רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בארה"ב ויש לי VERIZON FIOS (קישור סימטרי של 25MB), בכל מקרה יש לי מחשב HTPC קומה למטה ומחשב שמתרוצץ לעיתים גם לידו, לשניהם הקישור הוא בין 30 ל - 35% לפי DD-WRT, מבחינת ה SIGNAL הוא בערך 64 אבל ה SNR במצב נורא גרוע בין 20 ל30 (25 לערך לרוב). קצב ההורדה הוא 300K לכל היותר, נבדק מחשבון פרמיום בראפידשר כאשר במחשב נייח/לפטופ בקומה העליונה איפה שהראוטר נמצא מוריד על 3-3.5MB לשנייה. קצב העברה בוינדוס עומד על "160MBPS" אבל ב DD-WRT על 5.5MBPS לא יודע למה להאמין, הקישורית בוינדוס מוגדרת כ FAIR ורק 2 קווים כאשר יש לי לפעמים קישורית אינה זמינה... אני כרגע נמצא על קושחת ה MINI, האם זה משנה אם אשדרג לסטנדרט או MEGA? שיחקתי עם הערוצים כולל UPPER ו LOWER ב 40HZ וכל הערוצים …
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם לשנות את ה-Mode ל-n only ישפר את מהירות האינטרנט האלחוטי? האם הגדרת הchannel width כAuto זה בסדר? האם 3 הדברים למטה מסומנים נכון? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר חדש ועדכני, ועכשיו זה הזמן להחליף את המודם של בזק. דרישות: - תומך בפיייבר. - לא חייב לכלול ראוטר. אפילו עדיף שלא אם זה משפר את טיב המוצר (כפי שצויין, ראוטר כבר יש). מעדיף להחליף בנפרד ולא את אותו מוצר כל פעם. אני מניח שאפשר גם להזמין משהו סיני זול שיסחב את זה. אני סופר סומך על רמת האבטחה שיש לי בראוטר שיתחבר אליו וכו'. בבקשה את עזרתכם 3>
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n200 שעליו מותקן WIN7 בשלושה ימים האחרונים קיימת בעיה מוזרה עם האינטרנט שמחובר בצורה אלחוטית לנייד משום מה יש לי צניחות באינטרנט מה הכוונה נניח ואני מוריד דרך החשבון ראפידשר שלי קובץ אני מקבל בשניות הראשונות מהירות הורדה מאקסימאלית ופתאום זה קופא לשניה וכל המהירות יורדת ל10-20 KB שזה איטי מאוד כנל לגביי כל סוגי הקבצים וההורדות הם פשוט קופאות לשניה וצונחות ואז שוב פעם עולות קורה לי אותו דבר גם בדפדפן אתרים יכולים לרוץ טוב פתאום הדפדפן ניהיה איטי אתרים לא רוצים לעלות ואחרי שניה זה עולה ואז עוד פעם הבעיה חוזרת חלילה ואותו דבר גם קורה ב YOUTUBE שאני מנסה לטעון סרטון זה רץ בהתחלה המד של הטעינה קופא לכמה שניות ורק אז ממשיך ואי אפשר לקבל ח…
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3475730,00.html הגיע הזמן באמת 8 מגה עכשיו אנחנו מתקרבים יותר לאירופה לפני שנתיים שהייתי בגרמניה הם התקדמו ל-16 מגה (לא כבלים) ואנחנו רק 5 מגה HOT עשתה רק טוב למשתמשי ADSL כי ככה הם דחפו את בזק למהירות יותר גדולה
-
- 66 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
רק שלשום בירכתי "לשנה חדשה - אתגרים חדשים" ותראו מה קרה כבר היום מדובר במחשב שהיה נגוע בכמה וירוסים ונוקה ע"י Microsoft Security Essentials. לאחר מכן הוא חזר לעבודה רגילה (קודם לכן הוא לא היה זז ורק א"י סגירה ופתיחה של explorer.exe+ביטול כל תוכנות ההפעלה ב MSCONFIG<STARTUP היה אפשר לעבוד באיטיות. העניין הוא שזה מחשב של ידידה ואצלה הוא כן היה מתחבר לרשת דרך מודם+חייגן של 012 עם החגייגן הצהוב הזה ב TASKBAR. אצלי בבית הוא לא מתחבר לכלום ואני שובר את הראש מה הולך פה. בעייה: אני מוציא את אותו הכבל ואותו החיבור שעובד אצלי במחשב, מחבר לכרטיס הרשת המובנה במחשב השני הלא תקין ורואה: Limited or No Connectivity הוא מקבל כתובת APIPA-Automatic Private IP Addressing שהיא 16…
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. חיברתי את החדש לישן בקבל רשת ושיתפתי כוננים. אך הבנתי שדרך Remote Desktop אני יכול ממש לשלוט על השני דרך הראשון. כל ניסיונותי להגדיר זאת כשלו. העזרה של הווינדוס ממש לא עזרה. אהה כן, ווינדוס אקס פי כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיית התחממות של ASUS AM 604G? זה כבר השני שמחליפים לי. מה האפשרויות שעומדות בפני?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה חשבתי אולי זה משהו בניי…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חברה. אני יתחיל בזה שעשיתי חיפוש מעמיק בפורום אך לא מצאתי תשובה מדויקת לבעיה שלי ולכן החלטתי לפתוח דיון חדש. אז ככה, הורדתי את התוכנה uTorrent והגדרתי את כל הגדרוחת החיבור שלי וכו'. בדקתי את הפורט שלי ורשום שהוא בסדר גמור, הבעיה להגדיר אותו בפיירוול של ה-win ובראוטר, אני כמעט בטוח שעשיתי הכל בסדר אבל עדיין התוכנה מורידה לי ממש לאט. אז אני אומר לכם מה עשיתי ואתם תגידו לי אם טעיתי או שיש משהו ששכחתי לעשות: 1. בפיירוול הגדרתי בלשונית Exeptions את הפורט, פעם אחת כ-TCP ופעם אחת כ-UDP. גם בלשונית Advanced הגדרתי את ה-BitTorrent client שיהיה אותו הפורט הנ"ל. 2. לגבי הראוטר, יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-6204Wg. הגדרתי שם ב-port forwarding את אותו הפורט לחצתי על האפשרות both הכ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראוטר:ARRIS דגם:MT502A האם יש תוכנה שפותחת את הפורט?? ואם לא איך עושים את זה..?? תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום מכירים את האתר ספידגייד? אז יש להם משהו כזה שבודק הגדרות http://www.speedguide.net/analyzer.php?DATA_OFFSET=40&TCP_Options_string=020405500103030101010402&IP_MTU_DISCOVER=1&WIN=65340&RWIN=130680&MSS=1360&SCALE=1&TTL=49&TSOPT=0&SACK_PERM=1&IP_TOS=0&IP=84.94.100.22×tamp=1172179900 עכשיו הקטע הוא שמה שרשום שם הוא לא נכון למרות שהאיי פי הוא נכון לי כתובים הנתונים הבאים(למטה יש תיבה כזאת) « SpeedGuide.net TCP Analyzer Results » Tested on: 02.22.2007 16:31 IP address: 84.94.xxx.xx TCP options string: 020405500103030101010402 MSS: 1360 MTU: 1400 TCP Window: 130680 (NOT multiple of MSS) RWIN Scaling: 1 Unscaled RWI…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אינני מבקש עזרה בערבית ! רק חוות דעת בעברית: מדוע הדפדפן שלי מציג הכל בערבית? איך מבטלים את הערבית בדפדפן? אינני דובר ערבית.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ADSL 0.5 של נטויזיון אני משלם 99 שקל לחודש למשך 6 חודשיים עוד חודש נגמרת ההתחיבות + לבזק על חבלילה 0.5 אני חושב עוד 100 שקל עכשיו חשבתי לעבור לכבלים 750 אבל רציתי לדעת במה זה כרוך? כלומר התקנה וקבלת מודם כבלים? אני רוצה לראות אם אני יכול לחסוך והאם יש דיל טוב כרגע?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-