עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ‏Edimax BR-6204WG Router‎ ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by מתרגל,

יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by moshe_ha,

זה נכון או לא? ואם כן איך אפשר להסיר אותו...(התקנתי ישר מהדיסק SP2)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by approx,

מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by asi1998,

קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by +Eliran+,

הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lion03,

יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?

10. Started by mrsph666,

שלום! צצה לי בראש השאלה הבאה: האם הטלפון של HOT הוא VoIP?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yair71,

במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  12. Started by עידן טסמה,

נאבד לי הטופס של הצו ראשון וגם התעודת זהות יקבלו אותי עם דרכון וגם בטופס של הצו ראשון יש שוברי נסיעות עם אין לי אני צריך לשלם?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by cupidil,

הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by PT,

לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by benor,

יש לי בבית רשת שמחוברת בין שני מחשבים בעזרת כרטיסי רשת וכבל מוצלב במחשב הראשון - כרטיס רשת 1 - מודם כבלים כרטיס רשת 2 - למחשב השני במחשב השני כרטיס רשת 1 - למחשב הראשי הכל עובד טוב ומצויין, ורק דבר אחד נעלם לי במחשב השני מאז שבמחשב שלי (הראשי) העפתי כמה Services. מה שבעצם קרה שבמחשב השני כבר אין שליטה על ההתחברות לאינטרנט לפני שנגעתי ב- Services היה אפשר להתחבר ולהתנתק דרכו. אתם יכולים לשער באיזה Service מדובר? בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP1 ובמחשב השני לא נגעתי ב- Services תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. יש לי ראוטר של 3COM, דגם 100-75. מחובר אליו מחשב נייח בצורה קווית, ובו הכל עובד תקין. הגדרתי הצפנת WPA, שמתי סיסמה של 20 תווים בדיוק ואישרתי הכל. הפעלתי את המחשב הנייד, וברשימת הרשתות, הוא זיהה את הרשת שלי. רשמתי סיסמה של הרשת כשנכנסתי אליה, והנייד מראה שהוא מחובר לרשת שהקמתי, אבל עם הודעה של "קישורית מוגבלת או חסרה", ואין גלישה! ממה זה נובע? עריכה: במחשב הנייד, הפעלתי את האשף של "הקם רשת אלחוטית עבור משרד או בית פרטי" ומילאתי שם את כל מה שהאשף ביקש. זה יכול לעשות בעיות בחיבור לרשת שלי או בחיבור הנייד לררשתות אחרות? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2007 בשעה 14:03:44 מצטער שאני מקפיץ, אבל הודעה עברה לעמוד שני.אף אחד לא יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? דרך אגב, המחשב הנייד כן מצליח ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום! היום פירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס רשת , ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הנה תמונות 2 תמונות שאולי יעזרו לכם nslookup ipconfig /all

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by yuvalm2,

אילו ספקיות לתשתית אינטרנט וטלפוניה קיימות? אני זוכר שבזמנו היו רק בזק (ADSL) והוט. (חיבור בכבלים) האם היום יש אופציות נוספות?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by shiran69,

שלום!!! יש לי בעיה להכנס לדואר בואללה הסיסמא והשם משתמש תקנים התשובה שמתקבלת היא "refresh" והחשבונות האחרים בואללה עובדים ואני לא רוצה להחליף את הפרטים של שם המשתמש והסיסמא כי זה אימל שאני עובדת איתו בבקשה תעזרו לי!! שירן

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  21. שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by X_Dror,

יש לי מודם B-Focus 312+ , שעד עכשיו היה מחובר ישירות למחשב שלי. לאחרונה קניתי ראוטר Edimax 8 port, חיברתי מצידו האחד את המודם ומצידו השני את אחד המחשבים ושמתי לב שהמהירות ירדה באופן דרסטי (מ-180-200 KBs ל- 5-6KBs). ניסיתי חיבורים עם כל סוג של כבלים (מוצלב ולא מוצלב) אבל זה לא עוזר. (שמעתי שקיימים כבלים שנקראים קוטביים או משהו כזה - כדאי לנסות?) יש לציין שהמודם מוגדר כ-Router. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לנושא.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  23. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

24. Started by shugi,

שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. טוב יש לי סויץ' 8 פורטים של אדימקס כרגע עם חוטים בכל הבית... האינטרנט מחובר למחשב ראשי (שלי) והשאר דרך הסויץ' אליי... זה משגע אותי אז החלטתי בהזדמנות לעבור לאלחוטית... אני כרגע עם שיטוף אינטרנט פשוט = בסיסי מאוד.. אז דבר ראשון אני רוצה לדעת עם הרבה קירות יפריעו לאינטרנט אלחוטי... דבר שני מה הטווח של הרשתות האלה... עכשיו יהיה נחמד אם תמצאו לי מהאתר http://www.compusa.com את כל הרכיבים... תודה!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.