רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תבדקו את גירסת הקושחה שמותקנת אצלכם. אצלי הגירסה האחרונה (820) גרמה לניתוקים רבים כל יום, ורק התקנה של גירסה 427 פתרה את הבעיה. http://www.tplink.com/support/download.asp?a=1&m=TL-WR1043ND
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי שני מתאמי חשמל של DLINK שתומך עד 500, זה החדש שלהם, המהירות לפי תוכנת הניהול הינה 128 שזה יפה מאוד, הבעייה היא שאני עושה בדיקת מהירות לאינטרנט ובמקום 100 אני מקבל 55 (במחשב המרוחק), יש למישהו רעיון למה זה? אם מהירות הרשת הפנימית היא 128 אני לא אמור לקבל את כל ה 100, מה שכן בדקתי את המהירות במחשב אחר שמחובר ישירות לראוטר של הוט ואני מקבל 100. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת ביתית על תשתית כבלים ובה שני מחשבים המחשב הראשון הוא מחשב ישן שעליו מותקן windows xp sp3 והמחשב שני הוא מחשב חדש יותר עם windows 7 ultimate 64 ליד המחשב הישן נמצא ראוטר level one שמחובר אליו בכבל ואילו המחשב השני מתחבר באלחוטי בנוסף, למחשב הראשון מחוברת מדפסת לייזר xerox phaser 3117 בחיבור usb עד אתמול, הצלחתי לשתף את המדפסת דרך הרשת האלחוטית וכך לשלוח אליה הדפסות מהמחשב החדש אבל אתמול פירמטתי את המחשב החדש ושוב התקנתי עליו את אותה מע' ההפעלה (windows 7 ultimate 64 כאמור) ומאז אני לא מצליח ליצור שיתוף בין המחשב החדש למדפסת במחשב הישן לא נעשה כל שינוי וגם בדקתי שעדיין מוגדר שיתוף מדפסת ואכן הוא קיים במחשב הישן כשאני מנסה למצוא את המדפסת דרך add …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הוא יכול גם רגיל וגם אלחוטי?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות שברגע שהווינדוס עולה הוא מתחבר לך לאינטרנט VPN, בלי צורך לעשות "אישור" ?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי ראוטר אלחוטי של 3com למשרד (מאייבורי), כדי להחליף את הרשת הקווית. כשחיברתי אותו הוא עבד בסדר, אבל אחרי כמה שבועות, הוא התחיל לעשות בעיות. אנחנו מנתקים את הרשת בסוף כל יום עבודה, ומדליקים אותה מחדש בבוקר. הבעיה של הראוטר היתה שהוא לא תמיד היה מתחבר. חשוב לציין שכשהוא לא התחבר, אז גם לא היה רשום שום דבר ב-logs. בכל פעם שהמודם לא היה מתחבר, ניסיתי לקנפג אותו גם על L2TP וגם על PPTP אבל בשניהם היתה את אותה בעיה. אז הלכתי לאייבורי והחלפתי אותו, ובחדש היתה את אותה בעיה מהתחלה. ניסיתי לקבל ייעוץ מ-3com אבל כשדיברתי איתם, הראוטר עבד פתאום, והם לא ידעו איך לענות לי. בכל אופן, אחרי כל הבעיות, החלטתי להחזיר את הראוטר הישן (ראוטר קווי של Edimax), ולהפוך את הראוטר …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר של חברת TP-LINK עבר שדרוג רציני והוא לא רק יפה יותר אלא גם מהיר יותר. http://www.tp-link.com/en
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר מודם שנמצא בחדר אחד למחשב שנמצא בחדר אחר. למודם יש חיבור USB וחיבור רשת. אני מעדיף להשתמש בחיבור ה USB. האם יש לכך פתרון?
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אהלן ראיתי מבצע ממש טוב של הוט על האינטרנט וטלפון ביתי - לצערי חייב בבית 100מגה + 300 דקות ב100 לחודש רציתי לשאול איזה מודם מומלץ לקחת? או שהם יביאו לי מודם ספציפי משולב לאינטרנט ולטלפון? (או לחלופין מודם טלפון ראוטר..) לא ממש בקיא בציוד הנוכחי שלהם... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם צריך לקנות נתב "מיוחד" למהירות זו, או שכל נתב שנמכר כיום יתאים? (אני שוקל שדרוג.) מאיזו מהירות צריך להחליף לנתב בתקן אחר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מאריך טווח אמין,אני אזדקק למאריך טווח חזק כי בגלל אילוצים שונים בבית הוא יהיה יחסית קרוב לראוטר ולא בדיוק באמצע או רחוק יותר. כרגע אני מקבל קליטה של 10-15mb מתוך 50 שהייתי מקבל אם הייתי מחובר בכבל. הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא d-link 225. אשמח גם לקבל מידע כללי עך מארכי טווח מכיוון שאני לא מבין מספיק בנושא תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי רשת עם קבל 20 מטר למחשב אחד לראוטר.. תמחשב שלי השני חיברתי ישר למודם בלי הראטוטר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללחוץ לבד כבל מוצלב 4 גידים מה סדר הגידים בכל קצה שמתחברים ל- RJ45 יש לינק לאתר שמראה שרטוט שמסביר איך ךחבר (לפי צבעים של הגידים).?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-