עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי נתב של בזק שמחובר בחדר מרוחק לכניסת הטלפון. (הנתב של בזק - d-link dsl6850u) הנתב משדר אלחוטי 2.4. אני רוצה לחבר נתב נוסף שיש לי EDIMAX 6424N כREPEATER ואליו להתחבר בכבל ETHERNET ולהיות מקושר לרשת החיצונית של הנתב של בזק. האם זה אפשרי עם הFIRMWARE שקיים בשני הנתבים או שחובה להתקין DD-WRT או משהו בסגנון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נכון להיות יש 6424 שעובר דירה לדירה של סבא שלי. צריך המלצתכם לראוטר חדש שיתמוך במהירות חיבור 12 מגה - לא וודאי אם/בלי חייגן אלו האופציות שנראות לי: D-LINK DIR-615 TP-LINK TL-WR841N TP-LINK TL-WR941ND

4. התקנתי Windows 10 בעזרת Boot Camp, התקנתי דרייברים, הגדרתי את הסיסמא של ה-WiFi והכל עובד סבבה. עכשיו רציתי להתחבר אל ומהמחשב הזה לשאר המחשבים ברשת הפנימית אבל אני לא מצליח, בדקתי פינג ואין בכלל משני הכיוונים. פינג לראוטר יש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by penny58,

בניסיון לצפיה בתכנים של סירטונים בIPOD מאתרים כמו YOUTUBE מתקבלת הודעה כנ"ל:server not configured כשאני עובר לראוטר של השכן הכל עובד תקין יש לי מודם D-LINK 2650ו???? איך לשנות הגדרות נטב שיתאימו??

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by ZpoWer,

מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  7. והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by Trout,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי ללפטופ. אני ממש לא מבין בזה, אז אם משהו גם יוכל להסביר לי מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה גם... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by riddick00,

טוב אז אני מנסה לעלות סרט של 1.4 ג'יגה לLETITBIT.NET דרף הדפדפן ניסיתי גם דרך אקספלורר וגם דרך פייר פוקס וכל פעם הוא פשות עוצר אחרי כמה זמן ומפסיק לעלות. יש להם גם דרך לעלות דרך FTP אבל אני לא מצליח להיכנס לעף אחד מהשרתים שלהם. הינה מה שהם כותבים עם כל הכתובות HOST http://letitbit.net/ftp/ftp_account.php למישהו יש תוכנה לעלות לאתר הזה כי עם תוכנה אני מצליח לעלות ל RAPID בלי בעיות אבל יש שם הגבלה ל 200 מגה ?מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. היי, התשתית שלי זה נטוויז'ן והספק זה בזק. מאז שעברתי לבזק האינטרנט עושה בעיות- כל כמה דקות הוא קופא למשהו כמו חצי דקה. ניסיתי להגדיר שרת DNS אבל גם זה לא פתר את הבעייה. כל פעם שאני מוריד קובץ אחרי כמה שניות זה מפסיק להוריד וכותב לי 'עם הפסקה'. יוטיוב גם מקפיא את ההטענה של הסרטונים אחרי כמה שניות וכו'. התקשרתי כבר כמה פעמים לתמיכה טכנית שלהם אבל הם לא מבינים בזה, סתם אומרים לי לבדוק מהירות אינטרנט ודברים לא קשורים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר אלחוטי עם כבל רשת, ומחשב נייד שמחובר לראוטר האלחוטי באמצעות תקשורת אלחוטית במהירות 54Mbps. בשני המחשבים מותקן Windows Ultimate SP1 (במחשב בנייח גירסת 64 ביט, ובמחשב הנייד גירסת 32 ביט). בשני המחשבים יש אותו שם משתמש ואותה סיסמה. בשני המחשבים מותקן Comodo Firewall Pro עם הרשאה לכל המחשבים שברשת. כל המחשבים שלי נמצאים באותו Workgroup. כל המחיצות שלי בכל המחשבים הן NTFS. אני מנסה להעתיק למחשב הנייח מהמחשב הנייד קבצים בנפח של מעל 4.5GB, ומקבל הודעת שגיאה שאומרת שאין לי הרשאה. אבל, אני כן מצליח להעתיק קבצי טקסט קטנים. יש לי מחשב נייח נוסף עם Windows XP SP2, אין לי בעיה להעתיק קבצים בעלי נפח גדול בין שני המחשבים הנייחים שלי. אבל, לא בין המחשב הנייד…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by y_i_c,

שלום אני מנסה להתקין FAX SERVER, הגדרת ה HOST מתבצעת חלק. אך כשאני רוצה להתקין את ה CLIENT אני מקבל שגיאה על כך שה TCPIP לא מותקן. הבעיה החלה לאחר שבצעתי תיקון ל TCPIP באמצעות התוכנה XP TCP/IP Repair. למישהו יש רעיון מה לא בסדר? חיםשתי באינטרנט אבל לא מצאתי פתרון. כנראה שלא הרבה משתמשבים ב WINFAX SHARING. עידו

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK 1043. בנוסף יש לי עוד ראוטר ישן וסטרימר. אני רוצה בצורה אלחוטית כלשהי (לאו דווקא בעזרת הראוטר הישן) להתחבר לראוטר הראשי שלי ובעזרת אחד החיבורים של הראטור הישן להתחבר חוטית לסטרימר. כך שבעצם הסטירמר יהיו מחובר בעזרת LAN. האם ניתן לעשות את זה בעזרת ראוטר ישן ? (כרגע יש לי 1025W מה שבזק נתנו מזמן) או מה אני צריך על מנת שדבר כזה יעבוד? תודה!

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  19. אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by uber101,

עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by wow,

אני מוסר את הראוטר שלי לאחותי שמחוברת בהוט ויש לי על הראוטר עכשיו את ה-DD-WRT (לי זה עבד עם בזק) האם כדאי לי להתקין את הקושחה המקורית על הנתב או לשדרג ל-DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (כרגע הגרסה שמותקנת לא תומכת ב-L2TP) אגב איך הכלל אפשר להתקין בחזרה את הקושחה המקורית על הראוטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחובר למודם דרך ראוטר DLINK DI-524 כשאני מחובר ל EMULE, אני יכול לסרוק ולחפש אבל ההורדות עצמן איטיות להחריד אם בכלל, כמעט כלום (מגות ספורות ב 24 שעות). הגדרתי ב FIREWALL של הווינדוס RULE עבור ה EMULE. בהגדרות של הראוטר עצמו יש טאב ל FIREWALL שנראה כך עבור הוספת RULES: האם צריך להגדיר כאן RULE ? ואם כן מה הן ההגדרות ? האם יש עוד משהו שצריך \ רצוי לעשות ?מה יכולה להיות עוד הבעייה אם זה לא ה FIREWALL ? האנטיוירוס אגב הוא AVAST בגרסה החינמית. כמו כן, ביצעתי קידום פורטים וקבעתי גם STATIC IP בעזרת המדריך שמופיע כאן באתר (אחלה מדריך, אגב ), וכשאני מבצע בדיקת פורטים ב EMULE אני מקבל בדר"כ הודעה שה TCP וגם UDP בסדר. אבל משום מה עדיין אין תזוזה, כלום לא יורד או עולה …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by J0n1,

יש לנו בכיתת מחשבים הרבה מחשבים מחוברים לרשת, לכל אחד יש שם (userxxx) רציתי לדעת אילו דברים נחמדים אפשר לעשות אחד לשני (לכבות אולי, להתחיל מחדש וכדומה.......) תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. מה קורה? נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, כשאני מנסה לעשות ריפ לסרטון ביוטיוב או רק להוריד את הקובץ MP3 ממנו דרך תוכנה (Video Downloader / Free Studio וכו') או דרך אתר (KeepVid וכל דומיו) האינטרנט פשוט לא מגיב ואי אפשר להיכנס לשום אתר. הדבר היחידי שאני רואה שכתוב כשאני פותח את הכרום זה: "יוצר חיבור מאובטח..." וזהו הדף נשאר באותו מצב ולא נטען. אני מחובר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר ליד, אני רק אציין שניסיתי כמעט הכל, לנתק את האנטנת WIFI, לגלוש דרך דפדפן אחר, שינוי הגדרות אינטרנט וכלום לא עזר, הדרך היחידה הייתה להפעיל מחדש את המחשב.. אני כותב פה כי חיפשתי בעיה דומה בגוגל ולא מצאתי. יש לי ווינדוס 7 (64Bit), משתמש בדפדפן כרום,אנטנת WIFI מדגם TL-WN422G, ראוטר CISCO - LINKSYS 3200 וא…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  25. התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.