רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך להגדיר רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר עם כבל מוצלב עזרה דחוףףףףףףףףףף תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איזה כבל צריך בשביל לחבר שני מחשבים על מנת לקבל שיתוף אינטרנט?? אני מחבר את המחשבים דרך כרטיסי הרשת שלהם..
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יודע איפה אפשר לקבל מקום אחסון קטן ברשת? ואם אפשר חינם, רצוי בלי פרסומות - אבל אם יש אז יש תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
קוד השגיאה 0X81000370 מופיע כאשר מנסים להתחבר למסנג'ר. הבעיה ב- HOTMAIL שכנראה קשורה לזה היא שברגע שלוחצים ENTER אחרי שהקשתם USER ו- Password הדפדפן לא נותן להכנס וכאילו בועט אתכם לדף ריק. מוזר! יש למישהו רעיון? החיבור הוא ADSL של בזק בינלאומי במהירות של 1.5
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים המחשב הבעייתי לא מחובר ישירות למודם.. כשאני נכנס לצ'ט אני יכול לקבל תמונה אבל אני לא מצליח לשלוח זה קורה רק בצ'ט.. בתוכנות אחרות(אייסיקיו ומסנג'ר) אני מצליח להעביר תמונות וקבצים אם מישהו יוכל לעזור לי אני מודה לו מראש.... תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך להקים 3 רשתות, הנה הדרישות: הראשונה: צריך לפצל חיבור ADSL, עם מודם ALCATEL, לרשת אלחוטית ש2-3 מחשבים ניידים יתחברו אליו ב802.11, לא משנה אם A B או G (מהירויות), פשוט לפצל את החיבור, שכל הזמן יפעל ו3 מחשבים ניידים יוכלו להתבר אליו ברשת אלחותית ולגלוש באינטרנט. עכשיו שאלה בקשר לזה, המחשבים הניידים האלה מטיילים הרבה בין רשתות, בWIN XP צריך לשנות איזה הגדרות קבועות או משהו? פשוט המחשבים האלה כל הזמן על רשתות שונות ואי אפשר לשנות להם את ההגדרות ספציפית לרשת הזו. הדרך הפשוטה ביותר היא ROUTER אלחוטי? קניתי ROUTER אלחוטי יקר של DLINK וצריך לשנות הגדרות IP ונראה לי DNS בWINDOWS! השניה: חיבור כבלים עם מודם של מתב, אליו יתחברו מחשב רגיל (שולחני) ומחשב נייד. עכשיו פה…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול שידרגתי ל 1.5 מגה מ 750 וכשאני מתחבר זה עושה לי "מחייג" בערך 5\4 דקות ומתנתק מעצמו אחרי בערך 10 דקות... מה לעשות אני מתחרפן כבר!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ה<נושא>, (ראיתי את הסטיקי, אבל שמעתי שהם שינו אותם והאתר הזה לא השתנה כבר למעלה משנה...). תודה.
-
- 12 תגובות
- 33.4k צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה חמורה ב IE, יש אתרים מסויימים שפשוט לא עולים, לדוגמא : http://www.sweethome.co.il/ http://hosting.co.il העניין הוא שבפיירפוקס הם עולים כרגיל. כשאני מכניס את הכתובת לשורת כתובות באקפלורר ולוחץ אינטר, יש חשיבה מהירה של הדפדפן, רשום למטה "בוצע", אך הדף נשאר לבן. מישהו איי פעם נתקל בבעיה כה מוזרה? עריכה : עוד יותר מוזר שתחת "הצג מקור" אני רואה את הקוד כמו שצריך, אבל בפועל בדפדפן, לא רואים כלום. בגוגל כשאני מחפש את הדף הספציפי שלא עולה לי, ולוחץ על מטמון, אני רואה את הדף רגיל, אבל כשאני לוחץ על הקישור... :shock:
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב, המודם שלי SPEEDTOUCH 510 מוגדר כ PPPOA (חייגן פנימי) שרת DHCP מופעל, ו NATP מוגדר לפורטים הדרושים לי פתוחים. לאחרונה החל המודם שלי להתנהג מוזר, באופן רנדומלי לחלוטין הוא מתנתק ומתחבד שוב,לאחר בחינה של העניין מול בזק הגעתי למסקנה שהוא עושה ריסטרט לעצמו מאיזו שהיא סיבה. אני יכול לראות את המודם כבה ובאופן מיידי נורת החשמל מתחילה להדלק (להבהב) אחריה נורת הרשת ולבסוף נורת ה DSL. האם משנהו נתקל הבבעיה כזו, או מכיר פיתרון אפשרי אודה לא. כעת אני שוקל לחזור ל BRIDGE ואולי במצג זה המודם לא יעשה ריסטרט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שניתן כאן.. ועדיין כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחד לשני.. עולה לי ה Eror הזה... סייר וינדוס אין אפשרות גישה אל Workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימה השרתים עבור קבוצת עבודה זו איזה זמינה. נורא אשמח לקבל עזרה, תודה. שברתי את הראש כבר..
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מהכבלים 750K ל ADSEL 1.5MB ואותו ספק, בזק בינלאומי. אבל הופתעתי לרעה. במקום לקבל מהירות יותר גדולה בטעינת אתרים אני מקבל מהירות מאד נמוכה. אפשר להשוות את זה ל 56K אולי קצת יותר :s05: הורדתי את הקובץ הדגמת מהירות מהאתר שלהם וכמובן שהורדתי אותו על שיא המהירות כי אני נמצא ברשת עם בזק בינלאומי, ככה הבנתי לפחות. בכל המחשבים בבית (4 מחשבים) מורגשת האיטיות הרבה הזאת. גם בהורדת קבצים האינטרנט לא כזה מהיר, הוא שווה למהירות שהייתה לי עם הכבלים ואפילו פחות. המודם הוא B-Focus router 312+ והוא מחובר לסויטצ' שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב, והוא מחובר גם להאב בצד השני של הבית ששם ישנם עוד 2 מחשבים. כיצב ניתן לפתור את הבעיה? אם אני אתקשר לבזק או שאני צריך בכלל…
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-