עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .

3. http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by ronte,

מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oded6188,

יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by Yakirlv29,

באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה

8. Started by dani,

עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  9. כאשר אני מנסה להעביר קבצים ברשת בבית המהירות היא ממש בלתי נסבלת-זה מעביר 700 מגה במשהו כמו 3 שעות או יותר. ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקנה? אני משתמש בראוטר אלחוטי של LINKSYS BEFW11S4 VER 4. ויש ברשת 3 מחשבים.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kikkler,

עד עכשיו הכל עבד בסדר, אבל אתמול פירמטתי את אחד המחשבים (הראשי, בהתחשב במדפסת) ומאז התחילו הבעיות. בעיקרון במחשב שפורמט המדפסת מותקנת ופועלת היטב. בנוסף, שיתוף האינטרנט בין המחשבים פועל גם הוא. הבעיה היא לגרום למחשב הלקוח לזהות את המדפסת דרך הרשת. תחילה ניסיתי פשוט להוסיף אותה דרך Add Printer, ובחירתה דרך הרשת ההודעה הבאה התקבלה - ואחרי שהבוחרים את הקובץ המתאים בדיסק ההתקנה - הניסיון השני היה להפעיל את תוכנית ההתקנה, וממנה לבחור בגישה למדפסת דרך הרשת לאחר שבוחרים באופציית החיפוש האוטומטי, הוא חוזר אחרי בערך דקה עם ההודעה הבאה -

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי עם חיבור USB לשם חיבור דיסק קשיח חיצוני שישותף ברשת. כרגע יש לי ראוטר של D-LINK 2650U שיש לו 2 חיבורי USB, אבל מעבירים במהירות מחרידה של מגה לשנייה או פחות. גם עדכון קרנל לא עזר כל כך. האם למישהו יש המלצה לראוטר אלחוטי עם חיבור USB שבוודאות מעביר על מקסימום יכולת החיבור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by No-One,

שלום חברים. אני מחובר במהירות 40mbps עם מודם+ראוטר: TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps 1.האם יש איזהו הבדל בין במהירות\יציבות הגלישה וההורדות בין cat 5\6\7 או אחרים. 2.אם אני אחבר 2 מחשבים ברשת ביתית ע"י כבל, האם אז יהיה הבדל? תודה רבה

13. לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. שלום רב, יש לי hotbox עם תמיכה ב-wifi. יש לי חיבור פיזי בכבל מה-HOTBOX לחדר מרוחק בו קליטת ה-WIFI חלשה. אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי ולחברו ל-HOTBOX באמצעות הכבל הפיזי, בהתאם לתאור בחלק השני של: http://www.netcheif.com/Articles/Rou...RouterAsAP.htm. אני מעוניין ששני הנתבים יתפקדו כרשת אחת, כלומר שכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב ל-HOTBOX, החיבור לאינטרנט יהיה דרך ה-HOTBOX, וכאשר הטלפון החכם יהיה קרוב לנתב החדש, החיבור יהיה דרך הנתב החדש, כל זאת באופן אוטומטי בלי צורך לבחור בכל פעם את הנתב הקרוב. בנוסף, אני מעדיף (אך זה לא הכרחי) שלנתב החדש יהיו מספר פורטים (כניסות) של RJ-45, כדי לאפשר חיבור מחשבים מרוחקים בלי לקנות switch נוסף. שאלות: 1. האם חיבור כנ"ל (עם מעבר אוטומטי …

15. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shlomom,

שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by idofr,

הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by koboc9,

אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.

19. אני התייאשתי מהבעיה הזו.הנה הסנריו: מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס בעברית XP , SP2. מותקן כרטיס רשת אלחוטי. הוא עובד מול נתב אלחוטי. ברגע שאני מנתק את הנתב האלחוטי מהחשמל , במחשב מופיע ההודעה: " אירעה שגיעה מערכת חמורה, המערכת שוחזרה" (המלל לא מדוייק במאה אחוז). מישהו נתקל בבעיה הזו? הלא ברגע שהרשת מתנתקת , אין כל סיבה לכזה "קראש" במערכת ההפעלה. דבר נוסף, ללא שום, יש חוסר יציבות בעבודת האינטרנט של המחשב, ללא קשר לסוג הכרטיס שהותקן שם. לא ניסיתי לחבר את המחשב קווית עקב המרחק הרב מהנתב. הצעתי ללקוח להתקין SP2 מחדש. מערכת ההפעלה ד"א, חוקית לחלוטין. האם אני בכיוון הנכון? מה עושים? מודה לחברים על העזרה.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by דודק,

שלום אני רוצה לחבר יחידת דיור למודם ראוטר שמספק אינטרנט לבית, כך שגם מיחידת הדיור יהיה אפשר לגלוש באינטרנט דרך אותו קו של הבית. בבית יש ראוטר של הוט sagemcon f@st 3184. ביחידת הדיור יש שקע שמאפשר להגיע דרך הקיר עד לראוטר שבבית כך שהחיבור בין הראוטרים יהיה קוי. הראוטר שבבית לא יהיה אלחוטי והוא גם בקומה אחרת מיחידת הדיור כך שגם אם כן היה מוגדר לשדר באופן אל חוטי, כנראה שהקליטה ביחידת הדיור לא הייתה מספיק טובה דרכו. אבל הראוטר שביחידת הדיור כן אלחוטי כדי שיהיה אפשר לגלוש בה גם עם טלפון חכם. אבל ברור שאם רוצים אפשר לחבר מחשב גם ישירות לראוטר שביחידת הדיור. האם יש דרך לאבטח ולהפריד את שתי היחידות כך שלא ניתן יהיה לחדור למחשבים אחד של השני וכך שהגלישה תהיה נפרדת לגמרה? אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי רשת של שלושה מחשבים, הפינג הממוצע הוא 40 זה לא קצת גבוה לרשת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by guy94,

YNET פרסמו מדריך להרכבת רשת ביתית בכל מערכות ההעפלה של MICROSOFT 2000/XP/98/ME בכל מקרה מדריך ביחד עם תמונות לכל מי שרוצה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" מצ"ב ההודעה לעיתונות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gilsna,

ברשותי נתב NETGEAR 2200 של בזק אני מנסה לשנות את ה DNS בנתב מכוון שברשותי ROKU אמריקאי. אני משנה את הפרטים בדיוק לפי המדריכים של האתרים האמריקאים unlocator ו unblock-us ו unotelly אחרי שינוי ה DNS האתרים מציגים שאני מחובר אולם כשאני מפעיל את רוקו אני עדיין לא מקבל את האתרים האמריקאים. בנוסף בגלישה במחשב איני מצליח להיכנס לאתרים אמריקאים והפרסומות נשארות מישראל ולא משתנות לפרסומות מאמריקה כפי שמצופה בשינוי ה IP מה לא בסדר?, היכן אני טועה?, או שהנתב של בזק חסום לשינוי DNS תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. צריך מנהל הורדות שמאיץ את ההורדות וקל לשימוש תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.