עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…

2. יש לי רשת ביתית + שיתוף קבצים. במחשב השרת 2 כרטיסים רשת ובמחשב האורח כרטיס אחד והם מחוברים בכבל רשת מוצלב. רציתי לדעת אם אני יכול להגביל את המחשב האורח למשל שקצב ההורדה (Download) שלו יהיה כ- 30KB וקצב העלאה (Upload) שלו תיהיה 5KB. איך אני עושה זאת?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שלום רב! היום חיברתי את שתי המחשבים שלי ברשת בדיו כמו שכתוב במדריך שבאתר. מאיזושהיא סיבה מחשב הלקוח מסרב להתחבר. אם צריך עוד פרטים רק תבקשו ואני אכתוב. תודה רבה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אין מה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by Artist,

יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)

6. OK, אז ככה. אני עובד עם התוכנת פיירוואל הזו : Kerio Firewall Personal V2.1.5 כרגע התקנתי שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים, מחשב אחד הוא השרת עליו שני כרטיסי רשת ועל השרת גם הפיירוואל מותקן, ומהמחשב השרת יוצא כבל מוצלב של רשת למחשב השני שבו מצוי כרטיס רשת אחד. הבעיה היא כזאת. הכל עובד חלק ויפה כל עוד הפיירוואל אינו עובד כאשר הוא עובד השיתוף אינטרנט מפסיק לעבוד ולא הצלחתי ולא מצאתי איך מסדרים את זה בפיירוואל אשמח מי שמכיר את הפיירוואל הזה יוכל להדריך אותו מה להגדיר כדי שהאינטרנט יעבוד גם כאשר הפיירוואל עובד ? ד"א עוד שאלה, במחשב האורח לא צריך להתקין גם פיירוואל הכל עובר דרך השרת ומה שחסום אצל השרת לא יעבוד אצל האורח האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  7. אז ככה, לפני מספר ימים החלטתי להתחיל ולהשתמש באי-מיול (לפחות לנסות...). קצב ההורדה שלי לא היה משהו, והחלטתי להתחיל לבדוק למה. אחרי קריאה מעמיקה של מדריכים ומאמרים, וצפייה בת'ארדים אחרים בפורומים אחרים, באתי לפה שתפתרו לי את הבעיות. זה מה שמצאתי שצריך לעשות: "Alcatel Speedtouch Pro - Set max connections to 75 in emule, use PPTP as well as NAT if your ISP supports mutiple connections " חוץ מלקבוע את מספר החיבורים המקסימלי באי-מיול ל- 75 לא הבנתי את השאר. בשביל זה אני צריך אתכם אז זה דבר ראשון. דבר שני, באחד מהת'ארדים שקראתי, ניתן הקישור הבא: http://forums.speedguide.net:8117/ ונאמר שאם ב- bandwidth * delay product המהירות לא תואמת למהירות שלך (ואצלי היא לא…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by guy_pr,

שלום רציתי לדעת העם יש אפשרות לדעת למי עוד נישלך אימיל מסוים למרות והנעמעניים האחרים הוי בחסוי ?

9. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by LioR CoHeN,

כיום הנייד שלי מחובר עם כרטיס רשת וכבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הנייח וממנו הוא מקבל את הגישה לאינטרנט (שיתוף רגיל). רציתי לדעת אם אפשר/מישהו ניסה להחליף את כרטיסי הרשת האלו באלחוטיים ולגלוש ולשתף ללא נתב אלחוטי? כלומר: ששני כרטיסי הרשת האלחוטיים ידברו ביניהם והמחשב הנייח יתן לנייד גישה לאינטרנט. תודה מראש, ליאור.

11. Started by Dmoney,

יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dino,

שלום, כמו שרשמתי באחת ההודעות אתמול קניתי Switch של ST-Lab. הכל עובד מצויין, הכרטיסי רשת בשלושת המחשבים היו על Obtain IP Adress automatically והאינטרנט עבד סבבה, פשוט חברתי כבל בין המחשב לנתב ותוך שניה הוא היה מחובר לאינטרנט ולרשת של הקבצים. אחר-כך ניסיתי להגדיר IP קבוע לכל מחשב, IP ADRESS: 192.168.1.X SUBNET: 255.255.255.0 GATEWAY: 192.168.1.1 ואת ה-DNS של בזק, גם כאן הכל עבד סבבה. והבעיה שלי עכשיו שאני מנסה לחזור למצב הקודם של ה-Obtain IP Adress Automatically אז אין לי אינטרנט ואני לא יכול להתחבר לרשת, ומה שמעצבן שלא שיניתי הגדרות... פשוט בפעם אחת זה היה על אוטומטי פעם שניה על IP קבוע ובפעם השלישית ניסיתי לחזור לאוטומטי אבל לא נותן לי. תודה לכל העוזרים, מתן.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by nadav_g,

האימיול על low id בשתי המחשבים מה עושים?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by Dmoney,

אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (תבל), עם מודם Motorola חיצוני ועם קווי זהב. החבילה שלי היא 750kbps. אז השאלה שלי היא מי מגביל את רוחב הפס שאני מקבל? חברת הכבלים, הספקית או שההגבלה נעשית דרך המודם? 10x

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by SixKiller,

אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. יש איזה תוכנה או דרך כלשהי לשינו ה- IP בלי להתקשר לספקית? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by wow,

איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by stingeR-,

יש לי שני מחשבים , אחד מחובר למודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו ואחד מחובר למחשב שמחובר למחשב עם האלקטל מודם... במחשב שמחובר למודם יש שני כרטיסי רשת , הכרטיס שמחובר למודם הוא עם אייפי כזה IP ADD : 10.0.0.1 וכל שאר הירקות שצריך כמו DNS וGATEWAY והאינטרנט עובד במחשב הראשון , הכרטיס רשת השני שמחובר למחשב השני מוגדר כ IP ADD : 192.168.0.1 עם SUBNET והכל כמו שצריך אבל משום מה אין רשת! במחשב השני מוגדר IP ADD : 192.168.0.2 וגם GATEWAY וכל השאר כמו שצריך! מה הבעיה ? לפני הפורמט שעשיתי היום למחשב זה עבד.

19. Started by 8-Ball,

לחבר שלי יש אייסיקיו ואני לא מצליח לשלוח לו קבצים...אחרי שאני שולח..הוא מאשר את השליחה הסטטוס נשאר ב-Listening עד שמופיעה הודעה "cant Establish connection" אין לו רשת... מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? עשיתי חיפוש אבל כל הבעיות עוסקות במקרים שיש רשת..ואין לו..

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. היה לי חיבור 750 KB. עשיתי שידרוג וחיברתי את שני המחשבים שהיו לי בבית ל WOW ג1.5 MB. בדקתי הורדה מאתר של בזק והוא הגיע לי ל 200 אבל כאשר ניסתי להוריד דרך תוכנת שיתוף אני לא עובר 2 KB. התקשרתי ל בזק שיפתחו לי פורטים והם פתחו לי אבל זה עדיין לא עוזר. אין לי FIRE WALL או פורטים חסומים והגדרת התוכנה נכונים מה עלי לעשות כדי לפתור את התקלה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום לכולם, המיקום: המשרד של אחי ;D החשודים: פנטיום 4 2.4, 256MB, מחבר רשת 10/100 O/B מחובר בכבל מוצלב לפנטיום 3 667 עם 512MB וכרטיס רשת 10/100 3COM. בשניהם מערכת הפעלה XP PRO ויותר מ-5 גיגה פנויים בדיסק הקשיח. הסימפטום: העתקת קבצים מהפנטיום 4 לפנטיום 3 מתבצעת במהירות מרשימה. בכיוון ההפוך - זחילה בלתי נסבלת. על הפנטיום 4 נמצא בסיס נתונים שהפנטיום 3 פונה אליו - העסק לא זז. אני שוקל כפיתרון אחרון להעביר את בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני ולבדוק אם יש שיפור. השאלות שלי הן: 1) האם למישהו יש רעיון מה כדאי לבדוק לגבי המהירות החד כיוונית? 2) האם במצב הקיים (לפני העברת בסיס הנתונים ממחשב אחד לשני), הוספת HUB למערכת יכולה לשפר או שאין קשר? תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750, אבל זה מתחבר לי לאינטרנט במהירות 640 KBPS למרות שלחברים שלי, שבחברה אחרת יש אותה חבילה והוא מתחבר ב928 KBPS. שמעתי שיש אתרים שבודקים את זה, מישהו מוכן להמליצ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  24. יש לי ADSL 750K עם מודם ECI חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת שבזק נתנה לי יש לי גם רשת ביתית, ואני משתף אינטרנט עם המחשב של אחותי. עד כאן הכל טוב ויפה (אולי חוץ מהעובדה שאחותי מורידה כל הזמן דברים מה-KAZAA אבל זה משהו אחר...) עכשיו מתחילה הבעיה: רציתי לשתף את המחשב הנייד שלי באינטרנט של המחשב שמתי לב שיש לו אינפרא אדום וגם לי יש ואפילו הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים (בערך) אבל אני לא יודע איך לעשות שהאינטרנט ישותף גם לרשת ה IR בו זמנית עם הרשת הביתית למישהו יש רעיון ? זה אפשרי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by dino,

שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים