עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by לירן,

כשאני מנסה לפתוח פורטים זהים/חופפים ליותר מ ip אחד ברשת אני מקבל הודעת שגיאה מהראוטר.. זה דבר ידוע או שזה בעיה אצלי ???

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  4. מופיע לי GATEWAY TIMEOUT ורק אם אני עושה ריפרש כמה פעמים זה אולי מסתדר הבעיה היא שלפעמים בפורומים כמעט כל דף שאני נכנס זה מופיע וזה מעצבן ומעיק התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ולא היה להם הרבה מה לעזור לי רק המליצו לי לעשות חיגן חדש אתם יכולים לנחש לבד שעשיתי וזה לא עזר (אחרת לא הייתי צריך לפתוח פה את התארד) אז מה אתם אומרים, מה זה יכול להיות? * זה קורה גם במוזילה וגם באקספלורר * זה קורה בשתי המחשבים שמחוברים ברשת אולי הבעיה בשרת DNS של הספקית? בזק בינלאומי המליצו לי להגדיר פרוקסי ידני לאקספלורר וזה לא ממש עזר אולי אני יתחבר ל DNS של ספקית אחרת וככה גם לפרוקסי של ספקית אחרת? זה בכלל אפשרי? זה מותר? יתפסו אותי? :}{: תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בזה שכבר שבוע יש מלא בעיות האינטרנט צולע כל שניה אני מקבל "הדף לא נמצא" וצריך לעשות ריפרש מאה פעם בשביל שיטען את הדף ועוד מלא בעיות קיצר אני רוצה להתנתק מבזק בינלאומי.. אינטרנט זהב לא בא בחשבון אני שונא אותם וגם נטויזן לא - השירות שלהם על הפנים אני לא מסוגל לדבר איתם בלי לקבל קריזה הרבה ברירות אין מה עם 012 ? מה עם ברק ? האם אם טובות אימינות מהירות לא עושות בעיות שירות טוב ואיכותי ולא סתם אחד שיגיד לי "אממ אולי תנסה לסגור ולהדליק את המודם זה יכול לעזור" אקטקום הייתי אצלהם מזמן הם היו מצויינים שירות ברמה גבוה אבל הם היו יקרנים בטירוף אני משלם היום 89 שקל לבזק בינלאומי בחבילה 1.5

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by natla,

שלום, האם מישהו מכיר ו/או יש לו נסיון ויכול להמליץ על הראוטר מודם הבא : http://www.billion.com/communication/html/xdsl/711.htm מצאתי אותו במחיר מאוד אטרקטיבי... אני מחפש ראוטר שהוא גם מודם ADSL ואני לא יודע איזה לקנות-עזרה תתקבל בברכה. האם מישהו יכול להמליץ כאל על ראוטר מודם (ADSL) מסויים? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by kobibo,

יש לי בבית פיירוול מסוג S-BOX של חברת CheckPoint וכידי להגדיר ולשנות הגדרות אני צריך את הסיסמה וכמובן שספק האינטרנט שלי לא מוכן למסור לי אותה . האם ישנה איזשהי דרך לפרוץ את זה ? אני לא כלכך מתלהב מלנסות לאפס את הקופסה .

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by nor,

אפליקציית תוכנה כתובה בדלפי 6 עובדת היטב בתקשורת מקומית. התוכנה אינה פונה למסדי נתונים כגון פרדוקס או SQL כשמריצים אותה בחיבור VPN פרוטוקול תקשורת TCP/IP ומבצעים מיפוי כונן רשת לכתובת IP קצב עיבוד הקבצים איטי להחריד. ליתר דיוק קצב העברת החומר מהתחנה לשרת ולהיפך מתפקד כמו בערך מודם 56 נתונים נוספים: התקשורת באינטרנט מהיר פס רחב השרת בסביבת Windows 2003 המחשב המרוחק בסביבת Xp profesional האם לשנות את אופן הגישה לקבצים ב source האם לשנות מאפייני תקשורת האם להתקין terminal server האם להוסיף רכיבי חומרה לתקשורת אנא תשובתכם

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. Started by HaimTS,

שלום, אפשר לחבר ישירות ? או שצריך חומרה נוספת? תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by FRANKO,

יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by The-Devil,

שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום רב סבא שלי קיבל שלשום מודם ECI בחיבור רשת שעובד כנתב גם כן , ואני לא מבין איך אני מתחבר איתו לאינטרנט , אני אף פעם לא התחברתי דרך כרטיס רשת. יש ברשותו מערכת הפעלה אקס פי פרו ולוח אם ambit ntfs 7

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by tphss,

קודם כל מה אני רוצה: לחבר 2 מחשבים ניידים ברשת אלחוטית (עם ROUTER של D-LINK נראה לי ה714P). עכשיו אני משתמש ב ADSL 1.5 אבל רק מחשב אחד יכול להיות מחובר בו זמנית ואם אני רוצה לגלוש במחשב השני אני צריך להעביר את הכבל. עכשיו אני רוצה להקים רשת שאני יוכל לגלוש בו זמנית עם שני המחשבים, אבל אני לא יודע איך עושים את זה בלי SERVER שמחובר כל הזמן והמחשבים האחרים מתחברים דרכו (כי צריך "לחייג" לספק כדי להתחבר לADSL כל פעם וזה לא כמו כבלים ישר מחובר). יש אפשרות? הרי 2 מחשבים לא יכולים להתחבר על אותו שם משתמש באותו זמן בADSL, אז איך אני עושה את זה? עדיף להחליף לכבלים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. היום סוף סוף נסיתי את זה וזה עובד הכל מבוסס על מודם אלקטל ורשת פשוטה עם סוויץ כך שכל המחשבים מתחברים לסוויץ וגם המודם מחובר לסוויץ. בתור שלב ראשון חברו רק בין כל המחשבים ותגדירו במחשב ה-X את הדברים הבאים (X הוא מספר המחשב) IP/Subnet = 10.200.1.X / 255.0.0.0 צרו בכל אחד מהמחשבים חיבור רגיל ל-ADSL ותבדוק שכל אחד מהם מתחבר כאשר אף מחשב אחר לא מחובר. אם מחשב אחד כבר מחובר לאינטרנט האחרים לא יתחברו, נתקו תחילה את הראשון ואז חברו את השני. בכל מחשב כנסו להגדרות של החיוג לאינטרנט ותאפשרו את ה-ICS, הוא יגיד לכם שהוא מחליף את ה-IP של הכרטיס רשת ל-192.168.0.1 כנסו שוב להגדרות של הכרטיס רשת ותגדירו את הדברים הבאים IP/Subnet 192.168.0.X / 255.255.255.0 10.200.1.X / 255.0…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by The-Devil,

אז ככה הגעתי להגדרות של כרטיס הרשת שלי והוא שואל אותי באיזה פרוטוקולים לעבוד והוא נותן לי את אהאפשריות הללו PXE או RPL אז במה אני צריך לבחור ומה זה אומר ?????? מחכה לתגובה...

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by qt1h00,

שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by ccc,

יש לי את מסנג'ר 6.1 ומיקרופון, ואני לא מצליח לעשות שיחות קול.. לא מתחבר יש לציין ש: 1.אני מתחבר דרך סוויץ' לאינטרנט (הגדרות IP אוטומטיות) 2. אני יכול לקבל קבצים באיסיקיו 3. אני יכול לקיים שיחות וידאו (אין לי מצלמה אבל הצחלתי לראות את חבר שלי בכל מקרה... 4. אני משתמש בXP אני לא מבין למה זה לא מתחבר...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by DJO,

שלום, יש ברשותי את המשחק הישן Death Rally. יש בו אופצייה לשחק ברשת. כשאני מנסה להתחיל משחק רשת המשחק מודיע לי ש netware ipx protocol not loaded. ניגשתי למאפיינים של הרשת שלי וסימנתי וי על יד nwlink ipx/spx/netbios compatible transport protocol, אך זה עדיין לא עזר. שני המחשבים הם WINXP, תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?

22. Started by Tzion,

יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  23. שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  24. המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP בעקבות שאלות רבות על הנושא, החלטתי לרשום מדריך מפורט שיסביר צעד אחר צעד כיצד לשתף אינטרנט בדרך הקלה והחסכונית ביותר: Internet Connection Sharing, או בקיצור: ICS. זוהי אפשרות בווינדוס, שמאפשרת לגלוש באינטרנט בכמה מחשבים בו זמנית, על חיבור אינטרנט אחד (חשבון אחד אצל הספקית אינטרנט שלכם). בדרך הזאת, תצורת המחשבים תהייה בנוייה כך: המחשב בעל המודם יהיה המחשב היחיד שמחובר ישירות לאינטרנט (הרשת החיצונית). הוא יהיה המחשב השרת. שאר המחשבים יתחברו למחשב השרת (ברשת פנימית) ע"י כרטיסי רשת. הם יהיו מחשבים לקוחות ש"ישתמשו" באינטרנט של המחשב השרת. איך מסדרים את זה מבחינת החומרה? במחשב השרת: בראש ובראשונה, י…

• 0 תגובות
    • 36k צפיות
  25. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים