רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700, E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראטור של בזק, כרגע יש לי את הN600 של DLINK ולפני כן היה לי עוד אחד שלהם.. יש לי 2 מחשבים במשרד שמחוברים רק דרך WIFI, המהירות ב5GHZ עומדת על סביבות ה50 MB שזה נהדר לי יחסית. אבל... כל הזמן הרשת נופלת, זאת אומרת שפתאום אני מנותק מהאינטרנט והרשת 5GHZ לא נמצאת ברשתות. זה קורה לי ב2 המחשבים. החלפתי ראוטר מהקודם לDLINK וזה עדיין קורה כל הזמן.. אני צריך מהירות גבוהה (50 זה נהדר) ויציבה.. מה עושים? חשבתי אולי להפוך את הראטור שלהם למודם ולקנות אחד אחר.. השאלה אם הוא יהיה יציב? (מה שאומר שהציוד של בזק חרא?). בקיצור עזרתכם, המלצותכם.. אני אובד עצות.. זה קורה לי כל הזמן.... תודה. מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי שתתחילו להתרגל לשם התקן 802.11ah, מדובר בתוספת חדשה לעולם ה-Wi-Fi אשר מבטיחה להעניק גישה לרשת כמעט לכל מוצר ומכשיר מספר המכשירים החכמים סביבנו גדל בקצב מהיר, והמגמה הזאת צפויה רק להמשיך ולהתחזק בשנים הקרובות. כיצד מעניקים את המידע הנדרש לכל המוצרים האלו, שבחלק מן המקרים נדרשים להיות קלים, קטנים וחסכוניים מאוד? לפי הקבוצה המקדמת את טכנולוגיות ה-Wi-Fi – הפתרון יהיה תקן ה-802.11ah החדש, אותו אתם תכירו כנראה טוב יותר בשם HaLow. התקן החדש הוצג רשמית וחגיגית בתערוכת CES 2016, ומבטיח להיות פתרון אשר יחבר מספר גדול של מכשירים ישירות (או דרך ממסור) אל הרשת, באופן אשר עשוי להוות תחליף ותחרות ל-Bluetooth שמשמש כיום לחלק גדול מיישומים אלה. HaLow מנצל את טווח…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אכזבה קלה מספק ה ADSL וחוסר אהבה לבזק (עם השנים) החלטתי לעבור לכבלים. מהירות הגלישה המקסימלית והחבילות אינם חשובים לי ותודתי לכם אך אינני מעוננין במידע הזה. מה שכן חשוב לו הוא הזמן תגובה (הלוך חזור) = PING טכנית הפינג של הכבלים אמור להיות נמוך יותר (טוב יותר) ולכן אודה לכם אם תנתו לי פינגים של הכבלים (הנני בתחום ערוצי זהב) לאתרים הבאים: www.tapuz.co.il www.downloads.com www.actcom.co.il ואם אפשר גם: www.google.com אודה אם תציינו את ספק האינטרנט בכבלים שלכם. תודה מראש, ליאור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ייש לי רשת אלחוטית יש לי שני דברים שאני צריך אני צריך את ה פורטים של האימויול ושל הkazza ושל kad והדבר השני יש לי בעיה שאני נכנס למשחקי רשת ושאני מנסה לחפש סרברים הוא שהתנב מתקנתק או שזה אומר שאין אנטרנט איך אני מסדר את זה תודה לעוזרים אני חיפשתי את התשובות בפפורום ולא מצאתי אם מצאתם אז תביאו לי קישור בבקשה :xyxthumbs: edimax 6104wg
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הצלחתי כמה פעמים להתחבר דרך פרוקסי אבל זה סיוט. מישהו יודע את התשובה לשאלה? אולי אתם גם מכירים שיטה נוחה להיכנס במקרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-