עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ToM_cm,

אנשים לחבר שלי יש אינטרנט של WOW עכשיו אנחנו משחקים מנג'ר ואנחנו רוצים גם לשחק ברשת עכשיו אני לא יכול לחבר אותי אלי מכיוון שיש לי ראוטר של 3COM והוא חוסם לי אפשרויות כאלה (מי שיודע איך לסדר אני חייב לו טובה של החיים) עכשיו לו יש גם מודם מחובר ישירות למחשב וגם יש לו אייפי משתנע מדוע הוא אינו יכול לארח אותי?! בנוסף לזה יש לו פיירול במחשב אבל הוא אינו פועל כלומר על DISBLAED מישהו יודע אולי איך לסדר? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  2. אני מחבר את הכבל רשת הוא מזהה אותו והוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש באינטרנט או לעשות משהו באינטרנט החיבור הוא כבלים צריך להגדיר משהו אולי?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אם אני לא נכנס יום אחד להגדרות של הנתב אני לא יכול להיכנס שוב ( אני חייב לאתחל אותו) האם יש משהו לעשות?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי ;D אני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server ) וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינם השרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. מאז שהוא הגיע האינטרנט כל איזה 5 דקות קופא ל-10 שניות, לפעמים הוא ממשיך ולפעמים פשוט מתנתק ומתחבר מחשב. הראוטר מחובר למודם אלקטל (לא משודרג) והמחשבים מקבלים static ip. למישהו יש איזה רעיון שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by ToM_cm,

אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. לא מצליח לשתף אינטרנט בין XP ו98. הרשת עצמה עובדת, ניתן להגיע אל הקבצים של שני המחשבים אבל אין שיתוף אינטרנט. הXP מחובר לאינטרנט בכבלים עם מודם רשת אצל נטוויז'ן ואני רוצה שה98 יתחבר דרכו. זה כבר עבד בסידור הזה פעם, אבל עכשיו לא. החיבור בXP כמובן משותף, זאת אומרת יש יד קטנה כזאת מתחתיו, ב98 פשוט אין וויזרד כמו בXP ואני חושב שהבעיה היא ב98. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  11. על מנת לחבר מודם ALCATEL שעבר שדרוג ל PRO ברשת אלחוטית , מה יהיה עדיף , ראוטר אלחוטי או סוויטצ' אלחוטי ? אשמח לתשובות אם אפשר לפרט גם יצרן ממולץ ודגם . תודה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי רשת! הכל סבבה אבל יש לי בעיה קטנה. איך אני מעלים את השם של המחשב שלי מרשימת המחשבים ב-My Network Places מבלי: לכבות את המחשב, להתנתק מהרשת, להתנתק מהאינטרנט. אנא ספרו לי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Falcon4g3,

שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Falcon4g3,

שלום, יש לי כרטיס רשת של 3COM ואני כמעט בטוח שיש לו WOL אבל אין לי כבל רציתי לדעת איך נראה כזה כבר והאם ניתן לרכוש אותו? אם כן, כמה הוא עולה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by erez_sots,

שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. הי לפני הכול אתר ממש טוב... אני צריך עזרה ומהר אז בבקשה מי שבאמת מבין או כבר עשה את זה. אז ככה. כרגע יש לי בעסק מחשב אחד שמחובר לאינטרנט דרך ADSL. פנטיום4 2.8 גיגה 1 גיגה זיכרון DDR. אכשיו אני צריך לחבר עוד 3 מחשבים נוספים כאשר: 1.כולם צריכים להיות מחוברים לרשת(אינטרנט). 2.כולם צריכים לשתף את הכול אם הכול (בין כול 4 במחשבים) 3.לכולם מערכת הפעלה WIN2000. נ.ב: אני לא רוצה רשת אלחוטית בשום צורה שהי. אז השאלות שלי הם כך: 1.מה בדיוק אני צריך SWITCH\HUB\ראווטר? (או 2 חלקים ביחד). ומה זה בדיוק התפקיד של כול אחד?? 2.מה הכי עדיף מבחינת ביצועים ואמינות. 3.האם צריך תוכנה כול שהיא. 4.איזה חלקים אני צריך בסוף (בוכל מחשב). אני יודה לכם אם תתנו לי תשובות ישירות ומקצועיות ולא לשלוח לחפש …

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  17. בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  18. שלום אנשים יקרים ! יש ברשותי מודם ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבוצע בו השינוי ושידרוג התוכנה ע"מ שיתפקד כחייגן , כרגע הוא מחובר ברשת כבלים ע"י האב עם כבל מוצלב . הייתי רוצה להפוך את הרשת לאלחוטית ( 3 מחשבים - אחד נייד 2 נייחים ) , האם ישנה בעייה כלשהי בשינוי הנ"ל בגלל שהמודם מתפקד כחייגן ועבר את השדרוג ? איזה שינויים צריך לעשות ? האם יש צורך בשינויי הפרוטוקול ( NETBUEI ) ? יש לי 2 נתבים אלחוטיים ברשותי , LG LW2100AP ואחד נוסף של GIGABYTE GN-846B , וכמו כן גם 2 התקני רשת אלחוטיים ( PCMCIA ואחד בתצורת USB שנייהם מתוצרת LG ) , האם הם מתאימים לצרכים שלי ? אוכל לקבל הדרכה קצרה או כיוון כיצד עלי להתחיל או אתר או מדריך כלשהו ? תודה מראש ! אביב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם ! קיבלתי היום מודם של WOW B-FOCUS ROUTOR 270PR. אני חיברתי אותו לראוטור שלי EDIMAX BR-610K התקשרתי לבזק לא עזרו לי בגרוש רק אמרו תגדיר את הראוטור שיעבוד עם PPPOE. אז אני מבקש שתעזרו לי להגדיר. צרפתי גם תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/t/m/a/n/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402101501315076/200406241104516056/Edimax.JPG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, תהיתי אם ישנה האפשרות ב-ASUS A7A להפעילו דרך WOL... יש לי כרטיס רשת WOL ורציתי לדעת היכן לחבר את הכבל אל הלוח... תמונות: http://forums.ort.org.il/files/175/2028082/1430219.jpg http://forums.ort.org.il/files/175/2028083/9764447.jpg תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Falcon4g3,

אוקיי אחי הסביר לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by mrraz,

לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by sos,

שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  24. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. יש לי ראוטר Edimax דגם BR-6104k ואינטרנט במהירות 750kb. האימיול מוריד לי במהירות בלתי נסבלת, וכתוב שם שאני צריך לפתוח את הפורטים 5662 TCP, ו- 5672 UDP. אני יודע איך להיכנס להגדרות הראוטר, פשוט יש שם כמה אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ואיך לפתוח. אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים