רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום]הבאתי מבזק את הDLINK 2760U, אליו אני מחבר, דרך היציאות USB האחוריות שיש לו 2 כוננים ניידים. עושה להם mount בווידוס וfstab בלינוקס.2 בעיות: 1: לא הוידוס ולא הלינוקס לא מראים את הגודל שלהם, כתוצאה מכך גיבויים אוטומטיים נתקעים בטענה שאין מספיק מקום. 2: מהירות כתובה מקס' בחיבור קווי מכרטיס רשת 100\10 - 700 kb\sec ?? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חייב מידע על סוגי כבלים והסברים עליהם בקצרה אפשר גם אתרים באנגלית מקסימום אני אתרגם כי לפי מה שהבנתי אין בעברית אבל אם מצאתם אז.. :} תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
צהריים טובים. היום כשקמתי גיליתי הפתעה לא נעימה, הראוטר שלי החליט שהוא מפסיק לשדר. פשוט לא ניתן למצוא אותו ברשת, אבל עם כבלים הוא מתחבר מצויין. מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בממשק, לא ראיתי משהו מיוחד. עשיתי איפוס ועדיין אותו דבר. מדובר ב- DG834N של NetGear למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? --- אחרי עוד איפוס זה לא עבד. ביטלתי את השידור האלחוטי דרך הממשק של הראוטר והחזרתי אותו ישר אחרי זה, והתחיל לעבוד שוב. נקווה שלא יצוצו עוד פעם בעיות כאלו |:
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות router אלחוטי כרטיס pcmcia ו3 כרטיסי pci אלחוטים , על מה אתם ממליצים?. המרחק בין הנקודות יהיה של כ100 מטר ~ תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע טוב אני רוצה לחבר 2 בתים שנמצאים באותו מתחם למודם/ראוטר של בזק שנמצא בבית שלישי. מהירות החיבור היא בערך 35 מגה, צרכנים לא כבדים במיוחד (מקסימום צרכן אחד שרואה נטפליקס ושאר השימושים זה Vod של יס וגלישה באינטרנט) חשבתי לחבר אותם עם 2 ראוטרים פשוטים של tp link. בשימושים הבסיסיים הנ"ל, לדעתכם יתפקד האינטרנט אצל כל אחד מהצרכנים? אם כן, בשיטה של 2 ראוטרים בכל דירה? או שיש רעיון אחר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
תודה מראש לעונים. יש לי רשת עם 2 מחשבים חזקים + ראוטר קוי אדימקס 6104 הראוטר הוא חדש אצלי. בעייתי: פתאום ללא שום התראה, מהירות הגלישה צונחת, מהירות ההורדה של קבצים רגילים במייל וכו' צונחת לחלוטין (בדיקה בהורדת קובץ של נטויזן מראה ירידה של מ- 180KB ל- 5-6KB). בדקתי וירוסים והכל, הורדתי את התקעים מהחשמל למשך זמן ארוך. בהתחלה זה עוזר, ואחרי כמה דקות חוזר לסורו. יש לי כבלים, נטויז'ן, 2 מחשבים XP עם SP2, רשת וראוטר אדימקס 6104. עלי לציין שאין לי קאזה, אי מיול, דונקי ושאר חיות ויצורים. אני גולש סולידי לחלוטין בקטע הזה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח אתר חומרה ישראלי. את הנסיונות עשיתי בלייקוס. הם עברו בהצלחה עכשיו אני מחפש הוסט ישראלי\חוצוני במחיר של 40\30 שקל לחודש, אני יודע שיש כאלה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים!! יש לי נתב של החברה CNet . הדגם הוא: CNAD804-NF . כשאני נמצא באיסיקיו ושולחים לי קובץ, לאחר שאני מאשר זה נתקע.. הוא נשאר על Listening ולא זז לאחר כמה שניות נסגרת החלונית. אני גם רוצה להריץ סרבר FTP וגם אף אחד לא יכול להיכנס אליי אלא רק משתמשים מהרשת הביתית שלי . אמרו לי שצריך לפתוח פורטים משהו ואני לא יודע איך...אני יודע שכדי להתחבר לקונפיגורצייה צריך להקיש את ה-IP 10.0.0.2 ואני יודע להיכנס לאפשרויות רק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים... תודה לכל העוזרים! *מי שיעזור יקבל מירשם 2003 לפרטי (העידכון + מירשם 94) bigofir ;D 8) : :smoke: :saint: :AR15:
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי אתמול ראוטר בביתי, הכל עובד מצויין. אבל... כאשר אני נמצא מחוץ לבית (עבודה,חברים וכ"ו) ומנסה להתחבר דרך LOG ME IN (שליטה מרחוק) המחשבים מופיעים כ OFFLINE הנ"ל לא קרה לפני התקנת הראוטר. האם הראוטר גורם למחשבים שמאחוריו להיות "בלתי נראים" ( יש לציין כי הרשת גלוייה אך מאובטחת), אם כן האם יש דרך לפתור את הבעייה? בברכה, תומר
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קניתי מודם סלולרי ALCATEL X220D כדי להשתמש בסים של פלאפון שיש לי במחשב עם מודם פנימי למחשב חדש. הצלחתי להפעיל את המודם ויש גלישה הבעיה היא שהמודם מוגדר למהירות מקסימלית של 115.2Kb והמהירות שלי היא 7.2Mb. ניסיתי להיעזר בגוגל אך במשך כמה שעות לא מצאתי שום פתרון. מישהו יודע איך אפשר להגדיר למודם מהירות מקסימלית גבוהה ממה שהוא נותן??
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם מישהו שמע עליהם האם הם ראוטרים איכותים? הראוטר הוא יד שניה ופרוץ עם תמיכה מלא בעברית לא ממש הבנתי מה הוא הסביר לי לגביו אבל הראוטר עצמו שמור כמו חדש. כמו כן אם מישהו יכול להגיד לי מה רמת האבטחה של הראוטריים של החברה האם יהיה צורך בהתקנת פיירוול בנוסף לראוטר. בתודה מראש ברדק :
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי! התקנתי את e-mule ואני נתקל בתופעה מוזרה: התוכנה לא עולה. מה שקורה הוא: אני לוחץ על האייקון ולא קורה כלום. אותו דבר קורה כשאני לוחץ על קובץ ה-EXE עצמו. הורדתי את limewire ועכשיו קורה אותו דבר אבל לגבי קובץ ה-EXE של ההתקנה. (את emule הצלחתי להתקין. את limewire אני אפילו לא מצליח להתקין). מערכת ההפעלה היא XP home Edition עם SP3. היה מותקן Norton Internet Security 2009. הסרתי אותו, אבל התופעה נמשכת. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בבית נתב של linksys ואני מעונין להוסיף מחבר נוסף לרשת האלחוטית לכן אני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי רציתי לדעת האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק לפני שקונים??? האם יש עדיפות לבחור חיבור USB או חיבור PCI??? ואשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם? בינתיים אני חושב על הדגם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8374
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מאז שחיברתי את הראוטר האינטרנט ממש איטי כולל הורדות בDC EMULE וכל התוכנות וה ICQ והמסנג'ר עושים לי בעיות מתנתקים לי ואני לא יכול לקבל קבצים כפי שציינתי הראוטר של 3COM WL-537 ניסיתי בהגדרות לפתוח את הפורטים של האייסיקיו אבל זה לא עוזר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-