עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The UnKnown,

אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  2. כאילו אני רוצ הלחבר איך שהוא טלפון אל חוטי למחשב בעזרת תוכנה מסויימת שאני אתכנת כדי שאני אוכל לדבר בעזרתו עם כל מיני תוכנות שאפשר בעזרתן לדבר באינטרנט עם אנשים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by Dr Hardware,

אהלן יש לי ביטורנט וביקשו שם לפתוח טווח פורטים מסויים.. TCP RANGE. הלכתי לראוטר, פתחתי את הטווח אבל BOTH TCP\UDP במקרה שהוא משתמש גם בUDp 1. זה לא מזיק נכון? פתיחת שני הסוגים של הפורטים.. 2. הווינדוס שלי בלי פיירול, יש עוד משהו שצריך לעשות חוץ מלהגדיר RANGE בראוטר?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by tembo,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית אלחוטית בבית אבל אני רוצה למקם את הראוטר בתוך ממ"ד. מישהו יודע להגיד לי האם יתכנו שיבושים בקליטה והאם ניתן לפתור שיבושים כאלו במידה ונוצרים. אלו שיבושים עלולים להגרם? טווח קליטה קצר יותר? קטוע יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

6. עד היום הייתי מחובר לספק הנוכחי ב-39 ש"ח ללא התחייבות. כעת הספק הנוכחי מאפשר לי חידוש של אותה החבילה לעוד 3 חודשים, או 35 ש"ח לחודש עם התחייבות לחצי שנה, זה הדבר הכי טוב שניתן לי לפני התנתקות. 012 קווי זהב מאפשרים לי עכשיו התחברות ב-39 ש"ח עם התחייבות לחצי שנה, מה שאומר שאני אשלם את ה-39x6 ויהי מה, אפילו אם אני מתנתק. אני ממש בדילמה ולא יודע מה לעשות. מצד אחד בזק בינלאומי מאשרים לי חיבור במחיר זהה אך ללא התחייבות (שאני תמיד מעדיף להימנע ממנה), אך כזה הנחשב איטי לרוב וגם לא איכותי במיוחד. מצד שני 012 מספקים קצב העברה כמעט מושלם לאורך כל שעות היממה - הגעתי למסקנה הזו ממעקב אחרי בדיקות מהירות בפורומים שונים ואף חבר שלי שעשה בדיקות העברה מול שרתים בחו"ל עם כל הספקים המובילים …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by orlupo,

מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by ArielN,

שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

יש לי רשת שמחוברת ל 4 מחשבים מודם של WOW רכזת של EDIMAX-ES3108P וכרטיס רשת של REALTEK רציתי לדעת איך מבטלים את ה FIREWALL כי אני רוצה להוריד מביטורנט ולשחק ברשת. בבקשה אני צריך עזרה אני מנסה כבר יותר משבועים!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. ללא חייגן ? בעבר הייתי בכבלים + בזקביננלאומיעם חיבור קבוע. אפשר גם כעת ?

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by liav12,

האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by Dr Hardware,

יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. הרשת שלי מסוג 2WIRE ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. עברתי ל012 ובכל ערב יש שעות מסויימות (לא קבועות - ככל הנראה מפאת עומס) בהן הפינגים קופצים לסביבות 110 מילישניות (מדובר על סרברים מקומיים) וכתוצאה מכך, הגלישה, הורדת הקבצים והשתתפות במשחקים מרובי-משתתפים נפגעות. בתמיכה של 012 ביזבזתי עשרות דקות בנסיונות להסביר להם שהבעיה איננה ברמת המשתמש - לשם כך, מערכת ההפעלה הותקנה מחדש, הוחלף כרטיס הרשת, בוצעו נסיונות התחברות בפרוטוקול VPN ו PPPOE, ברקע לא רצה לה שום תוכנת אבטחה או תוכנית שעושה שימוש מאסיבי ברשת. היום בערב הם "אמורים" לחזור אלי ולראות אם המצב עדיין כפי שהוא, שלב הבא יהיה לבדוק את המצב מול בזק, למרות שהקו תקין ומתפקד מצויין, עד המפגש עם חוות השרתים של 012. למה עזבתי את נטוויז'ן?... עניין פיננסי. 64 ש"ח בחודש אל מול 100 …

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , לבן דוד שלי יש שלושה מחשבים בבית , ויש לו מודם ADSL על USB , כזה לבן , עכשיו , אני שואל , האם אפשר לחבר את המחשב של בן דוד שלי מהכרטיס רשת לראוטר , ליצור שיתוף , והראוטר ישתף את זה לשאר המחשבים? או , איך אני צריך לחבר את זה ואיך מומלץ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by SandLegion,

שלום לכולם, להלן המפרט חיבור שלי: מודם motorola surfboard שחור מהירות 750/96 Emule Sivka MOD v0.43b sivka v13b2 יש לי בעיה בUPLOAD, אני לא מצליח לשגר יותר מ 6KB/s וזה מתחיל להרתיח אותי , מול נטויזן הרצנו בדיקה של אפלאוד וייצא לי מהירות של 10.96 ומול רשת הכבלים ביצעתי בדיקה ויצא לי 12.94, מסתבר ששם הכל בסדר אבל עדיין אני מעלה קבצים במהירות של לא יותר מ-6 (ותבינו, מדובר במקסימום של 6, ז"א שרוב הזמן הוא על 3, 4 או 5.) אני שמתי לב לעוד משהו, למרות שרוב הזמן אני לא מתייחס לזה, למטה רשום כמה טוטאל העלאה/הורדה האימיול מפיק ומשום מה אני רואה מספרים כמו 4 בטוטאל כאשר בחיבורים מופיע חיבור אחד מסכן של 1.6 או משהו כזה, וזה לא נמשך לאיזה כמה שניות אלא לכמה דקות, האם יכול להיות …

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום, חבר שלי משוודיה שלח לי תמונה שבה הוא עושה פינג לשרתי משחקי בשוודיה ובדנמרק עם חיבור aDSL 0.5Mbit. הנה התמונה: מישהו יכול להסביר לי איך בשוודיה יש להם כאלה פינגים נמוכים כאשר במדינה שלנו שהיא הרבה יותר קטנה הפינג רק בלילה מגיע למינימום של 13ms? אני רוצה הסבר יותר מפורט מ: "תשתיות יותר טובות" תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by almogas,

שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by re5pect,

שלום לכולם! הרבה זמן כבר יש לי רשת גייט ויי אז ניסיתי לעשות שיתוף מדפסת אבל אז בטעות הרסתי את ההגדרות.. ניסיתי לעשות מחדש ע"פ הסטיקי שפה.. ולא הצלחתי מישהו יכול להדריך אותי באיי סי או בסקייפ? בבקשה זה דחוף יותר..

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by dani,

עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. טוב ככה, עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהו שלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי) לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה: B-FOCUS Router 270pr עכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטר כי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתי את המדריך איך לעשות את זה עכשיו ככה, כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזה למחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אני משתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנט עכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדש בשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשבים האחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמנית אין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגם כרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטין השאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחש…

24. Started by tavlins,

שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. אממ אז ככה. יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון? ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית: 1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק? 2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה? 3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה 4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה.. 5)מה זה HUB ??? 6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים