עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nice,

בזמן האחרון האתרים עולים לללללללללאאאאאאאאטטטטט!!! כל כך לאט שזה מזכיר לי את המודם. בהתחלה חשבתי שזה המחשב, אבל בעזרת תוסף לפיירפוקס שלי אני רואה שמאז שהורדתי את התוסף (לפני חודשיים בערך או קצת יותר) המהירות רק יורדת. בזמן האחרון זה נהפך להיות בלתי נסבל. אני גולש בברק במהירות 750 קסל"ש

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. ניסיתי להחליף ראוטר אבל זה לא קשור........ מה זה יכול להיות? כל נתוני הקו תקינים אני בבזק בנלאומי וADSL עם מודם של B FOCUS 312

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mhnuemhnue,

התקשרתי לתכנאי למען פתירת בעיות הלאגים שלי בכל דבר הקיים באינטרנט. הוא שאל אותי "באיזה פורט אתה יוצא?" שאלתי אותו למה הוא מתכוון כי לכל תוכנה ומשחק יש פורט אחר והוא ענה ואמר שאני באינטרנט משותף ממש טוב שיכול להיות פי 10 יותר טוב מאינטרנט רגיל למשתמש אחד , אבל אני נמצא מאחורי רשת והפיירוול של הקיבוץ , אם הוא ידע באיזה פורט אני גולש הוא יוכל להוריד לי את הפינגים! איך אני יודע באיזה פורט אני יוצא? אשמח לתשובה דחופה עוד השעה כי הוא לא זמין כל הזמן. תודה רבה. נ.ב : הוא אמר לי שהוא לא יודע איך בודקים באיזה פורט אני יוצא...

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by jehuda levran,

שלום רב יש אפשרות לתת כתובת ip שיזהה שהוא במיקום של ארה"ב בלי שיפגע בביצועי המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Marcoman,

שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by WildNight,

היי לפני כמה ימים שידרגתי ל 15 מגה.. ל המחשבים האחרים בבית (כולל סמארטפון) גולשים ב 15 מגה במחשב שלי (עם לוח Z77-D3H) מחובר בכבל הוא מגביל אותי ל 10 מגה , בהתחלה הוא בא להתחבר ל 100 MBPS FULL DUPLEX אבל אחרי זה לא מצליח ונותן 10.. ניסיתי להגדיר ידנית , לא מצליח (לא מתחבר) ניסיתי להגדיר 1 גיג'ה דופלקס (נותן לי 10 מגה) ניסיתי להחליף כבל ל CAT גבוה יותר (נותן לי 10 מגה) ניסיתי לשנות הגדרות MTU (לא עובד..) ניסיתי דרייברים אחרים מכל מיני גרסאות (נותן לי 10 מגה) פירמטתי מחשב , עידכנתי BIOS (לא עזר..) משהו מגביל אותי עם הגישה , אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור. עם כ.רשת אלחוטי נותן לי דופלקס של 54 מגה והוא מנצל את כל ה 15 מגה אבל אני רוצה להתחבר חוטי.. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לאחרונה התקנתי אצלי בנתב את הגרסה הזו ויש משהו שאני רוצה להבין על איך הנתב בעצם פועל באמצעותה.יש בלשונית STATUS נתון שמראה SPACE USAGE וכתוב שם שהשימוש ב NVRAM (שזה למעשה זכרון ה FLASH שלו) הוא 23.3Kb מתוך 64Kb ואני שם לב שזה מטפס בכל יום קצת.מה המשמעות הטכנית? וגם שמתי לב שלפמים יש קפיצות ב CPU USAGE שלו כלפי מעלה, אתמול למשל הוא פתאום זינק ל 71% שימוש וירד בחזרה, עכשיו נשאלת השאלה על מה הוא נטחן?יש לי 2 מחשבים נייחים עם כבל רשת, ועוד לפטופ אחד שמתחבר ב WIRELESS לפעמים, ואני משתמש קבוע בסמארטפון SAMSUNG GALAXY S2 דרך חיבור ה WIFI.נכון לעכשיו כבר 10 ימים ברציפות הוא מחובר ופעיל ולא נרשמו בעיות מיוחדות חוץ מהיום, שלרגע אחד נמנעה ממני הגישה לממשק ה WEB שלו 192.168.1.1 שזו ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by stalbetman,

שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by yuvalnus,

*אני מקווה שזה הפורום הנכון... מטרה: שלב 1. אתר שבו אני אוכל להעלות מידע (ברובו - וורד ומצגות) ולקטלג אותו בצורה נוחה לפי נושאים ותתי נושאים. (כמובן - גישה נוחה למידע לאנשים מורשים) שלב 2. נתינת אפשרות לאנשים אחרים להעלות מידע שיצורף למאגר לאחר סינון שלי. תקציב: יש, תלוי בצרכים. דרך: פה אני צריך עזרה - על מה אתם ממליצים? - האם צריך לקנות שרת ולשלם למישהו שיבנה אתר? - כמה זה עולה? - האם זה נוח לשימוש? - האם יש דרך אחרת? - האם יש חברות שעוסקות בתחום וממולצות לפי יחס עלות-מחיר? *זה לא צריך להראות מדהים - רוב העניין זה ניהול וגישה נוחה למידע... כל מה שאתם חושבים שיעזור לי - אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by carz12345,

היי קניתי מחשב חדש ואני מחפש כרטיס רשת שיתן לי ביצועים גבוהים למשחקים. אני אשמח אם למישהו יש המלצה בנושא. זה המפרט למקרה שתצטרכו: i7 8700k asus z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) gtx 1080 ti galax hof hyperx ddr4 16 gb 3200 cl16 corsair rm750x corsair carbide clear 400c samsong ssd 850 evo 500gb wd 1tb caviar black תקציב עד 200 שקלים אלא אם כן יש חריגה שמצדיקה את האקסטרה כסף. אני משחק cs go בצורה כבדה ומחפש כרטיס רשת שיתן ביצועים בהתאם. תודה רבה לעוזרים!

12. אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. שלום . יש לי בבית ראוטר, בחדר של המחשב , הראוטר הוא אלחוטי והקליטה שלו מגיעה בערך עד הסלון אחותי גרה ביחידת דיור מתחתיי , והקליטה לא מגיעה לשם. היא הביאה עוד ראוטר אלחוטי , ורוצה לחבר אותו איפשהו כדי שהיא גם תקבל קליטה ממנו. החיבור הוא פשוט דרך הגדרות בלבד? האם צריך בכלל מכשיר אחר או תצורה אחרת בשביל העניין הנ"ל ? איך אני מגדיר? צריך עזרה בעניין הזה , תודה

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by M7a,

אני תמיד מתבלבל! בשביל לחבר שני מחשבים לרשת ביתית (לא כולל שיתוף של אינטרנט) רק כדי לשתף מדפסת, להעביר חומר ולשחק משחקים בווינדוס XP דרך שני כרטיסי רשת 10\100 אני צריך כבל מוצלב או רגיל???

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  15. אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. האם יש חוק כתוב שאומר שאסור לי לעשות UNCAPPING למודם שלי? האם אפשר מבחינה טכנית לעשות את זה למודם שלי? תודה לעוזרים. נ.ב. אני לא יודע אם מותר לעשות UNCAPPING אז עד שלא יתברר העיניין אל תתנו דרכים לעשות את זה (לפחות לא בפומבי). תודה.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. בשבועות הקרובים יחל בישראל שיווקם של לפחות שני נתבים התומכים בתקן 802.11ac. הנתבים הללו עברו התאמה לדרישות משרד התקשורת בנוגע לתדר 5Ghz ונמצאים בשלבים האחרונים של אישורו. אחד הנתבים הללו הגיע היום לידי, ביחד עם מתאם USB התומך בתקן זה. סקירה מקיפה של הנתב Edimax BR-6478AC והמתאם המקביל EW-7822UAC תתפרסם בשבועות הקרובים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by matan_18,

שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. הייתי בבית קפה היום וניסיתי להתחבר לאינטנרט אלחוטי, אחריי כמה ניסיונות כושלים החלטתי לפנות לתמיכה במקום והבחור מהתמיכה הסביר לי שאני צריך לשנות במאפיינים של חיבורי הרשת האלחוטית ל"קבל כתובת IP באופן אוטומטי". כמובן שאחריי ששניתי את זה הצלחתי לגלוש והכל היה תקין. הבעיה שלי היא זאת, כרגע אני נימצא בבית ורוצה לגלוש דרך הראוטר שלי 3COM דגם 3CRWER100-75 גירסה 1.3.03ww אבל כדי לגלוש דרכו אני צריך לשנות בחיבורי הרשת האלחוטית ל"השתמש בכתובת הIP הבאה:" ולרשום את כל המספרים הדרושים. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את הראוטר כדי שאני אוכל לגלוש דרכו כאשר אני מסמן "קבל כתובת IP באופן אוטומטי"? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני סובל מחוסר היציבות של הראוטרים של בזק עד שסופית נשברתי בימים האחרונים (לאחר שהייתי בלי אינטרנט מיום חמישי עד היום בצהריים). יש ברשותי VTECH של בזק (הם טוענים שזה הראוטר הכי טוב אצלהם), וואלה לא מרוצה, הטווח של הWIFI פשוט עלוב עד מצב שהייתי צריך לקנות ראוטר של XIAOMI MI 3 כדי לעשות משהו עם זה. התשתית שלי של בזק בינלאומי וספק בזק, 100 מגה. אני מתלבט בין שני דברים, האם להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר עוצמתי בשביל להגדיל את הטווח של הוייפיי בבית (פלוס בשביל מהירות יותר גבוהה בקווי) או לקנות ראוטר משולב מודם חזק? התקציב לא משנה, העיקר שהמוצר יהיה פצצתי גם אם זה יעלה יקר. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט יש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2 איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by Axel Foley,

אני מחובר לרשת דרך ראוטר שמחובר למודם ADSL. פתאום בלי שום אזהרה החיבור התנתק וקיבלתי הודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה... בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב" שאר המחשבים ברשת עובדים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. שלום חברים, אני חדש פה בפורום, הייתי רוצה לקבל קצת עצות לפני שאני מחליף אני הציוד המעפן של בזק... אז ככה כרגע יש לי ראוטר vtech של בזק מחובק ל BSPOT שלהם כי הבית די גדול ואין קליטה בצד השני שלו בכלל. 1.נתחיל בזה שהייתי מעדיף ראוטר+מודם באותו המכשיר אבל עד כמה שאני רואה המבחר די דל ולא נראה יותר מידי טוב... אז קודם כל אם יש הצעה טובה לראוטר+מודם איכותי אני אשמח. 2.אין לי בעיה לקנות מודם וראוטר בניפרד (רק מפחד קצת מכל הקטע שצריך להגדיר אותו והבנתי שבבזק למשל אף אחד לא יעזור בזה). 3.אם לא BSPOT של בזק האם יש מוצר אחר יותר טוב שיכול לספק לי אינטרנט חוטי ו WIFI בצד השני של הבית. אני מעוניין בקניה של מ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שלום אז ככה יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי פנימי שקניתי מrsm edimax 7722l רכשתי אותו לפני שבועיים אז אני עדיין יכול להחליף אותו הוא לא עושה את העבודה יש לי ראוטר linksys wrt300n החדר שלי מרוחק שני קירות וארוך מהראוטר אולי עשר מטר בקו ישר. והקליטה 40 אחוז אני מתוסכל האינטרנט עובד לאט. יש חוסר יציבות גדולה במהירויות. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שלו הרבה ולא ממש הצלחתי לשפר את המצב מחשבים ניידים אחרים ופלאפונים מתחברים בקלות עם קליטה מלאה מאותה נקודה של המחשב. הוא יושב על הרצפה. בבקשה תעזרו לי אם אתם רואים ב rsm כרטיס רשת אחר שיכול לפתור לי את הבעיה אז זה יהיה מעולה כי אני אוכל להחליף את שלי ואולי רק להוסיף כסף. אם \במקום אחר אז אני ארכוש אותו אין בעיה. אני מוריד הרבה, ומזרים סר…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.