רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר תראוטר למחשב אין התקשרות בינהים ז"א כשאני עושה run - cmd - ipconfig אני מקבל Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Autoconfiguration IP Address. . . : 0.0.0.0 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0 Default Gateway . . . . . . . . . : אז בדקתי בהגדרות TCP IP של הכרטיס רשת והיה מסומן שם שהוא יקבל אוטומטי (כמו שצריך ...) וגם לא עזר. חיברתי את המודם לבד למחשב שלי וזה כן עבד אז למה עם הראוטר זה לא עובד לי? (בשאר המחשבים יש אינטרנט)
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתחבר לאינטרנט עם הלוח הנל ובכרטיס רשת אני מקבל את האי פי הנכון אבל לא מתבצע חיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך לשנות איזו הגדרה בביוס..? מחכה לתשובות תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את ה XP שוב לפני כמה ימים... האינטרנט עדיין זחל לו... פתאום היום אני מתעורר ב 8 בבוקר והכל מתחיל לרוץ... כאילו הוא קורא את כל הדפים מה CACHE אמרתי, טוב 8 בבוקר זה עוד סביר... אבל עדיין עכשיו, 13:30 והאינטרנט טס לי... למשהו גם זה קורה? ADSL בינלאומי 1.5 יניב
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד שעה 11 היום בבוקר שיחקתי במשחקים עם פינגים נורמליים במשחק CALL OF DUTY. פינגים בין 100-170. אבל בשעה 3 בצהריים היום, כשניסיתי להיכנס לשרתי המשחק, ראיתי פתאום שכל השרתים למשחק הזה (ששמורים בתוכנה THE ALL SEEING EYE) יש להם פינג גבוהה מ-400!!!!!!!!!!!!!!1 זה אף פעם לא קרה לי. ניסיתי כמה פעמים להתנתק ולכבות מחדש את המחשב אבל לא עזר, הפינגים עדיין ממש גבוהים. סרקתי וווירוסים עם NORTON 2005, תוכנות ריגול עם AD-AWARE ו-S&D, אבל זה בכל זאת לא עזר. המחשב נקי מווירוסים ותוכנות ריגול והפינגים של שרתי המשחק עדיין בשמיים. אני בכבלים עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5MB. בבקשה תעזרו.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי. מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה: (שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE) אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים. זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Setting…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
על כל נתב (אלחוטי כמובן) שאני רואה בלמיר מחשבים, רשום 4 PORT. עכשיו כשנכנסתי לפירוט של אחד מהם, היה רשום 10\100 4 PORT LAN. מישהו יכול להמליץ לי על נתב אלחוטי, שיספיק לסביבות ה70 מטר מרובע, בטכנולוגית הG ולא הB, ושיהיה בעל 8 פורטים? אקדים תודה, pMor
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני צריך אתר שבודק אם אני באמת מוגן והפורטים אצלי סגורים... כמו כן, אני צריך לדעת מה החשיבות של פורט פתוח/סגור אצלי... תודה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לדעת מה אני צריך על מנת לעשות רשת בין שני מחשבים ללא ics מכיון ואני רוצה חיבור קבוע לאינטרנט ללא תלות במחשב של אח שלי אז הנה הפרטים אני רוצה חיבור לאינטרנט קבוע לשני המחשבים ושהיה שיתוף מדפסת מהמחשב של אח שלי למשחב שלי ששנינו נוכל להדפיס למדפסת הזות אני גר בהרצליה והפסק שלי ברק אין לי חיבור קבוע אני משתמש עם חיגן אז מה אני צריך? סוויץ נתב? להתקשר ולהזמין חיבור קבוע ? מה ? תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
סלחה אם השאלה חוזרת על עצמה, אני כבר יומיים מחפש פה תשובה ולא מוצה. יש לי מחשב אחד מחובר לADSL ע"י מודם USB, אני רוצה לשתף אינטרנט בינם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני, לא ישתמשו במשאבים אחד של השני ובלי רשת בינם. מה הדרך הפשוטה והזולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש בfilezila . כשהוא שואל בהתחלה לאן להתחבר אני כותב 127.0.0.1,אני לא יודע מה אני צריך לרשום שם לדעתי מכאן נובעת הבעייה,בכל מקרה ניתן להכנס לשרת רק דרך המחשב שלי דרך מחשב אחר בכתיבת ftp://127.0.0.1 אני מקבל הודעת שגיאה,connection could not be established בבקשה תסבירו לי שלב שלב מה כן צריך לרשום(ניסיתי ת'איי פי הנכוחי שלי וזה לא עזר),ומה הבעייה,מה לא עשיתי בסדר. noob כפי שניתן לראות... אייל
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=231ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=127ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=82ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=26ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=22ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=39ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=21ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=34ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=156ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=301ms TTL=246 Reply from 192.118.82.140: bytes=32 time=109ms TTL=246 Reply from 192.…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(זה מה שענו לי כששאלתי על ציוד לרשת משרדית קטנה בפורום מפרטי מחשב) סיפור הרקע: אני הולך להקים רשת משרדית קטנה בין 3 מחשבים, עם אפשרות להתחברות בעתיד של עוד לקוחות (מחשבים ניידים שישבו מידי פעם על הרשת, או הוספה עתידית של מחשבים נייחים). כאשר, חוץ מאינטרנט, על הרשת הולך לעבור בעיקר תמונה של מספר מצלמות במעגל סגור. להקים רשת קטנה רגילה, עם Hub, יש לי נסיון- מביתי הקט. השאלה שלי מה ההבדל בכלל בין 2 המערכות המתוארות בציטוט? על איזה מבין שניהם אתם ממליצים לצורך המתואר כאן? במידה ואתם בוחרים באופציה השניה (ראוטר עם כרטיסים של גיגביט lan): במה זה כרוך מבחינת קנייה(לא תקציבית, חומרית)? כיצד מקימים רשת כזאת (מבחינת הגדרה)? כמו שמגדירים רשת רגילה? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לשכולם, אני מקווה שזה שייך לפה. היום (יום שישי) ניסיתי להיכנס לאתר גיימר, אבל זה עושה מן בעיה כזו (ב-Norton Personal Firewall) ששואלת אם לאפשר לסקריפט BackWeb-8876480.exe לפעול, ולא משנה מה אני עושה -רק לגיימר זה לא נכנס. זה עושה מסך לבן ואת הכתובת של גיימר. מקורו של הסקריפט הוא מתיקייה של Logitech Desktop Manager, אז מה צריך לעשות? האם זה בכלל בעיה אצלי או בגיימר?
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת שליטה מרחוק על המחשב בבית כמו VNC או PCANYWHERE, אבל כזו שמאפשרת לעבור את ה-FW של העבודה (את ה-FW בבית אני יכול לקנפג, בעבודה זה קצת קשה.... :) תודה!!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לפני חודשים אחדים קניתי כרטיס רשת (ג'נרי למדי. הפרט היחידי שאני יודע עליו שהוא כרטיס Ethernet 10/100, שכחתי את שם החברה). קיבלתי איתו דיסקט דרייבר והצלחתי להתקין אותו... אך לא מזמן פירמטתי את המחשב, וכרגע אני צריך להתקין אותו שוב. לצערי הרב אני לא מוצא את הדיסקט דרייבר, וכרגע אני בבעייה כיוון שאני גם לא זוכר את שם הכרטיס.... ניסיתי דרך אשף התקנת החומרה של WinXP, אבל הוא לא הצליח משום מה. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הכרטיס הזה??? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי את OUTPUT FIREWALL וזה לא זיהה..ועכשיו מחקתי אותו והתקנתי SYGATE וזה עדיין רושם שאני לא משתמש בפירוואל רק את האנטיוירוס הוא מזהה מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שמעווווו יש לי פול בעיות עם האינטרנט בזמן האחרון ניתוקים וכזה... עכשיו פתאום אתמול אני רואה ההאב נכבה... ניסיתי לנתק מהחשמל ולהחזיר... לא עזר... (אין לו כפתור כיבוי..) פתאום הוא התחיל להשתגע... כל הנורות התחילו להיכבות ולהידלק ברצץ מלא פעמים.. אז לא יודע איך פתאום הסתכלתי וראיתי שבטעת מחובר אליו שנאי של 12V ורשום על ההאב 7.5V ... (ד.א ככה זה כבר שנה אף אחד לא נוגע בזה...) וראיתי שהשנאי של 7.5V (כנראה זה של ההאב) מחובר למודם שעל המודם (אלקטל שחור שמשודרג לפרו) רשום 9V !! עכשיו לא יודע איך... אבל אחרי שחיברתי את השנאי של ה 7.5 להאב הוא הסתדר ואז רציתי לחבר את ה 12 לראות אם הכל בסדר.. וזה היה בסדר.... ועכשיו החזרתי הכל למצב הרגיל שהיה פעם והכל בסדר...... או שלא? ד.א שמחברים …
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי מה המצב? הכל טוב? יופי תשמעו. יש לי: אינטרנט זהב 1.5 מגה. ראוטר Edimax ומודם Alcatal. שני מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית. עכשיו לפי הרוחב פס 1.5 מגה, ההורדה שלי צריכה להיות על 200 פחות או יותר, כאשר אני מוריד קובץ מהאתר של אינטרנט זהב תחת תמיכה והמחשת מהירות. לפני שעשיתי אלחוטי הורדתי במהירות הזאת והייתי על רשת קווית, אבל עכשיו הוא מוריד לי על פחות מ 150 וזאת בעיה רצינית במיוחד בשרתים אירופאים פשוט התמונה קופצת וזה בלתי נסבל ומאוד לא מצדיק תרשת האלחוטית, ממילא קצת הורדה במהירות אבל ככה? נו טוב אתם הולכים לעזור לי לא? טוב תעזרו בבקשה להבין מה אני יכול לעשות כל דבר יעזור. יכול להיות שזה משהו בFirewall של הראוטר שאפשר לבטל? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: נפתר.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-