רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בפורום חיפוש עבודה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501273
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של בזק D-LINK 6740U שעליו מחוברים דרך 2 switch המחשב והמזרים מדיה. בזמן האחרון יש לי תקיעות בזמן שאני מזרים וידיאו מהמחשב למזרים מדיה. שמתי לב שהמזרים פשוט מאבד קשר עם המחשב, וה IP של המחשב והמזרים מדיה משתנים תוך כדי עבודה. לדוגמה ה IP של המחשב משתנה מ 10.0.0.3 ל 10.0.0.2 מה שמוזר יותר שה IP של המזרים מדיה מתחיל גם באותו טווח, למשל 10.0.0.7 ומשתנה ל IP מוזר כמו : 169.254.93... מדוע ה IP משתנה תוך כדי עבודה ? ומדוע ה IP של המזרים מדיה יוצא מהטווח של הראוטר (10.0.0...) כיצד ניתן לסדר את הבעיה הזו ? תודה
-
- 15 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה,מצרף תמונה של הודעת השגיאה,חשוב לציין שבשאר אתרי העלאת קבצים הכל עובד חלק ללא בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אל תאמינו למידע שהפקידים במוקד 199 של נזק אמרים לכם, גם אם אתם מדברים עם מנהל מחלקה/אחראי מבצע או כל שם בכיר אחר שהם ממליצים לכם. ביום ראשון שעבר דיברתי עם המוקדנית של 199 שהעבירה אותי לאחראית בכירה יותר היות והיו מספר חוסר הבנות בקשר להסכם. אוקי, עד כאן הכל טוב יפה. אני שואל את האם המודם שאני משלם עליו וקונה בכסף מלא יהיה מודם חדש מדגם Alcatel SpeedTouch Home? אז היא אמרת לי: לגבי הדגם, יכול להיות ולגבי זה אם זה חדש או לא אני לא יכול לענות לך. אז אני מתעקש ושואל אותה: אבל מדובר בכך שאני קונה מודם במחיר מלא שעולה קצת יותר מחדש בחנות מחשבים שפוייה ואני עלול לקבל מודם משומש? החלאה עונה לי: אין מה לעשות, כך זה. אנחנו מצידנו לא מתחייבים לכלום. טוב, אז שאלתי אותה שאלה חשובה מא…
-
- 48 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
המהירות הורדה בטורנט ממש איטית ואני לא יודע מה הבעיה. אני לא יודע איפה לחפש אפילו את הבעיה כי חיברתי את המחשב למודם ישירות כדי לראות אם זה בעיה בראוטר וזה המהירות הורדה נשארה על 50KB לכל היותר. אחר כך חיברתי את המחשב לאינטרנט של הפלאפון והמהירות קפצה ל500KB. חיברתי עוד מחשבים למודם לבדוק אולי זה בעיה במחשב אבל בכל המחשבים בבית המהירות איטית כשאני מחובר או לראוטר או למודם אז מאיפה נובעת הבעיה? אני במהירות 30Mb בהוט
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שדרגתי לחבילת טופ-100, תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי. החבילה מבטיחה מינימום 50 מב"ש ומקסימום 100 מב"ש בהורדה, וכן 3 מב"ש בהעלאה. היה אמור לעלות 129 ש"ח לבזק + 99 ש"ח לבזק בינלאומי = 228 ש"ח. ברגע ששאלתי על באנדל, התברר שעולה רק 200 ש"ח סה"כ דרך בזק -- הנציגה של בזק בינלאומי נלחצה והורידה 30 ש"ח, העיקר שאשלם בנפרד לתשתית ולספק. עכשיו שאלה: לדברי בזק, המודם-נתב הנוכחי שלי, שקניתי מבזק בזיכוי חודשי מלא, לא יספיק למהירות ההורדה ששדרגתי אליה. הם מציעים לי לחכור מודם-נתב מתאים מבזקסטור ב-10 ש"ח לחודש לתמיד, בלי שהמכשיר הופך להיות שלי לאחר מספיק זמן. מהסתכלות באתר של בזקסטור אני רואה שהם מציעים שני מודם-נתב VDSL, כל אחד ב-600 ש"ח. אני מניח שמדובר על חכירת אחד מהמכשירים האל…
-
- 51 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש נואש! עד לא מזמן היה אפשר לשחק בחו"ל עם פינג נמוך 100-200 בחו"ל אצל כל הספקים. מישום מה כבר מס' שבועות שהפינג עומד על 400-600 ואני מדבר על: 012, אינטרנט זהב ואקטקום, לא בדקתי את שאר הספקים. החברה היחידה עם פינג נמוך היתה ברק (130) אבל הם ממש יקרנים! ורוצים התחייבות! למישהו יש עצה מה לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מניח שרובכם יודעים שהיום הוכרזה באופן רישמי מערכת ההפעלה Windows 7. אני משתמש במערכת ההפעלה הזו כבר כמה שבועות על המחשב הראשי שלי והאמת היא שיש לי רק מילים טובות להגיד עליה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה שבועות בשרשור אחר בנושא, WIndows 7 היא מחליפה ראויה ל-XP ולדעתי כל אחד מאיתנו צריך לשקול בחיוב את המעבר למערכת הזו. ב-Windows 7 יש הרבה חידושים ושיפורים, וגם בתחום העיסוק של הפורום יש חדשות. אתם מוזמים לקרוא עליהן במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת קשה ומיועדת למקצוענים שבינינו. חברה X מחוברת כיום בFrame Relay CIR=0 128kb. בחברה X יושב שרת הדואר שלהם. אתר החברה לא נמצא בחברה. כמו בכל חברה האינטרנט משמש את כל העובדים (בערך 80) לגלישה. כאשר המלצתי לחברה לעבור לADSL עיסקי טענו בפני שאין IP קבוע בADSL. בירור קצר גילה שזה לא נכון. החברה פנתה לחברה שמספקת לה את הקו והגישה לאינטרנט (אינטרנט זהב) ונאמר להם "לא מומלץ לכן מכיוון שכאשר שאם מישהו ישלח בזמן ששרת הדואר שולח אז הכל יתקע". במקום זאת אינטרנט זהב המליצו להם להגדיל את רוחב הפס ל הFrame Relay ל256kb בתשלום נוסף של 225$ !!! מכיוון שלחברת האינטרנט יש אינטרס ישיר למה לא לעשות ADSL (שעולה רק 50$) במקום Frame Relay אני שואל אתכם, למישהו יש מושג על …
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיות עם האווסט, לדברי אנשי התמיכה של אווסט, ואני רוצה תוכנה חדשה שאיתה אני אוכל להגביל את פעילות הרשת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אנחנו נמצאים ב מסלול 200mbs בהוט . הציוד שלהם לא טוב הרבה מאוד ניתוקים האמת בתקופה האחרונה אני חווה פחות ניתוקים . בגלל האמור לעיל אני מת להחליף את הנתב שלהם אבל אין לי מושג איך להגדיר את הנתב שלהם למודם בלבד . העניין הוא שאם מחברים אצלם סתם נתב זה מחרב את הרשת . אני אומר מניסיון הם הגיעו להחליף נתב אחרי שחיברתי נתב של tp link מי שיודע לעשות משהו בנידון אשמח אם יצור קשר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אחרי ששנים אני משתגע בנסיון להגביל את כמות החיבורים שלי כך שהנתב לא יקרוס אחרי כמה שעות, וגם תהיה לי מהירות טובה, נמאס לי! אני מתכוון בשבוע הקרוב לשדרג את החיבור ל12 Mb... ולכן על אחת כמה וכמה אני צריך נתב שיחזיק הרבה חיבורים, כדי שהמהירות של הטורנטים (רק דברים חוקיים כמובן) תהייה מקסימלית. יש המלצות לנתבים כאלו? התקציב הוא המינימום שאפשר להוציא על נתב שיספק את כל הצרכים שלי. מה שיתחבר לנתב הוא שני מחשבים, חיבור חוטי. אחד המחשבים פעיל מאוד (!!) והשני גלישה מזדמנת. תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז זאת הבעיה כל פעם שאני מנסה להוריד משהו או כשאני גולש בהרבה אתרים ביחד יש לי ניתוק ואז אני צריך להפעיל מחדש את המודם אחריי שאני מפעיל מחדש ההורדה חוזרת ואין עוד ניתוקים, מישהו יודע איך למנוע את הבעיה הזאת ? דרך אגב אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר משהו וניסיתי לשדרג את המודם ל-pro גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אנשים, אנסה להסביר את זה בצורה פשוטה : אני כרגע שוכר דירה וגולש על הראוטר של בעל הדירה שגר בסמוך אלי (הכל בהסכמה כמובן!) הבעיה שהדירה שלו בצד הרחוק ביותר מהמחשב שלי אז העברתי USB מהמחשב נייח שלי עד לצד השני של הבית (מקלחת!) ושם חיברתי כרטיס רשת אלחוטי. הUSB בעצם עובר את כל הקירות הבעייתיים. התוצאה - קליטה נהדרת. הבעיה - אין לי WIFI. השאלה - יש לי כאן ראוטר אלחוטי של בזק (DGN2200 V2) - האם אני יכול לחבר אותו למחשב הנייח שלי דרך חיבור רשת רגיל ושהוא יקח את האינטרנט מהמחשב הנייח שלי ויפזר אותו ב WIFI בדירה? אני כאילו צריך להקים רשת ביתית ולעשות שיתוף אינטרנט במחשב שלי. אפשרי? איך עושים? תודה! נ.ב - חשבתי להשתמש בראוטר כ Access point - הבעיה שאין חשמל בשירותים\מקלחת …
-
- 27 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר שיחבר בין מחשב נייח למחשב נייד (מחשב נייד- WIFI ) , יכול להיות שיהיו גם 2 ניידים. לגבי הראוטר , רצוי כמה שפחות קרינה ועוצמת שידור. תודה אבי
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי. אני לא יודע בדיוק איפה הייתי צריך לפתוח את הדיון, אם זה לא המקום המתאים, בבקשה תעבירו. השכרתי שרת מאתר www.smallbusiness.yahoo.com/webhosting נתנו לי במתנה דומיין לשלושה חודשים. אני חושב שאעבור לחברה אחרת לאחר סיום ההתחייבות, אבל מה שמפריע לי זה העניין של הדומיין. הנה הפרטים: whois.domaintools.com/ezdlc.net לאחר שלושה חודשים, כשאפסיק לשלם לyahoo, האם תהיה לי בעיה לקבל את הזכויות על הכתובת?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שיניתי בעבר את כתובת ה-IP של המודם כדי שהראוטר יהיה 10.0.0.138 (במטרה שאוכל להשתמש בכתובות x.10.0.0 קצרות עם שאר המחשבים במקום בכתובות x.x.192.168) ואני לא זוכר מה כתובת ה-IP של המודם. יש דרך למצוא אותה כדי להתחבר לממשק ההגדרות של המודם?
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי, ואין לי שמץ של מושג בראוטרים, אני רוצה לקנות ראוטר שיוכל להתמודד עם הרבה חיבורים בו זמנית, כי ראיתי פה בפורום שהרבה אנשים מתלוננים על ניתוקים כשהם משתמשים בתוכנות שיתוף למיניהן, ובכן אז גם אני אחד שמוריד הרבה דברים עם המון מקורות, אז אני זקוק למשהו שיוכל לעבוד בלחץ של ההורדות ולא ינתק אותי כל פעם מהאינטרנט, על מה אתם ממליצים? אני מתחבר דרך הכבלים, וכמובן אני רוצה שיהיה במחיר סביר
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-