עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by R9547655G,

היום הגעתי להחלטה, האינטרנט והתשתית שלי לוקחים יותר מדי. --- 750/96 - 80שח - 012 קויי-זהב. 40שח תשתית HOT. יוצא 120שח לאינטרנט איטי . -- האם יש משהו לעשות בנידון? אוליי יש תשתית וספק אחרים? תודה לעוזרים. -- אם הנושא לא במקום אז תעבירו בבקשה.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי. ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם. אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by VOGUE,

שלום, יש לי ראוטר של DLINK מבזק (DSL6740U) ואני לא מצליח להתחבר לניהול של הראוטר... אני זקוק לשם משתמש וסיסמא נכונים. ניסיתי כבר הכללל. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by ronb,

שלום לכולם, יש לי הוט פייבר ואני לא מרוצה ממנו מבחינת הגלישה האלחוטית וזה אם להיות עדין קראתי הרבה תלונות בפורומים השונים והבנתי שהדרך הטובה ביותר לשפר את הקליטה היא להוסיף ראוטר אלחוטי חזק. קניתי אחד שלהבנתי וכפי שהגדיר אותו המוכר - הוא מפלצת : ASUS AC3100 RT-AC88U. חיברתי אותו והוא עובד, אולם כשאני מנסה להפוך את הפייבר למצב גשר בלבד, אני לא מצליח ובכל פעם הוא חוזר להגדרות הרגילות. כנ"ל כשאני מנסה לבטל את הגלישה האלחוטית שלו. יש למישהו רעיון איך אכן לבטל את הגלישה האלחוטית בפייבר ? כמו כן, אמנם כבר קצת מאוחר מדי, אבל אשמח לחוות דעת על הראוטר שקניתי. תודה, רון

6. שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by liorna88,

שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Chamuelm,

בס"ד יש לי ראוטר MIMO של EDIMAX אז אני מתלבט בין 2 אלו: EW-7618Ug http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 EW7628IG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472869 אם אין הבדל אז כנראה שאעדיף את הUSB...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. Started by jfkk,

שלום המלצה למגדיל טווח אלחוטי. ידוע לחברי הפורום אם אני מזמין מגדיל טווח שתומך ב 5 mhz יכול לעצור במכס לבדיקת משרד התקשורת. תודה

11. בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  12. הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ^@^RaveHaek^@^,

איזה כרטיס רשת טוב יותר למה יש טווח קליטה טוב יותר http://www.electra-computers.co.il/P...?productid=267 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...502&CatCode=60 תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. שלום חברים לפני חודש עשיתי את הטעות והצטרפתי לאינטרנט 100 מגה , תשתית של הוט וספקית בזק בנלאומי. לא עברו יומיים עד שהבנתי שעשיתי את טעות נוראית , האינטרנט פשוט זוועה , קודם כל "100" זה מספר דמיוני , סוג של פנטזיה רחוקה ששומעים עליה בסיפורים ואגדות , במציאות האינטרנט שלי נהיה אפילו יותר גרוע מאשר ה30 מגה שהיו לי קודם , הנה תמונה שממחישה את בדיקות המהירות שעשיתי ביומיים האחרונים : http://imgur.com/NjWfK3f בנוסף למהירות המגוחכת גם הפינג שלי עלה בתקשורת עם שרתים מאירופה , אם פעם הPing (זמן תגובה) שלי היה 75 יציב , היום מדובר על 110+. כמובן שהתקשרתי להוט וביקשתי לבדוק את העניין , הנציגה ענתה לי בתשובה "שאין תקלה" , לאחר מכן ביקשה לבדוק את המהירות באתר של הוט , הופ ! הפלא ופל…

• 41 תגובות
    • 8k צפיות
  15. Started by yofri,

יש לי בעיה עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS לאורך זמן. אני מצליח לשתף אינטרנט באופן מושלם בין שני המחשבים לאחר ביצוע האשף או הגדרות ידניות, אך השיתוף מחזיק מעמד רק עד לפעם הבאה בה אני מבצע איתחול במחשב הראשי, ואז אני נאלץ להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות לא שונו כלל). יש לציין שאין כל בעיה עם שיתוף הקבצים בין שני המחשבים, אלא רק עם האינטרנט. שני המחשבים פועלים עם XP PRO, מודם רשת ECI. תודה מראש על עזרתכם. :-*

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. Started by JohnClark,

שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by KF,

שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187

18. הכוונה למשתמש פשוט. לא שרתים למניהם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Mics,

היום עברתי מהוט לבזק, נכון להרגע עדיין לא הספקתי להתנתק מתשתית הוט ולכן עד יום ראשון בבוקר לפחות יש לי אפשרות לבצע השוואה בין התשתיות. בזק - 40 מגה, ארון התקשורת של בזק נמצא 200 מטר מהבית שלי. הוט - 12 מגה. אשמח לבצע כל בדיקה/התעללות בתשתית (בעיקר של הוט) שרק תבקשו

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. ומה לדעתכם תהיה התגובה של HOT, תוך התחשבות, שפוטנציאלית, היא יכולה לקרוע לגזרים את ה-ADSL2 של בזק ע"י שחרור חבילות של עד 60Mbps (אם אני לא טועה) בלי הגבלת מרחק, בעוד ש-ADSL2 (בלי הפלוס) מסוגל, נראה לי להגיע ל-12Mbps (או 24Mbps מהירות הורדה) עם צורך במרכזיות כל חצי קילומטר... אשמח לשמוע תגובות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. האם כדאי להשתמש בשרת ה DNS של CLOUDFLARE (שנקרא 1.1.1.1) גם מישראל? בתוצאות המבחנים הוא אכן מהיר יותר, אבל בד"כ הבדיקות נעשות מארה"ב. השאלה אם גם זה נכון לישראל (שהרי שרתי ה DNS של ה ISP קרובים משמעותית אלינו, לא?) תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. לפי הבירורים שערכתי עד עתה: נטוויז'ן- לא נותנים ברק- נותנים תמורת 19.9 לחודש - מוגזם. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  24. עד היום היה לי 100 מגה בהוט ובמחשב אחד היה לי 100 מגה, בשני 70 (אני חושב שבגלל שכבל האינטרנט קצת מעוך ורופף). שדרגתי לפני כמה ימים ל-200 ועדיין לא מרגיש 200 במחשב שעד היום מרגיש בו 100. אמרו לי שזה יכול לקחת כמה ימים. השאלות הן האם יכול להיות שכבל אינטרנט מוגבל מלכתחילה ל-100 מגה בלבד? אני משער שקצת מגוחכת, האם חיבור קווי עם כבל של 20 מטר אמור להשפיע על המהירות שמתקבלת יותר מאשר כבל של 3 מטר? האם ייתכן שבדיקות טסט יראו לי מהירות של 70-100 ובפועל האינטרנט יהיה איטי יותר?

25. Started by PhP dUdE,

איך אני נרשם?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.