רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מודם B FOCUS ROUTER 270PR. עכשיו פתחתי פורטים לכל מיני דברים והגדרתי את הפורטים מ האיי פיי של המחשב שלי שהיה :192.168.1.4 ועכשיו הוא השתנה לי במקום 4 ל3 ועכשיו כל הפורטים שפתחתי לא עובדים.. בגלל שזה היה מוגדר רק ל4!! איך אני יכול לשנות את זה חזרה?1?!?1? תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרשת הביתית שלי... אני רוצה שהמחשב יזהה את המחשבים האחרים בשם שלהם ולא רק בכתובת IP, כלומר: במקום \\10.0.0.1 שיהיה \\שם-מחשב אני זוכר שקיים קובץ כלשהו ב system32 שאפשר לערוך על מנת שהמחשב ידע מה השמות של הכתובות, אבל אני לא זוכר איך קוראים לו. מישהו אולי זוכר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שמעתי שישנה מערכת שמתחברת בקצה אחד לטלויזיה ובקצה שני למחשב דרך רשת אלחוטית ומאפשרת צפייה בסרטים מהמחשב ישירות בטלויזיה. מישהו שמע אם יש כזו מערכת בארץ ואם אין אז אם יש תחליף כלשהו שינמע הרצת כבל מהמחשב לטלויזיה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. היום עברתי ממודם USB למודם רשת, המודם המדובר הוא ECI 270. בזמן ההתקנה נתקלתי בכמה בעיות (כמו שאתם רואים איך שהוא התגברתי), עכשיו אני רוצה להבין כמה דברים לגבי מודמי רשת מכיוון שאני חדש בתחום של המודמים האלה. 1) דבר ראשון ומוזר מאוד זה שמודם מסתנכרן עם הקו רק כשאני מרים את הטלפון ומנסה להקשר לאנשהו, מה יכולה ליהיות הבעיה? 2) אחרי שהתקנתי את המודם בעזרת הדיסק של WOW הכרטיס רשת המובנה אמר הרבה פעמים שהרשת מוגבלת או משהו ולא ידעתי מה לעשות, פשוט התקנתי כמה פעמים וזה עבר, הוא הראה את האייקון של הרשת המקומית ועליה סימן קריאה, ממה זה יכול היה להיגרם? 3) איך אפשר לעשות לפעם הבאה שיהיה אפשר להתקין את המודם ללא ההתקנה הזאת של WOW? 4) יש איזה שהם הגדרות מסויימות למודם איפה ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
השבוע החלטתי להפוך את הרשת שלי לאלחוטית, אז הוצאתי את הכבלים (משום מה הם לא יצאו בקלות אז תלשתי אותם אבל הכרטיס לא נפגע) עד כאן הכל בסדר, פחות או יותר. ואז פתאום הקשר בין המחשבים נפסק, אני לא יודע למה, הם לא אמורים להתקשר עכשיו באופן אלחוטי ? חשבתי אולי שזה בגלל שאין להם אנטנה, אז ניסיתי אנטנה של דיבורית לרכב אבל זה לא עזר ניסיתי אנטנה של פלאפון ישן אבל גם זה לא עזר. חשבתי שאולי המחשבים מרוחקים מדי אז השגתי שתי צלחות לויין קטנות כדי לבדוק את הנושא אבל ללא הועיל, עדיין לא היה קשר. נאמר לי שזה משהו על V שהרשת האלחוטית צריכה 110 ולא 220 אז שיניתי את זה, ואז פתאום היה פיצוץ קטן מאחורי המחשב, כשהחזרתי את זה בחזרה ל220 המחשב כבר לא הגיב, מה לעשות עכשיו בכל שנותי לא נתקלתי בדבר…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכשיו שיתוף אינטרנט למחשב אחד והכל בסדר השאלה שלי אם אפשר להוסיך עוד כרטיס רשת ולשתף עם עוד מחשב ? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים בשביל האימיול, והאימיול דאג יפה מאוד לפתוח בעצמו את הפורטים בפיירוואל של הווינדוס, אבל כדי לנסות לפתוח את הפורטים גם בפיירוואל בנתב - אני בכלל לא מצליח להכנס לממשק. מדובר על נתב EDIMAX דגם BR-6104K(G) יוצר בסין. בעבר נכנסתי לממשק ללא שום בעיה, אומנם לא היה קל, אבל הצלחתי להגדיר לבסוף חיבור כבלים, הIP שדרכו אני אמור להכנס הוא 192.168.2.1 אבל הוא לא מגיב אם אני עושה פינג, זה מה שאני מקבל Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Misha>ping 192.168.2.1 Pinging 192.168.2.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time<1ms TTL=255 Reply from 192.168.2.1: bytes=32 time&l…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לטיים ספיק, בשביל זה אני צריך את האיפי החיצוני ולא הפנימי כמו שהראוטר נותן לי. איך אני יכול לקבל תאיפי החיצוני ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על ראוטר Edimax br 6104 (חוטי). מה אפשר להוסיף\ לקנות במקום \ דברים אחרים שחשבתם עליהם... *יש מצב שאני אוכל לקנות את הראוטר+ כרטיס מסך עם DVI?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מאז שעברתי לאינטרנט בכבלים הגלישה איטית רצח ! המחשב חנוק לא זז המחשב איטי כמו פנטיום 1 החלפתי אפילו מחשב וגם במחשב השני הגלישה מחרידה יכול להיות שבגלל תשתית יש כזאת איטיות ? דרך אגב באו אלי 4 פעמים טכנאים של ערוצי זהב כלום לא עוזר !!!! על הפנים !!! אין כמו ADSL שלא נדבר על ניתוקים שיש לי כל הזמן ממש ביזיון !!!! ***המחשבים איטיים רק באינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הי אנשים הפכתי את המודם סמסונג ADSL E300 שלי לראוטר, וחיברתי לו סוויצ'. הכל טוב ויפה, אבל אשמח לקבל הסבר על כמה דברים מכיוון שהתקשתי למצוא מידע על הדברים שרציתי 1) איך אני מכוון כך שלא יהיה לי ?NAT\FIRWALL האופציה DMZ = ENABLED וDMZ HOST IP = 10.0.0.2 שזה הIP שאיתו אני נכנס למודם 2) אם אני עושה לDMZ = DISABLE אחרי זה הולך ל configuration>virtual server מכניס פורטים שאני רוצה, עושה את ההפניה(HOST IP ADDRESS) ל10.0.0.2 וזה אמור לעבוד , הפורטים יהיו פתוחים? 3) למה הוא נותן לי להכניס רק 20 פורטים ולא יותר?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת מסרים מיידים (צ'ט) לרשת משרדית קטנה. חשוב שהתוכנה תעבוד דרך הרשת הפרטית ולא דרך האינטרנט. מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בתהליך של הקמת רשת ביתית (בין שני מחשבים) .. הבעיה שלי היא שהמחשב שמחובר למודם בכבלים (השרת כיביכול) הוא פנטיום 2 עם וינדוס 98 כמובן ש xp לא יעבוד עליו .. לכן אני קצת תקוע .. איזה תוכנה אני צריך בשביל לעשות רשת בוינדוס 98 (שכמו שאמרתי חייב להיות המחשב שמחובר למודם) למחשב חדש עם xp אם תוכלו לעזור לי כמה שיותר מהם זה יהיה נחמד.. תודה על העזרה .. יניב.. ???
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקוח חדש של הכבלים ובזק בינלאומי, ורציתי לשתף אינטרנט ל3 מחשבים. לצורך כך קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם, וולשתי מחשבים אחרים. המחשב השלישי מחובר ישירות למודם. כעת בכל המחשבים ניתן לגלוש לאתר של הכבלים לדוגמא, אבל לא לאינטרנט. כרגע אני מתחבר לספק עם חייגן, עד שהכבלים יאשרו את הIP שלי. הגדרתי חייגן יחד עם הבחור מהתמיכה הטכנית בכל אחד מהמחשבים. המחשב שמחובר ישירות למודם מתחבר ללא בעיה ויכול לגלוש. מחשב אחד בהתחלה התחבר לאינטרנט, אח"כ התחבר והתנתק אחרי 20 שניות, ועכשיו לא מתחבר בכלל ונותן ERROR 769. המחשב השלישי מעולם לא הצליח להתחבר. ברור שניסיתי להתחבר מכל מחשב כשהשאר מנותקים. השאלה שלי היא מדוע אני לא יכול להתחבר עם חייגן? האם טעיתי והייתי צריך להגדיר משהו…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי השאלה הזאת מופנת למי שיש את הכרטיס הנ"ל או עבד איתו. מה הטווח של הכרטיס? האם האות יציב? אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי וזה בנתיים מראה את כל הנתונים שאני צריך. חיפשתי ומצאתי ביקורת עליו והוא קיבל 4 כוכבים מתוך 5 אבל עדיין אני מעדיף לשאול לפני הקנייה תודה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם יו אס בי ALE 150, מהירות גלישה דרך בזק 750 קילו והבעיה אצלי ככה: מידי פעם שאני רוצה לשחק קווייק באינטרנט הפינג שלי תמיד קופץ מ100 עד ל460 וממש אין לי מושג למה זה.... התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק בתקווה שהם יעזרו לי אבל כל מה שהיה להם לומר זה שהניתוב מתבצע אוטומטית ושאין להם מושג מה אני עובר עד לשרת של קווייק ושזה הכל תלוי בהם (בקווייק) ולא בבזק... יש למישהו רעיון? דבר נוסף, מישהו יכול להסביר לי למה בActivity של הSent וה Received הreceived תמיד מקבל קבצים גם שאני לא גולש באתרים??? (תמונה למטה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-