לי עליה פיירוול חומרה. בהגדרות של הפיירוול אין את האייסיקיו ברשימת התוכנות.. נכנסתי לאתר של אייסיקיו וזה ממש מסובך שם ההסבר ולא הבנתי כלום... מישהו יודע מה מספר הפורטים? או האם ההגדרות הם בתוכנת האייסיקיו עצמה??? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-