רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 קומות בבית עם ראוטר מחובר קווית למחשב שנמצא למעלה. הראוטר עצמו נמצא בחדר מדרגות. האם יש איזו דרך אמינה לגרום לקליטת WIFI טובה בקומה הראשונה? ניסיתי כבר מתאם דרך רשת חשמל והוא לא נתן תוצאות טובות. רציתי לשאול גם אם אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו טלפון כי הייתי מעדיף שיהיה גם חיבור קווי בקומה הראשונה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסי רשת האלחוטיים האלה: 1. כרטיס רילטק שמיועד לבאקטראק - זול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35688 בא עם אנטנה של 6 DBI 2. כרטיס של אלפה 300 מביט http://cgi.ebay.com/Alfa-AWUS051NH-802-11n-DUAL-BAND-Wireless-N-USB-adapter-/380251393150?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5888bfcc7e Special note: we recommend this device for use with single band or dual band 802.11n access points/routers. We do not recommend it for use with 802.11g access points/routers. When used with 802.11g signals, though it is compatible, it functions more like a basic range G wireless adapter. You will find that Alfa’s long range 802.11g adapter, t…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אינ מנסה להחביא תאייפי שלי ואני לא מצליח,איך אני עושה את זה? ניסיתי שרת פרוקסי,אבל בפיירפוקס הוא לא הסכים לגלוש לי איתו,ובאקספלורר הוא לא הסווה לי תאייפי בכלל,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השחקנית הסינית TP-Link הופכת להיות הראשונה אשר מרימה את הכפפה, וחושפת נתב אלחוטי המשלב תמיכה בתקן ה-802.11ad החדש והמהיר חברת TP-LINK הכריזה במהלך תערוכת CES 2016 על 4 נתבים חדשים ולראשונה בעולם, הציגה נתב התומך בתקן802.11ad הפועל בסביבת התדר60Ghz. 802.11ad הוא תקן צעיר שפותח על ידי קבוצה גדולה של חברות שהתכנסו תחת מסגרת אחת המכונה WiGig – שילוב של המילים WiFi ו-Giga, המצביעות על מטרת התקן – שידור אלחוטי של מספר Gbps. כבר ב-CES 2012 הציגה חברת Wilocity הישראלית, שפיתחה את רכיבי הסיליקון של התקן, את המוצרים הראשונים המבוססים על תקן זה. לפני כשנה וחצי, בקיץ 2014, רכשה חברת Qualcomm את Wilocity והפכה אותה לחטיבה הפועלת תחת המותג האלחוטי שלה – Atheros. …
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין לשחק במשחק עם מחשב אחר דרך האינטרנט אבל לא בדרך הרגילהאלא בדרך הגדרות כתובות IP ופתיחת פורטים כמו שעושים באתר הזה : http://www.csc.liv.ac.uk/~greg/nfsu2relay.html או בעזרת התוכנה GIT כמו שפה: http://forums.morpheussoftware.net/viewtopic.php?t=289 או עם התוכנה הזו (האתר ברוסית) http://www.needforspeed.lv/pages/articles/u2-16.htm אז אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי רשת אלחוטית - עובדת מעולה. אך כששני המחשבים משתמשים במאבי אינטרנט נוצרת איטיות ניכרת וזה בא לידי ביטוי ב"לאגים" במשחקי רשת. עכשיו השאלה שלי היא: האם הלאגים הם כתוצאה מרוחב פס נמוך (1.5MB) המחולק בין שני המחשבים או שמא זה לא אפשרי ששני מחשבים ישחקו במשחקי רשת באותו הזמן(או משהו בסגנון)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני יתאר לכם את המצב יש שני מחשב נקרא להם מחשב א' ומחשב ב' יש ראוטר חוטי של 3com עכשיו אני יפרט שני מקרים: מקרה 1: הפיירוואל של הראוטר מופעל אבל במחשב א' לפעמים לא רואים תמונות ואתרים עולים לאט. במחשב ב' הכל בסדר מקרה 2: אם אני מכבה את הפיירוואל של הראוטר במחשב א' האינטרנט עובד בצורה מושלמת אבל במחשב ב' האינרטרנט מתנתק, לא מתנתק לגמרי, מסנג'ר עובד אבל אי אפשר להיכנס לאתרים מה אפשר לעשות? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, התקינו אצלי לא מזמן פרטנר פייבר 1000mbps אבל הוואיפי לא מגיע לכל הבית... אשמח להמלצות על מגדיל טווח wifi תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום קיבלנו את דף התשלום של בזק ובו דף עבור מבצע של מחשבים ניידים:lenovo או acer כל אחד ב-69.90 ש"ח לחודש ל-36 חודשים. כתבו שיש יותר פרטים באתר - אבל לא מצאתי כלום באתר שלהם מישהו מכיר את הדגם המלא של שני מחשבים אלה? שווה? תודה
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיפור קצת ארוך לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292 מודם הכבלים שברשותי הוא thomson. אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט. עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה. 1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן? 2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אנ…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איזה נתב מומלץ להחליף את הנתב של הסיבים של פרטנר (רצוי עם חיבור אופטי) ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שכחתי יוזר/סיסמא למודם/נתב (המודם ששודרג לנתב) אלקטל 510, מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא שמתי לב שהטכנאי לקח את הראוטר הישן שקניתי מהוט. לא שילמתי דמי התקנה על ההוטבוקס, זה התנאי? לעוד מישהו הם לקחו את הראוטר?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
גם לכם נשבר מהתחכמויות של חברות הסלולר? יש פתרון! http://www.netcheif.com/blog/?p=799
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התוכנה הזאת תמשיך להראות לכם ניתוב של השרת שאתם בוחרים כולל לאתר שאתם מתמקדים בו באותו הרגע בלי לרשום אותו, וזה ימשיך לקחת את הנתונים בזמן אמת לראות אם יש בעיות או קפיצות. http://www.d3tr.de/
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-