עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום! אני חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי קניית ראווטר. - יש לי אינטרנט 1.5M בכבלים ואני מעוניין לפצל אותו בין שתי מחשבים בלי הרבה בעיות של הרשת הביתית של הXP (שהייתה לי כבר). הראווטר יפצל את האינטרנט לשני המחשבים ויתפקד כשרת? מחשב מסויים יהייה אמור להיות פועל כדי שהשני יגלוש? אפשר הסבר לגבי התקנתו? צריכים הגדיר במחשבים רשת מסויימת? אני עכשיו משתמש בחייגן אז שאני יתקין את הראווטר כל מחשב ברשת יהייה לו חייגן "עצמאי" שממנו הוא יתחבר? אם זה באמת עדיף על רשת ביתית? אפשר לקבל קישור לראווטר כבלים שעולה לא מעל 500 ש"ח והוא טוב? תודה מראש :-* בבקשה תענו לי על כל השאלות ברצינות כי אני באמת מעוניין לקנות, תודה שוב.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  2. איך אני יכול לקבוע מה תהיה מקסימום השליחה או הקבלה דרך כרטיס רשת מסוים?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  3. אז ככה: לפני כמה ימים דפדפן האקספלורר שלי חדל מלהעלות אתרים באופן כללי - אין אתר אחד שהוא מעלה. בכל פעם שרושמים כתובת של אתר כלשהו הדפדפן מציג את ההודעה The page cannot be displayed. איפסתי כבר את ההגדרות של הדפדפן, אך דבר לא הועיל. מה שכן - האקספולרר שנמצא באווטלוק פועל מצויין. sos ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  4. יש ברשותי מודם אלקטל ADSL, שאינו נמצא בשימוש כרגע, מודם כבלים שמחבר אותי לאיטרנט (מחובר ע"י רשת) ומחשב אחר. איך אני מחבר את כל זה לשיתוף אינטרנט בין המחשבים?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by zuq,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  6. אז ככה: אני מחובר לאינטרנט -ADSL 1.5MB ועם מודם USB מדגם APACHE. וחוץ מזה, אני משתמש ב-WIN XP PRO ומחשב P4 2.4 256DDR. עכשיו - יש המון אתרים שמאפשרים להריץ בדיקה על מהירות והגדרות החיבור לרשת. כל אתר ממליץ על דברים אחרים, ונראה לי שבאיזשהו שלב התחלתי לבלבל כל מיני המלצות של כל מיני אתרים ובסופו של דבר, נראה לי, שהמהירות שלי רק נפגמה. באחד האתרים הורדתי תוכנה שמאפשרת לשנות הגדרות מסויימות לגבי החיבור לרשת. אני אודה מאוד למישהו שמבין בזה - יותר ממני, שיגיד לי מה ההגדרות המומלצות לחיבור. הוספתי תמונה של ההגדרות הנוכחיות שלי. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by Brazg,

יש לי בעיה בקבלת קבצים.. זה כניראה בגלל הרשת שיש לי בבית! אני מחובר למחשב אחר שהוא מחובר לאינטרנט.. מבינים.?? תודה מראש..!

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. האם כל המנורות אמורות לדלוק כל הזמן? וה pc/activity אמור להבהב בלי סוף? גם כשהמחשב מכובה? כי לי נראה שהsend צריכים להבהב רק כשאשר אני שולח והrecive אמור רק כאשר אני מרויד אבל הם דולקים רצוף וה pc/activity אמור לפעול רק כשאשר יש פעילות לא? הוא מהבהב לי גם כשהמחשב מכובה האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by LRa,

בין שני מחשבים עם שיתוף אינטרנט ומהירות של 100MBIT? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by K.M.A,

שלום תשמעו יש לי בעיה באי מיול הוא כל כמה זמן תוקע לי את המשפט low id וזה לא נותן לי להכנס לשרתים טובים אם בכלל תמיד תקנתי את את זה בכך זהתקשרתי לחברה של האינטרנט והם סדרו את זה אבל נמעס אני רוצה לדעת איך לתקן את זה זה הורג אותי לדבר איתם כל כמה ימים על זה ......ושאני לא יתחיל על מזכירת ההמתנה שלהם..... אני יודע לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנוגע לזה ורק לידע כללי יש לי אינטרנט אלחוטי של בזק-נט השם של הראוטר Net-Link אז בבקשה אם אתם יודעים איך לסדר את זה אז תודיעו לי...תודה.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RazorJunior,

אז ככה: היה לי(ליתר דיוק לחבר שלי) מודם 1.5 מגה (כתוב עליו eci TELECOM, B-FOCUS ROUTER 270PR), מחובר למחשב. עכשיו קניתי ראוטר אלחוטי (Linksys Wireless B Router), וכרטיס רשת (Linksys Wireless B Notebook Adapter). הראוטר האלחוטי מתחבר בכבל רגיל למחשב הרגיל, ודרך הכרטיס רשת אלחוטי אמור להתחבר ללאפטופ. לאחר זמן מה של שיחוק עם הרבה מאוד הגדרות הגעתי למצב שבו המחשב הרגיל מצליח להתחבר לאינטרט, והמחשב הנייד לא רואה את המחשב הרגיל וגם לא מתחבר לאינטרנט. מה נראית לכם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  13. איזה פורטים צריך לפתוח באלקטל בפרו בשביל אי מיול ואיך עושים את זה האם כמו פתיחת פורטים בשביל האייסי שאת זה הצלחתי או שיש פרוצדורה אחרת

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by jackofalltrades,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הכלים בראוטר, (edimax br 6104k), הצלחתי להקים רשת בין המחשבים אבל בשום אופן לא להתחבר לאינטרנט (כאשר המודם אלקטל מחובר לכניסת wan)...אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שזה יעבוד? תמונת מסך של איך הגדרתי את החיבור:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אלה לא כרטיסי LAN 10/100... לפי מה שהבנתי.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by gigi,

אהלן.... יש לי מספר שאלות בקשר לפינגים. אני לא בדיוק מבין מה זה!! כי ששאלתי את השאלה באתר pc arena אמרו לי שזה בדיקה תקשורת אוו משהו בסגנון... החלטתי להעביר את הנושא לכאן. אז ככה: מה זה פינגים? איפה הם נמצאים? ומה הם עושים? יש לי עוד כמה שאלות אבל אני חושב שאקבל תשובות על אלה אבין את השאר!!! אני גם יודע שפורצים או משהו כזה... טוב הכי כדאי שאשמע מכם את כל מה שאפשר בנושא!! או אם יש איזה מדריך על זה גם טוב... תודה רבה..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by SandLegion,

שלום לכולם! יש לי רשת של מחשבים בבית, יש שרת ועוד 3 מחשבים מחוברים אליו, הרשת עוברת דרך HUB. מכיוון שלא רצינו שתעבורת המידע תיסתם אם כל אחד יתקין תוכנת P2P אז החלטנו שהתוכנה להורדת קבצים תהיה על השרת בלבד אחד מהמשתמשים (שותף) החליט שהוא מרוויח משני צידי העוגה ולמרות ששאלתי אותו אם הוא מוריד קבצים על המחשב שלו הוא ענה לי בשלילה... הרצתי בדיקה על השרת ומסתבר שהוא שם את המהירות העלאה על משהו בסביבות 8-9 קב"ש! זה סותם את כל תעבורת הרשת! אני לא יכול להיכנס לחדר שלו כי הוא נועל אותו שהוא הולך ומשאיר את התוכנה פתוחה! אנא ממכם אני צריך עזרה, אני חייב איזו הדרכה קצרה איך להוריד לו את מהירות החיבור שלו ברשת!!! תודה!

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by com,

אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. איך אני עושה את זה בצורה הזולה והיעילה ביותר. מודם + ראוטר ???? איך בדיוק? אני לא מבין.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  25. שלום לכולם, אצלי כרגע יש 3 מחשבים עם מערכת ההפעלה XP PRO, מחוברים דרך HUB ויוצאים לאינטרנט דרך אחד המחשבים (שיתוף ADSL). השימוש מבחינת האינטרנט הוא בעיקר גלישה ומשחקי ON-LINE. יש לי אפשרות להוסיף ראוטר בהוצאה לא גדולה יחסית (120-140 ש"ח). השאלה כבר מוזכרת בכותרת הת'רד אבל לחידוד: האם ראוטר יוסיף או יגרע? האם כדאי להוסיפו או להימנע מכך? האם הוא יאפשר לי להמשיך לשחק/לארח משחקים, או יבלום וידרוש הגדרות מורכבות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים