רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת Blackfriday ותקופת המבצעים הבאה עלינו לטובה, אני מעוניין להחליף את הנתב של פרטנר 4X4 (מהירות 1000/100- בפועל ה- wifi פשוט ביזיוני, לא עובר את ה-200 בחדר מעבר לקיר במרחק של 5 מטר) לנתב של ASUS (לא מעוניין בשיאומי). השאלה שלי נוגעת ליחס בין המחיר לתועלת. האם ההבדל בביצועים בפועל יהיה מהותי בין ה- ax11000 לבין ה- ax88u? האם במחיר של ה- ax11000 כבר עדיף להשקיע בזוג ax92u שעולים כמעט אותו הדבר? ושאלה אחרונה - כמה מורכב להגדיר את הנתבים עצמאית וכמה התעסקות קיימת איתם בשוטף? הבית שלי הוא כ- 110 מ"ר, אין יותר מ-10-8 מכשירים מחוברים בו זמנית לרשת. מעט גיימינג וחשוב פינג איכותי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתקין בבית רשת סיבים אופטיים במהירות 1Gb של פרטנר עם המודם הזה נתב Technicolor DGA2232, ובגלל שאני לא יודע אם הוא טוב ומכסה את כל הבית בגודל של 100 מ' אני מעדיף להגדיר אותו כמודם בלבד ולרכוש ראוטר איכותי. באתר של KSP מצאתי את הדגם הזה: ראוטר D-Link 802.11ac Wireless AC2100 Dual Band DIR-2150, מבקש חוות דעת האם שווה את המחיר של 350 והאם קיימת חלופה יותר משתלמת. כמוכן אני מעוניין לרכוש את הרכזת הזאת: מתג TP-Link TL-SG1008D 8 Ports 10/100/1000Mbps ב89 ש"ח בשביל רשת קווית בבית. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מגדיל טווח tplink wa901nd חיברתי אותו עם כבל לראוטר והגדרתי אותו AP. הבעיה שיש לי שכל כמה זמן )שעות) המגדיל טווח מפסיק לתפקד. ואם עושים רסטרט אז מסתדר שוב. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי חיברתי אותו ואני מתחיל לתהות אם אולי צריך לחבר אותו למודם ולא למחשב ישירות. זה מה שקיבלתי:
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של בזק בינלאומי ספק+תשתית ולרכוש בנפרד מודם וספק . את הרכיב הזה : TD-W990 להגדיר כמודם בנפרד ואת הרכיב : AX10 להגדיר כראוטר (שניהם של חברת TPLINK ). אשמח להסבר קצר איך לעשות זאת וכן אם אפשר הסברעל איזה פרמטר להסתכל בכדי לדעת אם הראוטר תומך ב 200 מגה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר 2 יחידות עם כבל רשת (מאחורי ראוטר ראשי) ואת השלישית באלחוט ועדיין לקבל רשת אלחוטית עם SSID בודד ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לרכוש מודם במקום ה be של בזק... עכשיו אני רוצה רק מודם בלי ראוטר, מכיוון שיש לי deco mesh ואני מעוניין שרק הוא יספק רשת אלחוטית בבית... מה אני צריך לחפש? חשוב לי שהוא יהיה תומך גיגה מהירות. הבנתי שצריך לקנות מודם ראוטר ולהגדיר אותו כברידג׳?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר 4G וראיתי 2 ראוטרים ואני מתלבט בינהם : 1. TPLINK TL-MR6400 2. BOON VOLTE 4G LTE כולל יציאות לטלפון קווי שעובד דרך הסים סלולאר RJ11 3. ויש אופציה הכי זולה USB ROUTER 4G עולה מאוד זול 140 שקל השאלה אם הסטיק מתחמם / איכות הקליטה וכו' ECO-150 4G WIFI תמיד עדיף לקחת ראוטר רגיל מאשר סטיק USB ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בבית אינטרנט של הוט שעובד מעולה בהכל חוץ ממענה לשיחות שעוברות דרך מרכזיה. המענה הזה הוא חלק מהעבודה שלי, ובלית ברירה אני מתחברת לנקודת גישה חמה כרגע. יש משהו שניתן לעשות? חיבור עם/בלי חייגן, חיבור למודם, שינוי כלשהו בהגדרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לאחר ניסיונות רבים לעבוד עם הציוד של סלקום התיאשתי. ניסיתי לחבר נתבים פרטיים לנתב-מודם שלהם VV5820, הניתוקים המשיכו. קניתי נתב+מודם D-LINK DSL-245GR חיברתי אותו כמודם ונתב לתשתית בזק/נטויז'ן. יש אינטרנט, יש ווי-פי. מה שאני לא מצליח זה לחבר את מכשירי ה"מוקה" הקטנים שלהם לנתב החדש שלי. ואת קו הטלפון שלי, לנתב החדש. יש דרך לעשות את זה עם או בלי ה VV5820. תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת אבטחה IP יש ב KSP שני אפשרויות : 1. XIAOMI MI HOME 360 1080P - מחיר 154 ש"ח 2. TPLINK TAPO HD C200 - מחיר 159 ש"ח מה עדיף לקחת ? חשבתי ללכת על ה TPLINK מה אתם אומרים ? חייב מצלמה דחוף .
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אחרי חצי שנה מופלאה עם המהירויות של אנלימטד אני עובר לדירה חדשה שבה אין פרישה (גם לא של פרטנר וכו') אני מחפש המלצה על ספק/תשתית אינטרנט שיתאים לשידורים יציבים של הרצאות זום. מה האופציות שאתם מכירים? גם אם המחיר פחות משתלם
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטור מסוג TP Link Archer VR600 V2 אשר הוגדרה בו שם רשת נפרדת משאר הבית הראוטר משדר ואין בעייה להתחבר אליו מטלפונים נידים, טאבלטים או טלויזיה חכמה אך כשאני מנסה להתחבר אליו ממחשב נייד מסוג HP ( ניסיתי מ 3 מחשבי HP ניידים) המחשב לא מקבל IP מהראוטר הדרך היחידה שמצאתי היא להפעיל מחדש את הראוטר ואת הווי פי במחשב וגם אז המחשב מתחבר לאחר כדקה של נסיונות יש דרך להתגבר על הבעייה? כשאני מתחבר לראוטר, הדף מראה שאין אינטרנט כשלמעשה הראוטר פועל - יש קשר לתופעה מעלה?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם. אני מעוניין להגדיל את טווח הכיסוי בדירה וקראתי על שני הדגמים האלו. מה שמעניין אותי זה כיסוי קליטה במהירות טובה בדירה של מטר, קראתי המון ביקורת טובות על ה AX3, השאלה איך ביחס לשיאומי באספקט של כיסוי ( אינטרנט 100 מגה בזק בינלאומי ראוטאר של VTECH )
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לפרוש כבל רשת בבית ובצינור שעובר בקיר כבר יש תשתית פעילה של HOT. התשתית של HOT תגרום לרעשים לכבל רשת ולבעיות תקשורות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע ל"נקודת גישה" - AP : 1. האם זה מומלץ? אנחנו רצים לחבר לזה כבל רשת (מהירות 100 מגה) ולגלוש מ10-15 מכשירים... יש סיכוי? 2. מכירים דגם מומלץ? באיזור ה150-200 ש"ח. 3. הערות ורעיונות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעדיף לא לשכור מבזק ראוטר. אבל הבנתי שצפויה החלפת תשתית ולכן מודם-ראוטר שאקנה עצמאית עכשיו בנניח 400 ש"ח עלול שלא להתאים בעוד כשנה שנתיים? אני מכיר את הרשימה הזו: https://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm אבל עדיין מבקש המלצה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כבר מעל חצי שנה שהורים שלי סובלים מבעיות ניתוקים בהוט ... גם לאחר טיפול אצל מנהל ההנדסה ומנהל רשתות והחלפת כול הקו בכול הבתים בשכונה. פניתי לפני שבוע למוקד שבשמם של ההורים שלי(שלא מוכנים לעזוב את הוט) והצגתי להם את הבעיות ניתוקים שמופיעים לי בlog וגם את כמות השגיאות אין סופית שלא תקינות בכלל בהתאם לתקן DOCSIS 3.0 אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-