רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באשכול הקודם כבר היו 2 עמודים, ובכל מקרה הבעיה שהוצגה בו (התקנת הנתב האלחוטי) כבר נפתרה, והדיון גלש לפסים תאורטים לא רלוונטים. בכל מקרה, כעת בעיה אחרת - משהו מאוד מוזר ולא יציב במערכת... יש לי מודם אלקטל 510 המתפקד כנתב (הזנתי לתוכו את היוזר והסיסמא, והוא מחייג לאינטרנט, בלי חייגן במערכת ההפעלה) שמחובר ליציאת ה LAN של הנתב האלחוטי DLINK 614+ (כלומר, השארתי את מלאכת הניתוב לאלקטל, וכעת ה DLINK משמש רק כ SWITCH ונקודת גישה אלחוטית). לנתב האלחוטי מחובר מחשב נייח שולחני בכבל רשת ובנוסף יש לי לפטופ המצוייד ברטיס רשת אלחוטי תואם DWL 650+ מדובר בחיבור ADSL, בזק בינלאומי הספק. התופעות (שלא קרו קודם לכן) : 1. חלק מהאתרים לא עולים לעיתים, ולאח כמה זמן/כמה ריסטרטים למחשב - הם עולים …
-
- 61 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מודם אלקטל 510 ויחד עם התמיכה של בזק התקנו אותו. הבעיה היא שלא ניתן להתחבר כלל (ווינדוס 98 פנטיום 2) נראה מוזר לי שלא התבקשתי בעצם להתקין את המודם, אלא רק את החייגן, אבל לדבריהם אין כלל צורך בדיסק התקנה של המודם ודי בהתקנת חייגן WOW . אמרו שזו בעיה ברכיבי התקשורת, הסרתי את "תקשורת" בלוח הבקרה/הוספה והסרה, אבל בהתקנה היה איזשהו ERRORלמרות זאת, נכון לעכשיו הכל נראה מותקן. ניסינו שוב אבל עדיין לא ניתן להתחבר. לבסוף יעץ לי התומך לפרמט לפרמט את המחשב. האם אוכל לקבל עצה ממכם ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אם ראוטר אלחוטי מחובר לאלקטל 510 ומגדירים התחברות PPPOE מה צריך להיות מוגדר באלקטל? כי לפי איך שזה נראה לי זה כאילו הראוטר מתחבר שוב דרך האלקטל כאשר האלקטל מחובר. אז מה קורה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום... מזמן לא כתבתי בפרום צבא עבודה יש לי בעיה, יש לי מודם alcatel 510 v4.2.3 הפכתי אותו לראווטר והורדתי את ה-firewall של XP אבל בכול זאת הוא כותב לי שיש לי FIREWALL ב-EMULE למה אה ולמי שתוהה פתחתי את הפורטים של האימיול אבל הוא כותב לי שיש לי FIREWALL איך זה יכול להיות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מודם כדי לקחת אני יודע שהכול אותו דבר אבל סתם מה אתם ממליצים... מהירות 750... בנטויז'ן. דרך אגב הם מביאים כמה מודמים אני יכול לבחור. יצאתי מהADSL בבזק בינלאומי הם אומרים שהם הספק מס'1 ברשת ומשום מה כול ספק אומר ככה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח אצלו את הפורטיפ של האימיול הוא לא עושה לי SAVE ולכן כול פעם שאני מכבה אותו אני צריך לפתוח אותם מחדש בדקתי את הפקודות אין שם אפילו פקודה כזאת.... מה עושים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם ספקיות האינטרנט צריכות להתחיל לדאוג? יותר ויותר בתי-עסק, מקומות ציבוריים ובעיקר עיריות מצטרפים למהלך החדש של הענקת אינטרנט אלחוטי חינם או בתשלום נמוך. בשבוע הבא מצטרף לחגיגה, לראשונה, גם מרכז קניות גדול: דיזנגוף-סנטר בת"א. החל מסוף השבוע אפשר יהיה לגלוש באינטרנט אלחוטי בתחומי הקניון בעזרת מחשב נייד, מחשב כף יד או טלפון סלולרי. הגלישה תתאפשר כמעט מכל נקודה במתחם: בבתי-הקפה, במסעדות, ברחבות המרכזיות ואפילו על מדרגות הסנטר. המהלך התאפשר לאחר שהנהלת המקום חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת 012 וחנות "הנדי", המתמחה במחשבי כף יד וגאדג'טים. 012 הקימה לצורך העניין תשתית Wi-Fi אלחוטית, המאפשרת בשלב הראשון גלישה במהירות של 5.2 מגה בייט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-…
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי את המודם הזה משודרג. *כיצד אני בודק איזה פורטים פתוחים במודם? יש איזה פקודה? יש לי בעיות עם DC++ אני מגדיר פורט פתוח אבל כשאני מנסה לחפש אין לי תוצאות עד שאני עובר למצב פסיבי. *מה הפתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! יש לי בבית 2 מחשבים אחד ישן ואחד חדש שאני קונה עכשי. רציתי לשאול איך מחברים את המחשב השני גם לאנטרנט כמה זה עולה?? ואצל איזה חברה זה הכי משתלם לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי שני מחשבים שהם מחוברים ברשת אלחוטית . עד כאן הכל טוב, אבל החיבור של הרשת לא מאובטח כלל וכלל. ולפעמים אני קולט רשתות אחרות בסביבה הקרובה אליי, ואם אני קולט אותן אז אין שום סיבה שהן לא קולטים אותי. רצוני הוא לדעת אחת ולתמיד , איך אפשר לאבטח את הרשת שלי מפני רשתות אחרות בסביבה. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם ,יש לי ראוטר ישן של Intel Express 8100 router האם הוא ישן מידיי או שהוא יכול לעבוד טוב תודה TZ
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי מודם בכבלים בחיבור USB רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו לרשת כי ניסיתי וזה עבד פעם אחת ומאז אין אינרטרנט במחשב השני
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש מקום חינמי לאיחסון קבצים ברשת. יש לי חשבון ב briefcase ב- Yahoo אך אני מחפש מקום אמין נוסף לשם איחסון,גם לשם גיבוי נוסף וגם לשם קבלת עוד נפח לאיחסון. אשמח לקבל המלצות. בתודה יוסי
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות חיפוש פה ולא מצאתי כלום, בGOOGLE מצאתי כמה אתרים אבל התשובה לא היתה ברורה. עברתי ל 1.5MB שלנטויזיון (היה 750K) ואני רוצה לדעת איך אני בודק בדיוק את המהירות של ההורדה, שליחה והעלאה שלי עכשיו. תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להגביל קליינט ברשת של שני מחשבים כדי שלא יגנוב את כל רוחב הפס יש איזה תוכנה שעושה את זה או משהו כי אני לא רוצה לסגור את הרשת רק להגביל את השליחה ואת ההורדה של אותו קליינט
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לחבר שלי יש נתב וXP עם SP2 מותקן, והוא לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו זה טוען הרבה זמן "LISTENING" שינתי לו בהגדרות של האייסיקיו ל USING FIREWALL ו-NOT USING PROXY וקיפ קונקשן אלייב וגם ניסיתי לכבות את הפיירוול של הוינדוס, ועדיין כלום לא עוזר כשהוא מדליק את המחשב הוא כבר מחובר לאינטרנט (ADSL) מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו! לוקח ממש ממש ממש המון זמן להכנס לאתרים,לגלוש וכו'... תכנות מסרים עולות אבל בזמן ארוך בהרבה מן הרגיל. הסיבה היחידה בעולם שאני יכול לחשוב עליה(גם לא מי יודע מה מסתדר)היא שהתקנתי אתמול ת'וויז'ואל סטודיו שהתקין לי משום מה JAVA 4.0...(תמיד הוא עושה את זה על הפרו). לפרטי חיבור: אינטרנט כבלים,דרך זהב מודם terayon 715 tj שעבר מוד(לא מוד מתח.....)המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת של אחי על usb (אותו מודם...),הפרטים על המחשב בחתימה לא מעודכנים בכלל!!!(צריך לסדר משהו בפרונט פייג'...). תמיד הכל עבד כמו קסם,אולי זה בספקית?...(עוד לא שאלתי את אחי איך עובד לו.....) צריך עזרה ממש דחוף זה בלתי נסבל ואני לא מוכן לפרמט שוב!
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אגב מה ההבדל ביניהם? ואיך זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=992 אם הוא לא טוב יש המלצה יותר טובה? אגב אני צריך למטרה רק של לשחק עם חברים ברשת זה הכל...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ב- local area connection- מופיעה הודעת שגיאה- the network did not assign a network address to the computer ולוקח זמן עד שניתן להתחבר לאינטרנט. מה מקור השגיאה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני פשוט כול קובץ שאני מנסה להוריד אני לא יכול מופיע לי עמוד שגיאה זה כבר לא יכול להיות צרוף מקרים גם תפאץ של הsp2 אני לא יכול להוריד מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה מחקתי תsp2 ויש לי זון אלרם קאספארסקי אנטי וירוס וספי סויפר ברקע עובדות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-