עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wow,

אם אני רוצה לפתוח מספר פורטים נניח200 עד 222 האם אני יכול לרשום את זה ככה בטווח 200-222 במקום כל אחד בנפרד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by eLmo,

שלום, אמרו לי לפנות לפורום פה על מנת לקבל עזרה בהגדרת ה ACCESS POINT DWL900+ של DLINK עשיתי את כל ההגדרות כמו שצריך וזה, אבל המחשב שנמצא בו הכרטיס רשת האלחוטי מזהה רק את ה DWL614+ ולא את ה 900.. אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שזה יתחבר ישירות ל אקסס פוינט, ושזה יראה לי את כל הקווים הירוקים מלאים בכל מקום בבית אני ממש צריך עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nw,

שלום אני לא מצליח לשחק משחקי רשת הבוססים על TCP/IP (רוב המשחקים) בין שני המחשבים המחוברים ע"י כבל (LAN) לאומת זאת מעט המשחקים תומכים בIPX/SPX עובדים. מערכת ההפעלה היא חלונות 98 בבשני המחשבים התקנתי על 2 המחשבים DIRECTX 9 התקנתי על שני המחשבים את הפרוטוקולים והשירותים שצריך( TCP.IP וכו..).. אני בטוח שכל הפרוטוקולים וה SERVIES מותקנים כי הבעייה קיימת רק באחד מהמחשבים בעוד שבשני יש תמיכה בTCP.IP אפשר לראות ולהעביר קבצים בחלונות בין שני המחשבים.. הבעייה היא רק במשחקים. כאשר אני מריץ DXDIAG במחשב הבעייתי בתוך כרטיסיית NETWORK אין את השורה: directplayX TCP\IP service provider בעוד שבמחשב האחר השורה קיימת אני מאמין שזו הבעייה. למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by The Ball,

עברתי אתמול מ- 012 ל-013 הפינגים ניהיו פצצה חבל"ז אני ממש מרוצה אבל מבעיה אחת לא נפתרתי Packet Loss... היה לי את זה כשהייתי ב- 012 וגם עכשיו ב- 013 יש לכם אולי איזה תוכנה או משהו לשנות בווינדוס כדי להוריד קצת או לגמרי את ה- Packet Loss? ד"א אני לא יודע ממש אם זה משנה אבל אני משחק ב- UT... מפרט אפשר לראות בצד עזרה תתקבל בברכה תודה. עריכה: ערוצי זהב + ברק 013... 750K כפי שאמרתי מודם motorola sb4200 חייגן L2TP

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by motaboy,

חיפשתי בפורומים, לא ראיתי איזכור לזה, לכן אני אתן לכם את המידע, זה ממש שווה. קודם כל הלינק - למי שרוצה ללכת ישר לעסקים במקום לקרוא את הבלבולי מוח שלי: http://www.weethet.nl/english/adsl_mxstream_alcatelhack.php עריכה - טעיתי בלינק, הנה הנכון. תעשו הכל צעד אחרי צעד, ואין שום סיבה לנפילות. נורא חשוב - תרשמו את הDNSים של הספק שלכם לפני שאתם מחחילים כי אח"כ לא תוכלו להתחבר לאינטרנט כדי לקחת אותם, וזה סתם עושה את החיים קשים. לרבים מאיתנו, בעיק אלו שנרשמו לADSL בתחילה, קיבלו מבזק מודם ADSL חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת - את הAlcatel Speed Touch Home הידוע. מה שאולי הרבה לא יודעים זה שאפשר להפוך את המודם הזה לSpeed Touch Pro, שיש לו יותר פונקציות (ושווה גם יותר כסף למי שזה משנ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Jack_g,

ישנו מחשב שאליו מתחבר האינטרנט ולמחשב הזה מתחבר עוד מחשב ברשת וגולש דרכו. איך אפשר לחסום את כל אתרי הSEX במחשב השני(לא השרת). תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Demon-Slayer,

חיברתי את הרשת והגדרתי אתה באמצעות האשף של הXP, המחשב השני יכול לגלוש ואפילו יש לו גישה למדפסת, אך משום מה אין לי גישה לקבצים שנמצאים אצלו עשיתי כונן משותף, תתיקיות משותפות, מה לא, וזה לא מצליח, למה? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by noambaum,

אני כנראה עובר לאינטרנט של YES אז אני רוצה לדעת ממשתמשים של כבלים אם הם מרוצים

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים : מחשב ראשון השרת : 2 כרטיסי רשת..מודם מחובר לכרטיס #1..וכבל רשת מחבור לכרטיס #2.. במחשב האורח : כרטיס רשת #1 אשר מחובר לכרטיס רשת #2 במחשב השרת ע"י כבל רשת.. אני חיבור CABLE 1.5MB עם הספק 012. תוכלו לרשום לי את ההגדרות במחשב השרת : על החייגן מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שיוצא למודם מה מגדירים ? על הכרטיס רשת שאליו מחובר כבל רשת אשר מחבר את המחשב האורח אליו מה מהגדירים ? ובמחשב האורח : מה מגדירים על הכרטיס רשת אשר מחובר בכבל רשת למחשב השרת ? (אני יודע שיש פה כ"כ הרבה פתילים על הנושא ואפילו מדריך אך לא הסתדרתי, אשמח אם מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות מסודר (אגב הווינדוס XP בעברית). הודה לכם מאוד תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי מודם של כבלים עם יציאת USB ויציאת רשת. חשבתי לחבר לכל מחשב יציאה וכך שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט ואני אוכל להעביר בינהם מידע. זה אפשרי, ואם כן באיזה מהירות זה בערך? והאם יש עוד איזה דרך? אולי באמצעות USB בין שני המחשבים? אם כן מה צריך בשביל זה?? ד"א אני מעדיף לא לפתוח את המחשב ולחבר הארדיסקים...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zzroni,

עשיתי רשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. בשני המחשבים יש win98se . שני המחשבים מתקשרים היטב אחד עם השני. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים usb (מוטורולה 4200) וכולל חייגן. התקנתי ics . הכל ניראה תקין , אבל משום מה המחשב הלקוח לא יכול לגלוש. מכיון שהתקנתי כבר הרבה שיתופים כאלה בהרבה מחשבים והכל היה בסדר, ניראה לי שפשוט ה- ics לא עובד עם כבלים +חייגן. אם מישהו מכם מצליח לגלוש עם תצורה דומה לשלי ,אולי יוכל לעזור לי. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by Oprapc,

השיתוף אינטרנט עבד בסדר גמור עם ה-ADSL שלי ועכשיו עברתי לכבלים ופתאום כל ריסט מצד אחד מהמחשבים דורש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים בשביל שהרשת תפעל בכלל לא רק לשיתוף אינטרנט. עריכה: הגדרתי את הרשת כך שאני מתחבר ראשוני ואצל המחשב השני שהוא מתחבר דרך המחשב השני ברשת, קבעתי שם ל-WORKGROUP ושם לכל מחשב כמובן. ה-ADSL מחובר למחשב הראשון ודרך הכרטיס רשת המחשב השני מחובר לאינטרנט. כל ריסט מצד אחד המחשבים עלול, אבל לא תמיד, לדרוש הגדרה מחדש של הרשת בשני המחשבים כדי שהרשת בכלל תיקלט. יוצא מצב שכל יום-יומיים צריך להגדיר מחדש את הרשת. זה חשוב ודחוף מאוד אז כל תשובה תתקבל בברכה! תודה חברה!

15. Started by sambusak,

שלום לכולם יש לי מחשב ראשי עם שני כרטיסי רשת המשמש שרת ICS. התקנתי (Zone Alarm (ZA וכעת אני לא יכול להשתמש במחשב הלקוח כל עוד התוכנה עובדת. כאשר ניסיתי לגלוש מהמחשב הלקוח, שאלה אותו ZA לגבי SVCHOST שמנסה לגשת לאינטרנט ועניתי YES. למרות זאת, לא ניתן לגלוש מהמחשב הלקוח (כולל מסנג'ר שלא מצליח להתחבר וגם לא להישאר מחובר) האם התופעה ידועה? דרך אגב, בעבר היתה מותקנת internet security שאמנם מנעה גלישה באינטרנט, אך איפשרה שימוש במסנג'ר גם בזמן שהיא פועלת. תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by ^DaGoN^,

אז ככה, יש לי כמעט שנה את האינטנרנט הזה-ADSL, אני מחובר דרך 012 קווי זהב, וכמובן דרך בזק, שהתחברתי אל 012, שזו החברה הראשונה שהתחברתי אלייה אי פעם,לפני זה לא היה לי אינטרנט, התחברתי אליהם בחבילה של 256Kpbs. הורדתי על קצב מצויין, גלישה מהירה, אני משחק במשחקי רשת, והפינגים שלי היו מצויינים, אבל אחרי כמה זמן, התחילו בעיות: ששיחקתי במשחקי רשת שלי, בבוקר ובצהריים היו לי פינגים טובים, אבל בערב, הפינגים שלי היו גרועים וזה היה מלווה ב-PacketLoss, ככה זה היה כל ערב, התקשרתי ל-012 קווי זהב-הספק שירות שלי, ואמרתי להם את הבעיה, הם ניסו לעזור לי-אבל לא הצליחו, הם אמרו לי שהפיתרון היחיד הוא לעשות חבילת אינטרנט גדולה יותר, לעשות 756Kpbs, אז הקשבתי להם, עשיתי 756Kpbs, הבעיות לא נפתרו, וי…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

ראיתי כבר מספר אנשים שאמרו לי שהם שידרגו את המודם שלהם, וממש לא יחסתי לזה חשיבות... אבל עכשיו, (בעיקר משום שמחר יש מבחן, ואני לא ממש שש ללמוד ), שוטתי לי כאן קצת וראיתי את המדריכים איך לשדרג את המודם. ועכשיו השאלות: 1. האם זה חוקי לשדרג את המודם? כלומר קניתי מוצר מסויים, זה חוקי שאני אשנה אותו? 2. מה זה נותן לי תכלס? (האופציה שהכי מצאה חן בעיני היא לחבר את המודם ישירות לHUB כי לי אין SWITH או ראוטר) 3. מה זה הפיירוול של המודם, מה זה עושה? לבטל את זה אחרי השדרוג? ושאלה המיליון: לדעתכם, לשדרג או לא?

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by מישה,

שמעתי שYES מציעים כרגע חיבור לאינטרנט דרך WOW בתשלום מקיף של 270/280 ש"ח כולל הכל כרגע אני משלם לYES 230/240 ש"ח לחודש בלי אינטרנט ולא כל הערוצים או בעקרון לא מעניינים הערוצים ( אני צופה בשתי ערוצים בלבד - שאחד מהם זה ערוץ 2), האם משתלם לי להוסיף 40-50 שקל ולהתחבר דרכם ? האם מישהו מחובר דרכם ונתקל בבעיות ? או דווקא לא נתקבל בבעיות. יש לי התחייבות בבזק לשנה, בגלל שקיבלתי מהם מודם חדש לפני שבועיים כרגע אני משלם על האינטרנט 135 ש"ח גם לבזק וגם לספק האינטרנט ... כל המחירים וכל החבילות הן עבור 1.5 MB .

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  20. היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה

21. Started by GambiToN,

הבנתי שיש בעייה לעשות טאנלינג דרך ראוטר לאיי פי וי 6 בגלל שאין אפשרות להעביר את פרוטוקול 61 האם זה נכון או יש אפשרות שאני לא יודע עליה.. האם יש ראוטרים שתומכים בזה או האם אפשר לגרום לאלקטל לתמוך בהעברת הפרוטוקול של ipv6 ? תודה לעוזר....

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. שלום לכולם. קוראים לי גל ואני חדש פה. יש לי בעיה ושאלה. simla101שאלה: פתח פה דיון לפני כמה ימים בשבילי בנוגע לפתיחת פרטים בפייר וואל שבראוטר של מודם אלקטל השחור. כשאני מנסה לפתוח פורט הוא רושם לי faild o create static port xxxxx כשהאיקסים מציינים את מספר הפורט. אני באמת צריך לפתוח פורטים מסויימים........ מה זה ואיך אני פותר את זה? בעיה: נגיד שאני צריך לפתוח את הפורטים האלה: מינימום פורט 6881, מקסימום פורט 6889. זה אומר שאני צריך לפתוח את כל הפורטים בין שני המספרים האלה או רק את שניהם? ואם זה את כל הפורטים, האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד, או שאני חייב להכנס לtelnet כל פעם ולפתוח כל פעם אחד אחד? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by nadav1379,

יש לי רשת אם אח שלי ויש לנו אינטרנט ברשת עכשיו גם אני וגם אח שלי משחקים CS אבל הבעיה שמתי שאני משחק והוא עושה משהו האינטרנט אז זה משחק לי על פינג גבוהה. ואנחנו גם לא יכולים לשחק ביחד אז חבר שלי אמר לי להחליף את האינטרנט ל ADSL (יש לי כבלים) ולעשות 1.5 מגה ואז זה יתחלק חצי חצי כל אחד 750 מתי שאתחנו ביחד ומתי שאנחנו לבד אז יש לי את כל 1.5 ואני לא יודע אם זה נכון אז אני רוצה לדעת אם כדי לי להחליף ל ADSL?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by idan1836,

שאני מתקין תדרייבר של המודם ) USB ADSL של WOW ( אז זה אומר לי שלא עבר תבדיקת לוגו של ווינדוס אז אני עשיתי המשך למרות זאת ובהתחלה לא היו בעיות עד שעכשיו כל איזה שעה - שעתיים המחשב נתקע ועובר למסך כחול כזה כמו מצב דוס ורשום שם ( הדברים החשובים ) : בעייה נתגלתה וווינדוס מכבה את עצמו על מנת שלא יגרם נזק למחשב שלך והבעייה היא : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ורשום למטה בסוף בבעיות טכניות USBPORT.SYS ואחרי שאני מחכבה תמחשב זה אומר שמערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Moo,

אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים