רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי פיירוואל אבל הוא לא חוסם לי וגם שהוא מכובה האתר פשוט לא עולה לי.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע אלקטל פרו + HUB לא מזמן השגתי ראוטר עם חיבור 10\100 הורדתי את ה PPP4 מהאלקטל השארתי אותו על מצב פרו עדיין והחזרתי את ה PPP RELEY1 עכשיו להתחבר כרגיל אני יכול. אני עובד עם 4 מחשבים כולם על WinXP . עם האלקטל פרו זה הכל היה פשוט, פשוט להפוך את המודם לפרו להכניס נתונים לחבר אותו לאיטנרנט וכל המחשבים מחוברים אבל עם הראוטר משום מה העניינים מסתבכים לא ברור לי איפה להכניס מה ואיך ... אני צריך קצת עזרה בבקשה אני ייתן לכם קצת פרטים : טוב כמו שציינתי מערכת ההפעלה היא XP הראוטר הוא מסוג Network Everywhere Model NR041 בקיצור יש לו 5 חיבורים אחד שכתוב עליו internet וכל השאר מספרים יש לו אפילו Setup יפה אבל לא ברור לי מה אני אמור להכניס בו כי אני פשוט לא מוצא איפה ... ה…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ?? ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב :0 ! אני מתכנן מסיבת רשת בבית שלי , ומאחר ואין לי שום ניסיון בהקמת רשת גדולה , אני צריך די הרבה עזרה .. התיכנון הוא מסיבת רשת ביתית , של משהו כמו 20 אנשים, ולפי מה שהבנתי מ ThePorscher , אני אצטרך סוויץ' עם מספיק פורטים . אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם כל השאלות שיש לי :\ יש מקום שישכיר לי סוויץ' ? מאחר והמחירים של סוויצ'ים 24 פורטים לא בדיוק נמוכים .. איך אני מגדיר את כל המחשבים ? איזה כבלים צריך מוצלבים או רגילים ? איך אני מחבר את כל העסק ? תיהיה אפשרות להשתמש במחשב אחד שיותקנו עליו כל המשחקים , ושהמחשבים האחרים יפעילו אותם דרך המחשב הראשי ( ברוב ה Lan Shops שהייתי בהם זה עובד דומה .. ) ? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי , או להפנות אותי למקורות מתאימים .. בתודה …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי לכם ומועדים לשמחה. חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב... בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות. מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'... בתודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי, דוד שלי הביא לי אריזה שכתוב עליה CAT 5 Patch Cable, ובתוכה כבל רשת של EdNet. הבעיה היא כזאת, שאני לא יודע איך להבדיל אם זה כבל רשת מוצלב או כבל רשת ישיר ??? אשמח אם מישהו יסביר לי איך מוצאים את ההבדל. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב + כרטיס pcmcia ללפטופ וכרטיס/2 כרטיסים רגילים אפשר עזרה? שמות של חברות שכדי? מהיכן ניתן לקנות ברגע זה? זה צריך להיות ל100מטר דרך 2קירות ~ תודה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שמחוברת בין שני מחשבים בעזרת כרטיסי רשת וכבל מוצלב במחשב הראשון - כרטיס רשת 1 - מודם כבלים כרטיס רשת 2 - למחשב השני במחשב השני כרטיס רשת 1 - למחשב הראשי הכל עובד טוב ומצויין, ורק דבר אחד נעלם לי במחשב השני מאז שבמחשב שלי (הראשי) העפתי כמה Services. מה שבעצם קרה שבמחשב השני כבר אין שליטה על ההתחברות לאינטרנט לפני שנגעתי ב- Services היה אפשר להתחבר ולהתנתק דרכו. אתם יכולים לשער באיזה Service מדובר? בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP1 ובמחשב השני לא נגעתי ב- Services תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב במקום הנכון אם לא סליחה... טוב אז ככה.. יש לי תוכנה שקוראים לה ventrilo וזאת תוכנה שאתה מתחבר אליה עם עוד כמה חברים או אנשים ומדברים פשוט... אני רציתי לפתוח שרת קבוע על המחשב שלי לי ולחברים שלי כדי שנהיה תמיד מחוברים ואני לא מבין משהו אחד. הפעלתי את התוכנה של הסרבר שלפני האלקטל פרו עבדה, אבל הבעיה עכשיו שהוא מוכן לקבל חיבורים רק מ 10.0.0.138 או מ 127.0.0.1 ואני לא יודע איך אני גורם לו לזהות את האי פי שלי ולאשר חיבורים ממנו... כאשר נכנסתי לתוכנה (לא לשרת), ניסיתי להתחבר לאי פי שלי והוא הראה לי בשרת שמישהו מנסה להתחבר אבל הוא לא מאשר לו כי זה לא מהאי פי שהוא מכיר .... אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל השחור הזה... עכשיו אני נכנס ל telnet והכל נכנס לnat פותח את פורט 21... עד כאן הכל טוב עכשיו אני מנסה להתחבר לFTP דרך הפורט הזה והוא לא נותן לי... שאני מתחבר למחשב 10.0.0.X הוא כן מצליח להתחבר שאני מנסה להתחבר דרך הIP הוא לא מצליח להתחבר... דרך הIP מתחברים אלי... איך אני גורם לו שיתחברו אלי דרך הIP ולא דרך הסוויץ
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עקבתי לפי המדריך שפה הבעייה שאין לנו אותה חברה אז אני לא יודע מה אני עושה הגעתי לשלב של ההגדרות אבל אני לא יודע מה לעשות מכאן קיבלתי את החלון הזה: http://members.lycos.co.uk/Lion00/ma-osim.jpg מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמתחברים ל-HUB ואליו מתחבר מודם של אינטרנט כבלים אני מצליח לגלוש בשני המחשבים באינטרנט אבל לא לקבל רשת בניהם מה אפשר לעשות? (יש בשני המחשבים WIN XP) עשיתי שיתוף והגדרתי רשת מקומית עם דיסקת אבל זה לא מצליח
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים (אני יודע איך כי עשיתי את זה כבר מהון פעמים) וזה רושם לי בסוף שזה נכשל אז ניסיתי קודם לבטל ואז לפתוח אבל גם זה לא הולך. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם למודם אלקטל שלי אני גם רוצה להפוך אותו לראוטר אודה לכם על עזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קראתי באחד המדורים של ידיעות אחרונות שצפוי להגיע לארץ עוד כמה שנים vDSL והמהירות שלו תהיה גבוהה מאוד יחסית לaDSL שאנחנו משתמשים בו היום. מישהו יודע אם המידע הזה נכון ויכול להגיד לי מתי זה באמת יגיע? אם אפשר אז לא שמועות אלא מידע מאומת מבזק או גוף מוסמך אחר. האם ה vDSL יוריד לי את הפינג לאירופה? דרך-אגב, איך זה שלשבדיה יש כאלה חיבורים טובים?
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח יש לי שאלה היום הפכתי את המודם אלקטל הום שלי לפרו לפי המדריך WWW.AVI.ORG.IL עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר השדרוג אם אני לא טועה אמרו המודם לתפקד כרוטר ולהיות פיירואול נכון? אז איך לאחר השדרוג יכלתי להכנס למירק ולגלוש באתרים בלי שזה חסם ? ועוד שאלה איך אני יודע אם השדרוג הצליח? עשיתי הכול לפי המדריך והכול עבד ככה אבל אני אני יודע אם הוא הצליח? ושאלה אחרונה אני בקרוב הולך לפרמט תמחשב לאחר הפרמוט אני יצטרך רק להגדיר את הTCP IP כמו שהוא עכשיו שהוא מקבל איפי אוטמטמי והשרתים DNS של הספק שלי? רק את זה אני יצטרך להגדיר או ששוב לעושת את כול התילך מחדש?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את הפורטים של המחשב שלי, ובאיזה מצב הם (פתוח/סגור) יש אפשרות כזו? האם יש מקום שבו אני יכול למצוא הסבר על הפורטים- למה משמש כל אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-