רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הי קיבלתי את הראוטר של בזק 2760 וגם רכשתי כרטיס רשת Dlink DWA-547 תקן N. איך אני יודע שאכן התקשורת בין המחשב לראוטר מבוצעת בתקן N ולא ב-G? האם יש חיווי על כך בקינפוג של הראוטר? האם אני צריך לבחור באופציות נוספות בדף ה advanced setup של ה wireless? מצורף screenshot של הדף. דני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המדפסת בחיבור usb לראוטר אני נדרש להגדיר את המדפסת כמדפסת רשת בכל אחד מהמחשבים. במערכת הפעלה ויסטה אין בעיות, אבל באקס פי המדפסת לא מופיעה ברשימה במסך שאחרי הכנסת כתובת url ואני נדרש לספק דרייבר עם סיומת inf. חיפשתי באתר של hp ויש שם רק קבצים עם סיומת exe. ולכן אני תקוע כרגע, אני יכול להדפיס רק ממחשב אחד. יש לי hp officejet 4255 all-in-one. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש ראוטר עם VPN. הVPN מיועד למשתמש בודד, עם עדיפות לשניים. - אין צורך בתמיכה בWiFi. ראיתי את הDlink DIR-330 שנראה מתאים. 1. האם ברמת החומרה הוא מספיק חזק למשימה ? 2. האם יש אופציות טובות יותר ברמת המחיר הזו (סביב ה700 שקלים) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מחפש שרת חינמי שיהיה אפשר להעלות אליו קבצי RAR ושהוא יהיה מעל ל-150 מגה ושיהיה לו גישת FTP קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי היום מחשב חדש ואיתו מן הסתם גם לוח אם חדש. עם הלוח (Gigabyte K8N Ultra-9) מגיעים שני כרטיסי רשת (OnBoard) האחד הוא: Marrvell Yukon 88E8053 (PCI-E) Gigabyte Lan והשני: NVidia nForce Network Controller לאיזה מהם עדיך לי להתחבר? אגב אני עובד עם רשת ביתי דרך ראוטר אם זה משנה משהו... בתודה ניר
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מבחינת הכל. יש איזה אתר שמשווה בין מהירויות הגלישה הורדה וכו' בין שני אופני החיבור? איך לדעת מה שנותנים לי זה באמת המהירות בה אני גולש? (התיחסות בעיקר ל 750 K).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית של חברת בזק. באחד המחשבים הרשת האלחוטית מתנתקת (כאילו נעלמת) למספר שניות ואז עולה שוב. זה מאוד מעצבן במיוחד באת צפייה בסטריימנג. שאר המחשבים באותו זמן עובדים ואין שום ניתוקים. מה זה יכול להיות ? עדכנתי את הדרייברים לקרטיס הרשת. תודה מראש , עמית
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברשותי הראוטר הנל כתוב עליו up to 54Mbp's , האם באמת הוא יכול לשאת רוחב פס של עד 54 מגה? זה ראוטר שיש לי אותו מלפני 9 שנים . תודה. Sent from my HTC One S using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי Edimax BR-6204WG Router ואני צריך לדעת מה האייפי הסטטי שלי , איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 5 מחשבים, אני מעוניין לדעת דרך המחשב שלי (שהוא אחד מתוך החמישה), כמה רוחב פס צורך כל מחשב ברשת (כלומר, מי מעיק לי על רוחב הפס :-)), וגם לדעת מה כל אחד מוריד / מה הוא עושה שצורך את רוחב הפס. (אם יש צורך לבצע התקנה של תוכנה על כל המחשבים, אין בעיה, יש לי הרשאות מלאות) הכוונה היא לקבל את כל הנתונים למסך המחשב שלי, ורק אליו - אין צורך לקבל את הנתונים על המסך של כל מחשב ברשת. בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה נכון או לא? ואם כן איך אפשר להסיר אותו...(התקנתי ישר מהדיסק SP2)
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה יותר מהיר ? מה יותר טוב ? מה עדיף ? מה עושה פחות בעיות ? יש איזה שינוי משמעותי בין השתיים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני ברשת ביתית, מחשב לקוח ואני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו למרות שבmsn אני מצליח, כך שיש תקווה יש רעיון? אני על xp pro
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר tplink1043nd לפני שבועיים בערך, עכשיו רציתי לדעת אם הוא יהיה שימושי כאשר אני עובר לתשתית בזק כי שמעתי שיש שם אפשרות של מודם+ראוטר. מה זאת האופציה הזאת? אני בינתיים הייתי רגיל להוט שהיה לי מודם וראוטר בנפרד האם עכשיו יהיה שימוש לראוטר שלי? או שסתם קניתי אותו? ואיזה אופציה יותר טובה, מודם משולב עם ראוטר או מודם וראוטר בנפרד? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום! צצה לי בראש השאלה הבאה: האם הטלפון של HOT הוא VoIP?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
הזמנתי לינה בצימר שכולל חיבור אינטרנט חוטי בלבד. כנראה דרך החיבור של הטלוויזיה. אני מתכוון לנסוע עם סמרטפונים וטאבלט ולא עם לפטופ. לכן חשבתי לחבר ראוטר עם כבל רשת ולהתחבר לראוטר דרך WIFI. יש לי ראוטר ישן LINKSYS WRT54GL. חשבתי להשתמש בו. בגלל שלא יהיה לי שם מחשב, אני צריך להגדיר הכל מראש בארץ. ברור לי שצריך להגדיר את שם הרשת WIFI. מה עוד צריך להגדיר כדי שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-