עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by ofer,

שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי שלושה מחשבים: אחד שלי, אחד של אשתי ואחד שאני רוצה להפוך אותו לשרת. אני רוצה שהמחשב המיועד להיות שרת יהיה מחובר לאינטרנט המהיר בחיבור ישיר ע"י חיבור רשת למודם רשת, ושני המחשבים האחרים שלי ושל אשתי יהיו מחוברים אליו גם בכרטיסי רשת ואפשר יהיה לגלוש בכל אחד מהם. כך שבשרת יהיו סה"כ 3 כרטיסי רשת. האם דבר כזה אפשרי? בנוסף בגלל שהשרת עצם היותו שרת אני מעוניין להתקין עליו windows 2003 server enterprise edition המחשב הוא פנטיום 3 550 עם 384 מ"ב זיכרון האם המחשב יכול לעמוד בעומס של מערכת הפעלה כזאת? האם יש פיתרון נוסף? - קניית ראוטר (נתב) או סוויטש או האב כרגע לא עומדת על הפרק. בנוסף במצב הקיים יש שני מחשבים כשאחד מחובר לרשת באופן ישיר והמחשב השני מחובר אליו כאורח, ויש ICS של…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

קניתי היום מודם ethernet של eci יש לי פס של 750 ק"ב. הכרטיס רשת שלי הוא intel pro 100 VE איך אני יכול לבדוק download performance ופינגים?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל ;D תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by tembo,

שלום, יש לי 2 מחשבים XP PRO שמחוברים ישירות אחד מהם מחובר לאינטרנט. ההגדרות עד כמה שבדקתי פעם אחרונה הם כמו במדריך. כשאני מנסה לשתף יישום או עזרה מרחוק ב MSN הוא כותב לי שלא ניתן להתחבר לא משנה מי מאיתנו יוזם את השיתוף. כמו כן יש לי FIREWALL של ZONEALARM אבל כשהוא מודיע לי האם לאשר את השיתוף אישרתי לו ולא נראה לי שזו הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by tembo,

שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. כן, זה נשמע מגוחך אבל אני לא מצליח להיכנס להגדרות [ דרך הדפדפן]. בדר"כ זה אמור להיות 192.168.0.1 או 192.168.1.1 אבל משום-מה זה לא עובד. יש לי WIN98SE אם זה משנה. נסיתי לבדוק כמה כתובות דרך ipconfig , ipconfig /all ו winipcfg ובאף מקום אין כתובות שעובדת (או שלא שמתי לב :-\). כייון שכולם כאן חביבים ועליזים , אשמח אם מישהו יעזור לקשישא נוב לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  10. Started by nir.barak,

טוב בקיצור, יש לי בעיה דיי דחופה ואני יודה לכם אם תעזרו לי בה: אז ככה, קניתי router אלחוטי וחיברתי למודם ולחשמל והא עובד בסדר, חיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב והתקנתי דרייברים והוא גם עובד עכשיו, הכרטיס זיהה את הrouter ויש ביניהם התקשרות אבל אני לא הצלחתי להגדיר את האינטרנט כדי שאני יוכל לגלוש.... אם מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך להגדיר את האינטרנט אני יודע לו מאוד כי זה דיי חשוב לי... תודה מראש לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by Dr Hardware,

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !! אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  12. אני כרגע מחובר עם אינטרנט זהב בחבילה של ADSL 1.5MB. הפינגים במשחקים די גבוהים, והגלישה די איטית וגם יש לי מלא תקלות כל הזמן. אני לא יודע אם זה בגלל הספקית או לא, אבל די נמאס לי מזה אז חשבתי לעבור לכבלים. רק רציתי לדעת: יש לי כרגע YES, אם אני אתחבר לאינטרנט איתם אני אשאר עם בזק כספק תשתית? והם יתנו לי מודם בחינם (שיהיה בהשאלה) אם אני עובר אליהם? וכמה זה עולה לחודש כולל הכל? ומה דעתכם על המהירויות? שמעתי שאם יש הרבה אנשים מחוברים לאינטרנט בכבלים באותה שכונה אז הגלישה נהיית איטית, אבל לי אין מה לדאוג לגביי זה כי בשכונה שלי לאנשים יש בקושי מחשב (יש רק שלוש משפחות בכל השכונה שבכלל מחוברים לאינטרנט).

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Blackend,

שלום לכולם! היום התקינו לי סוף סוך את האינטרנט בכבלים . יש לי איי פי קבוע ואני רוצה לשתף את החיבור על ידי ראוטר אדימקס. אני מחובר דרך נטויז'ן ואני קצת מסתבך עם ההגדרות שלו ...הכי בעייתי זה l2tp ip שאין לי מושג את מה הם רוצים פה... בכל מקרה אם למישהו יכול לעזור אני אשמח מאד!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by MATTAN,

שלום לכולם ;D יש לי רשת ביתית ואני מעונייו לבנות שרת דואר. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by edibusl,

שלום, אני רוצה לשכור שרת משלי, ורציתי לשאול ממי שמבין כאן אם החבילה הבאה היא טובה: Includes 2U server case and power, Intel FastEthernet (NIC) card, video card, Intel Pentium 4 3.0 GHz PRESCOTT 800mhz FSB CPU with 1gig cache DUAL CHANNEL, 512 MB Kingston PC3200 DDR ram, 120 GB Serial ATA Western Digital or Seagate Hard Drive כל זה ב100 דולר לחודש. תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by VolTAge,

יש לי בעיה שהתחילה לפני איזה 5 ימים, חשבתי שזה משהו זמני מהספק אינטרנט ( אינטרנט זהב ) אבל זה לא עבר עד עכשיו. בעקרון מה שקורה זה שבערך כל 5-10 דקות יש מן לוקאפ מוזר כזה, של בערך 10-15 שניות, שבהם האינטרנט כאילו מתנתק, ואני לא יכול לעשות כלום, אבל אחרי הלוקאפ הזה הכל חוזר להיות רגיל, עד הלוקאפ הבא. ובכל פעם שזה קורה, גם שמתי לב שהנורה במודם של הסנכרון לא מהבהבת, ומראה כאילו הכל תקין. יש לי רשת ביתית ומודם ( זה משולב ) של 2WIRE כבר כמה חודשים, וזה פעם ראשונה שיש איתו בעיה, אם היא איתו בכלל. אין לי מושג מה הבעיה, אבל זה ממש מעצבן, במיוחד במשחקי רשת.. :-\

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by topgun,

האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)? אם כן, אז האם אפשר לשתף בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)? (אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך) ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי? אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. חברה שלום יש לי מודם adsl רגיל (מודם רשת eci 270pr ). אני הפכתי אותו לנתב והכל עובד לי טוב חוץ מ kazaa ו emule . התוכנות עובדות אבל מהירות ההורדה שלהם הוא רע מאוד. אני מקבל ב Low ID ב emule מה אני צריך לעשות ? נכנסתי להגדרות של הנתב שלי אבל אין לי מוסג מה אני צריך לעשות כידי לקבל ID גבוה ב emule תעזרו בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by maxim-1,

שלום לכולם. תמיד כשה אני ניכנס לצ'ט בנענע (במיוחד) לאחר כול כ-15 דקות כימעט בדיוק. מופיעה לי ההודעה הזו, -נותקת מהשרת. אני ממש לא נהנה מהצ'ט. יש לי מחשב חדש ואני לא מוצא מענה בקשר לבעיה הזו. אם יש לכם תשובה אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. איזה מודמים (לכרטיס רשת) יש לאינטרנט כבלים ומה עדיף ? מה אפשר להפוך להאב ומה לא ? והאם יש ספק שנותן MPLS (חיבור קבוע בלי חייגן) ללא תוספת תשלום ? בברק זה עוד 20 שקל לחודש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Blackend,

עשיתי אינטרנט בכבלים החלטתי לעבור כי נגמר לי החוזה וההצעות שקיבלתי לא היו מפתות כמו 139 כולל הכל מנטויז'ן זה עדיף מה 230 ששילמתי קודם לכן. יום חמישי באים להתקין לי כבר! אז יש לי מספר שאלות. 1.איזה סוגי מודמים יש ומה כדאי לבקש? 2.עם חייגן או ללא חייגן?(האם זה משנה שיש לי נתב בכלל?) 3.וסתם טיפים והתרשמות שיש לכם לגבי אינטרנט בכבלים אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by Prophecy,

אני מחפש ציוד שיוכל לחבר מספר רב של מחשבים ביחד ללאן פרטי קטן (16 חיבורים אני צריך בערך) שאני מארגן. אני צריך להשתמש בהאב או בסוויטצ'? מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by EvilForce,

שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by elad2k,

הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים