עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KingYes,

שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חיבור בזק 15 מגה מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by xytkhi,

שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. חיפשתי, לפני שאתם שולחים אותי לחיפוש.. שמתי לב ששינוי init scan ואיתחול המודם משום מה לא משאיר את הבחירה שלי ועולה ערוץ אחר. משהו ידוע או רק אצלי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lcx,

אשמח להמלצה לכרטיס רשת אל-חוטית,לבית. (תקציב 100+- ) כמו כן,מה ההבדל בין אם הכרטיס מתחבר דרך הUSB לבין חיבור בתוך המחשב דרך PCI/PCI-E? איזה מהם עדיף? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי ציוד של חברת ENGENIUS הכולל אנטנות 8 ו 18 DBI וכן אקסס פוינטים חיצוניים (8 יח') אשר אני מעוניין ליצור רשת מסויימת עם כל אלו. אשמח להיתייעץ עם מי שמבין בתחום של חיבורים מסוגים שונים (איזה שיטה MODE לבחור לכל יחידה) וכן איסה סוג אנטנה תתאים. אנא שלחו לי הועדה עם הנייד/מייל בפרטי לפרטי נוספים. תודה רבה!!!! אבישי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by elias710,

היי לכולם אחרי כמה חודשים של עצבים , ונסיעות לבזקסטור להחלפת ראוטרים וצעקות בטלפון . סוף סוף הצלחתי לשים את ידי על מודם vdsl עכשו אני צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר שיחזיק את הרשת בלי בעיות . נסיתי את הdlinkים של בזק וגם הנטגירים למיניהם אבל ללא הצלחה כל יום הייתי צריך לאפס אותם ולהגדיר אותם מחדש או בגלל תקיעות ( נורות דולקות אך אין גלישה ) או בגלל איטיות מטורפת בגלישה. טוב אז ככה : תשתית - בזק מהירות - משלם על 100 מקבל 55 בגלל התשתית ( אבל לא נורא ) ספק - בזק בינלאומי רשת - 6 סלולארים + ipad + ps4 ועוד שני מחשבים אחד כל הזמן מוריד טורנט ו popcorntime והשני משחקי אונליין ובנוסף לעוד כמה סלולארים שמתחברים בשעות הערב ( חברים ) והכל מחובר ב wifi . ציוד עזר - שני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dariel007,

שלום רב ! אני חדש בפורום ולכן אבקש את סליחתכם בעניין המינוחים. יש לי את ראוטר Asus RT AC68U ובעקבות המאמר על אבטחת רשתות שהתפרסם באתר NetCHeif אני שול אם יש משהוא ספציפי שאני יכול לעשות על מנת להרים את רמת האבטחה שלו ? מברירת המחדל, אני מתכוון. דבר נוסף יש לי בעיה לחבר לו דיסק חיצוני ליציאה (יש לו גם USB2 וגם USB3) אם למישהוא יש מידע עליו, אשמח לשמוע. יהודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Gall1200,

שלום לכולם ושבת שלום אז ככה, אני חייל בודד שגר בדירת 2 קומות עם עוד כמה חיילים בודדים עכשיו יש לנו ראוטר Netgear vegn2610 של בזק, מהירות 40 מגה הראוטר נמצא בסלון בקומה הראשונה עכשיו הבעיה היא בקומה השנייה, אני מחובר לראוטר עם כבל רשת ומתאם לחשמל די ישנים שקבלתי מחבר המתאמים הם של Shiro דגם HL105E, עד 85mbps עכשיו הכבלים הם כמו שצריך, כי חברתי לפטופ עם הכבל ישירות לראוטר וקבלתי מהירות של 40מגה אבל ברגע שאני עולה למעלה, ומחבר את הכבל השני לסוני4 שלי או ללפטופ אני "נהנה" ממהירות של 3מגה בסך הכל ככה שאני יודע שזה בעיה במתאמים וחשבתי כבר על לקנות הכל חדש ואני לא יודע ממש מה לקנות יש לכם המלצות לכבלים ולמתאמים לחשמל? בעייתי להעביר דרך הקיר, כי החדר שלי לא מתחת לסלון, אלא בקצה ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש

13. Started by gabbay,

לאחרונה החלפתי את הראוטר התקול שהיה לי (netgear) ל לראוטר שלDLINK מבזק. מאז ההחלפה יש לי שברירי ניתוקים מהאנטרנט. לדוגמה בPS4 אני מקבל הודעה ש you lost internet connection או אם ני משחק במחשב משחק רשת כל שהוא אני מתנתק לשניה מה שגורם לניתוק הsession במשחק. אני לא מתנתק לגמרי מהאינטרנט כלומר אין תהליך של התחברות מחדש. בגלל שהבעיה התחילה רק לאחר שהחלפתי את הראוטר אני חושב ששם מקור הבעיה. אגב אני משתמש בתשתית של בזק עם בב"ל מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xtract1,

מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by The-Magician,

שלום... עידכנתי לאחרונה את הראוטר לגירסה של RU_2.08 מהאתר פה: http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2650U_ ... e/RU_2.08/ היה לי לפני זה גירסא של 1.6 ועכשיו יש לי כמה בעיות: 1. כשאני נכנס לראוטר בכתובת 10.0.0.138 זה נכנס לי פעם אחת בלבד ולאחר מכן כשאני יוצא מיזה או סוגר את החלון (אפילו באמצע) זה פשוט לא מגיב יותר, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל אך אי אפשר להתחבר לראוטר יותר - זה מסתדר רק אם עושים ריסט, פעם זה לא היה קורה לי, זה היה מתחבר תמיד ללא שום בעיה. 2. הקליטה של הראוטר לא כמו שהייתה פעם, אני לא יודע להסביר את זה פשוט הקליטה חלשה יותר יש דרך מסויימת לשנמך או להחזיר את הגירסא הקודמת או לסדר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliron,

יש לי את הראוטר 6740U H1 של בזק, שהתעקשתי להחליף לאחר ניסיון רע עם דגמי הG למיניהם. חבר שלי הודיע לי שלפני חודשיים עדכנו לו את הגרסא הכי חדשה אוטומטי. בדקתי אצלי ואני עדיין עם גרסא מ2013. BZ_1.01.19_OpenWifi_03262013כ בדקתי באתר של בזק, והגרסה שיש לי היא הכי חדשה שיש להם. יש אפשרות לעדכן חוץ מלהתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by THE-BIG,

בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by oferd20,

אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי אנשים, עברתי דירה והגיע הזמן לעשות כאן אינטרנט. בהתחלה הייתי סגור על בזק בין לאומי + בזק 40 מגה (אזור ה 100-110 שקל). קראתי כאן קצת וראיתי שלא מעט מאוכזבים מבזק ולמרות שאני שונא את הוט פתאום הם שוב אופציה. העניין שעד לפני חודש גרתי 200 מטר ליד והיו לי לא מעט בעיות עם הוט.. ניתוקים לשעות, פינגים גבוהים וכו' - האם בגלל שזה בקירוב גם כאן יהיו לי אותם בעיות? ובכלל.. בעיקר לפינגים לחו"ל (משחקים) יש עדיפות לחברה כלשהי כרגע? מעדיף לא להשקיע יותר מ 100 שקל על ספק+תשתית. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sxs,

שלום לכולם, אני עובד עם תוכנת הטורנט Deluge ועד היום השתמשתי ב- UPnP המובנה והפורטים נפתחו. אני לא יודע מה השתנה אבל זה הפסיק לעבוד, הפורט לא פתוח למרות שהוא מוגדר אוטומטית בנתב בכל עליה מחדש של התוכנה. כיביתי את ה Windows firewall כדי לשלול שהבעיה משם, אז כרגע זה נראה בעיה מהנתב. ראה תמונות... רעיונות לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Katana,

שלום. יש 20% הנחה בKSP. האם אפשר המלצה לראוטר? (הוט/בזק) http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16905&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=12628&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16904&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?select=.264..335..169.&list=1&sort=2&glist=1&uin=7166&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  24. אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?

25. היי ניסיתי להירשם ל NOTION ודיזר עם LOGIN של גוגל אבל היתה הודעה פשוטה של שגיאה ללא פירוט יתר. מה יכול לגרום לזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.