רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
יש לחברה שלי חיבור אינטרנט בכבלים של הטכניון(מסוג PPTP) שהססמא משתנה כל מספר שניות. האם אפשר להגדיר את החיבור בראוטר אלחוטי באופן כלשהו ( DLINK DI524) או לעשות משהו אחר בנידון ? תודה, אלכס
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , מי יכול לעזור לי : 1) איך אני חוסם את הלוח בקרה בGPO ? 2 ) איך אני חום כניסה לCMD בGPO ? תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תוך-כדי שימוש רגיל בנתב (מה זאת אומרת שימוש רגיל? לא נוגע בו, גלישה רגילה), הנתב מפסיק לספק לי גישה לממשק הניהול דרך הרשת האלחוטית. דרך חיבור חוטי לנתב (Ethrnet לכניסה מס' 1 של ה LAN) יש גישה לממשק, כרגיל. ההגבלה הזו יכולה להופיע סתם-כך במשך היום, והיא נעלמת רק כאשר אני מפעיל מחדש את הנתב (דרך ממשק הניהול בחיבור חוטי, או לנתק ולחבר את הנתב ידנית). גרסאת הקושחה היא 4.7.13 (עד כמה שידוע לי - הכי חדשה לנתב הזה). השאלה שלי היא כזאת - האם התקלה הזו נובעת מ"כוח עליון" שאין לי מה לעשות נגדו, או שמדובר בהגדרות לא-משהו בנתב עצמו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בתל אביב ומחפש טכנאי רשתות שמתמחה בזה כדי לסדר לי כמה תקלות בחיבור לתוכנות ושרתים בחול. יש לי אינטרנט 2.5 של 012 ןתשתית של מודם. הכל בתשלום. אפשר להשאיר הודעה באימייל noynoy777@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי מבקש המלצה לנתב אלחוטי אמין ואיכותי שמתאים לכבלים ול adsl ,usv
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רכב קיה, עד כה התחברתי ל- WAZE וגלשתי דרך ה HOTSPOT של הטלפון הסלולארי. הזמנתי סים מחברה סלולארית. כעת אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי (דונגל) שישמש גלישה סלולארית ל- WAZE ולחיבור שאר יושבי הרכב. ( שישמש 6 משתמשים לפחות) אשמח להמלצה על מוצר מתאים ומומלץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין נפילת חיבור אינטרנט להצפנה. העניין הוא כזה: עקבתי אחרי המדריך בסטיקי, ושמתי את אותם הגדרות שרשום שם, והאינטרנט נופל לי כל כמה שעות או כל יום וחצי. אז החלטתי לשחק עם ההגדרות והורדתי את ההצפנה, והנה האינטרנט עובד לי שבוע רצוף. מה אפשר לעשות בשביל להשתמש בהצפנה אבל שלא יפול החיבור. יבגני
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. קניתי בשבוע האחרון מחשב חדש,עכשיו יש לי שני מחשבים בבית אבל רק לאחד מהם מחובר אינטרנט. אין לי כרטיס רשת אלחוטי אבל יש לי ראוטר,רשת אלחוטית במחשב החדש. עכשיו יש באיבורי את כרטיס רשת אלחוטית הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4494&CatCode=60 זה אמור לעזור לי לחבר את המחשב השני לאינטרנט? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בנוגע לחיבור האינטרנט שלי , כל פעם שאני מתחבר זה מחכה שנה זה נתקע על התמונה Verifying user name and Password וניתקע ככה.. לאחר כמה זמן הוא אומר שיש בעיה בפורט הוא משהו כזה.. ושואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב אז אני לוחץ כן.. ככה זה עוד פעם ניתקע ועוד פעם שואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב ואני לוחץ כן רק לאחר איזה 6-7 פעמיים שלחצתי לחייג שוב זה חוזר לי ומתחבר לאינטרנט , מה הבעיה ? אם אפשר לעזור תודה. לבעיה קוראים : EROR 619
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לא מצאתי בנתונים טכניים או במקום אחר תשובה ברורה, איזה סוג חיבור לאנטנה חיצונית יש לכרטיס רשת שלי? ralink rt61. ובאותו נושא - האם זמינים בארץ כבלים שיתאמו בינו לבין חיבור N-type?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
טוב קיצר שאני מנסה להתחבר למישהו או שאני יהיה השרת זה פשוט לא מתחבר[] יעני זה עבד אבל אחרי יום זה לא עבד ולא התקנתי שום דברים חדשים על המחשב כי רק שיחקתי בזה עם מישהו יכול לעזור לי או להגיד לפחות דרך איזה פורט המשחק רשת עובד לי זה יכול לעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אפשר להגדיר סימון אוטומטי להודעות כ"נקרא" לאחר פרק זמן מסוים נניח שעה מרגע קבלת ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום רשתות או לפורום תוכנות. תעבירו בבקשה במידה וטעיתי בפורום. הבעיה היא כזאת: אני לא מצליח להגדיר רשת LAN בין 2 מחשבים. המחשבים ממוקמים בחדרים שונים ואיני רוצה להעביר כבל רשת. התקנתי תוכנת HAMACHI בשני המחשבים, נכנסתי לאותו חדר. הUSER השני מופיע בירוק ורשום Connected, אבל לא ממחשב אחד ולא מהשני - איני מקבל PING. וכמובן איני מצליח לראות חדרי LAN שאני יוצר במשחקי רשת. אודה אם תעזרו לי. תודה. (נוסה במחשבים עם מערכת הפעלה WIN7 [שניהם] וגם בWIN8)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, למען האמת זה לא באמת הקמת רשת, פשוט צריך להתקין מחדש את הסרבר NT במקום עבודתי ומשום מה הוחלט שאני האיש למשימה משום שהתעסקתי עם רשתות לפני כמה שנים. עם הזמן החלדתי קצת, לכן ברשותכם אשאל מספר שאלות. כרגע קיים סרבר עם Windows 2000 Server מותקן עליו. הוא מריץ Domain וגם DHCP בעל רשימת Leases לא ענקית אך מכובדת, בערך 20-30 כתובות, ורשימת יוזרים זהה במספרה. העניין הוא שצריך להביא מחשב חדש ולהתקין עליו מחדש Windows 2000 Server תוך כדי מחיקה טוטאלית של המחשב הקודם (השמשתו למקום אחר). לעניין: 1. האם באמת למספר המשתמשים הנ"ל מומלץ להתקין Windows 2000 server? מבחינת קלות שימוש ו Uptime דיי אבסולוטי? 2. אני חושב שאני לא מבין משהו באפשרויות ה Login של Windows XP. כאשר יש את מסך ה…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מנוי הוט/נטויז'ן 200Mbps . מבחן הורדה 200. תוך שימוש ב VPN צונח ל 105. איך תגדירו את רמת הביצועים ?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-