רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שמותר לי לדבר על זה כל עוד לא מוזכר ווארז. בקיצור, כבר חודשיים שהתוכנה פשוט לא זזה לי.לא מוריד יותר מ5 קילובייט לשנייה שזה צריך להגיע ל200 גג. החלפתי גרסאות, פתחתי פורטים, בדקתי וירוסים וזבל אחר, ושום דבר לא עוזר. האם הספק(012)מגביל אותי איכשהו? יש הגדרות כלשהן שאולי פספסתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש טעם להתקין על XP את הפרוטוקול IPV6? זה משנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של פינגים גבוהים לחול רק לאחרונה ובשעות מסויימות זה מחמיר התקשרתי לבזק ועשינו tracert לשרת אירופאי אחד הנזיג אמר שרק עד ה65MS זה קשור אליהם וכל השאר זה השרת, זה נכון? הוא גם אמר שזה תקין לחלוטין, שהסברתי לו שבעבר קבלתי פינגים טובים יותר (63-70), הוא אמר שיש בעיות בשרת המשחק הספציפי הזה ושאמרתי לו שלחברים שלי מחברות אחרות יש פינגים יותר נמוכים, הם מקבלים באיזור ה75, ולכולם יש ווי פי ועומס וחבילות יותר נמוכות משלי (לי יש 100 מגה) הוא אמר שמבחינתם מה שהוא רואה הכל תקין.. מה אני אמור לעשות? יעזור לי לחליף ספק? ואיזה ספק אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ואחראי למצב הזה,אני מאחל לך את כל הרע שבעולם אם אתה קורא פה תדע שאתה אחראי לגזל,אני משלם לכם על 12 מגה וזה מה שאני מקבל ? אני מאחל לך שתעבור תאונה קשה ולא תוכל להגיע יותר למקום עבודתך ולהגביל לאנשים את חיבור האינטרנט שכמו שאתה חוסם את חיבור האינטרנט שלי יחסמו לך העורקים בלב שיחסם לך הגרון שלא תוכל לדבר יותר,שתהיה לך חסימת כלי דם במוח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לנו ספק של 013 ותשתית של Hot. קיבלנו נתב Edimax דגם BR-6524n והיינו רוצים לחלק. תוכלו בבקשה לעזור לי איך להתקין ללא חייגן כל פעם? האם זה ל L2TP או PPoE או Dynamic IP... תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות. יש לי כרגע ראוטר מסוג Edimax BR-6114WG הוא עושה המון בעיות ואני רוצה להחליף אותו, המליצו לי פה בפורום לקחת את Linksys WRT54GL... שאלתי היא, ברגע שיהיו לי 2 ראוטרים, אפשרי להשתמש בהם לשיפור הקליטה בבית? אפשר לגרום לאחד מהם להיות במקום שיש קליטה ואין חיבור לאינטרנט, ובכך להרחיב את טווח האינטרנט? או שחייב להוציא כבל רשת מהראוטר אחד לשני ואז להשים כל אחד במקום אחר וכך להרחיב את הטווח? עוד שאלה, יש באוניברסיטה רשת מאוד מאובטחת, אבל אינטרנט מאוד מהיר.. משהו כמו 100 מגה... יש אפשרות איכשהו להריץ שם ביטורנט למרות שאי אפשר לפתוח פורטים ודברים כאלה?! עוד שאלה קטנה, מאיפה אני משיג עידכוני קושחה לראוטר? תודה. =]
-
- 12 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
המחשב הראשי מחובר לראוטר (חוטית), מחשב אחר מחובר לראוטר (חוטית) ועוד מחשב נייד מחובר לראוטר (אלחוטית). אני מנסה להתחבר ממחשב נייד אחר לראוטר, והוא אפילו לא מגיע למסך של הקלדת הnetwork key... הוא פשוט כותב שלא ניתן להתחבר לראוטר הספציפי הזה. לעומת זאת, מאותו המחשב, ניתן להתחבר לרשתות אחרות, מאובטחות ולא מאובטחות. מה עליי לעשות כדי להתחבר? אפילו הוספתי את הmac address שלו לdhcp list. שום דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אמ;לק: מחפשת ראוטר בתקציב של עד 1,000 שקל. תשתית של הוט. היי! הראוטר שלנו כבר על ערש דווי ואנחנו חווים ניתוקים רבים במהלך היום. החלפנו כבלים, מודם ועדכנו על הדרך את חבילת האינטרנט (תשתית - הוט, ספק - 012) ל100 מגה (תודה לאל). בבית שלנו יש מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר, לפטופ Lenovo Ideapad 700 שרוב הזמן ממוקם בדיוק בצד השני של הדירה עם שני קירות (ומראה בכניסה לחדר. הבנתי שזה יכול לעשות גם בעיות עם הטווח) שמפרידים בינו ובין הראוטר, שלושה פלאפונים, טאבלט ופלייסטיישן. האידיאל הוא להיות מסוגלת לצפות בסטרימינג בשיעורים אונליין של האוניברסיטה, תוך כדי שיוטורנט על המחשב השני פועל. כרגע במצב הזה ברגע שמחשב אחד מפעיל יוטיוב/טורנט/כל דבר שדורש קצת רוחב …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה? אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, תקלה מוזרה אוליי למישהו כאן יש עצה - windows7 - אני מחובר דרך כבלים וראוטר להוט ו012, הגלישה עובדת תקין כשאני גולש ושהמודם מחובר ישירות למחשב.. כשהראוטר מחובר הגלישה לא עובדת, אך יש פינג תקין לכתובות אתרים חיצוניים. כאילו ישנה איזו חסימה שלא נותנת למחשב להעביר מידע לדפדפן למרות שהחיבור נראה תקין מתקבלת כתובת אי פי ויש פינגים תקינים. כשמחבר את הראוטר (level one) למחשב אחר אין שום בעיה והגלישה עובדת, מה שמוכיח שהבעיה היא איפשהו בוינדוס של המחשב הבעייתי. למישהו יש מושג מה היה יכול להשתבש כאן? (דרך אגב זה עבד ופתאום הפסיק לפני כמה ימים) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר מקומות שמוכרים ציוד תקשורת של סיסקו יד שנייה ? אני צריך בעקרון 2 מתגים 2524 ואולי 2 רוואטרים 2620 עם 2 יציאות WIC ניסיתי את ALLTRADES אבל הם יקרנים בטירוף... על נתב כמו דנן שצוין לעיל הם רוצים מעל ל-200 דולר בעוד שבאיביי רוצים משהו כמו 100 דולר.....
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
TRENDnet TEW-228PI 11Mbps Wireless LAN PCI Adapter TRENDnet 802.11b Wireless 4 port router TEW-231BRP אני לא רוצה המלצה לG כי זה רק בשביל שני מחשבים והמחשב השני יעבוד מקסימום שעה ביום (רק גלישה, אין הורדות). האם אני צריך עוד משהו במחשב בשביל רשת אלחוטית ? (בשני המחשבים יש כרטיס רשת רגיל).
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקיי רדו לסוף אם אין לכם כוח לקרוא... כרגע אני גר בקוטג' של 2 קומות, אני גר בקומה העליונה והחדר עבודה של אבא שלי הוא למטה. אני משחק הרבה ברשת, ולכן קדחנו חורים בכמה קירות כדי להעביר כבל מהראוטר בחדר של אבא שלי לחלון שלי ;D. עשינו את זה בגלל שהיו לי פינגים בלתי נסבלים עם WIFI. עכשיו קנינו וילה, וגם שם כמובן יש לו חדר עבודה. הנה שרטוט קטן לגבי איך זה ייראה.(אני יודע שהקנה מידה חרא) |-----------------------8 מטר--------------------| __________________________________________ |***********| | | |***********| מקלחת | | |___________|_________________ | ח.עבודה | | …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות: אנלימיטייד 100 מ"ב שמוכרת ראוטר מסובסד ב-300₪: ראוטר ZTE H198, אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט ולא יודע אם הוא מגיע עם מודם מובנה, יש סיכוי שלא שמעתי את הדגם טוב מאיש המכירות? למישהו יצא להשתמש בראוטר שהם מציעים או שמע? בנוסף, אקספון מציעים שרות השכרת ראוטר ב5₪ ל100 מ"ב: DLINK 225, מצאתי באינטרנט כתבה על לקוח שהתלונן ואמרו לו בבזק שזה ראוטר בעייתי (ואז תיקנו ואמרו שהוא טוב). מישהו שמע ויכול להמליץ? תודה!
-
שלום. לאחרונה עזבתי את בזק והתחברתי לתשתית הוט במהירות 100 מגה. כשהטכנאי סיים להתקין את המודם הוא ביצע בדיקת מהירות (לתשתית בלבד, עוד לפני שהוכנסו פרטי הספקית) וראיתי בו עיני 105 מגה. שמח ומאושר התקשרתי ל018 ( מאוד מרוצה מהם עד כה) כדי להודיע להם על המעבר מתשתית בזק להוט. לאחר הכנסת הגדרות הספק למודם התחלתי בבדיקות מהירות, בארץ ובחול. מה רבה היתה אכזבתי שקיבלתי תוצאות של מקסימום 50 מגה בspeedtest בארץ(!) ובחול הגעתי בין 15 ל50 , תלוי בשרת. בשיחה שערכתי עם המוקד הטכני של 018 נטען שהבעיה היא במודם/ראוטר של הוט ואין לי מה לעשות אלא לדבר איתם. קצת מוזר לאור הראייה שבדיקת מהירות תשתית בלבד מגיעה ל100 מגה בלי בעיה. האם הבעיה בספק 018? בראוטר/מודם של הוט? ( לא מתחשק לי להגדיר א…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ישן של בזק דגם DSL-6740U v.H1. השאלה היא האם אני יכול להגדיר אותו ללא חיבור מודם. אלא רק לצורך תקשורת אינטרנט אלחוטית. (הארכת טווח אם איני טועה, או נקודת גישה ) יש לי "נקודת שקע רשת קווית" בחדר המחוברת באמצעות כבל תקשורת דרך סוויץ המחובר לנתב הראשי בדירה (אין לי גישה פיזית אליו). האם ניתן לחבר את הראוטר לשקע הרשת הנ"ל ולקבל גישה לאינטרנט באמצעות WIFI? כלומר שהמחשב שלי הנייח יהיה מחובר עם כבל רשת ישירות לראוטר. באופן שיאפשר לגלוש באינטרנט באמצעות WIFI בטלפונים הניידים או במחשב נייד. אודה על הסבר/ הדרכה אם הדבר אפשרי או שעליי לרכוש התקן אחר כדי להוציא אות wifi מנקודת הרשת הקווית הפעילה הקיימת.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-