רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בגלל ריבוי קירות אני צריך לחבר 3 רשתות WIFI, יש לי נתב מבזק DLINK 256 שעובד סבבה, חיברתי אליו בWDS מכשיר ישן של TP LINL. ניסיתי לחבר עוד TP LINK בWDS אבל הוא לא מתחבר, אפשר בWDS לחבר יותר מזוג מכשירים? במידה ולא, איך אני מוסיף AP שלישי? יש לי כמה נתבים ישנים שהייתי שמח להשתמש בהם ולא לקנות REPEATER, אם אפשר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שאלה: יש דרך להפוך מהירות נגיד במקום להוריד במהירות של 180 אני רוצה לשלוח במהירות של 180 יש דרך לעשות את זה יש לי אינטרנט 1.5M תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לשאול אתכם לגבי קליטת רשת אלחוטית שרחוקה ממני קצת בעבודה, אני מאתר אותה אבל לא מצליח להתחבר הוא רושם שיש בעיות בהתחברות ואם אני מתקדם איזה 10 מטר אני קולט בלי בעיה.. השאלה אם אני בנייד שלי יכול להגביר את הקליטה או לקנות איזשהו מתאם שיגביר אצלי את הקליטה למרחק יותר רחוק. אני פשוט גרוע במרחקים ולא יכול להגיד מה המרחק בין הרשת אליי כי זה בעבודה ואני שומר ואני פשוט מתחבר דרך ראוטר של אחד המשרדים שנמצאים נגיד במרחק של 40-50 מטר בהגזמה (אני ממש גרוע בחישוב מרחקים, כן סתום, קורה ;D). אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי אם יש איזשהו התקן מגביר
-
- 14 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כלום בנושא הזה אז מצטער.. אני ירשום מה שיחשוב שנחוץ לרשום... אוקיי אני בממ"ד ואני רוצה לשים אצלי את הראוטר ובחדר של אחותי את המקלט, החדר בערך 10 מטר מכאן.. שתמיד תהיה קליטה טובה ושהממ"ד לא יעשה בעיות... אני לא יודע אם יש שיתוף קבצים באלחוטי.. אבל אם יש אז עדיף.. והדברים הרגילים.. גלישה וכו'.. האינטרנט שלי זה 1.5MB.. הלוח אם שלי במחשב הראשי זה GIGABYTE P965 DS3 אם זה חשוב... ואם אפשר חנות בירושלים על הרכיבים שאתם ממליצים עליהם.. זה יהיה טוב... התקציב עצמו הוא בין 400 למקסימום 600... כמה שפחות יותר טוב.. אני רוצה לסגור את זה היום.. אז כמה שיותר מהר בבקשה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Trendware TEW-432BRP זה הנתב המשולב שהטכנאי שאני מזמין ממנו את המחשב מציע לי . כרגע בכל אופן אני גם ככה הולך להישתמש רק בשני פורטים קווים . האלחוט הוא אופציה עתידית לעוד מחשבים בבית . זקוק לדעה של מקצועים עליו .
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אתtp Link wa701nd שישמש לי כap אז נכנסתי לksp ורשום שם בפרטים שהוא לא תומך בהוט בוקס. זה הגיוני, הרי הוא בסך הכל ap
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים מחשב אחד למטה והמחשב השני בקומה השנייה. במחשב הראשון(למטה), יש חיבור לאינטרנט. יש לי רק מודם רגיל שמחובר לכרטיס הרשת. במחשב השני(שבקומה השנייה) אין חיבור לאינטרנט, ואני רוצה לעשות לו. מועבר לי בקיר עד למעלה כבל רשת, ואני רוצה להשתמש בכבל הרשת הזה וכך אני לא יצטרך לקנות נתב. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט במחשב השני? אני רק צריך לחבר את הכבל רשת ליציאה פנויה במודם ישירות לכרטיס הרשת שבמחשב השני(בקומה השנייה)? ואחרי שחיברתי את הכל רשת, איך אני מגדיר את הרשת בדיוק? האם זה המדריך להגדרת רשת ביתית על ידי כבל רשת? = http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והאם אני צריך לקנות עוד משהו?,או שהכבל שמועבר בקיר יכול להתחב…
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למי שלא יודע במה מדובר: ביקורת קטנה על כרטיס כזה שימו לב לתאריך שבו פורסמה הביקורת... הקטע הוא שהאינטרנט הסלולרי היחיד בארץ כרגע מושתת על דברים מוזרים כמו NetStick, ואני מסרב בתוקף לתקוע דונגל USB מכוער ושביר בקלות כל פעם שאני צריך אינטרנט מחוץ לבית. חיפשתי אצל כל חברות הסלולר בארץ ולא ממש מצאתי שום דבר שלא מחייב דונגל USB נכון לעכשיו אז השאלה היא, אם יש פה מישהו עם טיפה יותר מידע "פנימי" מחברות הסלולר... כמה שנים עוד יקח לשוק הישראלי להתחיל לשווק כרטיסי אינטרנט סלולרי נורמאליים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר הנ"ל. ביקשתי מהכבלים ומספק השירות (אינטרנט זהב) להתחבר ללא חייגן ולקבל IP קבוע, ולזכותם יאמר שללא ויכוח כלל ותוך מתן שירות נהדר קיבלתי תוך יום את מה שרציתי. כעת הראוטר עובד מצוין במוד DHCP (הראוטר עצמו הוא DHCP client בכיוון הרשת) . ראיתי כי יש כאן הוראות להגדרות ב"שיטה העקומה" של הכבלים אך אצלי הראוטר עובד ללא צורך להגדירו כ- PPTP. האם יש סיבה כלשהי לעבוד במוד אחר שהוא לא DHCP ? (למשל L2TP או PPTP). שנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
במשרד עם 15 מחשבים, כולם חוטיים, אנו זקוקים לראוטר יציב היות והD-Link של בזק קורס. מנסיון טוב בבית עם הTLWR940N חשבתי לרכוש אחד גם למשרד, האם הוא יעמוד בעומס (עם או בלי DD-WRT)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CR858-91תואם ל ADSL ולכבלים אצלנו ? כי אני לא רואה תמיכה בL2TP ........ והאם זה יותר טוב ומשתלם ונוח בהתקנה ? http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום בנטוויזן מציעים לי להגדיל את החבילה למהירות 5 מגה בתוספת של 9 ש,ח לחודש טוענים שאני ארגיש הבדל ברור בגלישה רגילה+צפיה ישירה בסרטים הרבה יותר טובה הם צודקים? או שההבדל יהייה רק בהורדות? האם אצטרך לעדכן את החבילה גם אצל ספק התשתי -הוט? החיבור להוט דרך מודם תומסון+נתב TP LINK 841 המחובר קווית לשני נייחים ואלחוטית ללפטופ תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לך אנטנטר מהיר דרך הכבלים, אני לא מחובר ברשת או משהו כזה זה הגיוני מספר החייגנים שיש פה? תודה רבה! צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עבור פרוייקט שאני עובד עליו אני צריך ראוטר שיאפשר לי שליטה טובה ברוחב פס שמוקצה לכל client ברשת. אשמח להמלצות לראוטר שיתאים למטרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב200ש"ח איזה מהם עדיף יותר? NetGear RANGEMAX WNR834B WIRELESS-N ROUTER http://www.netgear.com/Home/Products/RoutersandGateways/RangeMaxWirelessNRoutersandGateways/WNR834B.aspx NetGear RANGEMAX WIRELESS ROUTER WPN824 http://www.netgear.com/products/details/WPN824.php
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לזה קשר ? קצב ההעברה בביטורנט כשאני רוצה להוריד קובץ עם מקסימום זמינות ומקורות מוריד לי על 0.33KB לשנייה שזה כלום . מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב בחיבור בודד עם נתב של LINKSYS .
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.dynalink.co.nz/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1025W זה הראוטר. ^ יש תמונה,מה אני צריך לבחור מהאפשרויות ולמה ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מדפסת מחוברת בUSB לאחד המחשבים ברשת. הגדרתי שיתוף, ביטלתי את הדרישה לסיסמא. כאשר אני מתחבר לIP של המחשב כך: \\192.168.1.10 אני מקבל בקשה לשם משתמש וסיסמא. כיצד ניתן לבטל את זה ולקבל גישה למחשב ולתיקיות ומדפסת המשותפים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אצל בן דוד שלי. המחשבים אצלו מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר שמחובר למודם של הכבלים. הוא לא הצליח לקבל קבצים באייסיקיו. אז הלכתי אליו, פתחתי לו פורטים והכל עבד יפה. הבעיה מתחילה כאשר ה IP החיצוני או ה IP הפנימי שלו משתנים, כי אז בעצם כל ההגדרות שהגדרתי בראוטר כבר לא רלוונטיות וצריך להגדיר מחדש. מה הפיתרון? כשהבעיה הזאת הייתה גם אצלי (היה לי מודם ALCATEL פרוץ) אז אמרו לי שבמקום לכתוב IP חיצוני, אני יכול פשוט לכתוב 0.0.0.0 ואז זה כאילו "כל ה IPים האפשריים"... יש פיתרון דומה למודם מסוג: sweex - wireless router 11G תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי אנשים , היום בערב אני מתקין את מערכת ההפעלה , רציתי לדעת לגבי היצירת חייגן , אם זה שונה מ XP (האמת שגם ב XP אני לא ממש זוכר איך עושים את זה :] ) ואני מפחד שבתמיכה יגידו לי שהם לא תומכים במערכת ההפעלה הזאת עדיין.. אז אם אפשר שתכתבו לי כאן את השלבים , ואני יעשה Print screen וישמור את הקובץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
באיזה מהם הסינון יותר קפדני ויעיל? ואיזה עדיף גם מבחינת תפקודי אינטרנט מהירות\האטה וכדומה? יש למישהו ניסיון אשמח לשמוע,תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-