עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by NIVs,

התקנתי היום אנטי ווירוס של MCAFEE ואז הוא עשה מלא בעיות. קיצר מחקתי אותו ועוד כמה תוכנות שהיו איתו. מאותו רגע האינטרנט ניהיה ממש עגלה. הטורנט בקושי עובד (ועבד יופי עד לפני בטראקר פרטי). ההורדות מראפיד שר נתקעות כזה על 0 ואז שוב עולות, ככה כול ההורדה שנמשכת במקום 5 דק' שעה. ולסיום, אני לא מצליח להעביר דברים ברשת- זה מה שהוא רושם לי. (גם למחשב החוטי וגם ללפטופ). מה נדפק פה?? ביטלתי את שיחזור המערכת :{יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. שלום, רוצה שלראוטר תהיה סיסימת ADMIN אבל בגישות לדיסק על הראוטר לא יתבקשו לשים סיסמא XP ו-WIN7 לעזרתכם אודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. עד היום הייתי מחובר להוט בלי חייגן ולא הייתי לי שום בעיה. היום החלטתי לנסות את הPOWER NGN החדש של בזק בינלאומי ולכן הייתי צריך גם להגדיר חייגן. עכשיו כשאני מנסה להכנס להגדרות L2TP בראוטר מופיעה לי הכותרת L2TP וזהו. דף ריק. אין לי שום דרך להגדיר את החייגן. וכשניסיתי להתקין גרסת FIRMWARE ישנה יותר (מ1.51 ל1.47 קיבלת שגיאה - INVALID FILE FORMAT או משהו בסגנון) ניסיתי לעשות hard reset ושום דבר לא עוזר, העמוד של הL2TP נשאר ריק.. ויש עוד כמה הגדרות בראוטר שלא עובדות חוץ מזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ומאז אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול,לא מצליח להתקין all seeing eye (כי היא מנסה להוריד את ההתקנה מאתר),ולא מצליח להתחבר לאייסיקיו. מה לעשות? אולי יש לי פשוט פורטים סגורים?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. האם אפשר להסתבך בגלל זה בארץ? בארה"ב יש לזה סטטוס של common carrier, אבל מה המצב בארץ?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by zaroor,

1-יש לי בקומה עליונה 3com הקליטה האלחוטית ממנו למטה חלשה ואני ברב הזמן למטה עם הנייד ,השאלה אם אני יקנה אחד מהנתבים האילו זה ישפר את הקליטה כי שניהם בתקן -N אבל הכרטיס בנייד הוא G 2-מה ההבדל בין שני הנתבים ? שניהם בתקו -N ומה הכי כדאי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. מה כדאי לשנות? האן יש שם אופציות שיעשות אותו יותר טוב?? למי שיש את המודם הנ"ל ידע על מה מדובר.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. מבקש עזרה בבקשה יש לי מחשב עם חלונות 7 ובו 3 כוננים 1 סיסטם ו-2 לDATA האחד של טרה עשיתי לו שיתוף ויש אליו גישה מכל המחשבים ברשת שלי והוא סבבה השני הוא 500 GB עשיתי לו שיתוף באותה דרך בדיוק ואני רק רואה אותו אבל לא יכול לגשת אל הקבצים שלו מישהוא יודע אולי למה? אולי אני עשיתי משהו לא נכון למרות שבדקתי כמה פעמים והשיתוף ב-2 הכוננים זהה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  11. ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הדגם מפורט בתיאור, ראוטר נחמד ביותר, אבל הסתבכתי עם ההגדרות של הפיירוול. הבעיות: 1. הרבה דפים לא עולים 2. הגלישה איטית להחריד 3. לפעמים יש התנתקויות לא מוסברות. הבעיות נפתרות אם מבטלים את הפיירוול, אבל אני כמובן מעדיף לעבוד איתו. הבעיה היא, שאין לי מושג איך להגדיר אותו שיעבוד כמו שצריך. בחוברת אין פירוט להגדרות שלו, הדבר היחיד שכן הצלחתי לעשות הוא לפתוח שני פורטים שהייתי צריך. אז מי שמכיר את הראוטר ויכול לעזור לי עם ההגדרות אני מאוד אודה לו. אם זה משנה, אני מחובר דרך אקטקום בחבילה של 1.5M, מודם סמסונג כחול. תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. ה-Zone Flex 2942 של חברת Rockus הוא נקודת גישה (Access Point) בתקן G העושה שימוש במערך אנטנות ייחודי המכונה Tomahawk. באמצעות מערך ייחודי זה משיג ה-ZF2942 טווח פעולה וקצב שידור הגדולים בהרבה מאלה של נתבים סטנדרטיים הפועלים בתקן G. במסגרת הסקירה נבדקו הביצועים והתכונות של ה-ZoneFlex 2942. קריאה נעימה וחג חנוכה שמח. http://www.netcheif.com/Reviews/ZF2942/ZF2942.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arie2006,

שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  15. יש לי ראוטר SIEMENS שמחובר עם כבל למחשב שאני כותב ממנו כרגע, ועם עוד כבל למחשב בחדר סמוך. החיבור הזה חי ונושם כבר קרוב לשנתיים. לאחרונה, פתאום התחילה להופיע במחשב השני הודעה "כבל רשת לא מחובר", בזמן שהוא מחובר פיזית. בשבוע האחרון האינטרנט פשוט לא עובד שם. פשוט הפסיק לגלוש. יש להדגיש שבכל הזמן הזה, הFILE SHARING מהמחשב הנוכחי למחשב הבעייתי עובד מצוין- אני מצליח לקרוא\להעתיק קבצים מהמחשב הבעייתי- כל ה SHARING עובד מצוין, רק שאין אפשרות לגלוש במחשב השני. האם למישהו יש הצעה מה הבעיה? האם הבעיה בכרטיס הרשת במחשב ההוא?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. הגעתי למסקנה שיהיה הכי מהיר, זול וטוב *עבורי* זה להשתמש בכרטיס סים ייעודי בתור האינטרנט בבית. לצורך כך אשמח להמלצה לראוטר משולב מודם סלולרי או באנדל ראוטר+מודם סלולרי, כי נראה שאי אפשר להשתמש בטלפון נקסוס 4 ישן בתור הוטספוט קבוע (הביצועים יורדים מ120 מגה ביט לשניה ל15 והלייטנסי לא משהו :\) מצרף תמונה של הביצועים בבית מה-OP6 שלי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by blue24,

התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by Danielll13,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב נמחקה החומרה שהייתה לי במחשב הנייד של הנתב שמימנו הייתי מתחבר לאינטרנט מרשתות אחרות באזור עכשיו אני לא יודע מה לעשותאיך להתחבר חזרה? אם זה יעזור הנתב הואא של atheroes אאם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  20. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם מחפש המלצה לראוטר איכותי עד 300 ש"ח המתאים לסיבים אופטיים

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by MasterDK,

שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. גם הנתבים המתקדמים והלא זולים בכלל של הענקית מקופרטינו עושים עלייה לארץ הקודש לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-יקרה-נתבי-ה-airport-של-אפל-מגיעים-לישרא/

• 0 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.