רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות ששוב יש את אותה הבעיה שהייתה לפני איזה חודש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש נתב של אדימקס ונתקלתי בשני הנתבים הללו התומכים בטכנולוגית G . 6114WG עולה כ100 ש"ח יותר מה6104WG. מה ההבדל בינייהם ומי עדיף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני אנסה לבטא את עצמי בצורה חוקית ככל האפשר.. בכל פעם שאני מורידה תוכנה שתאפשר לי "השגת" מוסיקה, סרטים וכו'.. כגון אימיול, שראזה וכדומה, התוכנות פועלות, אבל בצורה איטית להחריד. כשהתקנתי shereaza זה פעל ממש מהר ואחרי שבוע או שתיים נהיה איטי מאווווווד... אימיול ממלא את הפונקציות שלו לעיתים רחוקות, ובאיטיות בלתי נסבלת...ניסיתי להתקין שוב מספר פעמים וכלום לא יוצא!!! ביטורנט אני לא מעוניינת. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות בהגדרות שיזרז את עבודת התוכנה, אבל הורדתי הגבלות... אם למישהו יש מושג מדוע זה קורה, וכיצד ניתן לשנות את המצב, בבקשה דברו!!!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי רשת עם ראוטר בכבלים של 750 של ברק עכשיו כאשר אח שלי מוריד דברים גדולים מהאינטרנט נהיהם לי לאגים אז הורדתי את המגביל מהיהורת שפורסם בסטיקי של הפורום ואני לא יודע איך מגבילים בעזרתו את מהירות החיבור שאחי ישתמש בה והאם זה יעזור ? תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הרשת בבית הנה הבעיה: http://members.lycos.co.uk/matanbarel/downloads/LAN.JPG איך אני פותר אותה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקנתי השבוע נתב DI-614+ והחיבור פתאום נהיה איטי. יש לי אינטרנט מגה וחצי, אבל קצב ההורדה של קבצים ב-FTP לא עולה על 40k/s. גם קצב ההורדה בביטורנט לא עולה על ה-30. זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשמור על הרשת קובץ (מידי נגיד) ולהוריד לנייד מרשת פלאפון (lg 820) או תמונות/אנימציות ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אנשים, יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. נתיב הרשת לא נמצא."[/glow] ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין. תעזרו לי בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט. אני מעוניין ברשת אלחוטית. המרחק בינהם הוא כ40 מטר ללא הפרעות בינהם. (שכנים) איזה רכיבים אני צריך כדי לקנות כדי לעשות זאת במחיר הכי זול? יש לי WIN98. האם צריך רכזת או רק שני כרטיסים אלחוטיים?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
http://www.suprnova.org/ מה שקורה אחרי שכותבים שאתה אחראי לרוב העברות הפיראטיות בעולם
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אין הרבה מה להרחיב... אני רוצה להפעיל סיסמא לכניסה לתיקיות משופתפות כדי שמישהו שלא יודע את הססמא לא יוכל להכנס לתקייה המשותפת. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO. מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להגדיר את זה ? אני חובר דרך נטויזיון ודרך הכבלים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני כמה ימים האימיול שלי לא עבד היה לחמור כיסוי על העיניים והיה רשום lowid אני השתגעתי לא ידעתי מה לעשות בסוף כמה אנשים עזרו לי לפתור את הבעיה : קודם כל צריך את הip של הראוטר רושמים אותו בדפדפן אחר כך נכנסים ל general setup >net>port forwarding לסמן ב v את enable< Private IP לכתוב את כתובת הרואטר <Port Range לרשום את הפורטים (לדוגמא אימיול) לשים לב איזה מספר הוא ב tcp ו udp< ללחוץ על add (כל פורט אתה רושמים בנפרד) ופיירוול לכבות זהו...... שירן (בת) מקווה שעזרתי
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
השאלה בנושא יש לי מודם ALE070 USB דפוק בטירוף מתנתק לי כול הזמן אין לי רעשים בקו בזק אמרו לי שכנראה המודם דפוק ואין לי עליו עוד אחריות שווה לקנות את אחד המודמים שציינתי ?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה חוויתי התנתקויות באינטרנט וברשת. זה בטוח בא מהראוטר מפני שאני אפשר גם לגשת למחשבים אחרים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הספק שלי זה אקטקום אני ניסיתי להיתחבר עם pppoe הכנסתי שם משתמש וסיסמא ואפילו אין ניסיון של היתחברות מצד הראוטר, כמו שאמרתי בכותרת הוא לא מזהה את המודם היתחברתי ללא שום בעיה ללא הראוטר כשהמודם מחובר ישורת לכרטיס רשת ניסיתי להחליף את הכבל בין המודם והראוטר, ניסיתי כבל מוצלב וגם כבל ישיר (דרך אגב איזה כבל צריך?) כרגע אני גולש עם הראוטר דרך החשבון של הכבלים ונטוויז'ן שעוד לא ניתקתי אותם מה אני צריך לעשות? מישהו אמר לי שצריך לפתוח במודם את הפורטים של הראוטר, אם כן איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אילו פורטים צריך? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.......... יש לי שתי מחשבים בבית...אחד פנטיום 4 חדש עם וינדוס xp והשני פנטיום 2 ככה עם ווינדוס 98 עכשיו אני רוצה לחבר את שתיהם לרשת....המחשב עם ווינדוס xp הוא הזה שמחובר למודם! הקיצר רציתי לדעת איך לעשות בניהם רשת?...ועם אפשר לעשות בלי כבלים מסובכים זה יקל את העבודה.... תודה מראשש אוריאל
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנס להבין מהicq רוצה ממני שאני שאני אגדיר אבל אני לא מבין כלום.... בתמונה(למטה) הוא מבקש כל מיני מידע מסויים...מאיפה אני יכול להשיג מידע זה? ומה אני יכול לעשות כדי לקבל קבצים דרך הicq?(בכל הגירסאות זה לא עובד...) תודה מראש install [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-